- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.641
Bi dahaki aya yeni umutlarla inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Ben adet oldum ne yazık kiama afedersiniz pıhtılı ve sol yumurtam küçüktü ara ara ağrı yapıyor kistten değildir deme bileniniz var mı kızlar ?
sağolasın canım inşTedavin hayırlı olsun canım, inşallah tek seferde gelir bebeğin
Hamilemisin peki canımhayirli olsun canim insallah :)
benim yumurtada 17 di igne vuruldugunda
Canım korkutmak istemem ama benim sol yumurtalığımdan 1 kilo kist aldılar yumurtayla beraber. Ben doktora akintim var diye gitmiştim adetlerin hiç gecikmez günü gününe gelirdi. Şüphen varsa kontrol ol yinedeBen adet oldum ne yazık kiama afedersiniz pıhtılı ve sol yumurtam küçüktü ara ara ağrı yapıyor kistten değildir deme bileniniz var mı kızlar ?
yok canim daha birsey belli degil bekliyoruz arkadaslar var diyor ben korkuyorum bosa sevinmekten.. insallah önümüzdeki hafta kesinlesirHamilemisin peki canım
Bana sorarsan sen bi kan testi kesin yaptırmalısın canım ama pek istemiyosun. O yüzden bi şey diyemiyorum. Bana hamilesin gibi geliyo ama hep aynı koyulukta olması biraz düşündürdü. Tabi hassasiyetlerinin farklı olması da etkiler mutlaka. Bekle bakalım adetikizlar sabah yine test yaptim ben farkli markadan. bu gebelik testlerinin bask baska hassasiyetleri oluyormus 10 luk 20 lik 25 lik 50 lik. erken gebelik testleri 10 luk oluyormus normal gebelik testleride digerleri. ben sadece birtanesinin hassasiyetini ögrenebilmistim diger yaptigim testlerinkini hic bilmiyorum insallah bu sabah yaptigim yüksek olanlardanmistir.
bugün yumurta catladiktan sonraki 16. gün igneden sonraki 17,5. gün
test böyle görünüyor ekliyorum asagiya
2. cizgi cok hafiften cikti yine üzerinde yazdigi süre icersinde.
sonraki fotograflar baska telefonda onlarida buna aktarip gönderecegim isim bitince birazdan
Bana sorarsan sen bi kan testi kesin yaptırmalısın canım ama pek istemiyosun. O yüzden bi şey diyemiyorum. Bana hamilesin gibi geliyo ama hep aynı koyulukta olması biraz düşündürdü. Tabi hassasiyetlerinin farklı olması da etkiler mutlaka. Bekle bakalım adeti
Canım yine çizgi çıkmış dün uyumadan önce yine dua etmiştim sana ben :) Senin hamile olduğunu duyarsam kendim hamileymişim gibi sevincem bu çizgileri boşa çıkarmasın inşallah Rabbim:)kizlar sabah yine test yaptim ben farkli markadan. bu gebelik testlerinin bask baska hassasiyetleri oluyormus 10 luk 20 lik 25 lik 50 lik. erken gebelik testleri 10 luk oluyormus normal gebelik testleride digerleri. ben sadece birtanesinin hassasiyetini ögrenebilmistim diger yaptigim testlerinkini hic bilmiyorum insallah bu sabah yaptigim yüksek olanlardanmistir.
bugün yumurta catladiktan sonraki 16. gün igneden sonraki 17,5. gün
test böyle görünüyor ekliyorum asagiya
2. cizgi cok hafiften cikti yine üzerinde yazdigi süre icersinde.
sonraki fotograflar baska telefonda onlarida buna aktarip gönderecegim isim bitince birazdan
Canım yine çizgi çıkmış dün uyumadan önce yine dua etmiştim sana ben :) Senin hamile olduğunu duyarsam kendim hamileymişim gibi sevincem bu çizgileri boşa çıkarmasın inşallah Rabbim:)
İnşallah kuzum ya burda herkes o kadar çok uğraşıyo ki hamile kalmak için, herkesin hamile kalmasını sağlıkla bebeklerine kavuşmasını en az kendim kadar istiyorum.canim bende istiyorum kan testi yapilmasini ama doktorlar daha erken deyip yapmiyorlar mecburen bekliyorumsadece 3 tane erken gebelik testi vardi onlarin 3 ü de ayni hassasiyetteydi ayni markadan 3. en son yaptigim en koyu cikmisti onda. digerleride farkli markadan oldugu icin bilemiyorum kimyasal olmasindan korkuyorum hep ayni cünkü insallah gebelik testlerinin hassasiyetleri farkli oldugu icin böyle hafiftir daha. internette okudugum baska forumlarda kadinlar hamile olduklarinin 9. haftasinda yeni yeni baslamislar positifi görmeye daha önce hep negatif cikiyormus. insallah bendede ilerde koyulasir.
benim bekleyebilecegim belirli bir adet tarihi yok canim cok düzensiz birde gecen ay dogum kontrol hapiyla karisiklik olmustu.
normalde ben hicbisey kullanmamis olsaydim ve gecen ayki adete göre bu ayki adet olmasi gerekiyordu simdiye. cok sükür olmadi daha.
okudugum yerlerde adetin ilk kismi yani yumurta catlayana kadar olan süre herkezde farkliymis ama yumurta catladiktan sonra 14. gün adet olunuyormus genelde.
ben ilk igneyi vuruldugumda igne gününüde sayarsak 18. gün adet olmustum simdi bu defa 19. gündeyiz ve cok sükür adet belirtisi yok.
ne diyim insallah bendede positifi gec görünen türdendir ve gebeligin ilerleyen haftalarinda idrar testinde tam positifi görürüz.
simdi hafta sonu ovulasyon testleri yapacagim onlarda nasil cikiyor merak ediyorum 3 ovulasyon testi 1 tane gebelik testi kaldi elimde. son gebelik testini pazartesi yapacagim insallah yine cizgi görünür doktoru arayacagim söylediklerinide ve cikan sonuclarida yazacagim yine.
daha önce hic baska birisindede böyle birsey okumamistim ben buralarda insallah ben hamile cikarim sonumuz hayirli olur bebegimi saglikla kucagima alirimda baskalarinada umut olurum insallah.
testi yaptiktan yaklasik bi 50 dakika sonra böyle görünüyordu test daha koyulasmis
Sorma canım ya ben de diyorum aylar geçti hala tık yok. Allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyim. Sen çok ümitsiz olma, aşılamayla bi kez hamile kaldın ve yine kalabileceksin inşallah. Bu kez sağlıklı bi gebelik olucak, önlemini aldın çünküKuzular tünaydin. Biraz önce bu topigin ilk acildigi güne bakmisim ekim 2018 tarihinde baska bir topikten buraya gecmisiz ve şunu yazmisim gectigimiz 3 ayi geride biraktim. Ocak 2019 bende tık yok. Catlama ignesinin 4.günü asilamadan sonraki 2. Gün icimden test bile yapmak gelmiyor...
İnşallah kuzum ya burda herkes o kadar çok uğraşıyo ki hamile kalmak için, herkesin hamile kalmasını sağlıkla bebeklerine kavuşmasını en az kendim kadar istiyorum.
Ben seni de anlıyorum. Sadece surum biraz daha açığa kavuşur ne olduğunu bilirsin, hem de önlem olur doktor progestan falan başlar rahat tutunsun diye bebek varsa o yüzden dedim. Testlerle devam et bakalım o zaman kontrole. Hakkında hayırlısı olsun ve bebeğin sıkı sıkı tutunabilsin inşallah sana canım
Canim 2.cizgi var insallah bebiş var gibi gozukuyor. Pazartesi gününe kadar takip edip yine cikarsa kan verirsin. Ama ayni marka test al koyulasiyormu diye takip etmis olursun
Sorma canım ya ben de diyorum aylar geçti hala tık yok. Allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyim. Sen çok ümitsiz olma, aşılamayla bi kez hamile kaldın ve yine kalabileceksin inşallah. Bu kez sağlıklı bi gebelik olucak, önlemini aldın çünkü
canim nerde denk geldiyse ve ucuz varsa almistim o zaman. kimi yerde yok dediler yada sadece 1 tane vardi bende bulmusken alayim dedim yoksa hic bulunmuyor test. sonrada daha test yaparim birkac tane daha alayim dedim böyle karisik oldu hep. simdi son bitane miratech den gebelik testi var o markayi cok duyuyorum ben iyidir herhalde. pazartesi onu yapacagim.
bir yerde bir kadin yazmisti bir gebelik testi ne kadar ucuz olursa o kadar silik cikiyormus cizgi cünkü icinde kullanilan o renk yapan madde cok pahaliymis. artik ne kadar dogru bilmiyorum insallah bu testler kötü oldugundan öyle kötü cikiyordur.
insallah pazartesiye kadar cizgi böyle devam eder ya insallah adet olmam doktor da baksin kan alsin cok merak ediyorum. yada en iyisi pazartesi testte cift cizgiyi görünce direkt gidecegim telefon acinca gelme diyor direkt gidersem bakmadan geri göndermez insallah en azindan kan alir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?