Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım inişler çıkışlarla dolu bi süreç bu. benim sonuç da bugün netleşince bugün enerjim iyice düştü. benim kiyasal gebelikti.kendiliğinden düştü kürtaja gerek kalmadı. 1-2 ay korunduk sonra devam ettik işte

Aslında bir sormak istiyorum sizlere 15 inde iğne yapıldı fakat benim kasıklarımda hep doluluk hissi ve ağrı oluyor sizlerde de oldumu.
ya ben 6 kez çatlatma iğnesi oldum. ve sunu anladım ki her ay belirtiler farklı. mesela 5 iğnede olmadığı kadar kasık ağrım oldu bu ay. özellikle 9.ve10. günlerde. bi netliği yok bu işin

Ayy ben de dr mı sorsam diyordum önce sizlere bi sorayım dedim iğne ilk kez yapıldı ya bu ay bir garip çok kötü sancı okuyor patlayacak gibiyim Göğüslerimde iğne gibi batıyor dediğiniz gibi normal ozaman kıyafetler bile rahatsız ediyor .hamilelk belirtileride böyle ama Suan çok erken ondan olduğunu sanmıyorum. Bekleyelim bakalım

ya ben 6 kez çatlatma iğnesi oldum. ve sunu anladım ki her ay belirtiler farklı. mesela 5 iğnede olmadığı kadar kasık ağrım oldu bu ay. özellikle 9.ve10. günlerde. bi netliği yok bu işin
yanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istedim 6kez iğne tedavi çok değil mi ikinci aşamayı geçmeniz gerekmezmiydi.

yanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istedim 6kez iğne tedavi çok değil mi ikinci aşamayı geçmeniz gerekmezmiydi.
yok tabiki sorabilirsin. biz hepimiz burda dışarıda konuşamadıklarımızı konuşuyoruz. ya ikinci aşamayası aşılama ya da tüp bebek biliyosun. ben her ikisine de geçmeyi düşünmüyorum. çünkü bu ikisinde de ihtimaller normal yollarla olmasından çok daha yüksek değil. dikkat edersen aşılamada da tüp bebekte de %10-15 ihtimalleri konuşuyorlar. normal yollarla da bu ihtimaller var

Oldu canım 5 6 günde devam etti benim sonra azalarak bitti normal yani doktorum bana demişti ağrı olucak diye
Ben drsormayı unutdum. Klomen zaten agrı yapmıştı sonrasında iğne de eklenince agrı devam etdi şişlik ve göğüs agrısı da var ozman bir haftaya kadar etkisi geçer çok saol canım

Ben drsormayı unutdum. Klomen zaten agrı yapmıştı sonrasında iğne de eklenince agrı devam etdi şişlik ve göğüs agrısı da var ozman bir haftaya kadar etkisi geçer çok saol canım
Tabi tabi büyümesi ve çatlaması sancı yapıyo e okadar hormon vücütten hemen gitmiyor maalesef geçer canım inşallah güzel haberler gelir

Canım tehlikeli değilse denemek lazım tabi İnan’ın ben hiç böyle düşünmemiştim . Çünkü bana Prof direk tüp bebek yönlendirdi fsh 23 tü ve amh 0’032 çok düşük hiçnirşeyle uğraşma yasında var hemen tüp bebek merkezine git dedi sonra çok üzüldüm Başka bir dr tekrar testi yaptı fsh 6 olmuş aşama aşama gidelim dedi bu ay klomen ve iğne çok şükür yumurtam gelişti inş saglıklıdırda döllenir . Bende diğer aşamaları düşünmüştüm arkadasım 3kez falandı sanırım iğne denedi sonra aşılama yapıldı çok şükür ilk aşılamada Tutdu. Ben okadar çok denenebildiğini bilmiyordum sizlerden daha neler öğrenicem iyiki söylediniz

Aynen canim benimde artik hic umudum yok.hemde hiç yok.

Birde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen

Bende 34 yasindayim benim doktorum yaş konusunu hic acmadi ama bende yaş yüzünden olmadigini dusündüm hep.

Bende 34 yasindayim benim doktorum yaş konusunu hic acmadi ama bende yaş yüzünden olmadigini dusündüm hep.
Aynı yaştayız beende önce oluruna bırakmıştım dr gidince yaş dan girdi çok oyalanma zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ben şok oldum daha büyük Kişiler kaç tane çocuk falan oluyor ama nasip işte bazılarını etkiliyor demekki

Aynisini yasamisiz canim bende korunmayi biraktim hemen kendiliginden hamile kaldim yani kimyasal mi oluyor bilmiyorum ama sadece kanda beta hcg 200 civari yükseldi sonra yukselemedi düstü.ya ben şunu farkettim bu tip forumlardakilerin çogu oncesinde hep kendiliginden hamile kalip bir sekilde kaybedenler sonradanda kalamayanlar.acaba dusük veya kürtajin psikolojik bir etkisimi bu.

Ilk cocukmu olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…