Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç çıktı cnm morfoloji? İlaç ne aldınız. Bizimkide sınırda. Yarın doktora gideceğim 3. Kez klomen başlıcam. Allah yardımcımız olsun
Morfoloji %2 idi geçen hafta yaptırdığımız test sonucu %42 olmuş ilaç bitkisel bir ilaç ama NeoFortil doktor önerdi

Kizlar merhaba bildiginiz gibi femara sonrasinda chorimnon catlama ignesi kullandim.. doktor 25 ocakta gebelik testi yaptirmam soylemisti malesec 1,76 cikti sonuc.. benim tamamen umutlarim bitmisken, esim daha once 0 cikiyordu buda birseydir diyor.. buarada hala regl olmadim. Dun olmam gerekiyordu.. sizce bu deger artar mi? Yoksa catlama ignesinden dolayi mi gecikme yasiyorum.. aranizda benim gibi olaniniz var mi? Tesekkurler

Kuzum ya demiştim sana biraz zaman tanıman lazım bebeğine. Çok sevindim, inşallah hayırlısıyla yaklaşık 1 hafta sonra kalp atışını da duyarsın. Bizleri haberdar et. Bu arada alttan mı muayene etti canım

Cok sevindim canim. benim yasadigimi yasiyorsun. Sonu iyi olsunda bu günlerde unutulur.

Canım naptın seni çok merak ettim belli oldu mu :)

yok canim sabah test yaptim ikinci cizgi hemen cikti ama hemen ardindan kaydi yan tarafa dogru yamuldu gebelik testimi bozuktu bilmiyorum doktora telefon actim hemsiresiyle konustum sen en iyisi buraya gel dedi orda test yapacaklar. cuma günü baska hemsire vardi o gelme dedi.
3 saat sonra randevu var kan testi sonucu ne zaman cikar bilmiyorum idrar testide yaparlar herhalde bilmiyorum.

gece ara sira sanki ince örgü sisi saplanir gibi oldu biraz sabahda biraz kan geldi. bilmiyorum ama varsada galiba kimyasal oldu. testte cikti cünkü sonrada kan. cok üzüldüm cünkü galiba olmustu ama düsmüs yada düsüyor olabilir.
hayirlisi olsun

Kizlar benimle ayni sorunu yasayab var mi aranizda

Canım benim kanaması olan hemen düşük yapmıyo ki ama tehlikeli tabi. Allahtan bugüne randevu alabilmişsin artık. Seni anlayabiliyorum olabildiğince geç gitmek istedin ama işte bu gibi sorunlar çıkabiliyo ve doktorlar hemen önlem alıyo progestan falan başlatıyo. Hadi inşallah hayırlı sonuçlar al, sağlıkla tutunsun bebeğin

evet bende bu ay okadar ümitliydimki dedim tamam klomende kullandım düzenli bi yol da tutturduk ama biraz önce pempe bi lekelenmem oldu adetim geliyor sanırım yine hüsran yine hüsran 7 aydır bi sorun olmamasına rağmen göremedik bişey çok üzücü her ay bu durumda olmam

canim bende hemen gitmek istedim ama doktor gelmemi istemedi baska bir yerde yok yakinda sadece o tek yere mecburum o yüzden bekledim. bende en gec cuma gitmek istedim testte cikinca önlem filan almak icin ama gelme dediler. hatta söyledim cikti testte erken geleyim belki önlem almal gerekir bi bakilsin dedim yok dediler.
zaten düsecegi varsa düser belki saglikli degilmistir hastaymistir ne kadar üzülsekde erkenden düsmesi yinede daha iyi. öyle olunca bi tedavisi yok bildigim kadariyla. yani düsük yapmayi engelleyemez doktorlar bu kadar erkenken daha. yani bebek dna si bozuksa düsüyor ölüyor illa. cok agrin olursa hemen gel dediler ama agri yok öyle. birazdan yola cikacagiz beklicem artik mecburen.

Bende catlatma ignesi yapildi adetime 2,3gun var daha ama yumurta catladigi gunden bende adet oncesinde olan belirtiler var goguslerde agri siskinlik karnimda belimde agrilar var

Sen kendini olumsuza koşullama canım. Evet kimyasalsa bunun dönüşü yok, ya da kromozomal bi sorunu varsa bebeğin o düşük de engellenemez ama yerleşmeye çalışıyo da yerleşemiyosa iyi bi bebekse bunun önüne geçilebilir iğne ve ilaçlarla bunu demek istiyorum. Çok şükür ki artık gidiyosun doktora, inşallah sağlıklı bi bebeğin vardır da sana sımsıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…