- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.781
aynen canım inişler çıkışlarla dolu bi süreç bu. benim sonuç da bugün netleşince bugün enerjim iyice düştü. benim kiyasal gebelikti.kendiliğinden düştü kürtaja gerek kalmadı. 1-2 ay korunduk sonra devam ettik işteSenin düşük kürtaj falan mıydı canım ? Bana doktorum 4-6 ay arası korunmanı öneririm dedi biz de 5 ay korunduk. Şimdi mayıstan beri deniyoruz olmuyo, meğer eşimde varikosel varmış ve sperm sayısını ve hızı etkiliyomuş. Ameliyat oldu eşim, bakalım inşallah 3 aya her şey güzel olur. Bazen ben de çok bunalıyorum canım, hiç olmıycak gibi geliyo sonra toparlanıyorum elbet bi gün olucak ama zamanı var diyorum. Allahım bize sabır ve güç versin dua edelim bol bol
ya ben 6 kez çatlatma iğnesi oldum. ve sunu anladım ki her ay belirtiler farklı. mesela 5 iğnede olmadığı kadar kasık ağrım oldu bu ay. özellikle 9.ve10. günlerde. bi netliği yok bu işinAslında bir sormak istiyorum sizlere 15 inde iğne yapıldı fakat benim kasıklarımda hep doluluk hissi ve ağrı oluyor sizlerde de oldumu.
Ayy ben de dr mı sorsam diyordum önce sizlere bi sorayım dedimEvet bu ağrılar şişkinlikler hepsi normal canım iğneden dolayı. İlk kullandığım ay ağrılar 3-4 gün sürmüştü, bu kullandığım ayda 9.güne kadar sürdü. Beta hcg içeriyo iğne bi miktar ve hamilelik belirtileri oluyo
yanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istedim 6kez iğne tedavi çok değil mi ikinci aşamayı geçmeniz gerekmezmiydi.ya ben 6 kez çatlatma iğnesi oldum. ve sunu anladım ki her ay belirtiler farklı. mesela 5 iğnede olmadığı kadar kasık ağrım oldu bu ay. özellikle 9.ve10. günlerde. bi netliği yok bu işin
Ben daha yeni katıldım aranıza 15inde iğnemi yaptım ay sonunu iple çekiyorumVarmi gelişmesi olan hatunlar rrr
Oldu canım 5 6 günde devam etti benim sonra azalarak bitti normal yani doktorum bana demişti ağrı olucak diyeAslında bir sormak istiyorum sizlere 15 inde iğne yapıldı fakat benim kasıklarımda hep doluluk hissi ve ağrı oluyor sizlerde de oldumu.
Ayyy hadi insallah tutar kuzum h gBen daha yeni katıldım aranıza 15inde iğnemi yaptım ay sonunu iple çekiyorum
yok tabiki sorabilirsin. biz hepimiz burda dışarıda konuşamadıklarımızı konuşuyoruz. ya ikinci aşamayası aşılama ya da tüp bebek biliyosun. ben her ikisine de geçmeyi düşünmüyorum. çünkü bu ikisinde de ihtimaller normal yollarla olmasından çok daha yüksek değil. dikkat edersen aşılamada da tüp bebekte de %10-15 ihtimalleri konuşuyorlar. normal yollarla da bu ihtimaller varyanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istedim 6kez iğne tedavi çok değil mi ikinci aşamayı geçmeniz gerekmezmiydi.
Ben drsormayı unutdum. Klomen zaten agrı yapmıştı sonrasında iğne de eklenince agrı devam etdi şişlik ve göğüs agrısı da var ozman bir haftaya kadar etkisi geçer çok saol canımOldu canım 5 6 günde devam etti benim sonra azalarak bitti normal yani doktorum bana demişti ağrı olucak diye
Tabi tabi büyümesi ve çatlaması sancı yapıyo e okadar hormon vücütten hemen gitmiyor maalesef geçer canım inşallah güzel haberler gelirBen drsormayı unutdum. Klomen zaten agrı yapmıştı sonrasında iğne de eklenince agrı devam etdi şişlik ve göğüs agrısı da var ozman bir haftaya kadar etkisi geçer çok saol canım
Canım tehlikeli değilse denemek lazım tabi İnan’ın ben hiç böyle düşünmemiştim . Çünkü bana Prof direk tüp bebek yönlendirdi fsh 23 tü ve amh 0’032 çok düşük hiçnirşeyle uğraşma yasında var hemen tüp bebek merkezine git dedi sonra çok üzüldüm Başka bir dr tekrar testi yaptı fsh 6 olmuş aşama aşama gidelim dedi bu ay klomen ve iğne çok şükür yumurtam gelişti inş saglıklıdırda döllenir . Bende diğer aşamaları düşünmüştüm arkadasım 3kez falandı sanırım iğne denedi sonra aşılama yapıldı çok şükür ilk aşılamada Tutdu. Ben okadar çok denenebildiğini bilmiyordum sizlerden daha neler öğrenicem iyiki söyledinizyok tabiki sorabilirsin. biz hepimiz burda dışarıda konuşamadıklarımızı konuşuyoruz. ya ikinci aşamayası aşılama ya da tüp bebek biliyosun. ben her ikisine de geçmeyi düşünmüyorum. çünkü bu ikisinde de ihtimaller normal yollarla olmasından çok daha yüksek değil. dikkat edersen aşılamada da tüp bebekte de %10-15 ihtimalleri konuşuyorlar. normal yollarla da bu ihtimaller var
Hepimiz için güzel seyler olsun allah gönülden isteyen herkese nasip etsin kucağına boş bırakmasın annelik çok güzel bir duygu .Tabi tabi büyümesi ve çatlaması sancı yapıyo e okadar hormon vücütten hemen gitmiyor maalesef geçer canım inşallah güzel haberler gelir
ben de geçen sene ağustos ayında ilk denememde doğal yollarla hamile kaldım. 1 yıldır ugrasıyorum. bu yine sonuç yok. çok üzücü yaa. sonu da belli değil. benim olmıcak galiba.gücüm tükendi sanırım su an böyle hissediyorum. her ay hayal kırıklığı çok kötü
Birde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen
Aynı yaştayız beende önce oluruna bırakmıştım dr gidince yaş dan girdi çok oyalanma zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ben şok oldum daha büyük Kişiler kaç tane çocuk falan oluyor ama nasip işte bazılarını etkiliyor demekkiBende 34 yasindayim benim doktorum yaş konusunu hic acmadi ama bende yaş yüzünden olmadigini dusündüm hep.
Amin amin amin inşallah Allah bizede tattırsınHepimiz için güzel seyler olsun allah gönülden isteyen herkese nasip etsin kucağına boş bırakmasın annelik çok güzel bir duygu .
aynen canım inişler çıkışlarla dolu bi süreç bu. benim sonuç da bugün netleşince bugün enerjim iyice düştü. benim kiyasal gebelikti.kendiliğinden düştü kürtaja gerek kalmadı. 1-2 ay korunduk sonra devam ettik işte
Aynı yaştayız beende önce oluruna bırakmıştım dr gidince yaş dan girdi çok oyalanma zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ben şok oldum daha büyük Kişiler kaç tane çocuk falan oluyor ama nasip işte bazılarını etkiliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?