Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahh canim bende sürekli Allah im ogluma saglikli sihatli bur kardes nasip et diyorum ama zamani var demekki. Bu arada ben gecenlerde muayeneye gelen kalabalik bur aileyle tartistim.1 kisi muayene olacak tam 5 kisi gelmisler.ben daha doktorun odasindayken odaya daldilar asilama sonrasi iliskiyi sorucam odada 5 kisi var 2 tanesi erkek 3 u bayan.. Mahremiyet diye birsey var bagirdim cikin disari diye tipiş tıpış ciktilar . sonucta para veriyorum soru soramadiktan sonra ne anlami var.Asilamayi yaparken doktor valla ben bile korktum dedi.

Canim benim bence gebelik var ama gec döllenme bence. Bence yarin elindeki son testi de kullanip pazartesi doktora git.

doktor pazartesi yapmami söylemis pazar yaptim dersem bugün birdaha yap der elimdede baska kalmiyor. bende cok sabirsizlaniyorum ama beklicem artik mecbur.

gec döllenme nasil oluyor ? yumurta catladiginda spermler hazir ordaydi döllendiyse neden geciyor ? gec yerlesme de iyi degilmis düsük riski cok yüksekmis öyle okumustum.

ay insallah hamileyimdir canim ya zor beklicem pazartesi sabahi artik.

bugün döngünün 34. hatta 35. günü. daha önceden baslayan kanamayida sayarsak 39.-40. gün oldu yumurta catladiktan sonraki 17. gün ve igneden sonraki 19. gün adet olacaksa olmaliydi demi simdiye kadar ?

Ovulasyon testlerinde yumurtlama haricinde bu kadar koyu çıkmaz hiç canım maşallah hamileliğini aslında böyle de teyit etmiş olduk bak :)
ay insallah canim ya. ben ultrasonda görmeden inanmam doktor onaylamasi lazim. kalp atisi kacinci haftada duyuluyor ? o zamana kadar bekleyemem ya ben bi pazartesi gideyimde sonra tekrar giderim. benim hesapladigima göre eger hamileysem simdi 5. - 6. haftada olmam lazim dogum tarihide 1 ekim olmali :) insallah doktor olumlu konusur önümüzdeki hafta. daha hala hicbirsey hissetmiyorum ben görmedimde inanamiyorum daha sevinmekte istemiyorum bosa umutlanmis olmayayim sonra daha cok üzülüyor insan..

:))) süpersin canim ya iyi cesaret ben cekinirdim bise diyemeden cikardim belkide. sen haklisin tabiki bi hasta cikmadan digerinin ne isi var icerde birde bu kadar mahrem konuda yabanci erkekler. kendileri düsünmesi gerekiyor ama nerdee.

insallah daha fazla vakit gecmeden allah ogluna minik bi kiz kardes nasip eder koruyup kollar onu o yüzden araya birkac yas farki girmistir cok yakin olsalardi dinlemezdi belki abisini :)

Insallah canim insallah

En geç 18 gün sonra adet olunuyormuş canım. Bence de hamilesin

İnşallah canım heyecanlıyım çok işte bu yüzden yaptırmak istemedim ama işte bi deneyelim. Ne zaman ilk testi yapacaksın kaçıncı günün adetten somra
Su an regliyim canım ama yarın biter hemen başlayacam çünkü düzensiz benim riske atamam istagramda bi gebenin günlüğü diye bayandan destek de alaçam ilk defa kullanacam çünkü tam bilemeyebilirim bu arada bu gün bal çörek otu tarçın karışımına da başladım

Inss canim nasip olsn evt hayirli bir zmaani var dmeek ki. Sen icerdeyken iceri girmek ne canim daha neler insanlar cahil dvraniyo bazen yani. Bu ay guzel sonuclar alirsn inss bitanem❤

Arkadaşlar tansiyonum hep 13/14-7/8 civarlarında çıkardı kendimi bildim bileli bugün kendimi kötü hissettim sabahtan beri 3-4 sefer ölçtüm 9-5 yada 9,5-5,5 çıkıyor düşük mü sizce ? Birde hamilelik olabilir mi yoksa adet yakınlaşınca da düşüyor mu tansiyon şimdiye kadar hiç farketmedim ama kafama takıldı neden düşük yada normal mi bilemedim

Allah sanada nasip etsin. o dediklerinin hepsini yaptim fetih suresi okudum.
meryem suresini zemzeme okuyup ictim esimle neler neler hep Allah im sifa Senden Sifa kil dedim
Rabbim nasip etti 4 bucuk senedir ... darisi tum isteyenlere olsun inisAllah

Vallahi yapin usenmeyin sabahlari yapinca iyi oluyo sonra kaliyo.
teline kaydet resim olarak

ozoz efe yi biliyomusun sen sanki sende vardin konusurken onla oda hamile onada dedim yapti bu ay hamile kaldi .ama henuz kalp atisini duymamis daha kucuk cunku inisAllah Allah buyuktur

Kızlarr ya bana bı akıl verin suan umutlanma ve umutlanmama arasında gıdıyorum ıgnenn 13.gununde kan tessı verdımnegatf cıktı fun adrt olmam gerekıyordu ama olmadım persembe gunu sbah kahverengı bı akıntı geldı bunun arkası adet olurm dıe dusndum ama olmadm persembeden beri lekelenmem var

Yerleşme olabilir bi kan tahlili ver istersen

Kızlar ovulasyonda 2 gündür yumurtlama gösteriyor bugünde çatlama ignesindeki gibi kasiklarimda ağrı var geçen ayda böyle olmuştu dünde yumurta aki gibi alıntım geldi yani önce hiç böyle olmazdi yumurtladigimi hic anlamazdim.hala iğneler etki ediyormu dur.

Eklentiler

• 20190126_150454.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 20
İğnenin kaçıncı günü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…