- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.101
tamam o da yeterli olurDün akşam ilişkim olmadı 36 saatin dolmasını bekledik iğne vurulmadan bi kaç saat önce birlikteliğimiz oldu sadece
Herşeyin başı stres kendine dikkat et inşallah güzel haberlerini alırızCanım ilişki tarihime göre normal ama sata göre geri.
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAynen kuzum oglumda mucize gibi gelmisti varsa kaderimde verir yine. Bu arada Eyüp sultan hazretlerine gidicem ben orda neye dua ettiysem oldu. Hepinize dua edicem. Rabbim isteyene gebelik versin .gebe arkadaslarda saglikla bebegine kavustursun diye
Sağol canım. Ben buraya 2159 la yattım. Mtx iğne yapıldı dördüncü gün değerim 2549 çıkınca hem artışın çok olması hemde değerimin yüksek olması nedeniyle ikinci doz iğne yedinci gün beklenmeden yapıldı(normalde yedinci gün beklenip yedinci gün değerinin dördüncü gün değerine göre en az %15 azalması isteniyor yeteri kadar azalmazsa yada artarsa ikinci doz yapılıyor). İkinci dozun dördüncü günü tekrar test yapılacak beklenen azalma( bu defa 2549 un %30u) olmazsa laparoskopi düşünülecekmişçok geçmiş olsun canım
nasıl bir tedavi uygulanıyor?
aynen 13-14. günler etkisi kalmazanladim canim ben hem ignenin etkisi gecmismi diye bakma istiyorum bir taraftanda negatif gorup uzulmek istemiyorum en iyisi 13. Gunmu yapsam testi etkisi kalmaz herhalde demi
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağol canım. Ben buraya 2159 la yattım. Mtx iğne yapıldı dördüncü gün değerim 2549 çıkınca hem artışın çok olması hemde değerimin yüksek olması nedeniyle ikinci doz iğne yedinci gün beklenmeden yapıldı(normalde yedinci gün beklenip yedinci gün değerinin dördüncü gün değerine göre en az %15 azalması isteniyor yeteri kadar azalmazsa yada artarsa ikinci doz yapılıyor). İkinci dozun dördüncü günü tekrar test yapılacak beklenen azalma( bu defa 2549 un %30u) olmazsa laparoskopi düşünülecekmiş
git canım çok iyi gelecektir hem de kafan dağılırMrb. Kizlar bugün asilamanin 6.günü ama artik aylardan beri süren strese dayanamadim.anneme ihtiyacim var.annemin yanina gidiyorum 7 8 saat sürüyor yaklasik otobüs yolculugu.internette zarari olmaz yaziyor..zaten bu aydan ümidim hic yoktu bari akil sagligim bozulmasin tırnaklarımı yemeğe başladim geceleri uyuyamiyorum. önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.
canım yaa iyi niyetli arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul etsinAynen kuzum oglumda mucize gibi gelmisti varsa kaderimde verir yine. Bu arada Eyüp sultan hazretlerine gidicem ben orda neye dua ettiysem oldu. Hepinize dua edicem. Rabbim isteyene gebelik versin .gebe arkadaslarda saglikla bebegine kavustursun diye
Dün akşam olduysa iyi olmuştur canım. Olmadıysa da sorun değil bu akşam vakit kaybetmeden olsun, olabiliyosa erken saatlerde bile olması daha iyi olur. Çatladıktan sonra yumurta ortalama 24 saat yaşıyo canım, yani zamanın var ama elinizi çabuk tutmakta fayda var.Merhaba araniza yeni katıldım. Pazar günü ovitrelle iğnesi vuruldum kolumdan doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi ama bu sabah saat 9 da 36 saat doldu şimdi bu 36 saat dolunca hemen mi birliktelik gerekiyo bugün gün içerisinde birliktelik olsa olur mu anlıyamadım onu bilgisi olan cewap yazabilir mı?
canım yaa iyi niyetli arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul etsin
gideceğin zaman yaz Eyüp sultan a, ismimi vereyim sana
ne yüzsüzüm
Hatirli olsu canimBenim iğnenin 13. Gün doktor test yap dedi silik çizgi çıktı . 14.gün biraz daha koyulaştı 15. Gün biraz daha koyuydu .15. Gün kan verdim 134 çıktı daha erken dedi ama inşallah kimyasal değildir korkuyorum çok.
Kıyamam sana canım ya. Bence iyi yapmışsın, insanın beynini rahatlatması lazım biraz. Sana iyi gelicektir bu tatilMrb. Kizlar bugün asilamanin 6.günü ama artik aylardan beri süren strese dayanamadim.anneme ihtiyacim var.annemin yanina gidiyorum 7 8 saat sürüyor yaklasik otobüs yolculugu.internette zarari olmaz yaziyor..zaten bu aydan ümidim hic yoktu bari akil sagligim bozulmasin tırnaklarımı yemeğe başladim geceleri uyuyamiyorum. önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.
Kıyamam sana canım ya. Bence iyi yapmışsın, insanın beynini rahatlatması lazım biraz. Sana iyi gelicektir bu tatil
canım yaa iyi niyetli arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul etsin
gideceğin zaman yaz Eyüp sultan a, ismimi vereyim sana
ne yüzsüzüm
Canım hayırlısı olsun, içini ferah tut. Değerinin artışını takip et sadece. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunuBenim iğnenin 13. Gün doktor test yap dedi silik çizgi çıktı . 14.gün biraz daha koyulaştı 15. Gün biraz daha koyuydu .15. Gün kan verdim 134 çıktı daha erken dedi ama inşallah kimyasal değildir korkuyorum çok.
Allahım ya yerim ben onu. İster istemez çocuğa yansıyodur canım ama emin ol onu en mutlu eden şey seni de iyi ve mutlu görmek olucakInsallah canim bol bol gezdiricem oglumu.benim üzüntümün stresimin icinde onada haksizlik oluyor. Dedesi gelin oglum özledim diyince benim annem hasta gelemeyiz dede diyince kafama dank etti.
Umutumut82 canımcım ben bu mesajı kaçırmışım, ben de küçük bi yüzsüzlük yapıp senden dua istesem :) adımı biliyosun zaten. Rabbim bütün dualarını kabul etsin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Sizler de isim isim benim dualarımdasınızNe yuzsuzlugu kuzum seninle bir kac kisinin daha adini biliyorum herzaman dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?