Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba catlama ignesi olali 13 gun oldu. Dun 12. Gunde gebelik testi yaptim ve koskoca tek cizgi cikti cok moralim bozuldu dunden beri regl olacakmisim gibi karin agrisi basladi ama sadece sag kasigimda agri oluyor ve agri bacagima vuruyor... doktor bugun icin kan testi yaptirmami soylemisti.. sizce yaptirsam mi? İcimden yaptirmak gelmiyor hic 2 gun sonra regl olacagim.. sanki bebis yokta regl olacakmisim gibi hissediyorum artik cok yoruldum bu 3. Catlama ignesi.. test yaptirayim mi sizce? Yoksa reglimin gelmesini mi bekleyeyim?

Saol canım darısı başına inşallah dua ediyorum hep duyguydu dmi ismin:)
Ah canım ya kıyamam Allah razı olsun, evet Duygu adım :)
Ben de hamile olan ve olmaya çalışan her arkadaşıma dua ediyorum, isimlerini bildiklerime isimleriyle ediyorum. Senin neydi canım adın sakıncası yoksa?

Varsa kan testinde çıkar canım o iyi tarafı var sadece. Ama içinden gelmiyosa 2-3 gün bekle adeti, inşallah olmazsan o zaman kan ver. Çünkü biliyorum bi kere hevesi kırıldı mı insanın bi daha test yapası gelmiyo. İnşallah sürpriz yapıyodur bebiş

Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak

Canim benim kac haftalik.ben oglumda aynisini yasadim kese vardi kalp atisi yoktu 8 haftalik dedi.kürtaj diye anlastik doktorla .sonra doktor vazgecti 10 gün daha sans verelim bazen 9.10. Haftaya kadar sürebiliyor dedi. O 10günde neler yasadigimi tarif edemem.simdi oglum 4 yasinda..rabbim bebegini sana bagislasin

Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Canım benim çok üzüldüm kaç haftalık belki daha erkendir zamanı vardır

Maalesef çok zor çok sabır isteyen bir süreç canım. Belki burada aranızda değildim ama ben de en başlardan takipteydim sizleri. O yüzden beni de demirbaşlardan sayabilirsin. Ve muhtemelen tüp bebek yolu görünüyo bize. Bu ay için ben umutluyum senden çünkü sorunun tespit edildi ve doktorun ona göre tedavini uyguluyor. inşallah güzel haberi alacaksın

Canım inşallah bidahaki sefere duyarsınız kalp atışını. Ama olnadıysada demek ki hayırlısı böyleymiş senin için..

Insallah canim artik sabrimin da sonuna geldi.bol bol dua etmekten baska carem yok

Canim benim gecen ay bacagima vuran agrim olmustu hamile kalmistim.iyi dusun iyi olsun insallahh

canim cok üzüldüm. ama bence umudunu kaybetme dualar okumaya devam et insallah carsamba duyarsin belki doktor yanlis hesaplamistir daha duyulmuyordur.
kizlar hepbirlikte toplanip okuyalim nazin bebeginin kalbi duyulsun carsamba. cok sükür buraya kadar gelmis allahim gebeligini devam ettirsin insallah

Kızlar selam herkese internet olmadığından giremiyorum kontrole gittim bugün herşey yolundaydı çok şükür doktor bebeğin 100gr dedi ama yanlış söyledi galiba bu hafta en fazla 10gr da okudum her yerde
a.slm masallah canim insallah hep böyle saglikla devam eder gebeligin zamani dolana kadar :)
grammla ilgili bir bilgim yok malesef.

canim yaptirabiliyorsan yap benim daha imkanim olmadigi icin bekliyorum imkanim olsa hemen yaptirirdim. daha erken belki birlac güne anca cikar ikinci cizgi. adet gelmedigi sürece sans var bence. kan testinide tekrarlarsin sonra yine.

Cok tesekkur ederim canim yorumun icin esimde yaptiralim diyor bakalim aksama kadar regl olmazsam giderim belki... psikolojisi bozuluyor insanin artik ama Allah hepimize dayanma gucu ve biran once bir evlat nasip etsin insallah

teste birkac saat sonra baktigimda böyle görünüyordu iyce belirginlesmis cizgi. ilk defa testi bir yerde birakinca bu kadar belirginlestigini gördüm daha önceki testler durdukca ya ayni kaliyordu yada hatta biraz aciliyordu rengi gibi cok sükür ilk defa bu test bu kadar belirginlesti koyulasti ve böyle kaldi.

birkac saat sonra koyulasmasi yinede iyi birsey degilmi kizlar nasil yorumlamam lazim ? sizin düsüncelerinizi merak ediyorum yada tecrübe edenler vardir insallah böyle

Eklentiler

• 9D029D81-0943-46A6-898B-872FFA820AF7.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 2025DCE1-AD3C-4116-9DCC-971D434A50E1.webp
    35 KB · Görüntüleme: 46
canim yaptirabiliyorsan yap benim daha imkanim olmadigi icin bekliyorum imkanim olsa hemen yaptirirdim. daha erken belki birlac güne anca cikar ikinci cizgi. adet gelmedigi sürece sans var bence. kan testinide tekrarlarsin sonra yine.

Tesekkurler yorumun icin sanirim gidecegim aksama kadar regl olmazsam ve regl belirtileri vermezse gidip kan testi verecegim

Yaa masallah ikinci cizgi gayet net cikmis. Benim bir arkadasimda ilk testi yaptiktan sonra cikmadi diye atmis sonra gitmis copten almis bi bakmis cift cizgi cikmis aslinda suanda da 3 aylik hamile.. insallah bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…