- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.141
Hayırlı olsunAmin inşallah canım çok saol
Canım 12.günü bilmem ama 10. Gün geçmez, yalancı pozitif olur çıkarsa bu da umutlanmana neden olur.canim en erken 13. Gun gecmez 10 12 gunde geciyor senin koyu olmasinin sebebi bence hamile olman zaten
yok canim ben 10. Gun icin demiyorum ben 13. Gun cikiyorsa hamilesindir diyorum 13. Gune etkisi kalmaz. Senin bebisin cinsiyeti bellimi gozun aydin canim bende asilama oldum dunCanım 12.günü bilmem ama 10. Gün geçmez, yalancı pozitif olur çıkarsa bu da umutlanmana neden olur.
canim sanki beni anlatmssin aynen tek bir abim var onunlada dertlesemiyorum hep bir kiz kardes istedim nasip simdide kardesi olsun cok istiyor oglum ama malesef o yuzden artik bu ay asilama oldumZaten ilk cocugu kendin icin istiyorsun ikinci cocugu ilk dogan icin. Oglum cok kardesi olsun istiyor.okulda tek kardesi olmayan bizimki. yasim 35 oldu ilk kimyasal gebelikte herkese söyledim.nebileyim insanlarin karsisindaki insanin eksikliginden beslendigini.3yildir cocugu olmuyor muamelesi görüyorum. Sükür etmeye gelince elbette sukrediyorum hergece en sabah heran
ben zaten olmuyor diye üzulmuyorum bana deseler yok olmayacak belkide rahatlarim ama 3yildirdeney faresine döndüm. Senin 1 tane olur insallah sonra anlarsin beni.ben kendimde kardessiz büyüdüm simdi derdimi buralarda anlatiyorum .iste bu kadar yanlizim.
Canım benim gebeliğim riskli. Kalp atışını alamadık daha. İnşallah tutar canım tabi başta sağlıklı olması dileğiyle. Sevinip yarıda kalınca insan sarsılıyor.yok canim ben 10. Gun icin demiyorum ben 13. Gun cikiyorsa hamilesindir diyorum 13. Gune etkisi kalmaz. Senin bebisin cinsiyeti bellimi gozun aydin canim bende asilama oldum dun
insallah canim alirsin kalp atisini sadece tek doktorda kalma birde bekle biraz insallah bebisine birsey olmaz. Klomenle ovitrellemi kullandin cnmCanım benim gebeliğim riskli. Kalp atışını alamadık daha. İnşallah tutar canım tabi başta sağlıklı olması dileğiyle. Sevinip yarıda kalınca insan sarsılıyor.
Zaten ilk cocugu kendin icin istiyorsun ikinci cocugu ilk dogan icin. Oglum cok kardesi olsun istiyor.okulda tek kardesi olmayan bizimki. yasim 35 oldu ilk kimyasal gebelikte herkese söyledim.nebileyim insanlarin karsisindaki insanin eksikliginden beslendigini.3yildir cocugu olmuyor muamelesi görüyorum. Sükür etmeye gelince elbette sukrediyorum hergece en sabah heran
ben zaten olmuyor diye üzulmuyorum bana deseler yok olmayacak belkide rahatlarim ama 3yildirdeney faresine döndüm. Senin 1 tane olur insallah sonra anlarsin beni.ben kendimde kardessiz büyüdüm simdi derdimi buralarda anlatiyorum .iste bu kadar yanlizim.
Evet canım klomen ve ovitrelle , aynı zamanda inofolic diye bi toz kullandıminsallah canim alirsin kalp atisini sadece tek doktorda kalma birde bekle biraz insallah bebisine birsey olmaz. Klomenle ovitrellemi kullandin cnm
doğru söylüyorsun canım valla çocuklar çok kardeş istiyorlar düşün kızım iki yaşında anne bebisimiz olsun bana abla desin diyip karnımı okşuyor yaZaten ilk cocugu kendin icin istiyorsun ikinci cocugu ilk dogan icin. Oglum cok kardesi olsun istiyor.okulda tek kardesi olmayan bizimki. yasim 35 oldu ilk kimyasal gebelikte herkese söyledim.nebileyim insanlarin karsisindaki insanin eksikliginden beslendigini.3yildir cocugu olmuyor muamelesi görüyorum. Sükür etmeye gelince elbette sukrediyorum hergece en sabah heran
pco lumuydun canim doktor pco lularda kullaniyoruz dedi banaEvet canım klomen ve ovitrelle , aynı zamanda inofolic diye bi toz kullandım
Hafif yumurta tembelliği vardı canım. Ben faydasını gördüm şahsenpco lumuydun canim doktor pco lularda kullaniyoruz dedi bana
canim bana gerek yok dedi biraz kilolularda ve pkolulara veriyoruz dediHafif yumurta tembelliği vardı canım. Ben faydasını gördüm şahsen
Yumurta kalitesini arttırıyomuş canım. İnofolicle hamile kalan biçok kişi duydum.canim bana gerek yok dedi biraz kilolularda ve pkolulara veriyoruz dedi
biliyorum canim o yuzden doktora sordum ama gerek yok dedi yazdigim gibi kilolu yada pkolularda kullaniyorlarmis. Bana sadece progestrin verdi fitil birde gonalf kullandim asilamadan once zayiflardada femara kullaniyoruz dediYumurta kalitesini arttırıyomuş canım. İnofolicle hamile kalan biçok kişi duydum.
İnan bende seninle ayni durumdayim buralarda derdimi anlatiyorum... kimse anlamiyor beni cunku.. ama ben kimseye soylemiyordum herkes kac yil oldu neden cocugun olmuyor diye soruyor ben de hep kacamak cevaplar veriyordum artik tedaviyi denedim olmuyor diyecegim insanlardan kacmaktan biktim.. herkese cevap vermek zorunda degiliz oyuzden sende elalem ne der deme tedavim olmadi de gec.. insallah bu asilaman tutar. Allah’a emanet ol
doğru söylüyorsun canım valla çocuklar çok kardeş istiyorlar düşün kızım iki yaşında anne bebisimiz olsun bana abla desin diyip karnımı okşuyor ya
canim kotu niyetli degildirki bilemez derdini hem cok sukur cocuklarimiz var tabi kardesleride insallah olur banada diyorlar diyorum hayirlisiYa öyle birseyki otobüsle istanbula geldik.otobüste teyzenin biri dönüp masallah cok akilli.1 tanemi 2.yi düsünmüyormusun dedi. Ya sabir
Selam yumurta gelisdirmeden sonra bana da catlatma ignesi yapildi sen de nasil oldu bende yumurta catladikdan ta simdiye kadar goguslerde dolgunluk agrilar var@AloeeVeraaUmutumut82 @Morasigi @Ocean ve diğer hanımlar.. Herkese selamlar..
çoktandır yoktum hanımlar.. işler çok yoğun kafamı kaşıyacak zamanım bile yok.. evde de çalışıyorum yetişmiyor işler.. Nasılsınız gelişme var mı? benim durumlar pek parlak değil ne yazık ki.. Aralık sonunda bir yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi vs.. bilindik süreç.. 02 Ocak regl oldum ve bu seferde olmadı dedim. ama kanama durmadı tam 26 gündür.. bugün dış gebelik olduğunu öğrendim ne yazık ki.. bakalım yarın doktor ne diyecek.. ne ,işlem yapılacak bilmiyorum.. çok endişeliyim.. inşallah tüpe zarar vermemiştir.. İnşallah sizlerde güzel haberler vardır..
Ayyyy kuzumm yaa banada dua edermisin duygu ismim çok teşekkür ederim herşey AllahtanYok kuzum isteyen herkes ozelden yazsin adini sirayla okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?