- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.041
canım çok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm dış gebelik için gönlünü ferah tut çok geçmiş olsun tekrardan
Anlıyorum seni de canım ama işte keşke daha çok bi şeyler yapılabilse. Tabi her şeyin hayırlısı diyecek başka bi şey yokben sinirlenmiyorum canim ne yapayim elimden gelen birsey yokki. onlara muhtacim zorlayamamki birsey yaptirmaya, en fazla nerdeyse yalvararak rica edebilirim. kizdirirsam beni muayene etmeyi redederler bu defa hic dr olmaz yakinimda o daha kötü.
hep diyorum allah nasip etseydi herseye ragmen ederdi demekki daha vakti gelmemis.
bizim icin kötü olan yilda sadece 4-5 defa filan deneyebimiyoruz simdilik en fazla o yüzden kötü. ama önceleri herzaman firsatimiz vardi o zamanda olmamisti. simdi bakalim ne kadar devam edecek böyle bende bilmiyorum.
hissettigim tek sey yorgunluk. cok fazla yorgun ve bitkinim. nefes almak dahi zor geliyor cok uykum var öyle.
kan geliyor sürekli durmadi. adet olacak. daha tam adet gibi degil ama o da olur yakinda bence.
canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. bakalım ne zaman regl olacağım toparlanıp gideceğim[/QUOTEinsallah gerek kalmaz canim
Ay canım sen ciddi misin yaa. Hiç gebelik testi kan falan yapılmamış mıydı, ne zaman öğrendin dış gebelik olduğunu? Çok geçmiş olsun merak etme her şey yoluna girer. Şiddetli dayanılmaz ağrıların yoksa çok büyük sorun yaratmamuştır sanaA AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..
Selam tatlim bnde nadir girebiliyorm artk. Isguc kostrmaca benmde hastsydm toparladimA AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..
Hpsini okuyamdm ksra bkma canim bska gittin doktora demek ne dedi merak ettim seniVajinal baktı canım. Kendi doktorum çarşamba kalp atışını alamazsam bebeği almak zorunda kalırım demişti ama bu da 10 gün süre var. Ben de çelişkide kaldım canım. Hangisine inanacagımı bilemiyorum şu an
Canim bi yandmda aklim sndeydi bugun kan verebildn mi. Bu nasi doktor ya zatn psikolojk olark cokuyo bunlari yasayan bi kadin bi tkmede o vurms sanki4. idrar filandi dr da verdigim. muayene bile etmedi doktor bakmadi ultrasonla. zaten konusmayacakti bile ben hemsirelere gireyim dedimde öyle aldilar beni sadece hemsireler konustu benimle hep. doktorda ne oldu benden ne istiyorsun diye basladi konusmaya ne diyecegimi bilemedim. tedaviyi biliyor bastan sona. nasil yapacagiz belirsizlik gitmesini istiyorum dedim ve sonraki tedavi ne diye sordum. kandan bakabilirmiyiz lütfen dedim iyi git kan alsinlar dedi sonra gönderiyordu beni yine bende hemen kapidan cikmadan o ara sordum tedavinin devaminda ne yapacagiz diye. gecenki verdigi klomen haplarinin yarisi duruyo birdaha alirsin onu denersiniz dedi. su gün gel su gün iliski su hicbirsey demedi. esimin gelmesine yakin adet basladiginda alirim herhalde yine klomen sonra baska bir yerde esimle dr a baktiririz yumurtaya ne durumda diye belki yine baska dr catlatma ignesi yazar bu birsey yapmiyor. gercekten cok yoruldum doktorlara güven olmuyor sadece dualarla olur bence olacaksa.
Canim bi yandmda aklim sndeydi bugun kan verebildn mi. Bu nasi doktor ya zatn psikolojk olark cokuyo bunlari yasayan bi kadin bi tkmede o vurms sanki
Ne kusuru canim benim ya. Persmbe cok gecms sistemden bskamiyor musun sen peki. Saglik ocagina ilk defa gebelkte cagirnca gitmstm detyli kan baktilar herseye aksami sistemden baktm cikmsti barkod no falan vermeli sana. Bu testte bariz var canim adeti 1 hfta gecti diyosn kanama diyosun onlem alinmali bukadr rahat davranilmamali aslindaevet canim cok israr edince kan alsinlar dedi dr verdim. sonuc persembe cikacakmis. ararlarsa gebelik var aramazlarsa gebelik yok demekmis.
ben gebelik olmasada degeri bilmek istiyorum dedim o zaman telefon acmami söyledi persembe günü. telefon acincada doktor müsait olmuyor zaten. aksam saat 20-21 gibi ariyor. yani kendiliginden aramiyor doktor onun aramasi icin sen kendin arayip hemsireye rica ediyorsun doktorun seni aramasi icin.
zaten ilk önce idrarda gebelik testi yapti hemsire. kanida ben israr edince en sonunda kabul etti.
idrarda cok hafiften 2. cizgi görünüyordu ama onlarinki hassas erken gebelik testlerinden degil en yüksek olan testlerdenmis. doktor dedi sen kendin erken gebelik testi yaparsan belki görünür ama bizdeki cok gec yapilan testten oldugu icin görünmüyo dedi. testi önceki sayfalarda eklemistim 1780. sayfa galiba 6-7 saat önceydi sanirim. senin icin ekleyeyim tekrar buraya.
dün sabah 8 de agridan uyandim sanki karnimi sisliyorlar gibi hissettim sol tarafimda ortalara dogru tek bitane yerde cok agri oldu tam 40 dakika sürdü sonra gecti birdahada hic agri birsey olmadi. galiba bebek vardiysa o zaman düstü yumurtada solumdaydi sol tarafa yakin bir yere yerlesmis olabilir.
sonrada bende bugün öglen gibiydi kanama basladi hala devam ediyor bayada cogaldi ve kan cok acik renkte. parca filanda yok. normal adet oldugumda kan rengi daha koyu oluyor ve affedersin icinde parcalar cok oluyordu. ve agri oluyordu agri kesici almam gerekiyordu ilk 3 gün filan öyle duruyordum bu defa agrida yok.
benim icimden gecen kimyasal gebelik oldu bende cünkü tahmin ettigim adet olmam gereken zamandan 1 hafta sonra kanama basladi adetmi tam ondanda emin degilim. galiba 5. haftada kaybettim. eger kandaki deger normalden biraz daha yüksekse emin olacagim bu düsünceden.
tesekkür ederim canim sende düsünmüssün beni allah razi olsun hepinizden. sen benim icin canini sıkma bebeklerin üzülmesin
bugün kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum cokda uzun yazdim sana kusura bakma canim..
Hayırlısı olsun canım üzme kendini demekki zamanı var.yaptımm bugun negatif cıktı canım maalesefhala adet olmadım ama 4 gün oldu
A AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
Canım neden kan testi perşembe çok saçma 1 kaç saatte çıkıyor sonuç.baska hastane yokmu sağlık ocağı felan orda yaptır.evet canim cok israr edince kan alsinlar dedi dr verdim. sonuc persembe cikacakmis. ararlarsa gebelik var aramazlarsa gebelik yok demekmis.
ben gebelik olmasada degeri bilmek istiyorum dedim o zaman telefon acmami söyledi persembe günü. telefon acincada doktor müsait olmuyor zaten. aksam saat 20-21 gibi ariyor. yani kendiliginden aramiyor doktor onun aramasi icin sen kendin arayip hemsireye rica ediyorsun doktorun seni aramasi icin.
zaten ilk önce idrarda gebelik testi yapti hemsire. kanida ben israr edince en sonunda kabul etti.
idrarda cok hafiften 2. cizgi görünüyordu ama onlarinki hassas erken gebelik testlerinden degil en yüksek olan testlerdenmis. doktor dedi sen kendin erken gebelik testi yaparsan belki görünür ama bizdeki cok gec yapilan testten oldugu icin görünmüyo dedi. testi önceki sayfalarda eklemistim 1780. sayfa galiba 6-7 saat önceydi sanirim. senin icin ekleyeyim tekrar buraya.
dün sabah 8 de agridan uyandim sanki karnimi sisliyorlar gibi hissettim sol tarafimda ortalara dogru tek bitane yerde cok agri oldu tam 40 dakika sürdü sonra gecti birdahada hic agri birsey olmadi. galiba bebek vardiysa o zaman düstü yumurtada solumdaydi sol tarafa yakin bir yere yerlesmis olabilir.
sonrada bende bugün öglen gibiydi kanama basladi hala devam ediyor bayada cogaldi ve kan cok acik renkte. parca filanda yok. normal adet oldugumda kan rengi daha koyu oluyor ve affedersin icinde parcalar cok oluyordu. ve agri oluyordu agri kesici almam gerekiyordu ilk 3 gün filan öyle duruyordum bu defa agrida yok.
benim icimden gecen kimyasal gebelik oldu bende cünkü tahmin ettigim adet olmam gereken zamandan 1 hafta sonra kanama basladi adetmi tam ondanda emin degilim. galiba 5. haftada kaybettim. eger kandaki deger normalden biraz daha yüksekse emin olacagim bu düsünceden.
tesekkür ederim canim sende düsünmüssün beni allah razi olsun hepinizden. sen benim icin canini sıkma bebeklerin üzülmesin
bugün kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum cokda uzun yazdim sana kusura bakma canim..
Kuzum doktorum bebeğin kalp atışını alamamıştı. Çarşamba büyük ihtimal kürtaj olursun demişti. Ben de dün başka doktora gittim. Bebek 6+4 günlük dedi. 10 gün sonra gel dedi, geç döllenme olabilirmiş. Bekliyorum artık hayırlısı neyse o olsunHpsini okuyamdm ksra bkma canim bska gittin doktora demek ne dedi merak ettim seni
Canım ben de onu anlamıyorum. Doktorlar son adet tarihine göre hesap yapıyolar ama zaten 5-6 gün adetim sürüyor, o sırada ilişki olmuyo. Biliyosun çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Onun da günü tarihi belli. Yani ben ilişki zamanlarımı biliyorum. Dünkü doktorun hesabıyla ilişki günlerim tutuyorCanim dedigim gibi aynisini yasadim.hatta kalp atisini birak kese var ici boş dedi.ama ben tam hatirlayamadim nasil baktigini...ama hamileligim boyunca sıkıntı yasadim.sonra Bana sunu soyledi doktor mesela son regli tarihi 15ocak ti ama sen 30ocak diye söyle dedi.yani gec dollenme olmus.ama acaba gerimi diye dogum yaptigim güne kadar icim icimi yedi.insallah güzel haber vericeksin bize. Sana tarviyem her kontrolün ultrason ciktisini iste ve sakla
Canım ben de onu anlamıyorum. Doktorlar son adet tarihine göre hesap yapıyolar ama zaten 5-6 gün adetim sürüyor, o sırada ilişki olmuyo. Biliyosun çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Onun da günü tarihi belli. Yani ben ilişki zamanlarımı biliyorum. Dünkü doktorun hesabıyla ilişki günlerim tutuyor
İşte canım kafam allak bullak oldu. Başka bi doktora daha gidesim varEvet canim bende en son nisan 15 de regli olnustum.doktor 30nisan regli tarihi olarak degistirdi.bende anlayamiyorum.
Zaten kalp ati si 10. Haftaya kadar oluyormuş canım bekle sen stres yapma .insallh hayırla sonuclanirCanım ben de onu anlamıyorum. Doktorlar son adet tarihine göre hesap yapıyolar ama zaten 5-6 gün adetim sürüyor, o sırada ilişki olmuyo. Biliyosun çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Onun da günü tarihi belli. Yani ben ilişki zamanlarımı biliyorum. Dünkü doktorun hesabıyla ilişki günlerim tutuyor
merhaba canım çok geçmiş olsunA AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
Kuzum doktorum bebeğin kalp atışını alamamıştı. Çarşamba büyük ihtimal kürtaj olursun demişti. Ben de dün başka doktora gittim. Bebek 6+4 günlük dedi. 10 gün sonra gel dedi, geç döllenme olabilirmiş. Bekliyorum artık hayırlısı neyse o olsun
İşte canım kafam allak bullak oldu. Başka bi doktora daha gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?