- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.181
Sağol canım henüz durumum belli değil bekliyoruzsize de çok geçmiş olsun... doktor da bugün bana öyle söyledi, yatışını yapmamızı gerektirecek bir durum yok dedi. dış gebelik olsa veya devam etse beni de yatıracaklardı demek ki.. inşallah tüpe zarar vermemiştir. umarım daha iyisinizdir.
Canım düşüşe geçti diye bırakma mutlaka sıfırlandığını gör çünkü bende 30 larda 50 lerde gittim geldim en son tekrar 30 lara düşüp adet olunca(bide afedersin parçalı) baktırmadım şans eseri doktora gittim ve bakılınca 239 olduğu devam ettiği öğrenildi tekrar takip yapıldı Pazartesi günü 1428 e çıkmıştı yinede bir umut Çarşamba bekledik ama 2149 gibi bir değere çıktı ve sol tuba da kese görüldü. Lütfen ihmal etme bu durumu. Olan olmuş kötünün iyisini dileyelim inşallah kimyasal gebeliktirteşekkür ederim canım, 02 Ocak'ts regl olunca haliyle kan testi yaptırmadım ama evde yaptığım testlerde hep ikinci çizgi silik olarak çıkıyordu. inanmadım regl olmuştum yani sonuçta, kanama da durmadı HSG çekilemedim bu yüzden. Ctesi kan tahlili vetdim 100 çıktı Beta, Pazartesi ise 80 çıktı. düşüşe geçmiş dedi bugün doktor, dış gebelik değil imiş.. biz buna kanda gebelik diyoruz dedi. 3 günde bir betaya baktıracağım düşüş devam ederse sorun yok, artış olursa hemen gel dedi. şiddetli ağrım yok ama regl gibi ağrım oluyordu, 2 gündür o da yok şükür... bilmiyorum düşük mü oldu dış gebelik mi oldu hiçbir sey anlamadım ben...
Etmemmi hepinizi geciricem aklimdanAyy canım benim rabbim acısını göstermesin şimdiden anneyi düşünüyor.cok iyi yapmışsın canm stres atarsin ailen le vakit geçirirsin bol bol gez banada dua etmeyi unutma.rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlat versin
Ayyyy kuzumm yaa banada dua edermisin duygu ismim çok teşekkür ederim herşey Allahtan
okurken istemsiz ağlama tuttu beni ama sen üzme kendini hoşgeldin şehrimize inşallah uğurlu gelecek bu uzaklaşma sana dinginleştirecek anne koynu her zaman insana huzur verir.. bol bol anlat bol bol içini dök rahatla kuzum.. güzel günler olacak, göreceğiz.
Sagolasn canim benim daha iyi misin. Hergn beslenme cantami aliyorm evden ins iyi bakabiliyorumdurteşekkür ederim canım.. sana da geçmiş olsun. bebişlere iyi bakk canım..
teşekkür ederim canım, 02 Ocak'ts regl olunca haliyle kan testi yaptırmadım ama evde yaptığım testlerde hep ikinci çizgi silik olarak çıkıyordu. inanmadım regl olmuştum yani sonuçta, kanama da durmadı HSG çekilemedim bu yüzden. Ctesi kan tahlili vetdim 100 çıktı Beta, Pazartesi ise 80 çıktı. düşüşe geçmiş dedi bugün doktor, dış gebelik değil imiş.. biz buna kanda gebelik diyoruz dedi. 3 günde bir betaya baktıracağım düşüş devam ederse sorun yok, artış olursa hemen gel dedi. şiddetli ağrım yok ama regl gibi ağrım oluyordu, 2 gündür o da yok şükür... bilmiyorum düşük mü oldu dış gebelik mi oldu hiçbir sey anlamadım ben...
Anladım canım, çok teşekkür ederim. Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tez zamandaİğneden önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki yaşamaya çalış kuzum..
Allah nasip etsin de olsun inşallah.
Doğru diyorsun canım. Çok teşeklürler Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaGenelde 36 saatten sonra yumurta çatlıyo diyolar ama bence 36 saati beklemene gerek yok 24-30 saat civarı da gayet uygun oluyo canım. Çünkü kimse tam çatlama saatini bilmiyo, erken ya da geç çatlayan da oluyo
Cok gecmis olsun canim sifirlanana kadar takibi birakma sakin
Sagolasn canim benim daha iyi misin. Hergn beslenme cantami aliyorm evden ins iyi bakabiliyorumdur
Canım düşüşe geçti diye bırakma mutlaka sıfırlandığını gör çünkü bende 30 larda 50 lerde gittim geldim en son tekrar 30 lara düşüp adet olunca(bide afedersin parçalı) baktırmadım şans eseri doktora gittim ve bakılınca 239 olduğu devam ettiği öğrenildi tekrar takip yapıldı Pazartesi günü 1428 e çıkmıştı yinede bir umut Çarşamba bekledik ama 2149 gibi bir değere çıktı ve sol tuba da kese görüldü. Lütfen ihmal etme bu durumu. Olan olmuş kötünün iyisini dileyelim inşallah kimyasal gebeliktir
Canım demekki doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum da ısrarla almamı söyledi. Kilolu değilim pko da yokbiliyorum canim o yuzden doktora sordum ama gerek yok dedi yazdigim gibi kilolu yada pkolularda kullaniyorlarmis. Bana sadece progestrin verdi fitil birde gonalf kullandim asilamadan once zayiflardada femara kullaniyoruz dedi
canım allah senden razı olsun çok saolGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaallahGeçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun evladına
öylemi canım ya gerçekten doktordan doktora ne kadar değişiyor ben agzımla söyledim bana zayıflarda femara çok işe yarıyor dediCanım demekki doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum da ısrarla almamı söyledi. Kilolu değilim pko da yok
Ya öyle birseyki otobüsle istanbula geldik.otobüste teyzenin biri dönüp masallah cok akilli.1 tanemi 2.yi düsünmüyormusun dedi. Ya sabir
Günaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Saol canım Allah kabul etsin dualarını en başta senin dilegini inşallah Allah razı olsunGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?