- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 53
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.021
canım düşün benim adetim en son 19 kasimdi ben 25 Aralık'ta kan tahlili yaptım bişey çıkmadı doktor bekle dedi adet olacaksın bende bı hafta bekledim özele gittim adet ilacı versin diye dedi kan testi yapicam ona göre ilaç veriyim yine negatif ilaç verdi bana 10 gün içinde adet olacaksın diye 20 gün geçti adet olmadım sonra tekrar gittim bı baktik 3 haftalık hamileymisim evet hergun bugün adet olucam diyordum öyle sancilarim vardı uzun oldu ama kusura bakma
bitane kızım var asilamayla oldu canım o 3 sene tedaviden sonraestagfurullah ne demek:) her kelimesini dikkatle özenle okudumAllah bebegini saglikla buyutmeni nasip etsin insallah darısı basımıza ınşallah bu senin ilk bebeğin mi?
bitane kızım var asilamayla oldu canım o 3 sene tedaviden sonra
evet canım ilk asilamayla tuttu benim ama doktor falan baya araştırdım öyle gittimmasallah Allah bağışlasın bende 1,5 yıldır denıyorum ama hic gebelik olmadı doktor bu ayda olmazsa aşılama deniyecegiz dedi... asılamaya sıcak bakamıyorum senin ilk asılzma denemende tuttumu? cok umutsuzum.. ozellıkle son gebelik testinde düşük sonuç görünce artık bu defteri kapatmayı düşündük eşimle
canım bekle şimdilik benim gibi yapma ilaç falan alma şimdi belki bebeğin seninledir umudunu kaybetme
olsun ama o 3 gün bile cok güzeldi. cuma cumartesi pazar o zaman bebegim benimleydi bu bile cok güzeldi..canım bekle şimdilik benim gibi yapma ilaç falan alma şimdi belki bebeğin seninledir umudunu kaybetme
insallah kan testin pozitiftir canım valla bugün cerrah paşaya gittim adet soksöktür bebeğe zarar vermiş mı diye dedi ultrasonda bebek gorununce gel kese görünüyor dedi 3 hafta daha bekleilac vermedi zaten canim bise yapmadi dr. bakalim persembe kan degerini cok merak ediyorum. bence kimyasal oldu umudum kalmadi artik. zaten adet gibi birsey oldu. bi agri birsey yok ama kanama var. parca filanda yok.
yumurta catladiktan sonraki 19. gün yani gebelik vardiysa 5. haftada filan olmaliyim sanirim. 50 lik gebelik testinde bile azcik cizgi cikabildigine göre kanda tamamen bitmemistir daha kac oldugunu merak ediyorum.
tesekkür ederim canim tavsiyen icin. allah insallah senin bebeginin kalp atislarini duymayi nasip eder. mümkün oldugu kadar bekle bence aldirma. atesin cikarsa basin döner kanama olur kendini kötü hissedersen allah korusun o zaman gidersin tekrar doktora. mümkün oldugu kadar bekle bence.
olsun ama o 3 gün bile cok güzeldi. cuma cumartesi pazar o zaman bebegim benimleydi bu bile cok güzeldi..[/QUOTEtabi canım en azindan oluyor artık onu biliyorsun İnşallah hala seninledir
evet canım ilk asilamayla tuttu benim ama doktor falan baya araştırdım öyle gittim
insallah görünür canim 3 hafta sonra insallah kalbinin atislarini duyarsin o zaman.insallah kan testin pozitiftir canım valla bugün cerrah paşaya gittim adet soksöktür bebeğe zarar vermiş mı diye dedi ultrasonda bebek gorununce gel kese görünüyor dedi 3 hafta daha bekle
olup olmadigindan daha tam emin degilim canim kan degerini söylediklerinde yazarim burda tecrübesi bilgisi olan arkadaslar yorum yaparlar insallah ben burdaki kizlara doktorlardan daha cok güveniyorum bazi konularda..tabiki canım en azın
amin canim insallah hala benimledirde iste umudum kalmaditabiki canım en azın
evet canım Bahçelievler Medical park var Latif küpeli oğlu canım orda yaptimcanım istanbuldasın galiba.. aşılama için hangi hastaneye gittin? doktorun kimdi? belki iyiyse bu ayda ona giderim belki okadar çok basarısız aşılama hikayesi okudumki korkuyorum...
öyle canım herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bizede haber veramin canim insallah hala benimledirde iste umudum kalmadiama olsun toparlamam lazim kendimi. herseyde bir hayir vardir. allah ne verirse raziyim olmadiysa kimyasaldiysada ondada vardir bir hayir. insallah birdahaki denemede olur..
inşallah canım bende kalp atışlarını duysam içim rahatlarinsallah görünür canim 3 hafta sonra insallah kalbinin atislarini duyarsin o zaman.
kan testi positif olsa bile artik gebelik yoktur bence bende. belki en fazla 30 civari filan cikar yada daha az. hayirlisi olsun.
evet canım Bahçelievler Medical park var Latif küpeli oğlu canım orda yaptim
ön görûsme ücretsiz zaten git görüş canım aklına yatarsa gidersincanım çok tesekkur ederim ben zaten bahcelievlerde oturuyorum hastane bana çok yakın:) eğer bu ayda olmazsa.. asılama için psikolojim yeterse o doktora gideyim
A AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..
ön görûsme ücretsiz zaten git görüş canım aklına yatarsa gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?