- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.681
Saol canım inşallah seninde gönlüne göre olur evden çıkmadan dua ettim hepimizeMasallah canim cok sevindim.senin hamile kalabilmen ve devam ettirebilmen bana umut oluyor.
Saol canım darısı başına inşallah dua ediyorum hep duyguydu dmi ismin:)Yanlış söylemiştir canım olur öyle :) maşallah size sağlıkla geliyo tosuncuk :)
Ah canım ya kıyamam Allah razı olsun, evet Duygu adım :)Saol canım darısı başına inşallah dua ediyorum hep duyguydu dmi ismin:)
Varsa kan testinde çıkar canım o iyi tarafı var sadece. Ama içinden gelmiyosa 2-3 gün bekle adeti, inşallah olmazsan o zaman kan ver. Çünkü biliyorum bi kere hevesi kırıldı mı insanın bi daha test yapası gelmiyo. İnşallah sürpriz yapıyodur bebişKizlar merhaba catlama ignesi olali 13 gun oldu. Dun 12. Gunde gebelik testi yaptim ve koskoca tek cizgi cikti cok moralim bozuldu dunden beri regl olacakmisim gibi karin agrisi basladi ama sadece sag kasigimda agri oluyor ve agri bacagima vuruyor... doktor bugun icin kan testi yaptirmami soylemisti.. sizce yaptirsam mi? İcimden yaptirmak gelmiyor hic 2 gun sonra regl olacagim.. sanki bebis yokta regl olacakmisim gibi hissediyorum artik cok yoruldum bu 3. Catlama ignesi.. test yaptirayim mi sizce? Yoksa reglimin gelmesini mi bekleyeyim?
Allah kabul etsin canım dualarımızı Gülcan benimde:)Ah canım ya kıyamam Allah razı olsun, evet Duygu adım :)
Ben de hamile olan ve olmaya çalışan her arkadaşıma dua ediyorum, isimlerini bildiklerime isimleriyle ediyorum. Senin neydi canım adın sakıncası yoksa?
Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Canım benim çok üzüldüm kaç haftalık belki daha erkendir zamanı vardırKızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Maalesef çok zor çok sabır isteyen bir süreç canım. Belki burada aranızda değildim ama ben de en başlardan takipteydim sizleri. O yüzden beni de demirbaşlardan sayabilirsin. Ve muhtemelen tüp bebek yolu görünüyo bize. Bu ay için ben umutluyum senden çünkü sorunun tespit edildi ve doktorun ona göre tedavini uyguluyor. inşallah güzel haberi alacaksınKuzular tünaydin. Biraz önce bu topigin ilk acildigi güne bakmisim ekim 2018 tarihinde baska bir topikten buraya gecmisiz ve şunu yazmisim gectigimiz 3 ayi geride biraktim. Ocak 2019 bende tık yok. Catlama ignesinin 4.günü asilamadan sonraki 2. Gün icimden test bile yapmak gelmiyor...
Canım inşallah bidahaki sefere duyarsınız kalp atışını. Ama olnadıysada demek ki hayırlısı böyleymiş senin için..Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Maalesef çok zor çok sabır isteyen bir süreç canım. Belki burada aranızda değildim ama ben de en başlardan takipteydim sizleri. O yüzden beni de demirbaşlardan sayabilirsin. Ve muhtemelen tüp bebek yolu görünüyo bize. Bu ay için ben umutluyum senden çünkü sorunun tespit edildi ve doktorun ona göre tedavini uyguluyor. inşallah güzel haberi alacaksın
Kizlar merhaba catlama ignesi olali 13 gun oldu. Dun 12. Gunde gebelik testi yaptim ve koskoca tek cizgi cikti cok moralim bozuldu dunden beri regl olacakmisim gibi karin agrisi basladi ama sadece sag kasigimda agri oluyor ve agri bacagima vuruyor... doktor bugun icin kan testi yaptirmami soylemisti.. sizce yaptirsam mi? İcimden yaptirmak gelmiyor hic 2 gun sonra regl olacagim.. sanki bebis yokta regl olacakmisim gibi hissediyorum artik cok yoruldum bu 3. Catlama ignesi.. test yaptirayim mi sizce? Yoksa reglimin gelmesini mi bekleyeyim?
canim cok üzüldüm. ama bence umudunu kaybetme dualar okumaya devam et insallah carsamba duyarsin belki doktor yanlis hesaplamistir daha duyulmuyordur.Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
canim ben internetten birsey almasini bilmiyorum yapmadim hic annemde yapamaz herhalde. yapabilecek bir arkadas bulursam ona aldirtirim ama insallah gerek kalmaz bu defa olur
a.slm masallah canim insallah hep böyle saglikla devam eder gebeligin zamani dolana kadar :)Kızlar selam herkese internet olmadığından giremiyorum kontrole gittim bugün herşey yolundaydı çok şükür doktor bebeğin 100gr dedi ama yanlış söyledi galiba bu hafta en fazla 10gr da okudum her yerde
canim yaptirabiliyorsan yap benim daha imkanim olmadigi icin bekliyorum imkanim olsa hemen yaptirirdim. daha erken belki birlac güne anca cikar ikinci cizgi. adet gelmedigi sürece sans var bence. kan testinide tekrarlarsin sonra yine.Kizlar merhaba catlama ignesi olali 13 gun oldu. Dun 12. Gunde gebelik testi yaptim ve koskoca tek cizgi cikti cok moralim bozuldu dunden beri regl olacakmisim gibi karin agrisi basladi ama sadece sag kasigimda agri oluyor ve agri bacagima vuruyor... doktor bugun icin kan testi yaptirmami soylemisti.. sizce yaptirsam mi? İcimden yaptirmak gelmiyor hic 2 gun sonra regl olacagim.. sanki bebis yokta regl olacakmisim gibi hissediyorum artik cok yoruldum bu 3. Catlama ignesi.. test yaptirayim mi sizce? Yoksa reglimin gelmesini mi bekleyeyim?
Varsa kan testinde çıkar canım o iyi tarafı var sadece. Ama içinden gelmiyosa 2-3 gün bekle adeti, inşallah olmazsan o zaman kan ver. Çünkü biliyorum bi kere hevesi kırıldı mı insanın bi daha test yapası gelmiyo. İnşallah sürpriz yapıyodur bebiş
canim yaptirabiliyorsan yap benim daha imkanim olmadigi icin bekliyorum imkanim olsa hemen yaptirirdim. daha erken belki birlac güne anca cikar ikinci cizgi. adet gelmedigi sürece sans var bence. kan testinide tekrarlarsin sonra yine.
teste birkac saat sonra baktigimda böyle görünüyordu iyce belirginlesmis cizgi. ilk defa testi bir yerde birakinca bu kadar belirginlestigini gördüm daha önceki testler durdukca ya ayni kaliyordu yada hatta biraz aciliyordu rengi gibi cok sükür ilk defa bu test bu kadar belirginlesti koyulasti ve böyle kaldi.
birkac saat sonra koyulasmasi yinede iyi birsey degilmi kizlar nasil yorumlamam lazim ? sizin düsüncelerinizi merak ediyorum yada tecrübe edenler vardir insallah böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?