Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben sinirlenmiyorum canim ne yapayim elimden gelen birsey yokki. onlara muhtacim zorlayamamki birsey yaptirmaya, en fazla nerdeyse yalvararak rica edebilirim. kizdirirsam beni muayene etmeyi redederler bu defa hic dr olmaz yakinimda o daha kötü.

hep diyorum allah nasip etseydi herseye ragmen ederdi demekki daha vakti gelmemis.
bizim icin kötü olan yilda sadece 4-5 defa filan deneyebimiyoruz simdilik en fazla o yüzden kötü. ama önceleri herzaman firsatimiz vardi o zamanda olmamisti. simdi bakalim ne kadar devam edecek böyle bende bilmiyorum.

hissettigim tek sey yorgunluk. cok fazla yorgun ve bitkinim. nefes almak dahi zor geliyor cok uykum var öyle.
kan geliyor sürekli durmadi. adet olacak. daha tam adet gibi degil ama o da olur yakinda bence.

Evet ne kadar sonra çıktı bilmiyorum, doğru diyorsun sonradan kendi çizgisi çıkabiliyor. Laf olsun diye yaptım, nasılsa beyaz çıkar diye. Kısmet artık birkaç gün daha yapar bakarım

Bazi testler 10saat sonrada 2.cizgi cijarmiyor.bazi arkadaslarda ayni markayi kullaniyor onlarda olmamis oyle birsey. Bence umut var takip et

Bazi testler 10saat sonrada 2.cizgi cijarmiyor.bazi arkadaslarda ayni markayi kullaniyor onlarda olmamis oyle birsey. Bence umut var takip et
Yaptım daha önce bu testten o dümdüz duruyor. Takipteyim tekrar görürsem kan veririm beklemem zaten :) oturdum ağladım. Gerçek olsa bir de napcam acaba :)

evet canim hayirlisi olsun. kendimi cok yorgun hissediyorum basim dönüyor bütün enerjim bitti canim hicbirsey yapmak istemiyor.

doktorda yaptiklari ilk idrar degildi ve oraya gidene kadar su icmistim baya 2 litre kadar
Ne kadar uğraştırmışlar seni ya. Ilk idrar olmamasına rağmen ikinci çizgi gayet net belli , keşke kan testini hemen yapıp sonucu bildirselerdi, belirsizlik daha çok yıpratıyor insanı. Hayırlısı olsun canım perşembe insallah güzel haber alırsın dualarim seninle

Yaptım daha önce bu testten o dümdüz duruyor. Takipteyim tekrar görürsem kan veririm beklemem zaten :) oturdum ağladım. Gerçek olsa bir de napcam acaba :)

Canim cok iyi anliyorum seni.ben gecen ay kimyasalin testlerini görünce cok üzülüyordum bugün attim hepsini.

4. idrar filandi dr da verdigim. muayene bile etmedi doktor bakmadi ultrasonla. zaten konusmayacakti bile ben hemsirelere gireyim dedimde öyle aldilar beni sadece hemsireler konustu benimle hep. doktorda ne oldu benden ne istiyorsun diye basladi konusmaya ne diyecegimi bilemedim. tedaviyi biliyor bastan sona. nasil yapacagiz belirsizlik gitmesini istiyorum dedim ve sonraki tedavi ne diye sordum. kandan bakabilirmiyiz lütfen dedim iyi git kan alsinlar dedi sonra gönderiyordu beni yine bende hemen kapidan cikmadan o ara sordum tedavinin devaminda ne yapacagiz diye. gecenki verdigi klomen haplarinin yarisi duruyo birdaha alirsin onu denersiniz dedi. su gün gel su gün iliski su hicbirsey demedi. esimin gelmesine yakin adet basladiginda alirim herhalde yine klomen sonra baska bir yerde esimle dr a baktiririz yumurtaya ne durumda diye belki yine baska dr catlatma ignesi yazar bu birsey yapmiyor. gercekten cok yoruldum doktorlara güven olmuyor sadece dualarla olur bence olacaksa.

Canim dedigim gibi aynisini yasadim.hatta kalp atisini birak kese var ici boş dedi.ama ben tam hatirlayamadim nasil baktigini...ama hamileligim boyunca sıkıntı yasadim.sonra Bana sunu soyledi doktor mesela son regli tarihi 15ocak ti ama sen 30ocak diye söyle dedi.yani gec dollenme olmus.ama acaba gerimi diye dogum yaptigim güne kadar icim icimi yedi.insallah güzel haber vericeksin bize. Sana tarviyem her kontrolün ultrason ciktisini iste ve sakla

inşallah canım o güzel kalp atışlarını duyacaksin korkma

canım 2 ocakta kan tahlili yaptım 2.0 çıktı ayın 24 ünde yaptım 3020

insallah benimde oyle olur:) peki sen 2 ocakta test yaptırdıgında adetin geçmiş miydi? yoksa hala gunune var mıydı? birde ben her an adet olacakmışım gibi karnım agrıyo belim agrıyor fakat bu sefer karın agrısı normal regl agrısı seklınde degıl batmalar seklinde bir de sürekli mide bulantısı yasıyorum.. sen de herhangi bir belirti varmıydı?

evet canim hayirlisi olsun. kendimi cok yorgun hissediyorum basim dönüyor bütün enerjim bitti canim hicbirsey yapmak istemiyor.

doktorda yaptiklari ilk idrar degildi ve oraya gidene kadar su icmistim baya 2 litre kadar
canım bekle şimdilik benim gibi yapma ilaç falan alma şimdi belki bebeğin seninledir umudunu kaybetme

canım düşün benim adetim en son 19 kasimdi ben 25 Aralık'ta kan tahlili yaptım bişey çıkmadı doktor bekle dedi adet olacaksın bende bı hafta bekledim özele gittim adet ilacı versin diye dedi kan testi yapicam ona göre ilaç veriyim yine negatif ilaç verdi bana 10 gün içinde adet olacaksın diye 20 gün geçti adet olmadım sonra tekrar gittim bı baktik 3 haftalık hamileymisim evet hergun bugün adet olucam diyordum öyle sancilarim vardı uzun oldu ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…