Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle birseyki otobüsle istanbula geldik.otobüste teyzenin biri dönüp masallah cok akilli.1 tanemi 2.yi düsünmüyormusun dedi. Ya sabir
okurken istemsiz ağlama tuttu beni ama sen üzme kendini hoşgeldin şehrimize inşallah uğurlu gelecek bu uzaklaşma sana dinginleştirecek anne koynu her zaman insana huzur verir.. bol bol anlat bol bol içini dök rahatla kuzum.. güzel günler olacak, göreceğiz.

Selam kızlar ben de yarın doktora gidicem çatlatma iğnesi için. Klomen kullandım. İğneden kaç saat sonra ilişki tavsiye edildi sizlere. Kimisi 24 kimisi 36 saat diyor
İğneden önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki yaşamaya çalış kuzum..
Allah nasip etsin de olsun inşallah.

teşekkür ederim canım, 02 Ocak'ts regl olunca haliyle kan testi yaptırmadım ama evde yaptığım testlerde hep ikinci çizgi silik olarak çıkıyordu. inanmadım regl olmuştum yani sonuçta, kanama da durmadı HSG çekilemedim bu yüzden. Ctesi kan tahlili vetdim 100 çıktı Beta, Pazartesi ise 80 çıktı. düşüşe geçmiş dedi bugün doktor, dış gebelik değil imiş.. biz buna kanda gebelik diyoruz dedi. 3 günde bir betaya baktıracağım düşüş devam ederse sorun yok, artış olursa hemen gel dedi. şiddetli ağrım yok ama regl gibi ağrım oluyordu, 2 gündür o da yok şükür... bilmiyorum düşük mü oldu dış gebelik mi oldu hiçbir sey anlamadım ben...

teşekkür ederim canım.. sana da geçmiş olsun. bebişlere iyi bakk canım..

Çok geçmiş olsun canım Allah beterlerinden korusun yine de..

merhaba canım çok geçmiş olsun
inşallah tüpe zarar vermeden kendiliğinden düşer
ben de regli bekliyorum iğneli tedavi+aşılama yaptıracağız

teşekkür ederim arkadaşım çok sağol... inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canım... dış gebelik olduğu bile mechul.. kanda gebelik dedi doktor bilmiyorum anlamadım gerçekten..

Çok geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum. İnşallah bir zarar vermeden kendiliğinden düşer

size de çok geçmiş olsun... doktor da bugün bana öyle söyledi, yatışını yapmamızı gerektirecek bir durum yok dedi. dış gebelik olsa veya devam etse beni de yatıracaklardı demek ki.. inşallah tüpe zarar vermemiştir. umarım daha iyisinizdir.

Selam yumurta gelisdirmeden sonra bana da catlatma ignesi yapildi sen de nasil oldu bende yumurta catladikdan ta simdiye kadar goguslerde dolgunluk agrilar var

iğnenin 14. günü regl oldum ve regl olunca göğüslerimin şişliği sertliği azaldı. iki gün regl bitti ama sonra kanama başladı yine regl gibi. gözğüslerim şişti ve hassaslaştı yine.. beta düştükçe göğüslerim normale dönüyor. kanama da azaldı sanırım. regl olmaz iseniz test yaptırın mutlaka

Ben dualarına talibim canım, adımı biliyosun :)

Selam kızlar ben de yarın doktora gidicem çatlatma iğnesi için. Klomen kullandım. İğneden kaç saat sonra ilişki tavsiye edildi sizlere. Kimisi 24 kimisi 36 saat diyor
Genelde 36 saatten sonra yumurta çatlıyo diyolar ama bence 36 saati beklemene gerek yok 24-30 saat civarı da gayet uygun oluyo canım. Çünkü kimse tam çatlama saatini bilmiyo, erken ya da geç çatlayan da oluyo

Tam olarak kimyasal gebelik deniliyo buna canım. Yani gebelik sadece kanda mevcut, embriyo rahime yerleşemeden vücut onu atıyo. Yeni yeni hormon salgılamaya başlıyo ama tutunamıyo ve düşüyo canım. Çok geçmiş olsun. Ama dış gebelik olmadığına sevindim, bu bile iyi bi şey. İnşallah Rabbim bu kez sağlıklısını versin

bende 3 hafta önce yaptım iğneyi. Pkoluyum 3aydir tedavi görüyordum.dun beta hcg testi yaptım 585 çıktı.bu sabah kanamam oldu. Doktora gittim ve oluşumun bozulduğunu söyledi. Bilmiyorum yarın kürtaj yapıp orayı temizleyecekler tüpler tıkanmasın diye. Hayırlısı Allah'tan ne diyeyim.

Sag ol canim adetime 2 gun var daha bekliyorum insallah hayirlisi

Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Insallah canim bol bol gezdiricem oglumu.benim üzüntümün stresimin icinde onada haksizlik oluyor. Dedesi gelin oglum özledim diyince benim annem hasta gelemeyiz dede diyince kafama dank etti.
Ayy canım benim rabbim acısını göstermesin şimdiden anneyi düşünüyor.cok iyi yapmışsın canm stres atarsin ailen le vakit geçirirsin bol bol gez banada dua etmeyi unutma.rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlat versin

Geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun evladına

Ben dualarına talibim canım, adımı biliyosun :)
Her daim dualarımdasın canım inan. Bir arkadaş paylaşmıştı hacet namazı kılın ve ardından şu duaları okuyun diye. Az önce namazımı kıldım önce sizler için( isminizi bildiklerimin ismini geçirdim bilnediklerimin nicklerini canlandırdım gözümde) sonrada kendim için dua ettim. inşallah bu ay hepimiz alırız güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…