Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canim hem tek cikmak istemiyorum hemde uzakta. esim pek istemiyor disariya cikmami tek cikmamida istemiyor. bakalim beklicem daha garanti olur hem

7. Haftanın içindeyim canım , doktorum duyulması gerekti dedi. Çarşamba bi daha gidicem yine duyamazsa kürtajla alacak
Canim smdi gordum ins uzucu seler yasamassin. 7. Hftada duyuluyor genelde anca zatn yani tam zamani bazi bebkler bsta yavs gelsms olabilir veya gec dollenms olabilir. Biraz daha bekleyn bnce erken karar vermeyn allah nasip ettiyse seninle kalacaktir eminim inss bir mucize olur bebegin seninle kalir

İnşallah canım eğer duyulursa benim için bi mucize olcak ama her şeyin hayırlısı olsun başta
Smdk daha net deglken harap edip kendini uzulursen bebek etkileniyo hersyden hep iyi dusunmk de etkiliyor gercktn bol dua ile. 6+2 de keseyi gorup bebegi gorup kalbi dinledik tek bebekti. 6+5 veya 6 da oylesine gtmstk bi aksm babam gorsn die acildeki bi doktora bitane daha kese var ama bos bole oluyo bazn demsti yokuluyo falan sora aklimiza takldi 7. Hftayi gecerken bida doktora gittik ozaman ikinci kesede bebek gorduk kalbi atiyodu ama gelisimi okadr yavas olms ki digerinin yarisi kadrdi hemen hemen. Bnde gec dollenme durumu yoktu zatn 5 gunluk embriyo transfer oldgu icin. Nette arastirdm yarisi kadr olnca gelsmiyo yaziyo yok bebek aliniyo yaziyo vs. Olumsuz dusunmk istemedm hic dua ettim allah nasip ettiyse zatn olur yoksada olmaz bitaneye sukur kavustuk dedik. Bi hafta sora doktorumuza gittgimzde hizla gelsmeye devam ettigini gordk ve bunlar olur gelism devm ediyo zamanla yakaliyicaklar goruceksn demsti. Smdi ise birbirlerini yakaladilar ufak frklar. Allahin hikmeti gercektn nasibi varsa oluyor icin rahatlasin die uzunca yazdim inss senin bebeginde seninle kalir canim benim

Vala canim bisuru test yapmismdir her ay hep de bekleynce bembeyaz kaldigini gordum:) bazi tstlerde bkleynce cizgi cikiyorms burda kzlardn duymstum. ilk defa hamile kaldgimda yaptgim testlerde bekleynce daha belrgin kaldigini cizginin gitmedgini gordum. 2 markayla denedm aynisi olmstu. Umtlandrmk istemiyorm ama cizgi var kolay kolay bu cizgi ckmiyor 17 gun oldu diyosn ignedn sora senin de bebegin ins gelmstir❤

ay insallah canim tesekkür ederim :)

İçimden nedense bir his senin bu ay hamile kalacağını söylüyor sağlıklı bir şekilde .. umudum var, belki öyle haberini almak istiyorum senin ama yoğun hissediyorum. İnşallah hayırlısı olacak

Insallah canim batlarimiz yakin insallah sirayla güzel haberler veririz birbirimize...

Sagol bitanem bende dua ediyorum hepimize

Canım bariz görünüyor ikinci çizgi inşallah alıcaksın güzel haberi pazartesi günü

Cok tesekkur ederim canim yorumun icin esimde yaptiralim diyor bakalim aksama kadar regl olmazsam giderim belki... psikolojisi bozuluyor insanin artik ama Allah hepimize dayanma gucu ve biran once bir evlat nasip etsin insallah
Amiin canım amiin

arkadaşlar bende çok kötüyüm bu sabah tekrar hastaneye gittim gebelikte tarlusal kullandığım için cerrah paşaya yönlendirdi orda bı bölüm varmış böyle şeyleri araştırıyorlarmis çok korkuyorum bebeğe zarar vermiştir diye ama bugün keseyi gördük konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi lütfen

ay kizlar sabahtan beri testlere bakiyorum ilk defa bu kadar belirgin cikti bugün. cok korkmustum ilk baslarda hep cok hafif cikiyo diye cok sükür sonunda biraz koyulasti bugün.
en üstteki carsambanin testi ortadaki persembe yani dünün testi en alttakide bugünkü cumanin.
heycanlanmak istemiyorum ama insanin elinde degil umutlaniyorum. cok sükür adet belirtiside yok. olcak olsa simdiye olurdu herhalde.

Eklentiler

• 4866BA5A-1A5A-43DB-AC42-0D1D19A2A163.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 30
  • CA6C0B89-EA8C-4956-B51B-BCBF785235FF.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım benim keseyi görmüşsünüz hep gönlünü ferah tut her şey yolundadır bence. Yaklaşık 6 hafta kadar bebekler etkilenmiyomuş kullanılan ilaçlardan ve zararlı şeylerden. Hep dua et hiç korkma

Evet canım çok şükür bariz koyulaşma var artık bugün. Heyecanla bekliyorum senin kan sonucunu ama daha var biraz zaman :)

Canım benim keseyi görmüşsünüz hep gönlünü ferah tut her şey yolundadır bence. Yaklaşık 6 hafta kadar bebekler etkilenmiyomuş kullanılan ilaçlardan ve zararlı şeylerden. Hep dua et hiç korkma
doktor 3 haftalık dedi büyük bı bir ihtimalle sorun yoktur genelde tarlusal düşüğe sebeb oluyor dedi ama yine cerrah paşaya git dedi

Allahin izniyle birsey olmaz canim. Benim arkadasimda hamikeyken 20lik diş ameliyati olmustu. Bayaaa ilac kullanilmisti o da cerrahpasaya gitmisti simdi kizi 6 yasinda .perinatolojimi diye bir bölum vardi.

Canım kötü düşünüp kendini sitrese sokma bence. Güzel düşün, içini ferah tut, dua et bol bol. Bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk başlarında kullanılan ilaçlar bebeğe etki etmiyor. Eğer söylediğin gibi düşük riski olursa da doktorlar onun için ilaç verecektir mutlaka. Bak ne güzel keseyide görmüşsün olumsuzu çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…