- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.781
Canım bende de kan pıhtılaşması varya aşılama yaptırdığım da doktorum sonucu alana kadar karından iğne vermişti sana verilmedi mi. Corasbini hergun aynı saatde almaya calis canimCanim benim carsamba günü 2.asilamam yapildi ama doktor umitsiz konustu birkac ay spontene takil sonra tüp bebek dedi. pirtilasmam varmis coraspin kullaniyorum.eger gebe kalirsamda hergun igne olucam. Cok zor cok
Sağolasın canım çok ferahlattın içimi ben Çarşamba günü iğnemi oldum ama sonrasında hiç ağrım olmadı acaba çatlamadımı diye kendi kendimi yedimben hissetmistim canim ama ille hissedilecek diye birsey yok cok kisi hissetmiyor zaten galiba. doktorun yumurta takibi yapiyorsa dikkat eder zaten canim.
benimde hic ilac kullanmadigim bir zamanda kist olusmustu yillar önce. dr ilac vermisti ama yan etkileri cok diye kullanmamistim sonra kist kendiliginden gitmisti.
bir kontrole git istersen yumurta catladigini söyler insallah doktorun
( ilk ignede hissetmemistim ama o zaman catlamamisti yumurta sanirim. kist filanda olusmadi cok sükür)
bazisi hisseder bazisi hissetmez endiselenme canim doktora baktir rahatlaman icin istersen
Canım herkes öyle diyor başka bi doktora git diyor ama ne fark eder ki sonuçta ultrasonda belli olurdu. Hem karından hem de vajinal ultrasondan baktıBasit olurmu ya bedenen ve psikolojk olark cok zor bnce bu hasrt ve mutluluktn sora kaldrmasi guc olur insnlar bazn acimasz oluyorlar malesf. Inss carsmba gunu guzel haberler verirsn canim dualarm senle istrsn emin karar vermk icin bska bi doktorada bi gorunursn
Sağolasın canım çok ferahlattın içimi ben Çarşamba günü iğnemi oldum ama sonrasında hiç ağrım olmadı acaba çatlamadımı diye kendi kendimi yedim
İnşallah canım sağolasıncanim igne cok büyük ihtimal catlatir zaten. yani catlamamasi icin piyangoda hepsini tutturmak gibi bir sansin olmasi lazim herhalde.
allahin izniyle catlamistir insallah yumurtan. baktirmaya git görürsün insallah catladigini :)
Canım bende de kan pıhtılaşması varya aşılama yaptırdığım da doktorum sonucu alana kadar karından iğne vermişti sana verilmedi mi. Corasbini hergun aynı saatde almaya calis canim
Yok canım adet zamanı gidicem iğnelerimi aldım 15 gün sonra nasipseCanım aşılama oldun mu
Inşallah hayırla sonuçlanir canımYok canim ben özellikle sordum coraspin yeter dedi. Bende hem coraspin aliyorum.hemde günde 1 limon yiyorum
Hayırlı olsun şimdiden sürecin csnim hiç tedirgin olma aşılama gerçekten hiç ağrı hissetmeden sonuçlanacak stres yapma diye yazdım dualarım sizinle. Bende ovulasyon testi aldım bu ay takip edecem inşallah güzel haberlerde buluşuruzYok canım adet zamanı gidicem iğnelerimi aldım 15 gün sonra nasipse
6 şubatKizlar batlar ne zaman.benim 8 şubat.
bende alayım o zaman ovulasyonunu aldım da gebelik testini almak hiç aklıma gelmedi.Bende gecen ay 7 ocakta regli oldum ama her ay 1 2 gün ileri gidiyor o yüzden 8 subat gibi.yine beraber beklicez. Bu arada internetten testler aldim yine laboquik .gecen sefer 17 beta hcg yi bile gösterdi .ama 8 subata kadar test yapmamayi düsünüyorum cok yipratici oluyor
14 gün dolduktan sonra test yaparsan daha sağlıklı cevap alabilirsin canım kendini strese sokma umarım kalbinden geçen testine yansır :)İğnenin 11. Gününün gecesi hayalet bir çizgi var iğne etkisi geçmedi mi acaba ? Dün sabah yaptığımda biraz daha belirgin gibiydi güya 3-7-10-13.günlerde yapacaktım 10. Gün gitmeyince bu akşam da yaptım anlamadım bu işi. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Canım ben ilk kısımda hamile olduğunu bilmeden dış enfeksiyonu için ağır bi igne vurunmustum ı ara hamile kalmışım çok korkmuştum çok şükür hiç bisey olmadı inşallah bi sıkıntı cikmazinşallah canım evet oda dedi kese görünüyor bu iyi bisey
Canım inşalla h olur kalp atışları bi arkadasiminda öyle olmuştu gittiğinde olmustu kalp atışları inşallah sende de olur sağlıkla alırsın kucağına.uzuldum simdiKızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
inşallah canım ya valla iyi ki varsınız içime su serptiniz uyuyamiyordum düşünmektenCanım ben ilk kısımda hamile olduğunu bilmeden dış enfeksiyonu için ağır bi igne vurunmustum ı ara hamile kalmışım çok korkmuştum çok şükür hiç bisey olmadı inşallah bi sıkıntı cikmaz
İçini ferah tut canim kötüyü düşünme sen inşallah duyarsınız . Sağlıcakla da ilerler gebeliğin .inşallah canım ya valla iyi ki varsınız içime su serptiniz uyuyamiyordum düşünmekten
Dr anlamadi kotu anlamnda demedim hic canim. Icin raht etmesi emin olmk icin gorus almak anlamnda. Ornegn operasyn onerilr onemli bi tedavi denir vs. Mtlaka baska bir fikir almak dneemk iyi olir o acidn dedm yoksa olacakla olecege care yok hersey allahtan inss mucize olsun kuzum❤Canım herkes öyle diyor başka bi doktora git diyor ama ne fark eder ki sonuçta ultrasonda belli olurdu. Hem karından hem de vajinal ultrasondan baktı
Canım hangi siteden alıyorsun testleri:)Bende gecen ay 7 ocakta regli oldum ama her ay 1 2 gün ileri gidiyor o yüzden 8 subat gibi.yine beraber beklicez. Bu arada internetten testler aldim yine laboquik .gecen sefer 17 beta hcg yi bile gösterdi .ama 8 subata kadar test yapmamayi düsünüyorum cok yipratici oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?