- 23 Kasım 2016
- 1.413
- 1.511
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.081
3 aralık canımCanım son adet tarihin ne zamandi
Git canım en iyi gelen yer anne yanı oluyor zaten, kafan rahatlar bi nefes alırsınMrb. Kizlar bugün asilamanin 6.günü ama artik aylardan beri süren strese dayanamadim.anneme ihtiyacim var.annemin yanina gidiyorum 7 8 saat sürüyor yaklasik otobüs yolculugu.internette zarari olmaz yaziyor..zaten bu aydan ümidim hic yoktu bari akil sagligim bozulmasin tırnaklarımı yemeğe başladim geceleri uyuyamiyorum. önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.
O zaman 8 haftalık canım ama geç döllenme olduysa değişir tabi3 aralık canım
Ultrasonda 6 hfta 4 günlük göründü canımO zaman 8 haftalık canım ama geç döllenme olduysa değişir tabi
O ya geç döllenmeden ya da bebeğin gelisemediğinden oluyor canım inşallah geç döllenmedendir seninkiUltrasonda 6 hfta 4 günlük göründü canım
Canım inşallah öyledir. Zaman da geçmek bilmiyor. Hayırlısını diliyorum RabbimdenO ya geç döllenmeden ya da bebeğin gelisemediğinden oluyor canım inşallah geç döllenmedendir seninki
Canım benim önceki gebeligimde reglim 2 hafta gecince gitmistim gebesin demisti ve haftaya gel kalp atisini duyalim diye gönderdi yani ge c döllenme olmuş o yüzden betam düzenli artıyordu ama sonrası ben kan pihtilasmasindan düşük yaşadım inşallah sende de ge c döllenme olmuşturKızlar başka doktora gittim bugün . Bebeğin 6 hafta 4 günlük dedi. Kalp atışını alamam şu an dedi. 10 gün sonra tekrardan çagırdı. Geç oluşan gebelik olabilirmiş. İçime bi umut doğdu şu an. @AloeeVeraa @Umutumut82 diğer arkadaşlar
Git canım en iyi gelen yer anne yanı oluyor zaten, kafan rahatlar bi nefes alırsın
Canım içini rahat tut gerçekten birşey olmaz rabbime bırak sen. Strese sokma kuzum kendini ne kadar çabalasan boş kısmette yoksa kendini yıpratma herşeyde hayır ara ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum ama aşılamadan sonra kendi haline bıraktım 3 ay olacak hala yok rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurMrb. Kizlar bugün asilamanin 6.günü ama artik aylardan beri süren strese dayanamadim.anneme ihtiyacim var.annemin yanina gidiyorum 7 8 saat sürüyor yaklasik otobüs yolculugu.internette zarari olmaz yaziyor..zaten bu aydan ümidim hic yoktu bari akil sagligim bozulmasin tırnaklarımı yemeğe başladim geceleri uyuyamiyorum. önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.
İnşallah hayırlısı olur canım Allah gönlüne göre versinCanım inşallah öyledir. Zaman da geçmek bilmiyor. Hayırlısını diliyorum Rabbimden
Canım içini rahat tut gerçekten birşey olmaz rabbime bırak sen. Strese sokma kuzum kendini ne kadar çabalasan boş kısmette yoksa kendini yıpratma herşeyde hayır ara ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum ama aşılamadan sonra kendi haline bıraktım 3 ay olacak hala yok rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Amiinn inşallahAynen kuzum oglumda mucize gibi gelmisti varsa kaderimde verir yine. Bu arada Eyüp sultan hazretlerine gidicem ben orda neye dua ettiysem oldu. Hepinize dua edicem. Rabbim isteyene gebelik versin .gebe arkadaslarda saglikla bebegine kavustursun diye
Canım ilişki tarihime göre normal ama sata göre geri.Canım benim önceki gebeligimde reglim 2 hafta gecince gitmistim gebesin demisti ve haftaya gel kalp atisini duyalim diye gönderdi yani ge c döllenme olmuş o yüzden betam düzenli artıyordu ama sonrası ben kan pihtilasmasindan düşük yaşadım inşallah sende de ge c döllenme olmuştur
anladim canim ben hem ignenin etkisi gecmismi diye bakma istiyorum bir taraftanda negatif gorup uzulmek istemiyorum en iyisi 13. Gunmu yapsam testi etkisi kalmaz herhalde demicanım kişiye göre değişiyor
8-10 günü bulur ortalama
Ben 13.gün akşam yapmıştım canım pozitifti.anladim canim ben hem ignenin etkisi gecmismi diye bakma istiyorum bir taraftanda negatif gorup uzulmek istemiyorum en iyisi 13. Gunmu yapsam testi etkisi kalmaz herhalde demi
canim hemen mi cikti koyulugu nasildi o kadarda surmez ya bence canim kimyasal olmasin seninBen 13.gün akşam yapmıştım canım pozitifti.
Hemen çıktı canım. Tabi kopkuyu değildi ama belliydi. Yok canım ben hamileyim şu an ama riskli. Kalp atışını alamadık dahacanim hemen mi cikti koyulugu nasildi o kadarda surmez ya bence canim kimyasal olmasin senin
canim hemen mi cikti koyulugu nasildi o kadarda surmez ya bence canim kimyasal olmasin senin
Foto attım canım bak istersencanim hemen mi cikti koyulugu nasildi o kadarda surmez ya bence canim kimyasal olmasin senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?