Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ben klomen kullandim.ama bütün arkadaslar kendisi yapiyor. Ben sadece catlama ignemi kendim yaptim.insallah tedavin hayirli olur ve ilk seferde tutar canim.gonal f cok iyi yumurta sagliyor

Canim ben klomen kullandim.ama bütün arkadaslar kendisi yapiyor. Ben sadece catlama ignemi kendim yaptim.insallah tedavin hayirli olur ve ilk seferde tutar canim.gonal f cok iyi yumurta sagliyor
Evet öyleymiş benim klomenlede çok iyi olmuştu yumurtlarım ama bu iğneyi verince aşılama ekliyormuş hep o zaman bende mi kendim yapayım

Canim benim kimyasallarim oldugundan ben üzülmesin diye bilgi vermiyorum. Hamike kalip kalp atisini duymadan kimseye söylemicem.
haklisin canim. ben annemle herseyi paylasiyorum sadece ikimiz arasinda kalir o yüzden söylerim. cok sükür simdiye kadar yasamadim öyle birsey . dua eder iyi olur diye düsünüyorum. en basindan anneme söylüyorum zaten sevinmek icin cok erken en azindan 4. ayina girsin biraz sevineviliriz bi dogsun 1 yasina gelsin biraz daha sevinebiliriz diyorum anlatiyorum bildigim kadariyla riskleri.
seninde sorunun nerde oldugu bulundu ya canim artik bundan sonra birdaha kimyasali allah göstermesin. saglikli bebegin simsiki tutunsun sana insallah canim

Benim bu ay yumurtalarimi catlatmamis kist olmus sanirim piyango bana vurdu
canim asilama tam ne oldugunu bilmiyorum ama onu yaparken tam iyi olmadi demistin ya sorun sende degil bence doktor düzgün yapamamis.
kötü amacla demiyorum canim ama en büyük mutlulugu yasamak icin en dibe vurmak gerekiyor sende cok sey yasadin insallah artik bu son olur. subat cok güzel bir ay allahim sana subatta nasip etsin artik seninde yüzümü güldürsün canim

Evet öyleymiş benim klomenlede çok iyi olmuştu yumurtlarım ama bu iğneyi verince aşılama ekliyormuş hep o zaman bende mi kendim yapayım

Genelde herkes kendi yapiyor canim.ben asla igne yapilirken bile bakamazdim.catlama ignesini 2 seferdir kendim yapiyorum

Sagol canim insallah sirayla rabbim yüzümüzü güldürecek dua etmekten baska caremiz yok. Allah seninde güzel gönlüne göre versin

allah razi olsun canim bu güzel bilgileri bizimle paylasmissin. bu yazi sayfalar arasinda kaybolmasin facebooktaki gibi basa tutturma filan oluyormu böyle birkac önemli bilgiyi ayri bir yerde toplasak. bazilarimiz kürmer filanda yazmisti kaybolup gidiyo aralarda malesef

Sagol canim insallah sirayla rabbim yüzümüzü güldürecek dua etmekten baska caremiz yok. Allah seninde güzel gönlüne göre versin
amin canim benim ben burda gercekten yürekleri cok güzel insanlar tanidim allah hepimizin gönlüne göre versin insallah emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah

Bu arada canim asilama icin 3 gün cinsel pehriz gerekiyor ama catlama ignesinden 1 gün öncesini muhakkak degerlendir. Tabi doktorun igneyi nezaman verecegi yumurtalarin gelisecegi belli olmuyor ama ben her doktor kontrole çagirdigi günden 1gün öncesini degerlendiriyorum.

Benim annem biliyodu canim 3 4 ay gectktn sora solemstm cnku paylascagm kmse yoktu kardesm ablam yok tekim. Yakn arkadasmla paylastm ama anlamiyolar hemen cocugu olanlara bast geliyo. Annem benimle aglardi bazi aylar enazndan anliyodu beni. Annemle aramzda 20 yas var abla gibi oluyo yeri geliyo ondan aslnda:) idrar testi yaotgmda kizardi kizim onda cikana kadr cok gecmesi lazim die. Anne diyodum sizin zamaninzdan gelisti smdi cikiyo hassas testler onlar hastsnede bile kan vermems dusun idrar tsti verms annem ole anlatiyodu. Uzulmeyelm net olsn die aslnda bekletmek istiyorlar tknoloji zaman farkida cok tabi. Allah sana ve annene nasip etsn mutlulugu❤ kontrollere gelip torunlarini goruyolar onlarda ayri sevinc yasiyor

Canım ben şuan adetliyim üçüncü günü bugün başlattı iğneyi tahminen ne zaman aşılamayı yaparki salı günü kontrole çağırdı yumurtalara bakıcak

Canım Şubat sonu olur mu hiç hamileysen 2 aylık olur gitmen lazım hemen vitaminlere gerekli ilaçlara baslaman lazim bence

canim ben zaten sürekli vitamin takviyesi aliyorum vücudumda cok eksiklikler oldugu icin iyi beslenmedigimden.

en son aralikda doktor bi vitamin hapi yazmisti onu aliyorum daha hamile kalmadan en gec 3 ay önce alinmaya baslanmasi gerekiyormus d vitamini b12 vitamini bide folik asit var icinde yüksek dozda. diger vitaminlerin yaninda bunuda aliyorum 3 aylikti kutusu daha yetmesi gerekiyor bitecegi zaman eczaneden recetesiz alabiliyormusum yine.

hamile oldugunu ögrendiginde gec oluyor vitamin almak icin. daha hamile kalmadan 3-4 ay öncesinden baslamak gerekiyormus canim o yüzden biraz rahatim. olacagi varsada allah dualarimizi vesile eder bebegimizi korur diye düsünüyorum. allah nasip etmedikten sonra ne kadar cabalarsak cabalayalim bosa o yüzden öyle fazla stres yapmiyorum allah nasip ettikten sonra ne yaparsak yapalim yada yapmayalim allah verir

İnşallah canım heyecanlıyım çok işte bu yüzden yaptırmak istemedim ama işte bi deneyelim. Ne zaman ilk testi yapacaksın kaçıncı günün adetten somra

Benimkinin haberi var her şeyden canım. Çok sık doktora gittiğim zaman artık gitme biraz dinlen diyo, şimdi de 2-3 aydır doktora gitmiyorum niye bu aralar gitmiyosun diyo :)

:)) evet ya anneler öyledir. ama iyi oluyor bence haberi olmasi. erkekler konusmayi pek sevmiyor dinlemiyor insani. kadinlarla daha iyi konusabiliyorsun. annemede cok sey anlatiyorum ama burda sizinle daha cok paylasiyorum :)

allah dualarini kabul etsin canim allahim ona actigin ellerini bos geri cevirmesin en hayirli sekilde sana nasip etsin evladini.

tek olmak zordur ya ama bak senin cocuklarinin kardesi var ne güzel :) birbirlerinin en yakin arkadaslari olurlar ne güzel birde ikiz masallah allahim korusun sizi.

ben üzüldügümü anneme belli etmiyorum o da üzülmesin diye. onun yaninda daha rahat ve mutlu görünmeye calisiyorum.

evet ya onlarin zamaninda cok farkliymis. bu ay adet olmadigin zaman doktora gidersin bakar hamilesin degilsin söyler diyordu. bizim zamanimizda teknoloji daha ilerledi daha cok sansliyiz.

evet ya bende annemide götürecegim o da görsün. eltim hamile yaninda kimseyi istemiyor götürmüyor. esi bile cocugu 4. ayi doldurdu 5. aya basladi (5,5 aylik galiba tam bilmiyorum ) daha yeni görmüs ultrasonda kalbinide daha yeni duymus. eltimde herseyini yakin bi arkadasi var onunla paylasiyor sadece o görüp biliyor esinden önce.

insan merak eder tek seferlik bir firsat insanin hayatinda ilk o yüzden meraki olan aileyi kirmak istemiyorum görsünler heveslerini alsinlar icinde kalmasin kimsenin hevesi. sirayla götürürüm artik insallah bende isteyenleri bi olsunda :)
kendimi tutmaya calisiyorum bos yere heveslenmeyeyim diye ama bi taraftanda heycan basiyo düsündükce. gecmiyor zaman. insallah pazarteside cift cizgi cikarda gidebilirim bende doktora

Canım ben şuan adetliyim üçüncü günü bugün başlattı iğneyi tahminen ne zaman aşılamayı yaparki salı günü kontrole çağırdı yumurtalara bakıcak

Mesela sali günü cagirdiya pazartesi aksamini degerlendir .muhtemelen yeterli olgunluga gelnemis olabilir sen yinede degerlendir. Sonra bir daha persembe mi cagirdi carsambayi degerlendirirsin. Cünkü eger 2.kontrolde yumurta gelisirse o gece catlama ignen yapiliyor ve 3 gün pehriz oldugundan eger erken catlarsa icerde sperm olur

Haklısın herşey nasip kısmet tabi ama biz yinede önlem almalıyız bende hamile kalmadan önce başladım ilaç kullanmaya ama hamile olunca bütün ilaçları değiştirdi doktor madem bekleyebiliyosun sen bilirsin tabi hayırlısı olsun herşeyin

Anladım canımm çok teşekkür ederimben sorarım yine sana aklıma takılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…