Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 12.günü bilmem ama 10. Gün geçmez, yalancı pozitif olur çıkarsa bu da umutlanmana neden olur.
yok canim ben 10. Gun icin demiyorum ben 13. Gun cikiyorsa hamilesindir diyorum 13. Gune etkisi kalmaz. Senin bebisin cinsiyeti bellimi gozun aydin canim bende asilama oldum dun

canim sanki beni anlatmssin aynen tek bir abim var onunlada dertlesemiyorum hep bir kiz kardes istedim nasip simdide kardesi olsun cok istiyor oglum ama malesef o yuzden artik bu ay asilama oldum

yok canim ben 10. Gun icin demiyorum ben 13. Gun cikiyorsa hamilesindir diyorum 13. Gune etkisi kalmaz. Senin bebisin cinsiyeti bellimi gozun aydin canim bende asilama oldum dun
Canım benim gebeliğim riskli. Kalp atışını alamadık daha. İnşallah tutar canım tabi başta sağlıklı olması dileğiyle. Sevinip yarıda kalınca insan sarsılıyor.

Canım benim gebeliğim riskli. Kalp atışını alamadık daha. İnşallah tutar canım tabi başta sağlıklı olması dileğiyle. Sevinip yarıda kalınca insan sarsılıyor.
insallah canim alirsin kalp atisini sadece tek doktorda kalma birde bekle biraz insallah bebisine birsey olmaz. Klomenle ovitrellemi kullandin cnm

İnan bende seninle ayni durumdayim buralarda derdimi anlatiyorum... kimse anlamiyor beni cunku.. ama ben kimseye soylemiyordum herkes kac yil oldu neden cocugun olmuyor diye soruyor ben de hep kacamak cevaplar veriyordum artik tedaviyi denedim olmuyor diyecegim insanlardan kacmaktan biktim.. herkese cevap vermek zorunda degiliz oyuzden sende elalem ne der deme tedavim olmadi de gec.. insallah bu asilaman tutar. Allah’a emanet ol

doğru söylüyorsun canım valla çocuklar çok kardeş istiyorlar düşün kızım iki yaşında anne bebisimiz olsun bana abla desin diyip karnımı okşuyor ya

Yumurta kalitesini arttırıyomuş canım. İnofolicle hamile kalan biçok kişi duydum.
biliyorum canim o yuzden doktora sordum ama gerek yok dedi yazdigim gibi kilolu yada pkolularda kullaniyorlarmis. Bana sadece progestrin verdi fitil birde gonalf kullandim asilamadan once zayiflardada femara kullaniyoruz dedi

Ya öyle birseyki otobüsle istanbula geldik.otobüste teyzenin biri dönüp masallah cok akilli.1 tanemi 2.yi düsünmüyormusun dedi. Ya sabir

Selam yumurta gelisdirmeden sonra bana da catlatma ignesi yapildi sen de nasil oldu bende yumurta catladikdan ta simdiye kadar goguslerde dolgunluk agrilar var

Selam kızlar ben de yarın doktora gidicem çatlatma iğnesi için. Klomen kullandım. İğneden kaç saat sonra ilişki tavsiye edildi sizlere. Kimisi 24 kimisi 36 saat diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…