- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.821
Kızlarr şimdi doktordan geliyorum muane ederken çok duygulandım ağladım yine olmadı diye muaneye gitmeden önce tekrar klomen iğne vercekti muaneden sonra dedi sana iğneli tedavi başlayalım aşılamada ekleyelim dedi yani bu ay aşılama yaptırıyorumbu iğne nasıl kullanılıyorki eczacı kız hastanede vurdurr dedi öylemi yapmalıyım gonal f verdi 450 lik her gün salı gününe kadar vurcamUmutumut82 canım sen nasıl kullandın iğneyi kendinmi yaptın
Evet öyleymiş benim klomenlede çok iyi olmuştu yumurtlarım ama bu iğneyi verince aşılama ekliyormuş hep o zaman bende mi kendim yapayımCanim ben klomen kullandim.ama bütün arkadaslar kendisi yapiyor. Ben sadece catlama ignemi kendim yaptim.insallah tedavin hayirli olur ve ilk seferde tutar canim.gonal f cok iyi yumurta sagliyor
haklisin canim. ben annemle herseyi paylasiyorum sadece ikimiz arasinda kalir o yüzden söylerim. cok sükür simdiye kadar yasamadim öyle birsey . dua eder iyi olur diye düsünüyorum. en basindan anneme söylüyorum zaten sevinmek icin cok erken en azindan 4. ayina girsin biraz sevineviliriz bi dogsun 1 yasina gelsin biraz daha sevinebiliriz diyorum anlatiyorum bildigim kadariyla riskleri.Canim benim kimyasallarim oldugundan ben üzülmesin diye bilgi vermiyorum. Hamike kalip kalp atisini duymadan kimseye söylemicem.
canim asilama tam ne oldugunu bilmiyorum ama onu yaparken tam iyi olmadi demistin ya sorun sende degil bence doktor düzgün yapamamis.Benim bu ay yumurtalarimi catlatmamis kist olmus sanirim piyango bana vurdu
Evet öyleymiş benim klomenlede çok iyi olmuştu yumurtlarım ama bu iğneyi verince aşılama ekliyormuş hep o zaman bende mi kendim yapayım
canim asilama tam ne oldugunu bilmiyorum ama onu yaparken tam iyi olmadi demistin ya sorun sende degil bence doktor düzgün yapamamis.
kötü amacla demiyorum canim ama en büyük mutlulugu yasamak icin en dibe vurmak gerekiyor sende cok sey yasadin insallah artik bu son olur. subat cok güzel bir ay allahim sana subatta nasip etsin artik seninde yüzümü güldürsün canim
allah razi olsun canim bu güzel bilgileri bizimle paylasmissin. bu yazi sayfalar arasinda kaybolmasin facebooktaki gibi basa tutturma filan oluyormu böyle birkac önemli bilgiyi ayri bir yerde toplasak. bazilarimiz kürmer filanda yazmisti kaybolup gidiyo aralarda malesefseni etkiketliyerek yaziyorum:) herkes gorsun okumak isteywn olur belki.
belki beni unutmussundur baya oldu görüşmeyeli nasilsin iyisin inisAllah
ben bunu 2 ay yaptim . temizlenince abdest alin Hacet namazi kilin 4 rekat kildim ben ama hic bilmiyen bildikleriyle 2 rekat kilsada olur Rabbim biliyo niyetini duasini hic kilmamaktan iyidir. Hacet namazinin pesinden seccaceden kalkmadan internette yazan Buyuk Hacet Duasini okuyun. sonra duanizi edin. pesine hemen 3 kulhu 1 elham okuyup butun olmuslerimeze hediye edin. ben bunu fazla yaptim. ama ayda 1 kez yapsanizda olur ben sabah namazinin pesine hergun olmasada cogu kez kildim hep. birde dua ederken sadece kendiniz icin degil Allahim esimi baba yapmama beni vesile kil demekte iyidir benim fikrimce. birde ben Esma cektim hergun Hacet namazinin pesine gun icinde cekilsede olur yani kisaca Hacet namazini 1 kez kilsaniz da olur ama
Esmalari hergun cekin
. estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin. hamile kalan olursada haber versin inisAllah.
ben hamile oldugumu 2 aylikken ogrendim simdi 3 ayligim arkadaslara soyledim yapan oldu 3-4 kisi var suan hamile yapin kizlar usenmeyin . evet élinizden geleni de yapin bende yaptim hep ama Veren ALLAH O verirse oluyo
amin canim benim ben burda gercekten yürekleri cok güzel insanlar tanidim allah hepimizin gönlüne göre versin insallah emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallahSagol canim insallah sirayla rabbim yüzümüzü güldürecek dua etmekten baska caremiz yok. Allah seninde güzel gönlüne göre versin
Kızlarr şimdi doktordan geliyorum muane ederken çok duygulandım ağladım yine olmadı diye muaneye gitmeden önce tekrar klomen iğne vercekti muaneden sonra dedi sana iğneli tedavi başlayalım aşılamada ekleyelim dedi yani bu ay aşılama yaptırıyorumbu iğne nasıl kullanılıyorki eczacı kız hastanede vurdurr dedi öylemi yapmalıyım gonal f verdi 450 lik her gün salı gününe kadar vurcamUmutumut82 canım sen nasıl kullandın iğneyi kendinmi yaptın
Benim annem biliyodu canim 3 4 ay gectktn sora solemstm cnku paylascagm kmse yoktu kardesm ablam yok tekim. Yakn arkadasmla paylastm ama anlamiyolar hemen cocugu olanlara bast geliyo. Annem benimle aglardi bazi aylar enazndan anliyodu beni. Annemle aramzda 20 yas var abla gibi oluyo yeri geliyo ondan aslnda:) idrar testi yaotgmda kizardi kizim onda cikana kadr cok gecmesi lazim die. Anne diyodum sizin zamaninzdan gelisti smdi cikiyo hassas testlerkizlar annemle sohbet ediyoruz ben pazartesi doktora gidicem artik aricam yada artik dedim annem daha dur subat sonu filan gidersin diyo ben burda cok bekledim saniyordum annem dahada bekle diyo :)) sizinde anneleriniz bekleyinmi diyor sabirsizlaniyormu haberleri varmi tedaviden sizde nasil ?
Anladım kuzum teşekkür ederim rabbim inşallah bu ay nasip eder hepimizeGenelde herkes kendi yapiyor canim.ben asla igne yapilirken bile bakamazdim.catlama ignesini 2 seferdir kendim yapiyorum
Canım ben şuan adetliyim üçüncü günü bugün başlattı iğneyi tahminen ne zaman aşılamayı yaparki salı günü kontrole çağırdı yumurtalara bakıcakBu arada canim asilama icin 3 gün cinsel pehriz gerekiyor ama catlama ignesinden 1 gün öncesini muhakkak degerlendir. Tabi doktorun igneyi nezaman verecegi yumurtalarin gelisecegi belli olmuyor ama ben her doktor kontrole çagirdigi günden 1gün öncesini degerlendiriyorum.
Canım Şubat sonu olur mu hiç hamileysen 2 aylık olur gitmen lazım hemen vitaminlere gerekli ilaçlara baslaman lazim bence
İnşallah canım heyecanlıyım çok işte bu yüzden yaptırmak istemedim ama işte bi deneyelim. Ne zaman ilk testi yapacaksın kaçıncı günün adetten somraHayırlı olsun şimdiden sürecin csnim hiç tedirgin olma aşılama gerçekten hiç ağrı hissetmeden sonuçlanacak stres yapma diye yazdım dualarım sizinle. Bende ovulasyon testi aldım bu ay takip edecem inşallah güzel haberlerde buluşuruz
Benimkinin haberi var her şeyden canım. Çok sık doktora gittiğim zaman artık gitme biraz dinlen diyo, şimdi de 2-3 aydır doktora gitmiyorum niye bu aralar gitmiyosun diyo :)
Hatırladım canım seni, ay çok sevindim hamile olmana ya maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu canım.
Valla Allah razı olsun, ben hemen bugün ya da yarın en yakın zamanda yapıcam. Bu ay zaten hep böyle biraz manevi olarak yoğunlaştım bu işe canım, 7 gün oruç tuttum belirli esmalarla orucumu açtım. 4 cuma üst üste "Ya Evvel" ve "Ya Vâris" esmalarını okuyorum belirli sayılarda, 7 günlük ayetel kürsi çalışması yaptım. Vakit buldukça meryem suresi ve yasin okuyorum. Salatı tefriciye çekiyorum 4444 tane. Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum Allahım kabul ederse. Senin dediklerini de yapıcam çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Benim annem biliyodu canim 3 4 ay gectktn sora solemstm cnku paylascagm kmse yoktu kardesm ablam yok tekim. Yakn arkadasmla paylastm ama anlamiyolar hemen cocugu olanlara bast geliyo. Annem benimle aglardi bazi aylar enazndan anliyodu beni. Annemle aramzda 20 yas var abla gibi oluyo yeri geliyo ondan aslnda:) idrar testi yaotgmda kizardi kizim onda cikana kadr cok gecmesi lazim die. Anne diyodum sizin zamaninzdan gelisti smdi cikiyo hassas testleronlar hastsnede bile kan vermems dusun idrar tsti verms annem ole anlatiyodu. Uzulmeyelm net olsn die aslnda bekletmek istiyorlar tknoloji zaman farkida cok tabi. Allah sana ve annene nasip etsn mutlulugu❤ kontrollere gelip torunlarini goruyolar onlarda ayri sevinc yasiyor
Canım ben şuan adetliyim üçüncü günü bugün başlattı iğneyi tahminen ne zaman aşılamayı yaparki salı günü kontrole çağırdı yumurtalara bakıcak
Haklısın herşey nasip kısmet tabi ama biz yinede önlem almalıyız bende hamile kalmadan önce başladım ilaç kullanmaya ama hamile olunca bütün ilaçları değiştirdi doktor madem bekleyebiliyosun sen bilirsin tabi hayırlısı olsun herşeyincanim ben zaten sürekli vitamin takviyesi aliyorum vücudumda cok eksiklikler oldugu icin iyi beslenmedigimden.
en son aralikda doktor bi vitamin hapi yazmisti onu aliyorum daha hamile kalmadan en gec 3 ay önce alinmaya baslanmasi gerekiyormus d vitamini b12 vitamini bide folik asit var icinde yüksek dozda. diger vitaminlerin yaninda bunuda aliyorum 3 aylikti kutusu daha yetmesi gerekiyor bitecegi zaman eczaneden recetesiz alabiliyormusum yine.
hamile oldugunu ögrendiginde gec oluyor vitamin almak icin. daha hamile kalmadan 3-4 ay öncesinden baslamak gerekiyormus canim o yüzden biraz rahatim. olacagi varsada allah dualarimizi vesile eder bebegimizi korur diye düsünüyorum. allah nasip etmedikten sonra ne kadar cabalarsak cabalayalim bosa o yüzden öyle fazla stres yapmiyorum allah nasip ettikten sonra ne yaparsak yapalim yada yapmayalim allah verir
Anladım canımm çok teşekkür ederimben sorarım yine sana aklıma takılanlarıMesela sali günü cagirdiya pazartesi aksamini degerlendir .muhtemelen yeterli olgunluga gelnemis olabilir sen yinede degerlendir. Sonra bir daha persembe mi cagirdi carsambayi degerlendirirsin. Cünkü eger 2.kontrolde yumurta gelisirse o gece catlama ignen yapiliyor ve 3 gün pehriz oldugundan eger erken catlarsa icerde sperm olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?