Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekleyemiyorumki sma mecbur :) pazartesi iste insallah giderim yada randevu alip öyle giderim acele etmiyor benim doktor. bakalim neleri degistirecek bilmiyorum bende hic. amin canim hepimiz icin

az önce sirf merakimdan bi ovulasyon testi yapayim dedim. ilk defa bu kadar koyu oldugunu gördüm kendiliginden bende. sadece igne yaptigimda böyle görünüyordu cizgiler ovulasyon testinde birde simdi.

Eklentiler

• 5C9846C0-E85F-4122-A9B1-25BA04C9C1B8.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 44
  • F1C549A2-743B-4FC3-BD2A-23A6E3860D99.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 46
  • B386A486-ADD6-4E26-93DD-7545229EA7EC.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 6C716AC6-288B-4428-A28D-1CBA5CA9147C.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 41
Evet oyuzdn herkese cocugunuzn kardesi olsn diyorum esimde tek benim biz pespese dusunuyordk rabbim boyle nasip etti sukurelro lsn ins saglkla gelirler bize❤ cok iyi yapiyorsn canim. O da garip ya babasi yani yazik olur mu ole. Bazn esim hadi gorelm diyo ozluyo onunda cocugu soncta ole dusnmk lazm. Bnde kmseyi esirgemedim 4 kisi odaya girdgimz oldu doktorlar hosgoruyor zaten :) inss kuzim inss yasayacaksin bugun test yaptn mi sen

az önce sirf merakimdan bi ovulasyon testi yapayim dedim. ilk defa bu kadar koyu oldugunu gördüm kendiliginden bende. sadece igne yaptigimda böyle görünüyordu cizgiler ovulasyon testinde birde simdi.
Ovulasyn tstinde daha koyu cikiyor koyulasnca gebelik isareti de diyorlar canim burdan ogrenmstim bende bu bilgiyi. Kendimde denemstm ama hamileligi ogrendktn sora yapmstm denemk icin gec kaldm aslinda benim deger yukselmsti epey tabi iknci cizgi biri gcmsti cok koyuydu. Iksiide koyu cknca gebelk diyorlar suan yumrtlama donemn olmasi dusk ihtimal sanki. Allah yuzunu guldursn

Bende iğnenin 12. Günü ovulasyon testi yaptım canım daha önce yapmamıştım. Benimde böyle . ama hamilelerde t çizgisi c den daha fazla koyu olması gerekiyor demişlerdi forumda

masallah canim. yok elimde son 1 tane gebelik testi kaldi onu pazartesiye sakliyorum. bugün ve yarin ovulasyon testi yapacagim. bugünkini yaptim paylastim yukarda canim

yumurtlama olamaz canim ya bugün adet döngüsünün 34. günü yumurta catladiktan sonraki 17. gün igneden sonraki 18,5 gün
insallah gebelik vardir canim insallah pazartesi cizgilerin ikiside tam belirgin sekilde cikar

Bende iğnenin 12. Günü ovulasyon testi yaptım canım daha önce yapmamıştım. Benimde böyle . ama hamilelerde t çizgisi c den daha fazla koyu olması gerekiyor demişlerdi forumda
bilmiyorum canim merakimdan yaptim bende ama t cizgisi biraz daha acik c den. ben igneden sonra ovulasyon testini cok yapmistim hergün. ilk basta koyuydu 6.-7. günden sonra acildi rengi 10. günde cok hafiften görünüyordu 11. günde tamamen benbeyazdi

Benimde 12. Gün gebelik çok çok silik ovulasyon böyle koyu çıktı

Evet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruz

Bu konuda haklısın canım böyle faydalı bilgiler kayboluyo arada ama bilmiyorum öyle bi şey yapılabiliyo mu. Ben de şimdi arkadaşın yazdığını aradım bi süre, ekran görüntüsünü aldım hemen

:)) evet ya anneler öyledir. ama iyi oluyor bence haberi olmasi. erkekler konusmayi pek sevmiyor dinlemiyor insani. kadinlarla daha iyi konusabiliyorsun. annemede cok sey anlatiyorum ama burda sizinle daha cok paylasiyorum :)
Orası bi gerçek canım, ben de annemle her şeyi konuşuyorum ama yine de burda sizin yeriniz farklı canım daha açık konuşabiliyoruz burda

allah dualarini kabul etsin canim allahim ona actigin ellerini bos geri cevirmesin en hayirli sekilde sana nasip etsin evladini.
Ayy canım benim yaa Allah hepimize artık sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, hepimizin duaları kabul olsun inşallah

Ovulasyon testlerinde yumurtlama haricinde bu kadar koyu çıkmaz hiç canım maşallah hamileliğini aslında böyle de teyit etmiş olduk bak :)

Evet dün olmam gerekiyordu bu sabaha karşı oldum canım. Baya sarsıyor insanı ama vardır bi hayır herşeyde bizim bilmediğimiz diyip sabrediyoruz
İşte pek şaşmıyo yani adet döngün canım. Oksun hayırlısı buymul demek ki. İnşallah yeni döngüde her şey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…