Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb. Kizlar bugün asilamanin 6.günü ama artik aylardan beri süren strese dayanamadim.anneme ihtiyacim var.annemin yanina gidiyorum 7 8 saat sürüyor yaklasik otobüs yolculugu.internette zarari olmaz yaziyor..zaten bu aydan ümidim hic yoktu bari akil sagligim bozulmasin tırnaklarımı yemeğe başladim geceleri uyuyamiyorum. önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.

Git canım en iyi gelen yer anne yanı oluyor zaten, kafan rahatlar bi nefes alırsın

Canım benim önceki gebeligimde reglim 2 hafta gecince gitmistim gebesin demisti ve haftaya gel kalp atisini duyalim diye gönderdi yani ge c döllenme olmuş o yüzden betam düzenli artıyordu ama sonrası ben kan pihtilasmasindan düşük yaşadım inşallah sende de ge c döllenme olmuştur

Git canım en iyi gelen yer anne yanı oluyor zaten, kafan rahatlar bi nefes alırsın

Evet canim gebelik testi bile almadim yanima. Bat 7 8 subat nasipte varsa olur. Regli olmazsam annemde giderim doktora.evde yanliz oldukca kafada kuruyorum.

Canım içini rahat tut gerçekten birşey olmaz rabbime bırak sen. Strese sokma kuzum kendini ne kadar çabalasan boş kısmette yoksa kendini yıpratma herşeyde hayır ara ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum ama aşılamadan sonra kendi haline bıraktım 3 ay olacak hala yok rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur

Aynen kuzum oglumda mucize gibi gelmisti varsa kaderimde verir yine. Bu arada Eyüp sultan hazretlerine gidicem ben orda neye dua ettiysem oldu. Hepinize dua edicem. Rabbim isteyene gebelik versin .gebe arkadaslarda saglikla bebegine kavustursun diye

Canım ilişki tarihime göre normal ama sata göre geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…