- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.901
Geçen ay ben kimyasal geçirdim benimde lekelenmelerim olmuştu tesadüfen adeti.den 3 gün önce test yaptım ogrenöğrendim.eger test yapmasam adeti beklesem hiç haberim olmayacaktiUmutlanmak ıstemıyorum aslında bu haftaya negatfle basladıgım ıcın cok ustune dusmedm nasılsa yok dıe bılemdım
Varsa var yoksa yok bi test ya bence böyle beklemek daha zorUmutlanmak ıstemıyorum aslında bu haftaya negatfle basladıgım ıcın cok ustune dusmedm nasılsa yok dıe bılemdım
Tesekkur ederım Alla razı oldn yardımcı oldgunuz için :)Varsa var yoksa yok bi test ya bence böyle beklemek daha zor
Test yaparsan haber et bizede canimTesekkur ederım Alla razı oldn yardımcı oldgunuz için :)
Kalp atışı 6-7. haftada duyuluyo canım. Beklemek çok zor oluyo tabi ama çok da heyecanlı :) inşallah sağlıkla gelsin bebeğinay insallah canim ya. ben ultrasonda görmeden inanmam doktor onaylamasi lazim. kalp atisi kacinci haftada duyuluyor ? o zamana kadar bekleyemem ya ben bi pazartesi gideyimde sonra tekrar giderim. benim hesapladigima göre eger hamileysem simdi 5. - 6. haftada olmam lazim dogum tarihide 1 ekim olmali :) insallah doktor olumlu konusur önümüzdeki hafta. daha hala hicbirsey hissetmiyorum ben görmedimde inanamiyorum daha sevinmekte istemiyorum bosa umutlanmis olmayayim sonra daha cok üzülüyor insan..
Ay ne güzel canım ya bekleyişin ne güzel bitmiş. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah. Yalnız ben hiç hacet namazı kılmadım bunu bi duası oluyo diye biliyorum onu ezberlemem gerekiyo öncr dimiAllah sanada nasip etsin. o dediklerinin hepsini yaptim fetih suresi okudum.
meryem suresini zemzeme okuyup ictim esimle neler neler hep Allah im sifa Senden Sifa kil dedim
Rabbim nasip etti 4 bucuk senedir ... darisi tum isteyenlere olsun inisAllah
Evet canım iğne adet belirtisine benzer ve hamilelik belirtilerine benzer belirtiler yapıyo malesef. Ama tabi hamilelikten dolayı da olabilir. İğnenin kaçıncı günündesinBende catlatma ignesi oldum yumurta olusdukdan sonra goguslerim adet oncesindeki gibi sisdi agriyor hala devam ediyo igneden ola bilirmi?
Bende öyle bisey olmadı ama canım iğneler hormon ignesi olduğu için olabilirBende catlatma ignesi oldum yumurta olusdukdan sonra goguslerim adet oncesindeki gibi sisdi agriyor hala devam ediyo igneden ola bilirmi?
Canım benim kasıklarım dışında hiç değişen ağrıyan bi yerim olmadı ama iğne her vücutta farklı etki göstereblr hormon yüklü sonuçtaBende catlatma ignesi oldum yumurta olusdukdan sonra goguslerim adet oncesindeki gibi sisdi agriyor hala devam ediyo igneden ola bilirmi?
ayetel kursi yimi diyosun. Hacet namazinin sonunda okunacak dua var onuda acip okuyoaun ezbere gerek yok.yazdigimi bidaha okusana .Ay ne güzel canım ya bekleyişin ne güzel bitmiş. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah. Yalnız ben hiç hacet namazı kılmadım bunu bi duası oluyo diye biliyorum onu ezberlemem gerekiyo öncr dimi
Gebelik ola bilirmi diye umutlanmak istiyordumCanım benim kasıklarım dışında hiç değişen ağrıyan bi yerim olmadı ama iğne her vücutta farklı etki göstereblr hormon yüklü sonuçta
Hayırlı sabahlar olsun güzel haberler aldığımız bugün olsun inşallah
Hacet namazı duası ben namaz esnasında okunuyo diye biliyodum canım ondan sordum. Namazdan sonra açıp okuyabiliyosak sorun değil. İnternetten de bi bakarım canım hiç kılmadım çünkü. Çok teşekkür ederim bilgilerin içinayetel kursi yimi diyosun. Hacet namazinin sonunda okunacak dua var onuda acip okuyoaun ezbere gerek yok.yazdigimi bidaha okusana .
en iyisi internetten bak Hacet namazi nasil kiliniyo bi bak neden bahsettigini anlamadim ama bana soracagin varsa sorabilirain cekinme canim
Hayırlı sabahlar canım amiin inşallahHayırlı sabahlar olsun güzel haberler aldığımız bugün olsun inşallah
TAmam :)Test yaparsan haber et bizede canim
ben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.Hacet namazı duası ben namaz esnasında okunuyo diye biliyodum canım ondan sordum. Namazdan sonra açıp okuyabiliyosak sorun değil. İnternetten de bi bakarım canım hiç kılmadım çünkü. Çok teşekkür ederim bilgilerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?