Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insanlara takilma canim ben kimyasal gebelik olunca en yakinlarima söylemistim.daha ilk kimyasal gebeligimdi ve hastaneden nasil ciktigimi bilemedim.en yakinlarim amannn bosver zaten senin rahimde bebek yoktuki sen hamile bile sayilmazdin dediler
Derler canım , yaşamayan bilemez. İnsanlar çok acımasız

az önce insta da okudum izmirde doktor özlem gultekin ileri derecede pko hastasina uyguladığı tedavi ile 3 uz hamile kalmış kadın Umutumut82

Ayy ücüzde korkutuyor beni hatta ikiz fikri bile korkutuyor. Rabbimin verdigine raziyiz tabiki.ama zor sürecler

Umutumut82 Canım ne zamandır giremedim o kadar mesaj var okuyamadım seni çok merak ettim ne yaptın sonuç belli oldu mu

Canim benim carsamba günü 2.asilamam yapildi ama doktor umitsiz konustu birkac ay spontene takil sonra tüp bebek dedi. pirtilasmam varmis coraspin kullaniyorum.eger gebe kalirsamda hergun igne olucam. Cok zor cok

canm ya bu ay döngü gününün 21. günü adet oldum ve bal tarcin corekotu kullandım bugün adetin 18. günü pembe leke geldi neden olabildi acaba yaaa Umutumut82

7 şubat da benim

Bende gecen ay 7 ocakta regli oldum ama her ay 1 2 gün ileri gidiyor o yüzden 8 subat gibi.yine beraber beklicez. Bu arada internetten testler aldim yine laboquik .gecen sefer 17 beta hcg yi bile gösterdi .ama 8 subata kadar test yapmamayi düsünüyorum cok yipratici oluyor

Basit olurmu ya bedenen ve psikolojk olark cok zor bnce bu hasrt ve mutluluktn sora kaldrmasi guc olur insnlar bazn acimasz oluyorlar malesf. Inss carsmba gunu guzel haberler verirsn canim dualarm senle istrsn emin karar vermk icin bska bi doktorada bi gorunursn

Benim de 10 ocaktı canım 28 günde bir olunca 7 şubat bat tabi gelmese keşke. Laboquick iyi bi marka kuzum hassas. Ama ben de bata kadar yapmamanı tavsiye ederim

Ovulasyonda pik olmustu dimi canim yumurtladin dimi.sakin iyi degerlendir
Takip etmedim ki bu ay canımcım. Ama adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyodu geçtiğimiz 3 gün arka arkaya ilişki oldu çünkü hissettim yumurtladığımı, kasıklarım şişti ağrıdı. Şimdi yine gün aşırı devam edicez canım kaçırmamışımdır diye düşünüyorum

Kızlar çatlama iğnesi olduktan sonra çatladığını hissettinizmi kiste dönüşmesinden korkuyorum
ben hissetmistim canim ama ille hissedilecek diye birsey yok cok kisi hissetmiyor zaten galiba. doktorun yumurta takibi yapiyorsa dikkat eder zaten canim.

benimde hic ilac kullanmadigim bir zamanda kist olusmustu yillar önce. dr ilac vermisti ama yan etkileri cok diye kullanmamistim sonra kist kendiliginden gitmisti.

bir kontrole git istersen yumurta catladigini söyler insallah doktorun

( ilk ignede hissetmemistim ama o zaman catlamamisti yumurta sanirim. kist filanda olusmadi cok sükür)

bazisi hisseder bazisi hissetmez endiselenme canim doktora baktir rahatlaman icin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…