- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.701
Bence artık kesin gibi canım ya bu kadar net ikinci çizgi:)teste birkac saat sonra baktigimda böyle görünüyordu iyce belirginlesmis cizgi. ilk defa testi bir yerde birakinca bu kadar belirginlestigini gördüm daha önceki testler durdukca ya ayni kaliyordu yada hatta biraz aciliyordu rengi gibi cok sükür ilk defa bu test bu kadar belirginlesti koyulasti ve böyle kaldi.
birkac saat sonra koyulasmasi yinede iyi birsey degilmi kizlar nasil yorumlamam lazim ? sizin düsüncelerinizi merak ediyorum yada tecrübe edenler vardir insallah böyle
Canım kan ver istersen artık gebelik var bellikiteste birkac saat sonra baktigimda böyle görünüyordu iyce belirginlesmis cizgi. ilk defa testi bir yerde birakinca bu kadar belirginlestigini gördüm daha önceki testler durdukca ya ayni kaliyordu yada hatta biraz aciliyordu rengi gibi cok sükür ilk defa bu test bu kadar belirginlesti koyulasti ve böyle kaldi.
birkac saat sonra koyulasmasi yinede iyi birsey degilmi kizlar nasil yorumlamam lazim ? sizin düsüncelerinizi merak ediyorum yada tecrübe edenler vardir insallah böyle
Yaa masallah ikinci cizgi gayet net cikmis. Benim bir arkadasimda ilk testi yaptiktan sonra cikmadi diye atmis sonra gitmis copten almis bi bakmis cift cizgi cikmis aslinda suanda da 3 aylik hamile.. insallah bebisin seninledir
ilk yaptigimda cok silikti ama canim bekledikten sonra bu kadar belirginlesti 2 saat kadar sonra.Bence artık kesin gibi canım ya bu kadar net ikinci çizgi:)
Ayy hadi inşallahNormal şartlarda bu yeterli oluyo zaten canım. Bundan sonrası biraz akılda soru işareti kalmasın diye yapılıyo. Yani olacağı varsa bununla rahat olur
Anca beraber kanca beraber hep beraber mezun olacağız inşallahSen gidersin de ben daha buralardayım herhalde
vercem insallah önümüzdeki hafta canim. burda yakindaki yerde doktor daha erken deyip duruyor hayal kirikligina ugratmamak icin ve bosa masraf olmasin diye bekletiyor herhalde daha. insallah cift cizgiler böyle devam ederde önümüzdeki hafta zorlada olsa yaptirtcam artik kan testini :)Canım kan ver istersen artık gebelik var belliki
Canım çok sağ ol Allah razı olsun. Dua etmekten başka elden başka bişe gelmiyo ama doktorum cok umutsuz konuştucanim cok üzüldüm. ama bence umudunu kaybetme dualar okumaya devam et insallah carsamba duyarsin belki doktor yanlis hesaplamistir daha duyulmuyordur.
kizlar hepbirlikte toplanip okuyalim nazin bebeginin kalbi duyulsun carsamba. cok sükür buraya kadar gelmis allahim gebeligini devam ettirsin insallah
Aşkım sen hamilesin boşuna test alıp para harcama bu kadar test yapacağına kan testi yaptırsaydın rahatlayacaktın yemin ederimkizlar sabah yine test yaptim ben farkli markadan. bu gebelik testlerinin bask baska hassasiyetleri oluyormus 10 luk 20 lik 25 lik 50 lik. erken gebelik testleri 10 luk oluyormus normal gebelik testleride digerleri. ben sadece birtanesinin hassasiyetini ögrenebilmistim diger yaptigim testlerinkini hic bilmiyorum insallah bu sabah yaptigim yüksek olanlardanmistir.
bugün yumurta catladiktan sonraki 16. gün igneden sonraki 17,5. gün
test böyle görünüyor ekliyorum asagiya
2. cizgi cok hafiften cikti yine üzerinde yazdigi süre icersinde.
sonraki fotograflar baska telefonda onlarida buna aktarip gönderecegim isim bitince birazdan
Öyle canım benim sağ olasınCanım inşallah bidahaki sefere duyarsınız kalp atışını. Ama olnadıysada demek ki hayırlısı böyleymiş senin için..
7. Haftanın içindeyim canım , doktorum duyulması gerekti dedi. Çarşamba bi daha gidicem yine duyamazsa kürtajla alacakCanım benim çok üzüldüm kaç haftalık belki daha erkendir zamanı vardır
İçimden nedense bir his senin bu ay hamile kalacağını söylüyor sağlıklı bir şekilde .. umudum var, belki öyle haberini almak istiyorum senin ama yoğun hissediyorum. İnşallah hayırlısı olacakKuzular tünaydin. Biraz önce bu topigin ilk acildigi güne bakmisim ekim 2018 tarihinde baska bir topikten buraya gecmisiz ve şunu yazmisim gectigimiz 3 ayi geride biraktim. Ocak 2019 bende tık yok. Catlama ignesinin 4.günü asilamadan sonraki 2. Gün icimden test bile yapmak gelmiyor...
Allah'ım nasıl bir sınavdan geçiyoruz yahu senin yaşadıklarını hissettiklerini bilemem tabii ama hissediyorum kalbim sızladı inan ki..Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Nevatif ise idrar testi 3-4 gün bekle bence kan testi için boşuna masraf etme kuzumKizlar merhaba catlama ignesi olali 13 gun oldu. Dun 12. Gunde gebelik testi yaptim ve koskoca tek cizgi cikti cok moralim bozuldu dunden beri regl olacakmisim gibi karin agrisi basladi ama sadece sag kasigimda agri oluyor ve agri bacagima vuruyor... doktor bugun icin kan testi yaptirmami soylemisti.. sizce yaptirsam mi? İcimden yaptirmak gelmiyor hic 2 gun sonra regl olacagim.. sanki bebis yokta regl olacakmisim gibi hissediyorum artik cok yoruldum bu 3. Catlama ignesi.. test yaptirayim mi sizce? Yoksa reglimin gelmesini mi bekleyeyim?
Evet canım normalde duyuluyor ama değişebiliyor inşallah senin duyulur haftaya 10. Haftayı falan bekle isterseb7. Haftanın içindeyim canım , doktorum duyulması gerekti dedi. Çarşamba bi daha gidicem yine duyamazsa kürtajla alacak
Aynen canım bizim de sınavımız buymuş. Adet olunca yine aglıyodum ama hemen toparlıyodum kendimi , diğer aya umutla hazırlanıyodum . Şimdi bütün hayallerim yarıda kaldı. Allah bundan geri koymasın. Elden bi şey gelmiyorAllah'ım nasıl bir sınavdan geçiyoruz yahu senin yaşadıklarını hissettiklerini bilemem tabii ama hissediyorum kalbim sızladı inan ki..
İnşallah canım eğer duyulursa benim için bi mucize olcak ama her şeyin hayırlısı olsun baştaEvet canım normalde duyuluyor ama değişebiliyor inşallah senin duyulur haftaya 10. Haftayı falan bekle isterseb
Öyle canım haklısın benim 11 haftalık bugün bile kontrole korkarak gittim ama artık çok mutluyum korkmucam artık inşallah gönlüne göre olur sağlıklı hayırlı evlat olsun.sağlık ocağında kan verme şansın yok mu canmvercem insallah önümüzdeki hafta canim. burda yakindaki yerde doktor daha erken deyip duruyor hayal kirikligina ugratmamak icin ve bosa masraf olmasin diye bekletiyor herhalde daha. insallah cift cizgiler böyle devam ederde önümüzdeki hafta zorlada olsa yaptirtcam artik kan testini :)
yinede sevinmek icin cok erken ya korkuyorum ben 12. -14. hafta dolmadan tam sevinemem herhalde ya dolsa bile yinede tam sevinemem insanin icinde hep bi korku olur ya birsey olursa diye.
İnşallah canım eğer duyulursa benim için bi mucize olcak ama her şeyin hayırlısı olsun başta[/QUOT inşallah canım hayırlı olsun benimde ilki 11 haftalık alındı ikinci kimyasal şimdi çok şükür herşey yolunda gidiyor
:)) canim testlerin hepsini cok önce almistim tarihleride bitmek üzereydi bitmeden kullanmak istedim yeni almadim hic. insallah hamileyimdir.Aşkım sen hamilesin boşuna test alıp para harcama bu kadar test yapacağına kan testi yaptırsaydın rahatlayacaktın yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?