- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.061
Ama kucuk daha kuzum ya kimi doktor hemen dnlemiyo da cekiniyo zarar vermesn die. 7. Hftaya gub veriyolr genelde kalo icin inss duyarsiniz yaa saglikli ve hayirli olan neyse o olsn. Evet gec dollenme olabilir. Gec gelsme bile etkiliyo diger bebegimi gec duymstm bnde. Ultrason cihazi ve kalp atsinin bebege bi zarari yokms radrasyon icermiyorms arkadasmda kadndogmda bas hmsire o demsti. Yinede yuksk ses acmiyorlar rahtsz olmasin kuzular diyeKuzum doktorum bebeğin kalp atışını alamamıştı. Çarşamba büyük ihtimal kürtaj olursun demişti. Ben de dün başka doktora gittim. Bebek 6+4 günlük dedi. 10 gün sonra gel dedi, geç döllenme olabilirmiş. Bekliyorum artık hayırlısı neyse o olsun
Öyle yapıcam kuzum. Amin inşallah. Hayırlısı için dua ediyorum.canım imkanın varsa eğer bir doktora daha görün
ama inşallah bir sıkıntı yoktur ve duyarsınız kalp atışını
Rabbim büyük
Canım sata göre 8 haftalık. İlişki günüme göre 7 haftaya yakın. Ben ilişki günlerimi bildiğim için dünkü doktorumun hesabı kafama yattıAma kucuk daha kuzum ya kimi doktor hemen dnlemiyo da cekiniyo zarar vermesn die. 7. Hftaya gub veriyolr genelde kalo icin inss duyarsiniz yaa saglikli ve hayirli olan neyse o olsn. Evet gec dollenme olabilir. Gec gelsme bile etkiliyo diger bebegimi gec duymstm bnde. Ultrason cihazi ve kalp atsinin bebege bi zarari yokms radrasyon icermiyorms arkadasmda kadndogmda bas hmsire o demsti. Yinede yuksk ses acmiyorlar rahtsz olmasin kuzular diye
Amin kuzum inşallah. Birazcık moralim düzeldi, günlerdir yemek yiyemiyodumZaten kalp ati si 10. Haftaya kadar oluyormuş canım bekle sen stres yapma .insallh hayırla sonuclanir
Amin kuzum inşallah. Birazcık moralim düzeldi, günlerdir yemek yiyemiyodum
Kuzum senin diger bebisinde cinsiyeti belli oldumu :)Ama kucuk daha kuzum ya kimi doktor hemen dnlemiyo da cekiniyo zarar vermesn die. 7. Hftaya gub veriyolr genelde kalo icin inss duyarsiniz yaa saglikli ve hayirli olan neyse o olsn. Evet gec dollenme olabilir. Gec gelsme bile etkiliyo diger bebegimi gec duymstm bnde. Ultrason cihazi ve kalp atsinin bebege bi zarari yokms radrasyon icermiyorms arkadasmda kadndogmda bas hmsire o demsti. Yinede yuksk ses acmiyorlar rahtsz olmasin kuzular diye
Iğnenin geçme etkisi herkese göre değişiyor canımKizlar ignenin etkisi kacinci gunde geciyor ben pazar yaptim dun yaptim baya belirgindi ne zaman gecer acaba
canım kişiye göre değişiyorKizlar ignenin etkisi kacinci gunde geciyor ben pazar yaptim dun yaptim baya belirgindi ne zaman gecer acaba
hayırlısı olsun :)Hayırlısı olsun canım üzme kendini demekki zamanı var.
Benim 36 saat dolduğu zaman gece 12ydi. Doktor gece 12yle sabah 5 arası ilişki olsun demişti canım. 36 saatten bikaç saat öncede ilişki olabiliyor öyle yapıp hamile kalanlarda varMerhaba araniza yeni katıldım. Pazar günü ovitrelle iğnesi vuruldum kolumdan doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi ama bu sabah saat 9 da 36 saat doldu şimdi bu 36 saat dolunca hemen mi birliktelik gerekiyo bugün gün içerisinde birliktelik olsa olur mu anlıyamadım onu bilgisi olan cewap yazabilir mı?
Çok geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum. İnşallah bir zarar vermeden kendiliğinden düşer@AloeeVeraa @Umutumut82Morasigi Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..
Alttan baktı canım. 6+4 hafta İlişki zamanımla birebir. Çatlatma iğnesi kullandıgım için biliyorum.Alttanmi bakiyolar cnm yoksa usttenmi ? 6 hafta erken 9 haftaya kadar vakti var seni kurtaja alicam diyen doktora bir daha gitme bence
geciktirmeden olması lazım canımMerhaba araniza yeni katıldım. Pazar günü ovitrelle iğnesi vuruldum kolumdan doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi ama bu sabah saat 9 da 36 saat doldu şimdi bu 36 saat dolunca hemen mi birliktelik gerekiyo bugün gün içerisinde birliktelik olsa olur mu anlıyamadım onu bilgisi olan cewap yazabilir mı?
Eşim işten gelene kadar 45 saat olucak çok mu geç olur ki ümitsizliğe kapıldım ☹Benim 36 saat dolduğu zaman gece 12ydi. Doktor gece 12yle sabah 5 arası ilişki olsun demişti canım. 36 saatten bikaç saat öncede ilişki olabiliyor öyle yapıp hamile kalanlarda var
çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum. İnşallah bir zarar vermeden kendiliğinden düşer
canım şimdi şöyle iğne olduktan sonra 36-48 saat içerisinde yumurta çatlıyor ve 24 saat canlı kalıyorEşim işten gelene kadar 45 saat olucak çok mu geç olur ki ümitsizliğe kapıldım ☹
Dün akşam ilişkim olmadı 36 saatin dolmasını bekledik iğne vurulmadan bi kaç saat önce birlikteliğimiz oldu sadececanım şimdi şöyle iğne olduktan sonra 36-48 saat içerisinde yumurta çatlıyor ve 24 saat canlı kalıyor
sen de kendini takip ediyorsan az çok çatlayıp çatlamadığını anlarsın.
sün akşam ilişki oldu mu mesela? olduysa önemli değil. bu akşam yine yaparsınız.
ümitsizliğe kapılma
Canım son adet tarihin ne zamandiCanım ben de onu anlamıyorum. Doktorlar son adet tarihine göre hesap yapıyolar ama zaten 5-6 gün adetim sürüyor, o sırada ilişki olmuyo. Biliyosun çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Onun da günü tarihi belli. Yani ben ilişki zamanlarımı biliyorum. Dünkü doktorun hesabıyla ilişki günlerim tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?