Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım inşallah artar sağlıkla tutunur bebeğin darısı bize:)

brkync canim hayirli olsun mesajin nerde göremedim alintilardan farkettim. insallah degerin yükselmeye devam eder masallah koyulasmis gittikce bu iyiye isaret korkma. senin adina cok sevindim :)

brkync canim hayirli olsun mesajin nerde göremedim alintilardan farkettim. insallah degerin yükselmeye devam eder masallah koyulasmis gittikce bu iyiye isaret korkma. senin adina cok sevindim :)
Saol canım benim darısı başına inşallah bende yoğunum takip ediyorum tüm mesajları

Umutumut82 canım en iyisini yapmışsın dinlen kafanı dağıt özlem gider. Eminim hem ailen hem de değişiklik psikolojini çok olumlu etkileyecektir. Şimdiden iyi tatiller inşallah hayırlı haberleri orda alırsın bizler için dua et olurmu

Ederim tabiki herkese ederim

Insallah canim bol bol gezdiricem oglumu.benim üzüntümün stresimin icinde onada haksizlik oluyor. Dedesi gelin oglum özledim diyince benim annem hasta gelemeyiz dede diyince kafama dank etti.

ya Allah bağışlasın 1 tane oğlun varmış zaten neden bu kadar kendini üzüyorsun? boşver akışına bırak... ben 1,5 yıldır deniyorum olmadı.. denemediğim ilacın iğnenin haddi hesabı yok.. doktor bu ayda olmazsa sebepsiz infertiliti tanısı koyacağım demişti ve aşılama yapacağız dedi ama inanki aşılama yaptıracak ne param ne de psikolojim kaldı.. artık vazgectim galiba olmuyorsa olmuyordur.. hala regl olamadımda bugun yine bhcg yaptırdım 0,376 çıktı... psikolojik olarak vucuduma zarar vermeye başladım.. velhasılkelam zaten 1 evladın varmış Allah onu sana bağışlasın hayırlı bir gelecek nasip etsin.

Ederim tabiki herkese ederim
Allah razı olsun canım bende yakın zamanda, olursa bu hafta sonu, Aziz Mahmut Hüdai Hz. Ziyaret edicem. İlk gittiğimde çok etkilenmiştim ve çok güzel değişimler olmuştu hayatımda. Dua isteyen olursa özelden ismini yazmak isterse seve seve dua ederim

Masallah canim hayirli olsun gozun aydin degerinde iyi artarak devam etsin ins

Zaten ilk cocugu kendin icin istiyorsun ikinci cocugu ilk dogan icin. Oglum cok kardesi olsun istiyor.okulda tek kardesi olmayan bizimki. yasim 35 oldu ilk kimyasal gebelikte herkese söyledim.nebileyim insanlarin karsisindaki insanin eksikliginden beslendigini.3yildir cocugu olmuyor muamelesi görüyorum. Sükür etmeye gelince elbette sukrediyorum hergece en sabah heran
ben zaten olmuyor diye üzulmuyorum bana deseler yok olmayacak belkide rahatlarim ama 3yildirdeney faresine döndüm. Senin 1 tane olur insallah sonra anlarsin beni.ben kendimde kardessiz büyüdüm simdi derdimi buralarda anlatiyorum .iste bu kadar yanlizim.

canim ne zamanin bu bundan sonra adet oldunmu ignenin etkisi bunca zaman sonra bu kaadar koyu olmaz bence
Canım bana yazdın sanırım. Ben hamileyim şu an canım. 13. Gün böyle çıktı. 14. Gün kan verdim 70 çıktı değerim. Yani iğne etkisi en erken 13.günde falan geçiyo

Canım bana yazdın sanırım. Ben hamileyim şu an canım. 13. Gün böyle çıktı. 14. Gün kan verdim 70 çıktı değerim. Yani iğne etkisi en erken 13.günde falan geçiyo
canim en erken 13. Gun gecmez 10 12 gunde geciyor senin koyu olmasinin sebebi bence hamile olman zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…