- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.001
Canım ya sen nasıl bi yere çatmışsın, senin yerine ben burda sinirden deliye döndüm. Bi kere kendilerinin bilmesi lazım en net sonuç kanda çıkar, idrar istemek de ne. Ayrıca seni bu kadar süre sonuç için bekletmeleri de çok yanlış. Belki şu an yerleşmeye çalışan bi bebeğin var ve onun hayatıyla oynuyolar. Sen artık dinlen bol bol ve perşembe kendin ara öğren sonucu
Evet ne kadar sonra çıktı bilmiyorum, doğru diyorsun sonradan kendi çizgisi çıkabiliyor. Laf olsun diye yaptım, nasılsa beyaz çıkar diye. Kısmet artık birkaç gün daha yapar bakarım
Yaptım daha önce bu testten o dümdüz duruyor. Takipteyim tekrar görürsem kan veririm beklemem zaten :) oturdum ağladım. Gerçek olsa bir de napcam acaba :)Bazi testler 10saat sonrada 2.cizgi cijarmiyor.bazi arkadaslarda ayni markayi kullaniyor onlarda olmamis oyle birsey. Bence umut var takip et
Ne kadar uğraştırmışlar seni ya. Ilk idrar olmamasına rağmen ikinci çizgi gayet net belli , keşke kan testini hemen yapıp sonucu bildirselerdi, belirsizlik daha çok yıpratıyor insanı. Hayırlısı olsun canım perşembe insallah güzel haber alırsın dualarim seninleevet canim hayirlisi olsun. kendimi cok yorgun hissediyorum basim dönüyor bütün enerjim bitti canim hicbirsey yapmak istemiyor.
doktorda yaptiklari ilk idrar degildi ve oraya gidene kadar su icmistim baya 2 litre kadar
Yaptım daha önce bu testten o dümdüz duruyor. Takipteyim tekrar görürsem kan veririm beklemem zaten :) oturdum ağladım. Gerçek olsa bir de napcam acaba :)
İyi yapmışsın, kötü enerji çıkmış gitmiş olsun onlarla. İnaşşah bu seferkinde direk görürsün de güzel devam eder, saklarsınCanim cok iyi anliyorum seni.ben gecen ay kimyasalin testlerini görünce cok üzülüyordum bugün attim hepsini.
Canım inşallah öyledir. Tek duam sağlıklı ve hayırlı olması.Ayy hadi inşallah günün en güzel haberi bu olabilir gerçekten bu umut çok güzel :) ve bence öyle de çıkacak
Canım inşallah öyledir. Tek duam sağlıklı ve hayırlı olması.
Ne kadar uğraştırmışlar seni ya. Ilk idrar olmamasına rağmen ikinci çizgi gayet net belli , keşke kan testini hemen yapıp sonucu bildirselerdi, belirsizlik daha çok yıpratıyor insanı. Hayırlısı olsun canım perşembe insallah güzel haber alırsın dualarim seninle
Vajinal baktı canım. Kendi doktorum çarşamba kalp atışını alamazsam bebeği almak zorunda kalırım demişti ama bu da 10 gün süre var. Ben de çelişkide kaldım canım. Hangisine inanacagımı bilemiyorum şu anCanim karindan ultrasonlami bakildi
Vajinal baktı canım. Kendi doktorum çarşamba kalp atışını alamazsam bebeği almak zorunda kalırım demişti ama bu da 10 gün süre var. Ben de çelişkide kaldım canım. Hangisine inanacagımı bilemiyorum şu an
inşallah canım o güzel kalp atışlarını duyacaksin korkmaKızlar başka doktora gittim bugün . Bebeğin 6 hafta 4 günlük dedi. Kalp atışını alamam şu an dedi. 10 gün sonra tekrardan çagırdı. Geç oluşan gebelik olabilirmiş. İçime bi umut doğdu şu an. @AloeeVeraa @Umutumut82 diğer arkadaşlar
canım 2 ocakta kan tahlili yaptım 2.0 çıktı ayın 24 ünde yaptım 3020Kizlar benimle ayni sorunu yasayab var mi aranizda
canım 2 ocakta kan tahlili yaptım 2.0 çıktı ayın 24 ünde yaptım 3020
canım 2 ocakta kan tahlili yaptım 2.0 çıktı ayın 24 ünde yaptım 3020
canım bekle şimdilik benim gibi yapma ilaç falan alma şimdi belki bebeğin seninledir umudunu kaybetmeevet canim hayirlisi olsun. kendimi cok yorgun hissediyorum basim dönüyor bütün enerjim bitti canim hicbirsey yapmak istemiyor.
doktorda yaptiklari ilk idrar degildi ve oraya gidene kadar su icmistim baya 2 litre kadar
canım düşün benim adetim en son 19 kasimdi ben 25 Aralık'ta kan tahlili yaptım bişey çıkmadı doktor bekle dedi adet olacaksın bende bı hafta bekledim özele gittim adet ilacı versin diye dedi kan testi yapicam ona göre ilaç veriyim yine negatif ilaç verdi bana 10 gün içinde adet olacaksın diye 20 gün geçti adet olmadım sonra tekrar gittim bı baktik 3 haftalık hamileymisim evet hergun bugün adet olucam diyordum öyle sancilarim vardı uzun oldu ama kusura bakmainsallah benimde oyle olur:) peki sen 2 ocakta test yaptırdıgında adetin geçmiş miydi? yoksa hala gunune var mıydı? birde ben her an adet olacakmışım gibi karnım agrıyo belim agrıyor fakat bu sefer karın agrısı normal regl agrısı seklınde degıl batmalar seklinde bir de sürekli mide bulantısı yasıyorum.. sen de herhangi bir belirti varmıydı?
evet canım keseyi gorduk ben bu yaşadıklarım dan sonra mucizelere inanıyorum artık inşallah sizden de güzel haberler alicaz umudunuzu kaybetmeyinbuaradaAysemira senin gebelik nasıl gidiyor keseyi görebildin mi? bana umut oldum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?