Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım henüz durumum belli değil bekliyoruz

Canım düşüşe geçti diye bırakma mutlaka sıfırlandığını gör çünkü bende 30 larda 50 lerde gittim geldim en son tekrar 30 lara düşüp adet olunca(bide afedersin parçalı) baktırmadım şans eseri doktora gittim ve bakılınca 239 olduğu devam ettiği öğrenildi tekrar takip yapıldı Pazartesi günü 1428 e çıkmıştı yinede bir umut Çarşamba bekledik ama 2149 gibi bir değere çıktı ve sol tuba da kese görüldü. Lütfen ihmal etme bu durumu. Olan olmuş kötünün iyisini dileyelim inşallah kimyasal gebeliktir

Etmemmi hepinizi geciricem aklimdan

Insallah kuzum bende annemi görünce hickira hickira aglamak geldi tuttum kendimi.bugün eyüp sultana gidicez hepiniz aklimdasiniz

Cok gecmis olsun canim sifirlanana kadar takibi birakma sakin

Genelde 36 saatten sonra yumurta çatlıyo diyolar ama bence 36 saati beklemene gerek yok 24-30 saat civarı da gayet uygun oluyo canım. Çünkü kimse tam çatlama saatini bilmiyo, erken ya da geç çatlayan da oluyo
Doğru diyorsun canım. Çok teşeklürler Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda

canım çok şaşırdım açıkçası, çok geçmiş olsun.. sıfırlandığını görmeden bırakmam tabi.. yarın test vereceğim tekrar. Canım geç fark edilirse tüpe bile zarar verebilirmiş. Senin orada ne işin var yaa? istesen olmaz imkansız yani.. Hey Allah'ın kese görülmüş hem de.. nasıl bir işlem uygulanacak size? cerrahi operasyonla mı alacaklar acaba?

biliyorum canim o yuzden doktora sordum ama gerek yok dedi yazdigim gibi kilolu yada pkolularda kullaniyorlarmis. Bana sadece progestrin verdi fitil birde gonalf kullandim asilamadan once zayiflardada femara kullaniyoruz dedi
Canım demekki doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum da ısrarla almamı söyledi. Kilolu değilim pko da yok

Ya öyle birseyki otobüsle istanbula geldik.otobüste teyzenin biri dönüp masallah cok akilli.1 tanemi 2.yi düsünmüyormusun dedi. Ya sabir

Ya sanane beee diye bagirsaydin Tovbe yarabbim ya bu milletin merakliligi beni oldurecek... bosver takma kafaya ben takmicam artik milletin ne soyledigini.. insallah asilaman tutar icini ferah tut istanbulun tadini cikart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…