Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama kucuk daha kuzum ya kimi doktor hemen dnlemiyo da cekiniyo zarar vermesn die. 7. Hftaya gub veriyolr genelde kalo icin inss duyarsiniz yaa saglikli ve hayirli olan neyse o olsn. Evet gec dollenme olabilir. Gec gelsme bile etkiliyo diger bebegimi gec duymstm bnde. Ultrason cihazi ve kalp atsinin bebege bi zarari yokms radrasyon icermiyorms arkadasmda kadndogmda bas hmsire o demsti. Yinede yuksk ses acmiyorlar rahtsz olmasin kuzular diye

Canım sata göre 8 haftalık. İlişki günüme göre 7 haftaya yakın. Ben ilişki günlerimi bildiğim için dünkü doktorumun hesabı kafama yattı

Kuzum senin diger bebisinde cinsiyeti belli oldumu :)

Merhaba araniza yeni katıldım. Pazar günü ovitrelle iğnesi vuruldum kolumdan doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi ama bu sabah saat 9 da 36 saat doldu şimdi bu 36 saat dolunca hemen mi birliktelik gerekiyo bugün gün içerisinde birliktelik olsa olur mu anlıyamadım onu bilgisi olan cewap yazabilir mı?

Benim 36 saat dolduğu zaman gece 12ydi. Doktor gece 12yle sabah 5 arası ilişki olsun demişti canım. 36 saatten bikaç saat öncede ilişki olabiliyor öyle yapıp hamile kalanlarda var

Çok geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum. İnşallah bir zarar vermeden kendiliğinden düşer

geciktirmeden olması lazım canım
eşini çağır

Eşim işten gelene kadar 45 saat olucak çok mu geç olur ki ümitsizliğe kapıldım ☹
canım şimdi şöyle iğne olduktan sonra 36-48 saat içerisinde yumurta çatlıyor ve 24 saat canlı kalıyor
sen de kendini takip ediyorsan az çok çatlayıp çatlamadığını anlarsın.
sün akşam ilişki oldu mu mesela? olduysa önemli değil. bu akşam yine yaparsınız.
ümitsizliğe kapılma

Dün akşam ilişkim olmadı 36 saatin dolmasını bekledik iğne vurulmadan bi kaç saat önce birlikteliğimiz oldu sadece

Canım son adet tarihin ne zamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…