Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi inşallah günün en güzel haberi bu olabilir gerçekten bu umut çok güzel :) ve bence öyle de çıkacak

idrar testi yaptilar bunun hassasligi cok düsükmüs yani 50 likmis (erken gebelik testi 10 luk oluyormus) cok azcik belli belirsiz görünüyor ama bana negatif dediler.

en sonunda cok israr edince nihayet sonunda kan aldirtabildim sonuc persembe cikacakmis ama büyük ihtimal kimyasal oldu

sonuc cikinca zaten düsükse bana hic haber vermiceklermis sadece gebelik varsa arayacaklarmis yani bos bos da bekliyor olabilirim.
bende dedim sonuc düsük olsa bile bilmek istiyorum ben dedim o zaman sen ara dediler.

doktorda cok heycan yapma bu kadar takma rahat ol diye biraz sey yapti.
bana klomen vermisti gecen bi kutuda 10 tane vardi 5 tanesini kullan dedi bana 5 tanesi daha duruyor birdahakine kendim denicem ben alcam geri kalan 5 tanesini eger hamile olursamda anca 3 aylik filan olunca gitcem herhalde birdaha gitmek istemiyorum hic. zaten üzüldüm birde böyle olunca daha cok üzülüyorum.

tamam biliyorum bende ama insan heycanlaniyor bunca yil bekledikten sonra ilk defa cift cizgiyi hafifte olsa görmüsüm. 12 yil oldu ilk basta biraz korunduk ondan sonra korunmadik olacagi varsa olur olmicaksa olmaz diye daha gencim diye pek umursamamistim. artik yas geciyor bu dünyada en azindan 2 tane cocugum olsun isterim

Umutumut82 canım uzun süredir giremedim, yen aşılaman hayırlı olur inşallah sana birşey sormak istiyorum. Diğerin de düşük çıkmıştı ya senin idrar testine nasıl görünüyordu. Mesela fotoğrafını çektiğin de çıkıyor muydu?

hemsireye korkarak sordum bunu alabilirmiyim cöpe atacaksaniz dedim aldim cekinerek.
50 lik oldugu icin hcg cok yükselirse anca görünüyormus idrarda. insallah kanda yüksek cikar ama artik umudum kalmadi pek kimyasal oldu bence. testide burda paylasmak icin aldim

Eklentiler

• 5D32B406-3C9F-4042-9BDB-B5A229B2F86F.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 0DFBBDCA-E837-4065-9C59-9F49AF54E91E.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 7466F2FE-8A64-45BE-A60E-5D794D7A88ED.webp
    17 KB · Görüntüleme: 50
  • 3441C4DC-5639-48BB-A149-650202139B71.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 9CA72D48-E379-467B-A624-581355B97A23.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 51
  • E18962D4-6C56-4E3F-9635-6A333D46F1B0.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Evet hafif bir çizgi var canım hayırlısı olur inşallah hakkında. Klomeni kafana göre kullanma kuzum kist yapabiliyo çünkü. Başka bir doktora ya da hastaneye gitme şansın yok mu

Yok canim kendim cok cok rahat görüyordum ama fotografta cok zor cikiyordu.

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Fazla stres yapmamaya calis. Klomenide kendi kafana gore kullanma sakin

Evet hafif bir çizgi var canım hayırlısı olur inşallah hakkında. Klomeni kafana göre kullanma kuzum kist yapabiliyo çünkü. Başka bir doktora ya da hastaneye gitme şansın yok mu
doktor kendisi dedi alirsin geri kalanini birdahakine dedi tamam dedim zaten yumurta kontrolü yapmiyor hic. esim yanimdayken birlikte baska hastaneye gitmistik özele ve devlete ordan baktirmistik kendi istegimiz üzerine.
yine öyle yapariz ama ben yalniz olursam beklicem mecbur

Yok canim kendim cok cok rahat görüyordum ama fotografta cok zor cikiyordu.
Benim bugün 40. Günüm doktor yumurta büyümedi diye bıraktı. Ama dün artık bel ağrısından oldum olucam bir süredir öyle de dün iyce çoştu. Sabah da test vardı bi yapıyım dedim. Zaten uyku sersemi beyaz diye bıraktım bakmadım dk falan beklemedim. Anneme gittim geldim çöpe atıyım derken ince ama çok ince pembe bir çizgi görünüyor gibi. Griye dönmemiş. Foto da çıkmıyor. Başkası görür mü bilmiyorum ama heyecan yaptım durduk yere sen geldin aklıma test aynı marka. Acabası oldum

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Fazla stres yapmamaya calis. Klomenide kendi kafana gore kullanma sakin
evet canim hayirlisi olsun. kendimi cok yorgun hissediyorum basim dönüyor bütün enerjim bitti canim hicbirsey yapmak istemiyor.

doktorda yaptiklari ilk idrar degildi ve oraya gidene kadar su icmistim baya 2 litre kadar

Allah yardimcin olsun isteyen herkese anne olmayi Allah yasatsin

A AloeeVeraa Umutumut82 kızlar benim ovulasyon takibine göre yumurtam çatladı dün bugünde üşütmüşüm gibi belim felan ağrıyı nedenki acaba .......
Yumurtlama döneminde bel ve kasık ağrıso normal canım. Bazı aylar daha şiddetli bazı aylar daha hafif hissediliyo. Her şey yolunda bence, çok iyi değerlendir

Canım ya sen nasıl bi yere çatmışsın, senin yerine ben burda sinirden deliye döndüm. Bi kere kendilerinin bilmesi lazım en net sonuç kanda çıkar, idrar istemek de ne. Ayrıca seni bu kadar süre sonuç için bekletmeleri de çok yanlış. Belki şu an yerleşmeye çalışan bi bebeğin var ve onun hayatıyla oynuyolar. Sen artık dinlen bol bol ve perşembe kendin ara öğren sonucu

Canim labaquikse benimde 2 3 ay önce 2 saat sonra 2.cizgi cikti sonrakigün yine denedim 2 saat sonra yine cikti kosa kosa eczaneden erken gebelik aldim negatif cikti.ama griydi diye hatirliyorum.pembeyse umut vardir.sabah tekrarla bence.bel agrisida gebelik belirtisi. Insallah yüzün güler daha fazla yipratmadan gelir melegin.

Evet ne kadar sonra çıktı bilmiyorum, doğru diyorsun sonradan kendi çizgisi çıkabiliyor. Laf olsun diye yaptım, nasılsa beyaz çıkar diye. Kısmet artık birkaç gün daha yapar bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…