- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.661
Canım Benm kk da okuduğum çoğu msjda 14.günden snra test yapıyorlar ve çıkarsa gebelik diyorlar bnce hamilesin canımtesti yaptiktan yaklasik bi 50 dakika sonra böyle görünüyordu test daha koyulasmis
Kesinlikle öyle kuzum. İnsan bunları yaşamayan birine ne kadar anlatsa da anlamazlar. Biz aynı yollardan geçtiğimiz için daha kolay anlıyoruz birbirimizi. O yüzden ben de hep iyi ki diyorum, iyi ki sizleri tanımışımaminnn insallah canim benim.
evet bende o yüzden erkenden doktora söyledim yapsin diye ama yok diyor beklemeliymisim. rahim kalinligi iyi demisti 10 gün kadar önce baktiginda.
burda birbirimizi en iyi yine biz anliyoruz iyiki bulmusum burayi. birimiz mutlu olsa hepimiz seviniyoruz birimiz üzülse hepimiz üzülüyoruz. baska yerde anlamiyorlar gercekten. biz ayni seyleri yasadigimiz icin anliyoruz
canim ben internetten birsey almasini bilmiyorum yapmadim hic annemde yapamaz herhalde. yapabilecek bir arkadas bulursam ona aldirtirim ama insallah gerek kalmaz bu defa olurKuzum bende internetten labiquikin ucuz testleri var internette 25 tanesini 25tl ye aldim tanesi 1tl ye geliyor hassasiyeti cok iyi.
insallah canim pazartesiyi beklemek zorundayim testi yaptigimda insallah ikinci cizgiyi görür görmez doktora gidecegim direkt telefon acarsam yine gelme derler :))Canım Benm kk da okuduğum çoğu msjda 14.günden snra test yapıyorlar ve çıkarsa gebelik diyorlar bnce hamilesin canım
İlişki çok önemli değil canım çünkü biliyosun geçen ay da aynısı oldu size ve sen hamile kaldın. Ben seni hala okumlu düşünüyorum, çünkü aşılamaya olumlu cevap verdin sen.Kuzum sanki gizli bir güc benim hamile kalmami engelliyor sürekli problem cikiyor.bir tarafi düzeltiyorum hehhh bu sefer oldu diyorum baska birsey cikiyor. Bu ay hersey düzgün önlemini aldik dedik bu seferde yumurtalar catlamadi. Dünde esim sehir disina gitmesi gerekti bende git dedim zaten bu ay hic umudum yoktu 3 gün yok yine iliskide olmadi. Gecen ayda gitti sehir disina.sanki programlasmis gibi.yani bu ayda boş ancak bir mucize olursa olacak. Ya üzülmuyorum işin aksi tarafi asilama sirasinda yumurtalari görünce zaten kafamda birsey koptu. En güzeli kendi haline birakmak .önümüzdeki ay regli sonrasi gün aşıri iliski ile denicem
Kuzum yaa kıyamam sana nasıl üzüldüğümü anlatamamKızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Canım çarşamba tekrardan kontrol etcem duyamazsam alıcam dedi. Ümitlendirmek istemiyorum dedi. Doktoruma da güveniyorum. Napim hayırlısı böyleymiş. Sağlıklı bi gebelik değilmiş demekkiKuzum yaa kıyamam sana nasıl üzüldüğümü anlatamamama daha erkendir belki canım hemen kürtaj olma bekleyebildiğiniz kadar bekleyin. Bebek görünüyosa sonradan da kalp atışı alınabiliyomuş.
Birebir aynı şeyleri yaşadım. Bebek çok rahat görülüyodu ama kalp atışı duyamadık hiç. Sonra gelişimi geriden gelmeye başladı. Doktorum da çok diretti bekliycem almıycam geç gelişiyo olabilir dedi. Ama sonra benim kese bozuldu düşük başlamak üzereydi, mecbur kürtaj oldum tam 8 haftalık olduğu gün.
Sen bekle bekleyebildiğin kadar. Çok okuyorum 8-9 haftada kalp atışı duyanı. Siz kaç haftalıktınız? Dualarım seninle bu arada canım, o kadar iyi biliyorum ki şu an kalbinin acısını, bütün dualarım seninle
Tamam canim çok sağ ol geçmiş olsunCanım korkutmak istemem ama benim sol yumurtalığımdan 1 kilo kist aldılar yumurtayla beraber. Ben doktora akintim var diye gitmiştim adetlerin hiç gecikmez günü gününe gelirdi. Şüphen varsa kontrol ol yinede
İnşallah Allah razı olsun. Yok tam tersi erken geldi canim geç gelirdi . Öyle olsa daha çok Ümitlenirdim.Bi dahaki aya yeni umutlarla inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Çok şiddetli ağrın yoksa ve adet gecikmesi yaşamadıysan kistin yoktur canım. Hormon ilacı kullandığın için normalden ağrılı olması doğal
Sen de öyle düşünme üzme kendini elbet gelecek minnoş .Yok canım sen benim kadar beklemezsin hiç umutsuz olma
İnşallah inşallahhhhhhhh.ilk vuruldugum igne bende choriomondu ve dozu cok yüksekti onda hissettim hafiften etkilerini. simdi 2. ye vuruldugum igne ovitrelle di dozuda az onda hicbirsey farketmedim ben.
demi ya cift cizginin igneden geldigini bilmene ragmen yinede o iki cizgiyi görmek cok güzel birsey. ilk igne oldugumda sirf hayatimda bir defa bile olsun cift cizgiyi görmek icin gebelik testi yapmistim :) ve baya uzun zaman bakmistim.
insallah allah o 2. cizginin bebekten geldigini gercek cizgi oldugunu görmeyide nasip eder bizlere yakinda
Öyle tabi her şeyin hayırlısı, nasibimizin önüne geçemiyoruz canım. Ama sen bol bol elini karnına koyup dua et, inşallah yavrunun kalp atışlarını duyarsınız bi dahaki kontroldeCanım çarşamba tekrardan kontrol etcem duyamazsam alıcam dedi. Ümitlendirmek istemiyorum dedi. Doktoruma da güveniyorum. Napim hayırlısı böyleymiş. Sağlıklı bi gebelik değilmiş demekki
O zaman kist yoktur canım. Bu bile iyi bi şey. Pozitif enerjiyi depola ve yeni döngü için çalışmalara başla adet bitimindeİnşallah Allah razı olsun. Yok tam tersi erken geldi canim geç gelirdi . Öyle olsa daha çok Ümitlenirdim.
İnşallah kuzum, sabırla bekliyorum inşallah selamete ereriz hepimizSen de öyle düşünme üzme kendini elbet gelecek minnoş .
İlişki çok önemli değil canım çünkü biliyosun geçen ay da aynısı oldu size ve sen hamile kaldın. Ben seni hala okumlu düşünüyorum, çünkü aşılamaya olumlu cevap verdin sen.
He tabi olmazsa da Allahın da bi bildiği vardır, bi zamanı mutlaka vardır. Hep hayırlısı sağlıklısı diye dua edelim
Yanlış söylemiştir canım olur öyle :) maşallah size sağlıkla geliyo tosuncuk :)Kızlar selam herkese internet olmadığından giremiyorum kontrole gittim bugün herşey yolundaydı çok şükür doktor bebeğin 100gr dedi ama yanlış söyledi galiba bu hafta en fazla 10gr da okudum her yerde
En güzelini yapıyosun canımEvet canim biraz kafami topluyorum dua ediyorum sürekli bakalim..
Kızlar selam herkese internet olmadığından giremiyorum kontrole gittim bugün herşey yolundaydı çok şükür doktor bebeğin 100gr dedi ama yanlış söyledi galiba bu hafta en fazla 10gr da okudum her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?