- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.921
Yok canım yanlış değil sonunda okunuyor namaz bittikten sonra. Bende öyle biliyordum, emin olmak için bidaha baktım internetten orada da sonunda okunur yazıyoben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.
Yok canım benim ya ben hiç bilmiyorum ki ondan sordum. Sadece bi duası varmış onu duydum ama namazda mı sonrasında mı okunuyo hiç bilmiyorum. Sen bence doğru yapmışsın zaten niyet önemli ve kabul olmuş çok şükür. Ben de o şekilde yaparımben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.
Canım bana dönüş yaptı 1 gece sonrasi regli m değişiyor ya o yüzden yarından itibaren teste başlayacam 50 adet aldım zaten yaparım bi sürüBaşla canım o arkadaşa bende 2 aydır msj attım ama dönüş yapmadım sana yapar inşallah denemekten zarar gelmez kaç gümde bir adet oluyorsun videoları izle mutlaka
Kizlar bisi sorucam asilama yaptirdim progestoron olaraq biogest yazdi doktor oncede kullanmisdim fakat ben hep bu tarz genetic samlar kullandigimda ayaga kalkar kalkmaz hepsi geri geliyor normalmi sizce?
ben öyle oldum ve hamileydim ama sonra kimyasal olduğu anlaşıldıCatlatma ignesinden sonra simdiye kadar bende adet oncesi belirtiler oluyor benim gibi olan oldumu sonucu ne oldu
Peki sonra normal gebelik oldumuben öyle oldum ve hamileydim ama sonra kimyasal olduğu anlaşıldısenin inşallah sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır
daha geçen ay başıma geldi bu ay yine klomen denedim sonuç bekliyorumPeki sonra normal gebelik oldumu
Yap yap bi bakmışsın böyle olmuş mucize Yani :)Canım bana dönüş yaptı 1 gece sonrasi regli m değişiyor ya o yüzden yarından itibaren teste başlayacam 50 adet aldım zaten yaparım bi sürü
Sende yumurta nasil buyume yokmudaha geçen ay başıma geldi bu ay yine klomen denedim sonuç bekliyorum
bende yumurtlama ve büyüme sorunu yok. Eşimin morfolojisi bozuktu ama bir ilaç verdi doktor düzeldi.Sende yumurta nasil buyume yokmu
Klomen dontorum bir kez verdi gecen ay yumurtalar asiri buyuru kist olduBende yumurtlamada da buyumedede soeun vsoeun var bu ay catlatma ignesi yapildi
yumurtan yeterli büyüklüğe erişmemiş olsaydı iğne vermezlerdi zaten kuzum :) içini ferah tut çatlama gününü kaçırmasaydınız olur Allahın izninleBende yumurtlamada da buyumedede soeun vsoeun var bu ay catlatma ignesi yapildi
Bu ay yumurtam iyiydi o yuzden igne yapildi doktorun dediyi gunlerde iliski oldu ama ben fazla stres yapiyorum elimde degilyumurtan yeterli büyüklüğe erişmemiş olsaydı iğne vermezlerdi zaten kuzum :) içini ferah tut çatlama gününü kaçırmasaydınız olur Allahın izninle
Bi kac once yumurtalarim hic buyumuyodu ben ben ceviz suyu ictim ondan sonra buyuduBu ay yumurtam iyiydi o yuzden igne yapildi doktorun dediyi gunlerde iliski oldu ama ben fazla stres yapiyorum elimde degil
ama stres hem seni hem de oluşabilecek gebeliği kötü etkiliyor akışına bırak.Bu ay yumurtam iyiydi o yuzden igne yapildi doktorun dediyi gunlerde iliski oldu ama ben fazla stres yapiyorum elimde degil
Normal canım progestan da fitil olarak kullanıldığında hafif erimiş halde krem gibi az az geliyo normalmiş. Ama kullanınca hemen ayağa kalkma yarın saat kadar ayaklarını dikip uzan, emilimi oluyomuş o sıradaKizlar bisi sorucam asilama yaptirdim progestoron olaraq biogest yazdi doktor oncede kullanmisdim fakat ben hep bu tarz genetic samlar kullandigimda ayaga kalkar kalkmaz hepsi geri geliyor normalmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?