Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence artık kesin gibi canım ya bu kadar net ikinci çizgi:)

Canım kan ver istersen artık gebelik var belliki

Yaa masallah ikinci cizgi gayet net cikmis. Benim bir arkadasimda ilk testi yaptiktan sonra cikmadi diye atmis sonra gitmis copten almis bi bakmis cift cizgi cikmis aslinda suanda da 3 aylik hamile.. insallah bebisin seninledir

insallah canim cok güzel allah tamamina erdirsin arkadasininda.
ben ilk yaptigimda cok incecik cizgi cikmisti cok az görünüyordu onuda önceki sayfada ekledim. bekledikten sonra böyle oldu daha belirginlesti

Bence artık kesin gibi canım ya bu kadar net ikinci çizgi:)
ilk yaptigimda cok silikti ama canim bekledikten sonra bu kadar belirginlesti 2 saat kadar sonra.
pazartesi testi yapip direkt doktora telefon acacagim doktorda onaylarsa eve döndügünde ilk sizinle paylasip sizler icin ayri ayri okuyacagim insallah :) sonrada annemle paylascam. en son esime söylicem :) beni böyle ugrastiriyor elinden gelse tek basina yap dicek :) ama kiyamam ona ya.. bakalim artik hayirlisi. siz böyle güzel seyler yazinca insan heycanlaniyor :))

Canım kan ver istersen artık gebelik var belliki
vercem insallah önümüzdeki hafta canim. burda yakindaki yerde doktor daha erken deyip duruyor hayal kirikligina ugratmamak icin ve bosa masraf olmasin diye bekletiyor herhalde daha. insallah cift cizgiler böyle devam ederde önümüzdeki hafta zorlada olsa yaptirtcam artik kan testini :)
yinede sevinmek icin cok erken ya korkuyorum ben 12. -14. hafta dolmadan tam sevinemem herhalde ya dolsa bile yinede tam sevinemem insanin icinde hep bi korku olur ya birsey olursa diye.

Canım çok sağ ol Allah razı olsun. Dua etmekten başka elden başka bişe gelmiyo ama doktorum cok umutsuz konuştu

Aşkım sen hamilesin boşuna test alıp para harcama bu kadar test yapacağına kan testi yaptırsaydın rahatlayacaktın yemin ederim

İçimden nedense bir his senin bu ay hamile kalacağını söylüyor sağlıklı bir şekilde .. umudum var, belki öyle haberini almak istiyorum senin ama yoğun hissediyorum. İnşallah hayırlısı olacak

Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Allah'ım nasıl bir sınavdan geçiyoruz yahu senin yaşadıklarını hissettiklerini bilemem tabii ama hissediyorum kalbim sızladı inan ki..

Nevatif ise idrar testi 3-4 gün bekle bence kan testi için boşuna masraf etme kuzum

Allah'ım nasıl bir sınavdan geçiyoruz yahu senin yaşadıklarını hissettiklerini bilemem tabii ama hissediyorum kalbim sızladı inan ki..
Aynen canım bizim de sınavımız buymuş. Adet olunca yine aglıyodum ama hemen toparlıyodum kendimi , diğer aya umutla hazırlanıyodum . Şimdi bütün hayallerim yarıda kaldı. Allah bundan geri koymasın. Elden bi şey gelmiyor

Öyle canım haklısın benim 11 haftalık bugün bile kontrole korkarak gittim ama artık çok mutluyum korkmucam artık inşallah gönlüne göre olur sağlıklı hayırlı evlat olsun.sağlık ocağında kan verme şansın yok mu canm

Aşkım sen hamilesin boşuna test alıp para harcama bu kadar test yapacağına kan testi yaptırsaydın rahatlayacaktın yemin ederim
:)) canim testlerin hepsini cok önce almistim tarihleride bitmek üzereydi bitmeden kullanmak istedim yeni almadim hic. insallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…