Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın duycaz inşallah kalp atışını. Unutur muyum canım. Ne durumdasın nasıl gidiyor

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberi alırsın en yakın zamanda:)))

Hayırlı olsun canım tedavin. inşallah en kısa kavuşursun mucizene

17mm de iğneyi hemen mi vurdu?
Hayırlı olsun tedavin umarım hayırlı sonuçlanır

Eşim çok kötü grip oldu ateşi var bademcikler şiş muhtemelen bu ay başka çalışma yapamayacağız
Umarım şu yeterli olur bir bakar mısınız?
Normal şartlarda bu yeterli oluyo zaten canım. Bundan sonrası biraz akılda soru işareti kalmasın diye yapılıyo. Yani olacağı varsa bununla rahat olur

Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah tek seferde gelir bebeğin

Ben adet oldum ne yazık ki ama afedersiniz pıhtılı ve sol yumurtam küçüktü ara ara ağrı yapıyor kistten değildir deme bileniniz var mı kızlar ?
canim üzüldüm insallah birdahaki aya olur sende.
kist olursa adet gelmez benim bildigim. bendede bir defa kist olusmustu agri oldugunu hatirlamiyorum 4 ay kadar adet olmamistim sonra kendiliginden gitmisti kist.

canim üzüldüm insallah birdahaki aya olur sende.
kist olursa adet gelmez benim bildigim. bendede bir defa kist olusmustu agri oldugunu hatirlamiyorum 4 ay kadar adet olmamistim sonra kendiliginden gitmisti kist.
İnşallah canım benim Allah razı olsun İğneyi ilk kez vuruldum ama etkiledi beni epey . Hayırlısı . Çift çizgi görmek müthişti günlerce evire çevire baktıklarımın boşuna olduğunu çizginin olmasının daha farklı olduğunu anladım en azından.

ilk vuruldugum igne bende choriomondu ve dozu cok yüksekti onda hissettim hafiften etkilerini. simdi 2. ye vuruldugum igne ovitrelle di dozuda az onda hicbirsey farketmedim ben.

demi ya cift cizginin igneden geldigini bilmene ragmen yinede o iki cizgiyi görmek cok güzel birsey. ilk igne oldugumda sirf hayatimda bir defa bile olsun cift cizgiyi görmek icin gebelik testi yapmistim :) ve baya uzun zaman bakmistim.

insallah allah o 2. cizginin bebekten geldigini gercek cizgi oldugunu görmeyide nasip eder bizlere yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…