Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

çok geçmiş olsun canım
nasıl bir tedavi uygulanıyor?
Sağol canım. Ben buraya 2159 la yattım. Mtx iğne yapıldı dördüncü gün değerim 2549 çıkınca hem artışın çok olması hemde değerimin yüksek olması nedeniyle ikinci doz iğne yedinci gün beklenmeden yapıldı(normalde yedinci gün beklenip yedinci gün değerinin dördüncü gün değerine göre en az %15 azalması isteniyor yeteri kadar azalmazsa yada artarsa ikinci doz yapılıyor). İkinci dozun dördüncü günü tekrar test yapılacak beklenen azalma( bu defa 2549 un %30u) olmazsa laparoskopi düşünülecekmiş

çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

git canım çok iyi gelecektir hem de kafan dağılır
benim de ailem yanımdaydı nasıl güzel oluyor
Rabbim uzun ömürler versin hepsine

canım yaa iyi niyetli arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul etsin
gideceğin zaman yaz Eyüp sultan a, ismimi vereyim sana
ne yüzsüzüm

Dün akşam olduysa iyi olmuştur canım. Olmadıysa da sorun değil bu akşam vakit kaybetmeden olsun, olabiliyosa erken saatlerde bile olması daha iyi olur. Çatladıktan sonra yumurta ortalama 24 saat yaşıyo canım, yani zamanın var ama elinizi çabuk tutmakta fayda var.
Bu arada hoş geldin, hayırlısı olsun :)

Hatirli olsu canim

Kıyamam sana canım ya. Bence iyi yapmışsın, insanın beynini rahatlatması lazım biraz. Sana iyi gelicektir bu tatil

Kıyamam sana canım ya. Bence iyi yapmışsın, insanın beynini rahatlatması lazım biraz. Sana iyi gelicektir bu tatil

Insallah canim bol bol gezdiricem oglumu.benim üzüntümün stresimin icinde onada haksizlik oluyor. Dedesi gelin oglum özledim diyince benim annem hasta gelemeyiz dede diyince kafama dank etti.

canım yaa iyi niyetli arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul etsin
gideceğin zaman yaz Eyüp sultan a, ismimi vereyim sana
ne yüzsüzüm
Umutumut82 canımcım ben bu mesajı kaçırmışım, ben de küçük bi yüzsüzlük yapıp senden dua istesem :) adımı biliyosun zaten. Rabbim bütün dualarını kabul etsin

Canım hayırlısı olsun, içini ferah tut. Değerinin artışını takip et sadece. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Insallah canim bol bol gezdiricem oglumu.benim üzüntümün stresimin icinde onada haksizlik oluyor. Dedesi gelin oglum özledim diyince benim annem hasta gelemeyiz dede diyince kafama dank etti.
Allahım ya yerim ben onu. İster istemez çocuğa yansıyodur canım ama emin ol onu en mutlu eden şey seni de iyi ve mutlu görmek olucak

Umutumut82 canımcım ben bu mesajı kaçırmışım, ben de küçük bi yüzsüzlük yapıp senden dua istesem :) adımı biliyosun zaten. Rabbim bütün dualarını kabul etsin

Ne yuzsuzlugu kuzum seninle bir kac kisinin daha adini biliyorum herzaman dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…