Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım kendini hemen üzüp umutsuzluğa kapılma benim çok yakın arkadaşım hamileliği boyunca kanama yaşadı sürekli progestan kullandı şimdi de sağlıklı bir kızı var maşallah dört buçuk aylık hem de. sen içini ferah tut, herşeyin yoluna gireceğine inan ama naçizane tavsiyem senin söylediklerini ve isteklerini dikkate alan bir doktor ya da hastahane bulman. çünkü burada kaç gündür seni gerginliğe sürüklediler gibime geliyo, beklemek istediğinde bekledin ama diğer süreçte sürekli seni sürüncemede bıraktılar bilemiyorum ben olsam değişikliğe giderdim.

Bende catlatma ignesi yapildi adetime 2,3gun var daha ama yumurta catladigi gunden bende adet oncesinde olan belirtiler var goguslerde agri siskinlik karnimda belimde agrilar var

Selam bende de adetimden once belirtiler vardi hatta dun adet gunumdu ve adet belirtileri oldu fakat adet olmadim.. suanda beklemek cok sinir bozucu. Acaba catlama ignesinden dolayi mi gecikti yoksa hamilemiyim bilmiyorum‍ Ama cuma gunu kan testi verdim 1,76 cikti.. yarinda adet olmazsam tekrar test mi yaptirsam bilemedim. Sen hangi catlama ignesini vurdurdun?

Buarada bendede goguste dolgunluk oldu normalde adet olacagim zaman siser ve uclari acirdi simdi o aci yok sanirim igneden kaynakli oldu...

İlk klomen denemen mi canim? Bende 1,5 yildir deniyorum 1 defa klomen 2 defa yumurta buyutme ignesi 3 defa catlama ignesi kullandim. Bu ayda femara ve chorimnon catlama ignesi kullandim ayni zamannda cok az prolaktin yuksek diye dostinex kullandim ama cuma gunu kan degerim 1,76 cikti malesef.. dun regl olmam gerekiyordu olmadim sanirim aldgim ilaclar hormon dengemi bozdu reglim gecikicek.. ben artik biktim bende de esimde de hic bir problem olmamasina ragmen malesrf olmuyor doktor asilamaya gecicez dedi ama ben cok sıkildim bu surecten ve sanirim yaptirmayacagim artik herkesin cocugu olcak diye bir kaide yok diye dusunmeye basladim.. ben bir de zaten tek bobrekliyim birde bu tedavi surecleri beni fazlasiyla yordu ben pes ettim.. hayatima devam edebilmek icin regl olmayi bekligorum.. eger senin ilk klomen denemen ise tekrar deneyebilirsin.. bazen 2. Veya 3. Denemede cocuk sahibi olan insqnlqr var sen daha basindasin belki olur...

Bidaha kan geldi mi canım? Belki yerleşme kanamasıdır. Inşallah hayırlı haberler duyarsın canım dualarım seninle

Canim bana koryonik gonodotropini vuruldu

A AloeeVeraa Umutumut82 kızlar benim ovulasyon takibine göre yumurtam çatladı dün bugünde üşütmüşüm gibi belim felan ağrıyı nedenki acaba .......

Hic bilmiyorumki canim 1günde etki edermi.acaba daha erken olmus olabilirmi. Benimde catlama ignesinin 7.günü asilamanin 5.günü hicbir belirti yok.gögüslerimi mincikliyorum cekesliyorum ...gecen ay arada batmalar kramplar olmustu.

Ben de adetimi bekliyorum cok sinir bozucu insan heyecan icinde oluyor her kes dusunme dese de yapamiyorum adet olucakmiyim yoksa hamilemiyim diye dusunuyorum bence bu kafaya takmak da adeti geciktiriyor

Aynen bende oyleydim her belirtiyi hamilelige yoruyordum fakat cuma aksami test yaptirdim ve 1,76 cikti sonuc dun regl olmam gerekiyordu ilaclardan dolayi sanirin geciktim olamiyorum ama bir yanim da acaba gebelik testi yanlis miydi hamilemiydim diye soruyor.. dusunmemek elde degil seni cok iyi anliyorum... bekleyecegiz mecbur

Insani ancak kenkendisi gibi olanlar anliyor dusunmemek elde degil

Bidaha kan geldi mi canım? Belki yerleşme kanamasıdır. Inşallah hayırlı haberler duyarsın canım dualarım seninle
evet canim kan geliyor devam. yerlesme kanamasi olamaz yumurta catlayali 20 gün oldu artik gebelik testinde 2 cizgide cikmisti. galiba kimyasaldi adet olabilir yakinda bence aksama yada geceye kadar olur bence. doktor nasil test yapacak bilmiyorum paylascam burda. 1 saate girerim insallah doktorun yanina

Hadi inşallah hayırlı sonuçların olur canım

yine kan testi yapmiyorlar hemsire idrar istedi idrar testi yapacakmis sonrada doktorun yanina girecekmisim ben burdan hic memnun degilim bi kan almak bu kadarmi zor? cok pahali birseymi bu kan testide birtürlü yapmiyorlar ?
Allah Allah şaşırdım canım. Bakalım sonucun çıksın doktorunla konuştuğunda o ne diyecek

Canım ben iğne olmadım ama ağrım yumurtlama olduğu günde çoktu dün totu bugün yine hafif var.benim zaten olurs 13 gün sonra belli olur..

Biraz daha bekle canım daha erken inşalla h olmuştur canım batlarımız yakın şuara bebek haberleri yok inşallah biz vericez yine arka arkaya

yine kan testi yapmiyorlar hemsire idrar istedi idrar testi yapacakmis sonrada doktorun yanina girecekmisim ben burdan hic memnun degilim bi kan almak bu kadarmi zor? cok pahali birseymi bu kan testide birtürlü yapmiyorlar ?
Boyle sacmalikmi olur.pahaliyasa parayla degilmi yapsiyapsınlar onlara ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…