Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

estagfurullah ne demek:) her kelimesini dikkatle özenle okudum Allah bebegini saglikla buyutmeni nasip etsin insallah darısı basımıza ınşallah bu senin ilk bebeğin mi?

bitane kızım var asilamayla oldu canım o 3 sene tedaviden sonra

masallah Allah bağışlasın bende 1,5 yıldır denıyorum ama hic gebelik olmadı doktor bu ayda olmazsa aşılama deniyecegiz dedi... asılamaya sıcak bakamıyorum senin ilk asılzma denemende tuttumu? cok umutsuzum.. ozellıkle son gebelik testinde düşük sonuç görünce artık bu defteri kapatmayı düşündük eşimle

evet canım ilk asilamayla tuttu benim ama doktor falan baya araştırdım öyle gittim

canım bekle şimdilik benim gibi yapma ilaç falan alma şimdi belki bebeğin seninledir umudunu kaybetme

ilac vermedi zaten canim bise yapmadi dr. bakalim persembe kan degerini cok merak ediyorum. bence kimyasal oldu umudum kalmadi artik. zaten adet gibi birsey oldu. bi agri birsey yok ama kanama var. parca filanda yok.
yumurta catladiktan sonraki 19. gün yani gebelik vardiysa 5. haftada filan olmaliyim sanirim. 50 lik gebelik testinde bile azcik cizgi cikabildigine göre kanda tamamen bitmemistir daha kac oldugunu merak ediyorum.
tesekkür ederim canim tavsiyen icin. allah insallah senin bebeginin kalp atislarini duymayi nasip eder. mümkün oldugu kadar bekle bence aldirma. atesin cikarsa basin döner kanama olur kendini kötü hissedersen allah korusun o zaman gidersin tekrar doktora. mümkün oldugu kadar bekle bence.

insallah kan testin pozitiftir canım valla bugün cerrah paşaya gittim adet soksöktür bebeğe zarar vermiş mı diye dedi ultrasonda bebek gorununce gel kese görünüyor dedi 3 hafta daha bekle

evet canım ilk asilamayla tuttu benim ama doktor falan baya araştırdım öyle gittim

canım istanbuldasın galiba.. aşılama için hangi hastaneye gittin? doktorun kimdi? belki iyiyse bu ayda ona giderim belki okadar çok basarısız aşılama hikayesi okudumki korkuyorum...

insallah kan testin pozitiftir canım valla bugün cerrah paşaya gittim adet soksöktür bebeğe zarar vermiş mı diye dedi ultrasonda bebek gorununce gel kese görünüyor dedi 3 hafta daha bekle
insallah görünür canim 3 hafta sonra insallah kalbinin atislarini duyarsin o zaman.
kan testi positif olsa bile artik gebelik yoktur bence bende. belki en fazla 30 civari filan cikar yada daha az. hayirlisi olsun.

amin canim insallah hala benimledirde iste umudum kalmadi ama olsun toparlamam lazim kendimi. herseyde bir hayir vardir. allah ne verirse raziyim olmadiysa kimyasaldiysada ondada vardir bir hayir. insallah birdahaki denemede olur..
öyle canım herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bizede haber ver

A AloeeVeraa Umutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..

canım çok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm dış gebelik için gönlünü ferah tut çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…