Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlıyorum seni de canım ama işte keşke daha çok bi şeyler yapılabilse. Tabi her şeyin hayırlısı diyecek başka bi şey yok

Ay canım sen ciddi misin yaa. Hiç gebelik testi kan falan yapılmamış mıydı, ne zaman öğrendin dış gebelik olduğunu? Çok geçmiş olsun merak etme her şey yoluna girer. Şiddetli dayanılmaz ağrıların yoksa çok büyük sorun yaratmamuştır sana

Kızlar bugün iğneden sonraki 6.günün ve sol tarafım da bir baskı varmış gbi hissediyorum ara ara ağrı yapıyor sadece sol tarafta neden olablr sizce böyle bi durum yaşayanınız oldumu

Selam tatlim bnde nadir girebiliyorm artk. Isguc kostrmaca benmde hastsydm toparladim Kolay gelsin bi yandan da iyi olms zaman hizli gecmstir. Off cok uzun surms ya cok uzuldm canim Allah yardmcn olsn. Guzel haberler alirsn inss oncelkle iyi dusunelim. Bu oldu ya birdahaki ay nasip olur blki normali

Hpsini okuyamdm ksra bkma canim bska gittin doktora demek ne dedi merak ettim seni

Canim bi yandmda aklim sndeydi bugun kan verebildn mi. Bu nasi doktor ya zatn psikolojk olark cokuyo bunlari yasayan bi kadin bi tkmede o vurms sanki

Canim bi yandmda aklim sndeydi bugun kan verebildn mi. Bu nasi doktor ya zatn psikolojk olark cokuyo bunlari yasayan bi kadin bi tkmede o vurms sanki

evet canim cok israr edince kan alsinlar dedi dr verdim. sonuc persembe cikacakmis. ararlarsa gebelik var aramazlarsa gebelik yok demekmis.

ben gebelik olmasada degeri bilmek istiyorum dedim o zaman telefon acmami söyledi persembe günü. telefon acincada doktor müsait olmuyor zaten. aksam saat 20-21 gibi ariyor. yani kendiliginden aramiyor doktor onun aramasi icin sen kendin arayip hemsireye rica ediyorsun doktorun seni aramasi icin.

zaten ilk önce idrarda gebelik testi yapti hemsire. kanida ben israr edince en sonunda kabul etti.

idrarda cok hafiften 2. cizgi görünüyordu ama onlarinki hassas erken gebelik testlerinden degil en yüksek olan testlerdenmis. doktor dedi sen kendin erken gebelik testi yaparsan belki görünür ama bizdeki cok gec yapilan testten oldugu icin görünmüyo dedi. testi önceki sayfalarda eklemistim 1780. sayfa galiba 6-7 saat önceydi sanirim. senin icin ekleyeyim tekrar buraya.

dün sabah 8 de agridan uyandim sanki karnimi sisliyorlar gibi hissettim sol tarafimda ortalara dogru tek bitane yerde cok agri oldu tam 40 dakika sürdü sonra gecti birdahada hic agri birsey olmadi. galiba bebek vardiysa o zaman düstü yumurtada solumdaydi sol tarafa yakin bir yere yerlesmis olabilir.

sonrada bende bugün öglen gibiydi kanama basladi hala devam ediyor bayada cogaldi ve kan cok acik renkte. parca filanda yok. normal adet oldugumda kan rengi daha koyu oluyor ve affedersin icinde parcalar cok oluyordu. ve agri oluyordu agri kesici almam gerekiyordu ilk 3 gün filan öyle duruyordum bu defa agrida yok.

benim icimden gecen kimyasal gebelik oldu bende cünkü tahmin ettigim adet olmam gereken zamandan 1 hafta sonra kanama basladi adetmi tam ondanda emin degilim. galiba 5. haftada kaybettim. eger kandaki deger normalden biraz daha yüksekse emin olacagim bu düsünceden.

tesekkür ederim canim sende düsünmüssün beni allah razi olsun hepinizden. sen benim icin canini sıkma bebeklerin üzülmesin

bugün kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum cokda uzun yazdim sana kusura bakma canim..

Eklentiler

• 1942F8E1-BD7C-4EBC-A23D-FD0D4082B289.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 9054FECD-D351-41C6-8CDE-7B96C231D52A.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
  • D4C129AF-62E2-4DCD-A99C-B75FD7C2DB84.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 490FACE5-F330-4F3A-A35C-769793861D2D.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
  • 9E20BCF9-B954-4DCF-AA6F-0EB1791D5473.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 26
  • E661172A-D430-4A26-8DA3-A032564C9331.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
Ne kusuru canim benim ya. Persmbe cok gecms sistemden bskamiyor musun sen peki. Saglik ocagina ilk defa gebelkte cagirnca gitmstm detyli kan baktilar herseye aksami sistemden baktm cikmsti barkod no falan vermeli sana. Bu testte bariz var canim adeti 1 hfta gecti diyosn kanama diyosun onlem alinmali bukadr rahat davranilmamali aslinda ya bebis varsa Allahim korusn onu hemen igne yapmalilardi. Her kanama dusukle sonclanmiyo gerci dua edip bklicn artik. Senin dedignde mantkli cizgi hep vrdi snde oyledevolwbilir ins normal gebelktir canim

Ahhh canim ya cok gecmis olsun. Dikkat et kendine dualarim seninle

Canım neden kan testi perşembe çok saçma 1 kaç saatte çıkıyor sonuç.baska hastane yokmu sağlık ocağı felan orda yaptır.

Hpsini okuyamdm ksra bkma canim bska gittin doktora demek ne dedi merak ettim seni
Kuzum doktorum bebeğin kalp atışını alamamıştı. Çarşamba büyük ihtimal kürtaj olursun demişti. Ben de dün başka doktora gittim. Bebek 6+4 günlük dedi. 10 gün sonra gel dedi, geç döllenme olabilirmiş. Bekliyorum artık hayırlısı neyse o olsun

Canım ben de onu anlamıyorum. Doktorlar son adet tarihine göre hesap yapıyolar ama zaten 5-6 gün adetim sürüyor, o sırada ilişki olmuyo. Biliyosun çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Onun da günü tarihi belli. Yani ben ilişki zamanlarımı biliyorum. Dünkü doktorun hesabıyla ilişki günlerim tutuyor

Evet canim bende en son nisan 15 de regli olnustum.doktor 30nisan regli tarihi olarak degistirdi.bende anlayamiyorum.

Zaten kalp ati si 10. Haftaya kadar oluyormuş canım bekle sen stres yapma .insallh hayırla sonuclanir

merhaba canım çok geçmiş olsun
inşallah tüpe zarar vermeden kendiliğinden düşer
ben de regli bekliyorum iğneli tedavi+aşılama yaptıracağız

İşte canım kafam allak bullak oldu. Başka bi doktora daha gidesim var

canım imkanın varsa eğer bir doktora daha görün
ama inşallah bir sıkıntı yoktur ve duyarsınız kalp atışını
Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…