Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ ol canım benim Allah razı olsun. Şu cümlelerin onda birini duymadıgım insanlar var. Kürtaj cok basit bişey diyenler oldu psikolojimi düşünmeden. Veren de Allah alan da Allah. Çarşamba belli olacak kesin olarak

sağ ol canım Allah razı olsun sizden insallah öyledir insan ister istemez korkuyor işte valla tedirgin oluyor

Allahin izniyle birsey olmaz canim. Benim arkadasimda hamikeyken 20lik diş ameliyati olmustu. Bayaaa ilac kullanilmisti o da cerrahpasaya gitmisti simdi kizi 6 yasinda .perinatolojimi diye bir bölum vardi.
canım valla şimdi içim rahatladı ya getam diye bölüm var oraya git dedi bebeğin kalp atışları başlamadan gitmen gerekir dedi hemen aradım orayı eşinizle pazartesi gelin dedi

canım valla şimdi içim rahatladı ya getam diye bölüm var oraya git dedi bebeğin kalp atışları başlamadan gitmen gerekir dedi hemen aradım orayı eşinizle pazartesi gelin dedi

Genelde progestrona basliyorlar canim. Bol bol dua et bende edicem rabbim senide bebeginide korusun

doktor 3 haftalık dedi büyük bı bir ihtimalle sorun yoktur genelde tarlusal düşüğe sebeb oluyor dedi ama yine cerrah paşaya git dedi

canim benim bir arkadasimin kardesi alkol ve sigara filan icmis hep hamile oldugunu ögrenene kadar. hamile olmayi planlamadigi icinde baya gec ögrenmisti. galiba 6./7. haftada filan yada dahada gec. ama bunlarin hepsine ragmen cok sükür cok zeki bir oglu oldu. cocuk masallah 2 yasindayken harfleri biliyordu 4 yasinda okuyordu simdi 7 yasinda cok zeki masallah.
etkilenmemistir insallah ama icinin rahat etmesi icin doktordanda onayi al rahat et. ne kadar ugrastin sende allah korumustur melegini

Insanlara takilma canim ben kimyasal gebelik olunca en yakinlarima söylemistim.daha ilk kimyasal gebeligimdi ve hastaneden nasil ciktigimi bilemedim.en yakinlarim amannn bosver zaten senin rahimde bebek yoktuki sen hamile bile sayilmazdin dediler

evet canım öylede doktor öyle diyince öyle korktum doktora gidecem ihmal etmicem internette baya araştırdım sorun olmuyormus

evet canım öylede doktor öyle diyince öyle korktum doktora gidecem ihmal etmicem internette baya araştırdım sorun olmuyormus
doktor garanti olsun onay almak icin demistir herkezin ici rahat etsin diye git canim insallah birsey olmayacak mucize bebek o hic beklemedigin anda geldi

Canım bariz var ve koyulaşmış:)

kızlar nasilsinz Umutumut82 varmi gelişme ben malum bal tarcın corekotu kullandım ama dünden bulanın akıntı gelmeye başladı korkuyorum adetmi olcam yine diye çünkü 21 güne düştü döngü bide malum istanbulda oturuyordum ben izmire taşınıyoruz eşimin tayini cıktı izmir bayraklı adliyesine evide tuttuk temizlettim şuan toparlanma asamasindayim ama buralara çok alsmistim insallah orayada alisirim bu ayda olmassa izmirde iyi bir doktor araştıracam

Kuzum benim carsamba asilamam yapildi.doktorum pek umutlu degil aşılama öncesi yumurtalarda problem oldu. ama kismet rabbim ol derse olucak. Sonkez asilamayi denedik olmazsa yaz sonuna kadar kendi haline birakicam .

Kendine dikkat et bu arada bebisler hic beklenmedigi anda geliyorlar.hakkinda hayirlisi olsun.

Kendine dikkat et bu arada bebisler hic beklenmedigi anda geliyorlar.hakkinda hayirlisi olsun.
inşalalh seninde benim içinde hayırlısı olur ve gelsinler biran önce gerçekten zman geçtikçe tüketmiyorum yipraniyorum çok istiyorum dünyam herşeyim bebeğim olsun istiyorum 2 kişilik ailemize yeni üye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…