- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.801
ya ben 6 kez çatlatma iğnesi oldum. ve sunu anladım ki her ay belirtiler farklı. mesela 5 iğnede olmadığı kadar kasık ağrım oldu bu ay. özellikle 9.ve10. günlerde. bi netliği yok bu işin
Hayır canım benim 8yasında bir tane çocuğum var . Allah nasip ederse ikinci çocuk istiyoruzIlk cocukmu olucak insallah
Hayır canım benim 8yasında bir tane çocuğum var . Allah nasip ederse ikinci çocuk istiyoruz
Evladınızı allah bağışlasın allah acısını göstermesin Siz ne güzel çok ara vermeden denemeye başlamışsınız ben böyle olacağını bilseydim bu kadar ara vermezdim nasip işte biz daha yeni başladık 5 aydır falan düşünüyoruz ama bu ay klomene başladık bakalım süreç nasıl ilerlicek hakkımızda hayırlısı olsun.Benimde 4 yasinda oglum var 2 yıldır 2.yi düsünüyorum olmuyor olmuyor bu ay regl olabilirsem rahim filmi çektiricem
Sizin ilk normal yollamı kaldınız tedavi gördünüzmü. Sizin ne sorundan dolayı hamile kalamıyorsunuz merak etdimBenimde 4 yasinda oglum var 2 yıldır 2.yi düsünüyorum olmuyor olmuyor bu ay regl olabilirsem rahim filmi çektiricem
benim yumurtalarım klomenle büyüyor. iğneye gerek kalmadan 3 yumurta gelişmişti bu ay canım ama yine olmadı.rahim filmi çektirmiştim onda da sorun yok. 5 yaşında kızım var. korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra olmuştu. Geçen sene de ağustos ayında bir ay korunmayarak hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. Kendiliğinden düştü. hepimizin emekleri boşa çıkmaz inş canım benimInsallah bu ay tutarda emeklerin bosa gitmez.birde canim senin yasin kac. Benim doktorum 3kez klomen kullandirdi bu aydan sonra asılama dedi.senin yumurtalarin klomenlemi büyüyor igneylemi
insan kaybettiğini yerine koymak istiyor hemen. bu da psikolojik baskı oluşturuyo haliyle. önemli bi sebep olabilir bu canım. takıntı haline getirmekten kurtulsak belki de böyle zor olmıcak. ama o da çok zor. değişik bi duygu bu. insan oluruna bırakamıyor.Aynisini yasamisiz canim bende korunmayi biraktim hemen kendiliginden hamile kaldim yani kimyasal mi oluyor bilmiyorum ama sadece kanda beta hcg 200 civari yükseldi sonra yukselemedi düstü.ya ben şunu farkettim bu tip forumlardakilerin çogu oncesinde hep kendiliginden hamile kalip bir sekilde kaybedenler sonradanda kalamayanlar.acaba dusük veya kürtajin psikolojik bir etkisimi bu.
Evladınızı allah bağışlasın allah acısını göstermesin Siz ne güzel çok ara vermeden denemeye başlamışsınız ben böyle olacağını bilseydim bu kadar ara vermezdim nasip işte biz daha yeni başladık 5 aydır falan düşünüyoruz ama bu ay klomene başladık bakalım süreç nasıl ilerlicek hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizin ilk normal yollamı kaldınız tedavi gördünüzmü. Sizin ne sorundan dolayı hamile kalamıyorsunuz merak etdim
Kafayı takınca stresten etkileniyoruz sanırım her AYdalgalanıyor . Bende normal olur diye düşündüm her ay düzenli adet olurum benim kızımda evlenince ilk ayda hamile kalmıştım ama dediğin gibi planlı olunca malesef önümüzde engeller çıktı benim yumurta rezervim düşük çıktı . Sabretmekten Başka çaremiz kalmıyor artıkBenim ergenlikten beri adet düzensizligim var.hormonlar arada bozulup düzeliyor ogluna evlendigim ilk ay hamile kaldim acıkcasi olmaz diye dusunuyordum supriz oldu diger hamileliktede normal yolla oldu düştü. Nezaman ki ciddi ciddi planli hamilelik olsun dedim butün vucudumun dengeleri altüst oldu.
Hanımlar,
sizlere bir sey soracağım; bugün reglimin 9. günü ne yazık ki klomen+çatlatma iğnesi deneyip sonuç alamadım ve bu ayda klomen kullanıyorum. klomenin ise son günü bugün. ancak yumurta çatladığında gelen akıntı gibi bir sey geldi şeffafımsı sarımsı bir akıntı... Yumurta erken çatlamış olabilir mi???
Kafayı takınca stresten etkileniyoruz sanırım her AYdalgalanıyor . Bende normal olur diye düşündüm her ay düzenli adet olurum benim kızımda evlenince ilk ayda hamile kalmıştım ama dediğin gibi planlı olunca malesef önümüzde engeller çıktı benim yumurta rezervim düşük çıktı . Sabretmekten Başka çaremiz kalmıyor artık
Bende klomen kullanırken çok akıntım olmustu ama dr ultrasonla baktı çatlamamıştı siz yinede eşinizle değerlendirin bu günü belli olmazHanımlar,
sizlere bir sey soracağım; bugün reglimin 9. günü ne yazık ki klomen+çatlatma iğnesi deneyip sonuç alamadım ve bu ayda klomen kullanıyorum. klomenin ise son günü bugün. ancak yumurta çatladığında gelen akıntı gibi bir sey geldi şeffafımsı sarımsı bir akıntı... Yumurta erken çatlamış olabilir mi???
hepsi birlikte macun gibi mi yapılacak nasıl kullanılacakBal tarcin corek otu ve keci boynuzu özünü kullanabilirsin
Bugünde bıçak gibi kesti hiç ağrı Yok kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğimÇatlatma iğnesi çoğunlukla baya kasık ağrısı yapıyo canım normal bi durum. Benim bu ay 8.-9.güne kadar şiddetli kadık ağrım oldu sonra azalarak bitti
hepsi birlikte macun gibi mi yapılacak nasıl kullanılacak
Birde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen
canım neden kürtaj olmuştun bebeğe nr olduBen de geçen yıl ekimde ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum canım. Nasip ya inşallah olucak hepimizin inanıyorum ben
Teşekkür ederim Umut, inşallah.. bu arada ilk defaCanim bende sürekli ayni şeyi yasiyorum ama bu konuda net bilgi kimse bilmiyor oyüzden ben klonenim son günü iliskiye basliyorum.gerçi tuttumu tutmadı...inş. senin tutar
Bende klomen kullanırken çok akıntım olmustu ama dr ultrasonla baktı çatlamamıştı siz yinede eşinizle değerlendirin bu günü belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?