Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar annemle sohbet ediyoruz ben pazartesi doktora gidicem artik aricam yada artik dedim annem daha dur subat sonu filan gidersin diyo ben burda cok bekledim saniyordum annem dahada bekle diyo :)) sizinde anneleriniz bekleyinmi diyor sabirsizlaniyormu haberleri varmi tedaviden sizde nasil ?

bende alayım o zaman ovulasyonunu aldım da gebelik testini almak hiç aklıma gelmedi.
zaten regl 3 gün gecikmeden hiçbişi yapmayı düşünmüyorum bende bu ay

Bende canim bat 8 subat 10 subata kadar bekliyecegim test yapmiyacagim.insallah dayanabilirim.

Kızlar benim bugün 18.gün regl başladı. Bu iğnenin yumurtayı vakitli çatlatmadığını mı söylüyor. Kesin olarak çatladıktan 14 gün sonra mı adet olunur?

Canim doktorunla bir görüs genelde minumun igneden 14gun sonra diyorlar

Canim benim kimyasallarim oldugundan ben üzülmesin diye bilgi vermiyorum. Hamike kalip kalp atisini duymadan kimseye söylemicem.

canim igne cok büyük ihtimal catlatir zaten. yani catlamamasi icin piyangoda hepsini tutturmak gibi bir sansin olmasi lazim herhalde.
allahin izniyle catlamistir insallah yumurtan. baktirmaya git görürsün insallah catladigini :)

Benim bu ay yumurtalarimi catlatmamis kist olmus sanirim piyango bana vurdu

Haklısın kuzum evet buna da şükür tabi. İnsan ister istemez çok yıkılıyo paramparça oldum. İnşallah artık bu yeni döngüde nasip eder Allahım
seni etkiketliyerek yaziyorum:) herkes gorsun okumak isteywn olur belki.
belki beni unutmussundur baya oldu görüşmeyeli nasilsin iyisin inisAllah
ben bunu 2 ay yaptim . temizlenince abdest alin Hacet namazi kilin 4 rekat kildim ben ama hic bilmiyen bildikleriyle 2 rekat kilsada olur Rabbim biliyo niyetini duasini hic kilmamaktan iyidir. Hacet namazinin pesinden seccaceden kalkmadan internette yazan Buyuk Hacet Duasini okuyun. sonra duanizi edin. pesine hemen 3 kulhu 1 elham okuyup butun olmuslerimeze hediye edin. ben bunu fazla yaptim. ama ayda 1 kez yapsanizda olur ben sabah namazinin pesine hergun olmasada cogu kez kildim hep. birde dua ederken sadece kendiniz icin degil Allahim esimi baba yapmama beni vesile kil demekte iyidir benim fikrimce. birde ben Esma cektim hergun Hacet namazinin pesine gun icinde cekilsede olur yani kisaca Hacet namazini 1 kez kilsaniz da olur ama
Esmalari hergun cekin
. estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin. hamile kalan olursada haber versin inisAllah.
ben hamile oldugumu 2 aylikken ogrendim simdi 3 ayligim arkadaslara soyledim yapan oldu 3-4 kisi var suan hamile yapin kizlar usenmeyin . evet élinizden geleni de yapin bende yaptim hep ama Veren ALLAH O verirse oluyo

Canım Şubat sonu olur mu hiç hamileysen 2 aylık olur gitmen lazım hemen vitaminlere gerekli ilaçlara baslaman lazim bence

Kızlar benim bugün 18.gün regl başladı. Bu iğnenin yumurtayı vakitli çatlatmadığını mı söylüyor. Kesin olarak çatladıktan 14 gün sonra mı adet olunur?
Hayır canım kesin olarak 14 gün sonra olmuyo. Senin döngün pek değişmiyo aslında. Yine yaklaşık beklediğin tarihte adet olmuşsundur dimi?
Bu arada üzüldüm canım, hayal kırıklığı çok zor oluyo ama kendini üzme yeni döneme odaklan

Benimkinin haberi var her şeyden canım. Çok sık doktora gittiğim zaman artık gitme biraz dinlen diyo, şimdi de 2-3 aydır doktora gitmiyorum niye bu aralar gitmiyosun diyo :)

Hatırladım canım seni, ay çok sevindim hamile olmana ya maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu canım.
Valla Allah razı olsun, ben hemen bugün ya da yarın en yakın zamanda yapıcam. Bu ay zaten hep böyle biraz manevi olarak yoğunlaştım bu işe canım, 7 gün oruç tuttum belirli esmalarla orucumu açtım. 4 cuma üst üste "Ya Evvel" ve "Ya Vâris" esmalarını okuyorum belirli sayılarda, 7 günlük ayetel kürsi çalışması yaptım. Vakit buldukça meryem suresi ve yasin okuyorum. Salatı tefriciye çekiyorum 4444 tane. Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum Allahım kabul ederse. Senin dediklerini de yapıcam çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Kızlarr şimdi doktordan geliyorum muane ederken çok duygulandım ağladım yine olmadı diye muaneye gitmeden önce tekrar klomen iğne vercekti muaneden sonra dedi sana iğneli tedavi başlayalım aşılamada ekleyelim dedi yani bu ay aşılama yaptırıyorumbu iğne nasıl kullanılıyorki eczacı kız hastanede vurdurr dedi öylemi yapmalıyım gonal f verdi 450 lik her gün salı gününe kadar vurcam Umutumut82 canım sen nasıl kullandın iğneyi kendinmi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…