- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.841
Anladım canımm çok teşekkür ederimben sorarım yine sana aklıma takılanları
bekleyemiyorumki sma mecbur :) pazartesi iste insallah giderim yada randevu alip öyle giderim acele etmiyor benim doktor. bakalim neleri degistirecek bilmiyorum bende hic. amin canim hepimiz icinHaklısın herşey nasip kısmet tabi ama biz yinede önlem almalıyız bende hamile kalmadan önce başladım ilaç kullanmaya ama hamile olunca bütün ilaçları değiştirdi doktor madem bekleyebiliyosun sen bilirsin tabi hayırlısı olsun herşeyin
Evet oyuzdn herkese cocugunuzn kardesi olsn diyorum esimde tek benim biz pespese dusunuyordk rabbim boyle nasip etti sukurelro lsn ins saglkla gelirler bize❤ cok iyi yapiyorsn canim. O da garip ya babasi yani yazik olur mu ole. Bazn esim hadi gorelm diyo ozluyo onunda cocugu soncta ole dusnmk lazm. Bnde kmseyi esirgemedim 4 kisi odaya girdgimz oldu doktorlar hosgoruyor zaten :) inss kuzim inss yasayacaksintek olmak zordur ya ama bak senin cocuklarinin kardesi var ne güzel :) birbirlerinin en yakin arkadaslari olurlar ne güzel birde ikiz masallah allahim korusun sizi.
ben üzüldügümü anneme belli etmiyorum o da üzülmesin diye. onun yaninda daha rahat ve mutlu görünmeye calisiyorum.
evet ya onlarin zamaninda cok farkliymis. bu ay adet olmadigin zaman doktora gidersin bakar hamilesin degilsin söyler diyordu. bizim zamanimizda teknoloji daha ilerledi daha cok sansliyiz.
evet ya bende annemide götürecegim o da görsün. eltim hamile yaninda kimseyi istemiyor götürmüyor. esi bile cocugu 4. ayi doldurdu 5. aya basladi (5,5 aylik galiba tam bilmiyorum ) daha yeni görmüs ultrasonda kalbinide daha yeni duymus. eltimde herseyini yakin bi arkadasi var onunla paylasiyor sadece o görüp biliyor esinden önce.
insan merak eder tek seferlik bir firsat insanin hayatinda ilk o yüzden meraki olan aileyi kirmak istemiyorum görsünler heveslerini alsinlar icinde kalmasin kimsenin hevesi. sirayla götürürüm artik insallah bende isteyenleri bi olsunda :)
kendimi tutmaya calisiyorum bos yere heveslenmeyeyim diye ama bi taraftanda heycan basiyo düsündükce. gecmiyor zaman. insallah pazarteside cift cizgi cikarda gidebilirim bende doktora
Ovulasyn tstinde daha koyu cikiyor koyulasnca gebelik isareti de diyorlar canim burdan ogrenmstim bende bu bilgiyi. Kendimde denemstm ama hamileligi ogrendktn sora yapmstm denemk icin gec kaldm aslinda benim deger yukselmsti epey tabi iknci cizgi biri gcmsti cok koyuydu. Iksiide koyu cknca gebelk diyorlar suan yumrtlama donemn olmasi dusk ihtimal sanki. Allah yuzunu guldursnaz önce sirf merakimdan bi ovulasyon testi yapayim dedim. ilk defa bu kadar koyu oldugunu gördüm kendiliginden bende. sadece igne yaptigimda böyle görünüyordu cizgiler ovulasyon testinde birde simdi.
Bende iğnenin 12. Günü ovulasyon testi yaptım canım daha önce yapmamıştım. Benimde böyle . ama hamilelerde t çizgisi c den daha fazla koyu olması gerekiyor demişlerdi forumdaaz önce sirf merakimdan bi ovulasyon testi yapayim dedim. ilk defa bu kadar koyu oldugunu gördüm kendiliginden bende. sadece igne yaptigimda böyle görünüyordu cizgiler ovulasyon testinde birde simdi.
masallah canim. yok elimde son 1 tane gebelik testi kaldi onu pazartesiye sakliyorum. bugün ve yarin ovulasyon testi yapacagim. bugünkini yaptim paylastim yukarda canimEvet oyuzdn herkese cocugunuzn kardesi olsn diyorum esimde tek benim biz pespese dusunuyordk rabbim boyle nasip etti sukurelro lsn ins saglkla gelirler bize❤ cok iyi yapiyorsn canim. O da garip ya babasi yani yazik olur mu ole. Bazn esim hadi gorelm diyo ozluyo onunda cocugu soncta ole dusnmk lazm. Bnde kmseyi esirgemedim 4 kisi odaya girdgimz oldu doktorlar hosgoruyor zaten :) inss kuzim inss yasayacaksinbugun test yaptn mi sen
Ovulasyn tstinde daha koyu cikiyor koyulasnca gebelik isareti de diyorlar canim burdan ogrenmstim bende bu bilgiyi. Kendimde denemstm ama hamileligi ogrendktn sora yapmstm denemk icin gec kaldm aslinda benim deger yukselmsti epey tabi iknci cizgi biri gcmsti cok koyuydu. Iksiide koyu cknca gebelk diyorlar suan yumrtlama donemn olmasi dusk ihtimal sanki. Allah yuzunu guldursn
bilmiyorum canim merakimdan yaptim bende ama t cizgisi biraz daha acik c den. ben igneden sonra ovulasyon testini cok yapmistim hergün. ilk basta koyuydu 6.-7. günden sonra acildi rengi 10. günde cok hafiften görünüyordu 11. günde tamamen benbeyazdiBende iğnenin 12. Günü ovulasyon testi yaptım canım daha önce yapmamıştım. Benimde böyle . ama hamilelerde t çizgisi c den daha fazla koyu olması gerekiyor demişlerdi forumda
Benimde 12. Gün gebelik çok çok silik ovulasyon böyle koyu çıktıbilmiyorum canim merakimdan yaptim bende ama t cizgisi biraz daha acik c den. ben igneden sonra ovulasyon testini cok yapmistim hergün. ilk basta koyuydu 6.-7. günden sonra acildi rengi 10. günde cok hafiften görünüyordu 11. günde tamamen benbeyazdi
ben gebelik testi yaptiginda bembeyazdi hicbirsey görünmüyordu ama ovulasyon silikti. artik bakalim hayirlisi olsun canimBenimde 12. Gün gebelik çok çok silik ovulasyon böyle koyu çıktı
Evet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruzHayır canım kesin olarak 14 gün sonra olmuyo. Senin döngün pek değişmiyo aslında. Yine yaklaşık beklediğin tarihte adet olmuşsundur dimi?
Bu arada üzüldüm canım, hayal kırıklığı çok zor oluyo ama kendini üzme yeni döneme odaklan
üzüldüm canim yaEvet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruz
üzüldüm canim yahayirlisi olsun insallah birdahaki aya artik..
Evet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruz
Bu konuda haklısın canım böyle faydalı bilgiler kayboluyo arada ama bilmiyorum öyle bi şey yapılabiliyo mu. Ben de şimdi arkadaşın yazdığını aradım bi süre, ekran görüntüsünü aldım hemenallah razi olsun canim bu güzel bilgileri bizimle paylasmissin. bu yazi sayfalar arasinda kaybolmasin facebooktaki gibi basa tutturma filan oluyormu böyle birkac önemli bilgiyi ayri bir yerde toplasak. bazilarimiz kürmer filanda yazmisti kaybolup gidiyo aralarda malesef
Orası bi gerçek canım, ben de annemle her şeyi konuşuyorum ama yine de burda sizin yeriniz farklı canım daha açık konuşabiliyoruz burda:)) evet ya anneler öyledir. ama iyi oluyor bence haberi olmasi. erkekler konusmayi pek sevmiyor dinlemiyor insani. kadinlarla daha iyi konusabiliyorsun. annemede cok sey anlatiyorum ama burda sizinle daha cok paylasiyorum :)
Ayy canım benim yaa Allah hepimize artık sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, hepimizin duaları kabul olsun inşallahallah dualarini kabul etsin canim allahim ona actigin ellerini bos geri cevirmesin en hayirli sekilde sana nasip etsin evladini.
Ovulasyon testlerinde yumurtlama haricinde bu kadar koyu çıkmaz hiç canım maşallah hamileliğini aslında böyle de teyit etmiş olduk bak :)az önce sirf merakimdan bi ovulasyon testi yapayim dedim. ilk defa bu kadar koyu oldugunu gördüm kendiliginden bende. sadece igne yaptigimda böyle görünüyordu cizgiler ovulasyon testinde birde simdi.
İşte pek şaşmıyo yani adet döngün canım. Oksun hayırlısı buymul demek ki. İnşallah yeni döngüde her şey güzel olurEvet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?