- 23 Kasım 2016
- 1.435
- 1.525
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.621
Canım yarın duycaz inşallah kalp atışını. Unutur muyum canım. Ne durumdasın nasıl gidiyorİnan ki hep aklıma geliyosun canım bizi unuttu diyodum :) biz bildiğin gibiyiz kuzum iyiyiz en azından çok şükür buna da. Senin minnoş yaramazlıklara başlamış anlaşılan :) geçicek canım, baya azalttın artık zor günleri. Kalp atışınızı duydunuz mu
İnşallah olur canım benim. Umudunu hiç kaybetme moralini yüksek tut. Allah dermansız dert vermesin. İnanıyorum ki burdaki herkesin kucagı dolacakGünaydin canimm ahhh keşke benimde istahim kapansa.. Bende simdi asilamaya gidiyorum insallah bu sefer olur
Aminn canim benm hepimz alalim saglicaklar inss tum arkadaslarimizada nasip olsun❤sağ ol canım benim inşallah sende ikizlerini sağlıkla kucağına alirsin
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberi alırsın en yakın zamanda:)))Selam kızlar bende adetimin 5.günü klomene başladım 5 gün içtim ve doktor kontrolüne gittim solda 17 mm yumurta aynı şekilde sağdda var ama soldaki daha güzel duruyor deyip ovitrella iğnesi vurdu şuan ilişki saati ve günleri belirtti beklemedeyim bakalım ilk kullanışm çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler
Amin canım burda bekleyen herkes hayırlı sonuçlar alsın inş hamişlerdee sağlıkla kucaklarına alsınlar Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınTedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberi alırsın en yakın zamanda:)))
Hayırlı olsun canım tedavin. inşallah en kısa kavuşursun mucizeneSelam kızlar bende adetimin 5.günü klomene başladım 5 gün içtim ve doktor kontrolüne gittim solda 17 mm yumurta aynı şekilde sağdda var ama soldaki daha güzel duruyor deyip ovitrella iğnesi vurdu şuan ilişki saati ve günleri belirtti beklemedeyim bakalım ilk kullanışm çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler
Amin Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım tedavin. inşallah en kısa kavuşursun mucizene
17mm de iğneyi hemen mi vurdu?Selam kızlar bende adetimin 5.günü klomene başladım 5 gün içtim ve doktor kontrolüne gittim solda 17 mm yumurta aynı şekilde sağdda var ama soldaki daha güzel duruyor deyip ovitrella iğnesi vurdu şuan ilişki saati ve günleri belirtti beklemedeyim bakalım ilk kullanışm çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler
Evet canım o gün kontrol etti istediğimiz büyüklükte dedi vurdu17mm de iğneyi hemen mi vurdu?
Hayırlı olsun tedavin umarım hayırlı sonuçlanır
Sen gidersin de ben daha buralardayım herhaldeSanırım ben bu başlık altında herkesi anneliğe mezun edip kendi kendime yazacağımğ
Normal şartlarda bu yeterli oluyo zaten canım. Bundan sonrası biraz akılda soru işareti kalmasın diye yapılıyo. Yani olacağı varsa bununla rahat olurEşim çok kötü grip oldu ateşi var bademcikler şiş muhtemelen bu ay başka çalışma yapamayacağız
Umarım şu yeterli olur bir bakar mısınız?
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah tek seferde gelir bebeğinSelam kızlar bende adetimin 5.günü klomene başladım 5 gün içtim ve doktor kontrolüne gittim solda 17 mm yumurta aynı şekilde sağdda var ama soldaki daha güzel duruyor deyip ovitrella iğnesi vurdu şuan ilişki saati ve günleri belirtti beklemedeyim bakalım ilk kullanışm çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler
Hadi hayırlısıyla duyun pıt pıtları canım.Canım yarın duycaz inşallah kalp atışını. Unutur muyum canım. Ne durumdasın nasıl gidiyor
Galiba ben deSen gidersin de ben daha buralardayım herhalde
hayirli olsun canim insallah :)Evet canım o gün kontrol etti istediğimiz büyüklükte dedi vurdu
canim üzüldümBen adet oldum ne yazık kiama afedersiniz pıhtılı ve sol yumurtam küçüktü ara ara ağrı yapıyor kistten değildir deme bileniniz var mı kızlar ?
İnşallah canım benim Allah razı olsuncanim üzüldüminsallah birdahaki aya olur sende.
kist olursa adet gelmez benim bildigim. bendede bir defa kist olusmustu agri oldugunu hatirlamiyorum 4 ay kadar adet olmamistim sonra kendiliginden gitmisti kist.
İnşallah canım benim Allah razı olsunİğneyi ilk kez vuruldum ama etkiledi beni epey . Hayırlısı . Çift çizgi görmek müthişti günlerce evire çevire baktıklarımın boşuna olduğunu çizginin olmasının daha farklı olduğunu anladım en azından.
Yok canım sen benim kadar beklemezsin hiç umutsuz olmaGaliba ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?