- 23 Kasım 2016
- 1.429
- 1.518
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.761
Derler canım , yaşamayan bilemez. İnsanlar çok acımasızInsanlara takilma canim ben kimyasal gebelik olunca en yakinlarima söylemistim.daha ilk kimyasal gebeligimdi ve hastaneden nasil ciktigimi bilemedim.en yakinlarim amannn bosver zaten senin rahimde bebek yoktuki sen hamile bile sayilmazdin dediler
az önce insta da okudum izmirde doktor özlem gultekin ileri derecede pko hastasina uyguladığı tedavi ile 3 uz hamile kalmış kadınUmutumut82
Umutumut82 Canım ne zamandır giremedim o kadar mesaj var okuyamadım seni çok merak ettim ne yaptın sonuç belli oldu mu
Ayy yerleşme kanaması olmasın o hadi inşallaaahhhbcanm ya bu ay döngü gününün 21. günü adet oldum ve bal tarcin corekotu kullandım bugün adetin 18. günü pembe leke geldi neden olabildi acaba yaaaUmutumut82
ahh ağzın bal yesin canm insalah öyledirAyy yerleşme kanaması olmasın o hadi inşallaaahhhb
canm ya bu ay döngü gününün 21. günü adet oldum ve bal tarcin corekotu kullandım bugün adetin 18. günü pembe leke geldi neden olabildi acaba yaaaUmutumut82
insallah canm ya aslında bu şekilde gelmezdi hiç yani aslında ilk gelen camurumsu akıntı olurdu ama şimdi direk pembe görünceCanim yerlesme olabilir.hadi insallah zahmetsiz bebis gelsin.
benm 21 günde 1 sayarsak 28 ocakKizlar batlar ne zaman.benim 8 şubat.
insallah canm ya aslında bu şekilde gelmezdi hiç yani aslında ilk gelen camurumsu akıntı olurdu ama şimdi direk pembe görünce
ona çok dikkat ettim pembeydiKuzum pembeyse yerlesmedir.sen dikkat et kendine
7 şubat da benimKizlar batlar ne zaman.benim 8 şubat.
7 şubat da benim
7 şubat da benim
Basit olurmu ya bedenen ve psikolojk olark cok zor bnce bu hasrt ve mutluluktn sora kaldrmasi guc olur insnlar bazn acimasz oluyorlar malesf. Inss carsmba gunu guzel haberler verirsn canim dualarm senle istrsn emin karar vermk icin bska bi doktorada bi gorunursnSağ ol canım benim Allah razı olsun. Şu cümlelerin onda birini duymadıgım insanlar var. Kürtaj cok basit bişey diyenler oldu psikolojimi düşünmeden. Veren de Allah alan da Allah. Çarşamba belli olacak kesin olarak
Benim de 10 ocaktı canım 28 günde bir olunca 7 şubat bat tabi gelmese keşke. Laboquick iyi bi marka kuzum hassas. Ama ben de bata kadar yapmamanı tavsiye ederimBende gecen ay 7 ocakta regli oldum ama her ay 1 2 gün ileri gidiyor o yüzden 8 subat gibi.yine beraber beklicez. Bu arada internetten testler aldim yine laboquik .gecen sefer 17 beta hcg yi bile gösterdi .ama 8 subata kadar test yapmamayi düsünüyorum cok yipratici oluyor
Takip etmedim ki bu ay canımcım. Ama adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyodu geçtiğimiz 3 gün arka arkaya ilişki oldu çünkü hissettim yumurtladığımı, kasıklarım şişti ağrıdı. Şimdi yine gün aşırı devam edicez canım kaçırmamışımdır diye düşünüyorumOvulasyonda pik olmustu dimi canim yumurtladin dimi.sakin iyi degerlendir
ben hissetmistim canim ama ille hissedilecek diye birsey yok cok kisi hissetmiyor zaten galiba. doktorun yumurta takibi yapiyorsa dikkat eder zaten canim.Kızlar çatlama iğnesi olduktan sonra çatladığını hissettinizmi kiste dönüşmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?