Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar internette degisik vidyolar denemeler filan vardi farkli gebelik testleri tuz ve sekerle filan birde camasir suyuyla.

evde son kalan gebelik testini pazartesi kullanmak istedigim icin dayanamadim bi bunlari yapayim dedim :))

camasir suyuyla yapilan test adete 8-9 gün kala bile yapiliyormus idrarla camasir suyunu karistirinca hicbir tepkime olmuyorsa hamile degilsin. eger köpürüyosa hamilesin anlamina geliyormus. vidyolar izledim youtube da.

denedim simdi iste bendede köpürdü. acaba hamile olan ve hamile olmayan arkadaslar denedinizmi hic bunlari ? yada denemek istermisiniz ? cok merak ediyorum sizde neler olacak.

(birtane cikolatanin plastik bi kabi vardi cöp affedersiniz onun icine biraz idrar yaptim sonra üzerine biraz camasir suyu damlattim hemen direkt köpürdü)

deneyenlerin sonuclari nasildi ? :))

Ben geçtiğimiz aylarda denemiştim ama doğru sonuç olup olmadığını bilmiyorum çoğu kişi çamaşır suyu olduğu için köpürür falan yazmıştı

yazmayi unutmusum sekerlede yaptim baska bir yerede seker koydum idrarin üzerine ve kristaller olustu

idrar ve sekeri karistirinca kristaller olusuyosa dibinde hamilesin eger seker icinde eriyorsa hamile degilsin anlamindaymis

testlere göre hepsinde hamile cikiyorum kizlar acaba dogrumu bunlar ? ben yine cok heycanlandim :))

Ben geçtiğimiz aylarda denemiştim ama doğru sonuç olup olmadığını bilmiyorum çoğu kişi çamaşır suyu olduğu için köpürür falan yazmıştı
hic bilmiyorum canim daha önce böyle birsey yapmadigim icin. annemle görüstügümde ona yaptircam bakalim onda nasil cok merak ettim simdi

Yanlış anlama ama Doktorunun önerdiği kan testi zamanı gelsin artık diye dua eder oldum .. :)

Yanlış anlama ama Doktorunun önerdiği kan testi zamanı gelsin artık diye dua eder oldum .. :)

:))) yok canim ya yanlis anlamiyorum egleniyoruz surda :))

internette dolasirken denk geldi merak ettim yaptim öylesine ama oluncada iste insan heryerden bi umut ariyo.

az kaldi ya insallah öbürgün bu zamanda biraz daha kesinlesmis olur durumum.

Başla canım o arkadaşa bende 2 aydır msj attım ama dönüş yapmadım sana yapar inşallah denemekten zarar gelmez kaç gümde bir adet oluyorsun videoları izle mutlaka

Ben denemedim ama yanlış anlamazsan bir önerim olacak eşin ve sen aynı anda tekrarlayın eşin hamil e olamayacağı için en kesin sonucu görürsün aslında

En son femara kullanmıştım 2 ay oldu hayırlısı artık rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin

Canim benim doktorum yumurta gelistirici ilaclar 1 yila kadar etki edebiliyor dedi. Iyi degerlendir . Bu ay saglikla gelsin bebiş

Estağfurullah canım yardımimız olursa ne mutlu burda hepimiz aynı durumdayız bir umut belliyiz.canim igneyimi pazartesi vurundun anlamadım.
Ayın yedısınde ıgne vuruldum ıgnenn 13.gunu kan testı yaptrdım gectgmz pazar yani negatf cıktı son ıkı gundur de saydgım sıkayetler basladı gogus uclarında agrı lekelenme sırt agrısı

Ayın yedısınde ıgne vuruldum ıgnenn 13.gunu kan testı yaptrdım gectgmz pazar yani negatf cıktı son ıkı gundur de saydgım sıkayetler basladı gogus uclarında agrı lekelenme sırt agrısı
O zaman bugün 19. Günü oluyor bence hemen bi test yap ona gorede kan ver canım.olumlu gibi görünüyor erken öğrenmek herzaman avantaj oluşacak risklere karsi

O zaman bugün 19. Günü oluyor bence hemen bi test yap ona gorede kan ver canım.olumlu gibi görünüyor erken öğrenmek herzaman avantaj oluşacak risklere karsi
Umutlanmak ıstemıyorum aslında bu haftaya negatfle basladıgım ıcın cok ustune dusmedm nasılsa yok dıe bılemdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…