Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim carsamba günü 2.asilamam yapildi ama doktor umitsiz konustu birkac ay spontene takil sonra tüp bebek dedi. pirtilasmam varmis coraspin kullaniyorum.eger gebe kalirsamda hergun igne olucam. Cok zor cok
Canım bende de kan pıhtılaşması varya aşılama yaptırdığım da doktorum sonucu alana kadar karından iğne vermişti sana verilmedi mi. Corasbini hergun aynı saatde almaya calis canim

Sağolasın canım çok ferahlattın içimi ben Çarşamba günü iğnemi oldum ama sonrasında hiç ağrım olmadı acaba çatlamadımı diye kendi kendimi yedim

Canım herkes öyle diyor başka bi doktora git diyor ama ne fark eder ki sonuçta ultrasonda belli olurdu. Hem karından hem de vajinal ultrasondan baktı

Sağolasın canım çok ferahlattın içimi ben Çarşamba günü iğnemi oldum ama sonrasında hiç ağrım olmadı acaba çatlamadımı diye kendi kendimi yedim

canim igne cok büyük ihtimal catlatir zaten. yani catlamamasi icin piyangoda hepsini tutturmak gibi bir sansin olmasi lazim herhalde.
allahin izniyle catlamistir insallah yumurtan. baktirmaya git görürsün insallah catladigini :)

Canım bende de kan pıhtılaşması varya aşılama yaptırdığım da doktorum sonucu alana kadar karından iğne vermişti sana verilmedi mi. Corasbini hergun aynı saatde almaya calis canim

Yok canim ben özellikle sordum coraspin yeter dedi. Bende hem coraspin aliyorum.hemde günde 1 limon yiyorum

İğnenin 11. Gününün gecesi hayalet bir çizgi var iğne etkisi geçmedi mi acaba ? Dün sabah yaptığımda biraz daha belirgin gibiydi güya 3-7-10-13.günlerde yapacaktım 10. Gün gitmeyince bu akşam da yaptım anlamadım bu işi. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Yok canım adet zamanı gidicem iğnelerimi aldım 15 gün sonra nasipse
Hayırlı olsun şimdiden sürecin csnim hiç tedirgin olma aşılama gerçekten hiç ağrı hissetmeden sonuçlanacak stres yapma diye yazdım dualarım sizinle. Bende ovulasyon testi aldım bu ay takip edecem inşallah güzel haberlerde buluşuruz

bende alayım o zaman ovulasyonunu aldım da gebelik testini almak hiç aklıma gelmedi.
zaten regl 3 gün gecikmeden hiçbişi yapmayı düşünmüyorum bende bu ay

14 gün dolduktan sonra test yaparsan daha sağlıklı cevap alabilirsin canım kendini strese sokma umarım kalbinden geçen testine yansır :)

Kızlar kalp atışını duyamadık. Haftaya çarşamba tekrar gidicem. Ama %90 kürtaj yapacak doktor. İçimdekileri tarif edemem o kadar çok alışmıştım ki.. şimdi bebeğim benden ayrılacak
Canım inşalla h olur kalp atışları bi arkadasiminda öyle olmuştu gittiğinde olmustu kalp atışları inşallah sende de olur sağlıkla alırsın kucağına.uzuldum simdi

inşallah canım ya valla iyi ki varsınız içime su serptiniz uyuyamiyordum düşünmekten

Canım herkes öyle diyor başka bi doktora git diyor ama ne fark eder ki sonuçta ultrasonda belli olurdu. Hem karından hem de vajinal ultrasondan baktı
Dr anlamadi kotu anlamnda demedim hic canim. Icin raht etmesi emin olmk icin gorus almak anlamnda. Ornegn operasyn onerilr onemli bi tedavi denir vs. Mtlaka baska bir fikir almak dneemk iyi olir o acidn dedm yoksa olacakla olecege care yok hersey allahtan inss mucize olsun kuzum❤

Canım hangi siteden alıyorsun testleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…