- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.961
yok canim sabah test yaptim ikinci cizgi hemen cikti ama hemen ardindan kaydi yan tarafa dogru yamuldu gebelik testimi bozuktu bilmiyorum doktora telefon actim hemsiresiyle konustum sen en iyisi buraya gel dedi orda test yapacaklar. cuma günü baska hemsire vardi o gelme dedi.
3 saat sonra randevu var kan testi sonucu ne zaman cikar bilmiyorum idrar testide yaparlar herhalde bilmiyorum.
gece ara sira sanki ince örgü sisi saplanir gibi oldu biraz sabahda biraz kan geldi. bilmiyorum ama varsada galiba kimyasal oldu. testte cikti cünkü sonrada kan. cok üzüldüm cünkü galiba olmustu ama düsmüs yada düsüyor olabilir.
hayirlisi olsun
Bende catlatma ignesi yapildi adetime 2,3gun var daha ama yumurta catladigi gunden bende adet oncesinde olan belirtiler var goguslerde agri siskinlik karnimda belimde agrilar var
Selam bende de adetimden once belirtiler vardi hatta dun adet gunumdu ve adet belirtileri oldu fakat adet olmadim.. suanda beklemek cok sinir bozucu. Acaba catlama ignesinden dolayi mi gecikti yoksa hamilemiyim bilmiyorumAma cuma gunu kan testi verdim 1,76 cikti.. yarinda adet olmazsam tekrar test mi yaptirsam bilemedim. Sen hangi catlama ignesini vurdurdun?
evet bende bu ay okadar ümitliydimki dedim tamam klomende kullandım düzenli bi yol da tutturduk ama biraz önce pempe bi lekelenmem oldu adetim geliyor sanırım yine hüsran yine hüsran 7 aydır bi sorun olmamasına rağmen göremedik bişey çok üzücü her ay bu durumda olmam
Bidaha kan geldi mi canım? Belki yerleşme kanamasıdır. Inşallah hayırlı haberler duyarsın canım dualarım seninleyok canim sabah test yaptim ikinci cizgi hemen cikti ama hemen ardindan kaydi yan tarafa dogru yamuldu gebelik testimi bozuktu bilmiyorum doktora telefon actim hemsiresiyle konustum sen en iyisi buraya gel dedi orda test yapacaklar. cuma günü baska hemsire vardi o gelme dedi.
3 saat sonra randevu var kan testi sonucu ne zaman cikar bilmiyorum idrar testide yaparlar herhalde bilmiyorum.
gece ara sira sanki ince örgü sisi saplanir gibi oldu biraz sabahda biraz kan geldi. bilmiyorum ama varsada galiba kimyasal oldu. testte cikti cünkü sonrada kan. cok üzüldüm cünkü galiba olmustu ama düsmüs yada düsüyor olabilir.
hayirlisi olsun
Canim bana koryonik gonodotropini vurulduSelam bende de adetimden once belirtiler vardi hatta dun adet gunumdu ve adet belirtileri oldu fakat adet olmadim.. suanda beklemek cok sinir bozucu. Acaba catlama ignesinden dolayi mi gecikti yoksa hamilemiyim bilmiyorumAma cuma gunu kan testi verdim 1,76 cikti.. yarinda adet olmazsam tekrar test mi yaptirsam bilemedim. Sen hangi catlama ignesini vurdurdun?
Ben de adetimi bekliyorum cok sinir bozucu insan heyecan icinde oluyor her kes dusunme dese de yapamiyorum adet olucakmiyim yoksa hamilemiyim diye dusunuyorum bence bu kafaya takmak da adeti geciktiriyorCanim bana koryonik gonodotropini vuruldu
Canım test yaptın ki merak ettimTAmam :)
A AloeeVeraaUmutumut82 kızlar benim ovulasyon takibine göre yumurtam çatladı dün bugünde üşütmüşüm gibi belim felan ağrıyı nedenki acaba .......
Ben de adetimi bekliyorum cok sinir bozucu insan heyecan icinde oluyor her kes dusunme dese de yapamiyorum adet olucakmiyim yoksa hamilemiyim diye dusunuyorum bence bu kafaya takmak da adeti geciktiriyor
Insani ancak kenkendisi gibi olanlar anliyor dusunmemek elde degilAynen bende oyleydim her belirtiyi hamilelige yoruyordum fakat cuma aksami test yaptirdim ve 1,76 cikti sonuc dun regl olmam gerekiyordu ilaclardan dolayi sanirin geciktim olamiyorum ama bir yanim da acaba gebelik testi yanlis miydi hamilemiydim diye soruyor.. dusunmemek elde degil seni cok iyi anliyorum... bekleyecegiz mecbur
evet canim kan geliyor devam. yerlesme kanamasi olamaz yumurta catlayali 20 gün oldu artik gebelik testinde 2 cizgide cikmisti. galiba kimyasaldi adet olabilir yakinda bence aksama yada geceye kadar olur bence. doktor nasil test yapacak bilmiyorum paylascam burda. 1 saate girerim insallah doktorun yaninaBidaha kan geldi mi canım? Belki yerleşme kanamasıdır. Inşallah hayırlı haberler duyarsın canım dualarım seninle
Hadi inşallah hayırlı sonuçların olur canımevet canim kan geliyor devam. yerlesme kanamasi olamaz yumurta catlayali 20 gün oldu artik gebelik testinde 2 cizgide cikmisti. galiba kimyasaldi adet olabilir yakinda bence aksama yada geceye kadar olur bence. doktor nasil test yapacak bilmiyorum paylascam burda. 1 saate girerim insallah doktorun yanina
Muayene ücretleri nasıl oradayine kan testi yapmiyorlar hemsire idrar istedi idrar testi yapacakmis sonrada doktorun yanina girecekmisim ben burdan hic memnun degilim bi kan almak bu kadarmi zor? cok pahali birseymi bu kan testide birtürlü yapmiyorlar ?
Allah Allah şaşırdım canım. Bakalım sonucun çıksın doktorunla konuştuğunda o ne diyecekyine kan testi yapmiyorlar hemsire idrar istedi idrar testi yapacakmis sonrada doktorun yanina girecekmisim ben burdan hic memnun degilim bi kan almak bu kadarmi zor? cok pahali birseymi bu kan testide birtürlü yapmiyorlar ?
Canım ben iğne olmadım ama ağrım yumurtlama olduğu günde çoktu dün totu bugün yine hafif var.benim zaten olurs 13 gün sonra belli olur..Hic bilmiyorumki canim 1günde etki edermi.acaba daha erken olmus olabilirmi. Benimde catlama ignesinin 7.günü asilamanin 5.günü hicbir belirti yok.gögüslerimi mincikliyorum cekesliyorum ...gecen ay arada batmalar kramplar olmustu.
Biraz daha bekle canım daha erken inşalla h olmuştur canım batlarımız yakın şuara bebek haberleri yok inşallah biz vericez yine arka arkayaHic bilmiyorumki canim 1günde etki edermi.acaba daha erken olmus olabilirmi. Benimde catlama ignesinin 7.günü asilamanin 5.günü hicbir belirti yok.gögüslerimi mincikliyorum cekesliyorum ...gecen ay arada batmalar kramplar olmustu.
Boyle sacmalikmi olur.pahaliyasa parayla degilmi yapsiyapsınlar onlara neyine kan testi yapmiyorlar hemsire idrar istedi idrar testi yapacakmis sonrada doktorun yanina girecekmisim ben burdan hic memnun degilim bi kan almak bu kadarmi zor? cok pahali birseymi bu kan testide birtürlü yapmiyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?