Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.
Yok canım yanlış değil sonunda okunuyor namaz bittikten sonra. Bende öyle biliyordum, emin olmak için bidaha baktım internetten orada da sonunda okunur yazıyo

ben sonrasinda okudum hep ezberlemedimde yaptiklarimi sirayla yazdim . simdi sen boyle diyince yanlis bisey mi yaptim acaba dedim bide herkese soyluyorumda yapin diye.
Yok canım benim ya ben hiç bilmiyorum ki ondan sordum. Sadece bi duası varmış onu duydum ama namazda mı sonrasında mı okunuyo hiç bilmiyorum. Sen bence doğru yapmışsın zaten niyet önemli ve kabul olmuş çok şükür. Ben de o şekilde yaparım

Başla canım o arkadaşa bende 2 aydır msj attım ama dönüş yapmadım sana yapar inşallah denemekten zarar gelmez kaç gümde bir adet oluyorsun videoları izle mutlaka
Canım bana dönüş yaptı 1 gece sonrasi regli m değişiyor ya o yüzden yarından itibaren teste başlayacam 50 adet aldım zaten yaparım bi sürü

Kizlar bisi sorucam asilama yaptirdim progestoron olaraq biogest yazdi doktor oncede kullanmisdim fakat ben hep bu tarz genetic samlar kullandigimda ayaga kalkar kalkmaz hepsi geri geliyor normalmi sizce?

Canim bende yaptirdim carsamba günü ama bana vermedi doktor

yumurtan yeterli büyüklüğe erişmemiş olsaydı iğne vermezlerdi zaten kuzum :) içini ferah tut çatlama gününü kaçırmasaydınız olur Allahın izninle
Bu ay yumurtam iyiydi o yuzden igne yapildi doktorun dediyi gunlerde iliski oldu ama ben fazla stres yapiyorum elimde degil

Bu ay yumurtam iyiydi o yuzden igne yapildi doktorun dediyi gunlerde iliski oldu ama ben fazla stres yapiyorum elimde degil
ama stres hem seni hem de oluşabilecek gebeliği kötü etkiliyor akışına bırak.
tecrübelerimle söylüyorum ki, regl 3 gün geçmeden test bile yapmayın..
bazen geç döllenme oluyor kimyasal oluyor erken yapılan testler boşuna ümitlenmeye sebep oluyor. Sabır :)

Kizlar bisi sorucam asilama yaptirdim progestoron olaraq biogest yazdi doktor oncede kullanmisdim fakat ben hep bu tarz genetic samlar kullandigimda ayaga kalkar kalkmaz hepsi geri geliyor normalmi sizce?
Normal canım progestan da fitil olarak kullanıldığında hafif erimiş halde krem gibi az az geliyo normalmiş. Ama kullanınca hemen ayağa kalkma yarın saat kadar ayaklarını dikip uzan, emilimi oluyomuş o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…