- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.861
Evet oyuzdn herkese cocugunuzn kardesi olsn diyorum esimde tek benim biz pespese dusunuyordk rabbim boyle nasip etti sukurelro lsn ins saglkla gelirler bize❤ cok iyi yapiyorsn canim. O da garip ya babasi yani yazik olur mu ole. Bazn esim hadi gorelm diyo ozluyo onunda cocugu soncta ole dusnmk lazm. Bnde kmseyi esirgemedim 4 kisi odaya girdgimz oldu doktorlar hosgoruyor zaten :) inss kuzim inss yasayacaksinbugun test yaptn mi sen
Canim benim bence gebelik var ama gec döllenme bence. Bence yarin elindeki son testi de kullanip pazartesi doktora git.
aminnnAyy canım benim yaa Allah hepimize artık sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, hepimizin duaları kabul olsun inşallah
ay insallah canim ya. ben ultrasonda görmeden inanmam doktor onaylamasi lazim. kalp atisi kacinci haftada duyuluyor ? o zamana kadar bekleyemem ya ben bi pazartesi gideyimde sonra tekrar giderim. benim hesapladigima göre eger hamileysem simdi 5. - 6. haftada olmam lazim dogum tarihide 1 ekim olmali :) insallah doktor olumlu konusur önümüzdeki hafta. daha hala hicbirsey hissetmiyorum ben görmedimde inanamiyorum daha sevinmekte istemiyorum bosa umutlanmis olmayayim sonra daha cok üzülüyor insan..Ovulasyon testlerinde yumurtlama haricinde bu kadar koyu çıkmaz hiç canım maşallah hamileliğini aslında böyle de teyit etmiş olduk bak :)
Ahh canim bende sürekli Allah im ogluma saglikli sihatli bur kardes nasip et diyorum ama zamani var demekki. Bu arada ben gecenlerde muayeneye gelen kalabalik bur aileyle tartistim.1 kisi muayene olacak tam 5 kisi gelmisler.ben daha doktorun odasindayken odaya daldilar asilama sonrasi iliskiyi sorucam odada 5 kisi var 2 tanesi erkek 3 u bayan.. Mahremiyet diye birsey var bagirdim cikin disari diye tipiş tıpış ciktilar . sonucta para veriyorum soru soramadiktan sonra ne anlami var.Asilamayi yaparken doktor valla ben bile korktum dedi.
:))) süpersin canim ya iyi cesaret ben cekinirdim bise diyemeden cikardim belkide. sen haklisin tabiki bi hasta cikmadan digerinin ne isi var icerde birde bu kadar mahrem konuda yabanci erkekler. kendileri düsünmesi gerekiyor ama nerdee.
insallah daha fazla vakit gecmeden allah ogluna minik bi kiz kardes nasip eder koruyup kollar onu o yüzden araya birkac yas farki girmistir cok yakin olsalardi dinlemezdi belki abisini :)
Amin canım inşallah bebişlerimiz bizimledirben gebelik testi yaptiginda bembeyazdi hicbirsey görünmüyordu ama ovulasyon silikti. artik bakalim hayirlisi olsun canim
En geç 18 gün sonra adet olunuyormuş canım. Bence de hamilesindoktor pazartesi yapmami söylemis pazar yaptim dersem bugün birdaha yap der elimdede baska kalmiyor. bende cok sabirsizlaniyorum ama beklicem artik mecbur.
gec döllenme nasil oluyor ? yumurta catladiginda spermler hazir ordaydi döllendiyse neden geciyor ? gec yerlesme de iyi degilmis düsük riski cok yüksekmis öyle okumustum.
ay insallah hamileyimdir canim ya zor beklicem pazartesi sabahi artik.
bugün döngünün 34. hatta 35. günü. daha önceden baslayan kanamayida sayarsak 39.-40. gün oldu yumurta catladiktan sonraki 17. gün ve igneden sonraki 19. gün adet olacaksa olmaliydi demi simdiye kadar ?
Su an regliyim canım ama yarın biter hemen başlayacam çünkü düzensiz benim riske atamam istagramda bi gebenin günlüğü diye bayandan destek de alaçam ilk defa kullanacam çünkü tam bilemeyebilirim bu arada bu gün bal çörek otu tarçın karışımına da başladımİnşallah canım heyecanlıyım çok işte bu yüzden yaptırmak istemedim ama işte bi deneyelim. Ne zaman ilk testi yapacaksın kaçıncı günün adetten somra
Inss canim nasip olsn evt hayirli bir zmaani var dmeek ki. Sen icerdeyken iceri girmek ne canim daha neler insanlar cahil dvraniyo bazen yani. Bu ay guzel sonuclar alirsn inss bitanem❤Ahh canim bende sürekli Allah im ogluma saglikli sihatli bur kardes nasip et diyorum ama zamani var demekki. Bu arada ben gecenlerde muayeneye gelen kalabalik bur aileyle tartistim.1 kisi muayene olacak tam 5 kisi gelmisler.ben daha doktorun odasindayken odaya daldilar asilama sonrasi iliskiyi sorucam odada 5 kisi var 2 tanesi erkek 3 u bayan.. Mahremiyet diye birsey var bagirdim cikin disari diye tipiş tıpış ciktilar . sonucta para veriyorum soru soramadiktan sonra ne anlami var.Asilamayi yaparken doktor valla ben bile korktum dedi.
Allah sanada nasip etsin. o dediklerinin hepsini yaptim fetih suresi okudum.Hatırladım canım seni, ay çok sevindim hamile olmana ya maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu canım.
Valla Allah razı olsun, ben hemen bugün ya da yarın en yakın zamanda yapıcam. Bu ay zaten hep böyle biraz manevi olarak yoğunlaştım bu işe canım, 7 gün oruç tuttum belirli esmalarla orucumu açtım. 4 cuma üst üste "Ya Evvel" ve "Ya Vâris" esmalarını okuyorum belirli sayılarda, 7 günlük ayetel kürsi çalışması yaptım. Vakit buldukça meryem suresi ve yasin okuyorum. Salatı tefriciye çekiyorum 4444 tane. Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum Allahım kabul ederse. Senin dediklerini de yapıcam çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Vallahi yapin usenmeyin sabahlari yapinca iyi oluyo sonra kaliyo.allah razi olsun canim bu güzel bilgileri bizimle paylasmissin. bu yazi sayfalar arasinda kaybolmasin facebooktaki gibi basa tutturma filan oluyormu böyle birkac önemli bilgiyi ayri bir yerde toplasak. bazilarimiz kürmer filanda yazmisti kaybolup gidiyo aralarda malesef
ozoz efe yi biliyomusun sen sanki sende vardin konusurken onla oda hamile onada dedim yapti bu ay hamile kaldi .ama henuz kalp atisini duymamis daha kucuk cunku inisAllah Allah buyukturHatırladım canım seni, ay çok sevindim hamile olmana ya maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu canım.
Valla Allah razı olsun, ben hemen bugün ya da yarın en yakın zamanda yapıcam. Bu ay zaten hep böyle biraz manevi olarak yoğunlaştım bu işe canım, 7 gün oruç tuttum belirli esmalarla orucumu açtım. 4 cuma üst üste "Ya Evvel" ve "Ya Vâris" esmalarını okuyorum belirli sayılarda, 7 günlük ayetel kürsi çalışması yaptım. Vakit buldukça meryem suresi ve yasin okuyorum. Salatı tefriciye çekiyorum 4444 tane. Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum Allahım kabul ederse. Senin dediklerini de yapıcam çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Yerleşme olabilir bi kan tahlili ver istersenKızlarr ya bana bı akıl verin suan umutlanma ve umutlanmama arasında gıdıyorum ıgnenn 13.gununde kan tessı verdımnegatf cıktı fun adrt olmam gerekıyordu ama olmadım persembe gunu sbah kahverengı bı akıntı geldı bunun arkası adet olurm dıe dusndum ama olmadm persembeden beri lekelenmem var
İğnenin kaçıncı günü canımKızlar ovulasyonda 2 gündür yumurtlama gösteriyor bugünde çatlama ignesindeki gibi kasiklarimda ağrı var geçen ayda böyle olmuştu dünde yumurta aki gibi alıntım geldi yani önce hiç böyle olmazdi yumurtladigimi hic anlamazdim.hala iğneler etki ediyormu dur.
2 aydir hiç bisey kullanmıyorum canm kendi halinde geçen ayda kimyasal gecirdim.İğnenin kaçıncı günü canım
1 ay falan klomen femara gibi ilaçların etkisinin devam ettiğini duymuştum canım .2 aydir hiç bisey kullanmıyorum canm kendi halinde geçen ayda kimyasal gecirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?