Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlanmak ıstemıyorum aslında bu haftaya negatfle basladıgım ıcın cok ustune dusmedm nasılsa yok dıe bılemdım
Geçen ay ben kimyasal geçirdim benimde lekelenmelerim olmuştu tesadüfen adeti.den 3 gün önce test yaptım ogrenöğrendim.eger test yapmasam adeti beklesem hiç haberim olmayacakti

Kalp atışı 6-7. haftada duyuluyo canım. Beklemek çok zor oluyo tabi ama çok da heyecanlı :) inşallah sağlıkla gelsin bebeğin

Allah sanada nasip etsin. o dediklerinin hepsini yaptim fetih suresi okudum.
meryem suresini zemzeme okuyup ictim esimle neler neler hep Allah im sifa Senden Sifa kil dedim
Rabbim nasip etti 4 bucuk senedir ... darisi tum isteyenlere olsun inisAllah
Ay ne güzel canım ya bekleyişin ne güzel bitmiş. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah. Yalnız ben hiç hacet namazı kılmadım bunu bi duası oluyo diye biliyorum onu ezberlemem gerekiyo öncr dimi

Bende catlatma ignesi oldum yumurta olusdukdan sonra goguslerim adet oncesindeki gibi sisdi agriyor hala devam ediyo igneden ola bilirmi?
Evet canım iğne adet belirtisine benzer ve hamilelik belirtilerine benzer belirtiler yapıyo malesef. Ama tabi hamilelikten dolayı da olabilir. İğnenin kaçıncı günündesin

Ay ne güzel canım ya bekleyişin ne güzel bitmiş. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah. Yalnız ben hiç hacet namazı kılmadım bunu bi duası oluyo diye biliyorum onu ezberlemem gerekiyo öncr dimi
ayetel kursi yimi diyosun. Hacet namazinin sonunda okunacak dua var onuda acip okuyoaun ezbere gerek yok.yazdigimi bidaha okusana .
en iyisi internetten bak Hacet namazi nasil kiliniyo bi bak neden bahsettigini anlamadim ama bana soracagin varsa sorabilirain cekinme canim

Hacet namazı duası ben namaz esnasında okunuyo diye biliyodum canım ondan sordum. Namazdan sonra açıp okuyabiliyosak sorun değil. İnternetten de bi bakarım canım hiç kılmadım çünkü. Çok teşekkür ederim bilgilerin için

ben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…