- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.201
Listeye beni de yazar mısın kuzum adim seher :)Ederim tabi duygular 2 oldu. Liste bari yapayim
Listeye beni de yazar mısın kuzum adim seher :)
öylemi canım ya gerçekten doktordan doktora ne kadar değişiyor ben agzımla söyledim bana zayıflarda femara çok işe yarıyor dedi
Ay Allah razı olsun canım benim ya, hiç tanımadığı birinin dua etmesi insana ne kadar güzel gelen bi şey. Çok teşekkür ederimHer daim dualarımdasın canım inan. Bir arkadaş paylaşmıştı hacet namazı kılın ve ardından şu duaları okuyun diye. Az önce namazımı kıldım önce sizler için( isminizi bildiklerimin ismini geçirdim bilnediklerimin nicklerini canlandırdım gözümde) sonrada kendim için dua ettim. inşallah bu ay hepimiz alırız güzel haberleri
Allah razı olsun kuzumGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Ay Allah razı olsun senden ya iyi kalpli arkadaşım. Her şey gönlünce olsun inşallahGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Ay canım ya niye morfolojiye etki etmemiş ki bu ilaç hiç anlamadım. Ben de sonuçlarımızı çok merak ediyorum. Allahtan sayınıza ve hızınıza güzel etki etmiş. Ne kadar süre kullanmıştınız siz kuzumGünaydın kızlar bişey öğrendim sizde bilin özellikle A AloeeVeraa canım senin eşinde promen k kullanıyor bu ilacın morfoloji hiç etkisi yk eşim dün test sonuçları çıktı adet ve ileri hızlılık artmış morfoloji düşmüş
Sana önerdiğim Ankara’daki adamın ürünleri bizim morfoloji bir ayda yükselti ondan alacağım bende tekrar yani doğru doğal takviye ilaçlardan aslında çok çok daha iyi iki testi de atıyorum size morfoloji 2 olan son test
Merhaba canım, bence toplam sayı arttığı için morfolojisi normal olan sayısı aynı kaldıysa bile oran olarak azalmıştır, yani canını sıkma hiç bence. Biz de progeny m kullanmıştık, çok az artmıştı morfoloji, hızlı değişmiyor anladığım kadarıyla.Günaydın kızlar bişey öğrendim sizde bilin özellikle A AloeeVeraa canım senin eşinde promen k kullanıyor bu ilacın morfoloji hiç etkisi yk eşim dün test sonuçları çıktı adet ve ileri hızlılık artmış morfoloji düşmüş
Sana önerdiğim Ankara’daki adamın ürünleri bizim morfoloji bir ayda yükselti ondan alacağım bende tekrar yani doğru doğal takviye ilaçlardan aslında çok çok daha iyi iki testi de atıyorum size morfoloji 2 olan son test
canım ben klomen ve gonalf igne kullandım aslında femarayı çok övüyorlar ilk kez duydum böyle birşeySelam, femara beni mahvetti butun hormon dengemi alt ust etti. İlaci kullandim surekli sinirli ve cok duygusal oldum.. uzerine chorimnon igne oldum. İgneyi kullandim regl gunume kadar karnim agridi.. regl gunumde olamadim test yaptirdim negatif cikti normalde hayatta gecikmeyen reglim gecikti bugun 4. Gun reglimin gelmesini bekliyorum... femarayi tavsiye etmiyorum mumkunse doktorunuzdan baska ilac isteyin
canım ben klomen ve gonalf igne kullandım aslında femarayı çok övüyorlar ilk kez duydum böyle birşey
Allah razı olsun dualarının karşılığını sende en kısa zamanda al inşallah ablacımGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Günaydın canım ismim Büşra benimdeGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Maalesef canım tüpe de zarar verebilir iç kanama geçirebilirsin.canım çok şaşırdım açıkçası, çok geçmiş olsun.. sıfırlandığını görmeden bırakmam tabi.. yarın test vereceğim tekrar. Canım geç fark edilirse tüpe bile zarar verebilirmiş. Senin orada ne işin var yaa? istesen olmaz imkansız yani.. Hey Allah'ın kese görülmüş hem de.. nasıl bir işlem uygulanacak size? cerrahi operasyonla mı alacaklar acaba?
Beni de almışsın canım çok sevindim Allah razı olsun. Rabbim tüm dualarını kabul etsin. Yakışıklıya sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsinGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Oyy canım benim çok geçmiş olsun. Senin sağlığın yerinde olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olurbende 3 hafta önce yaptım iğneyi. Pkoluyum 3aydir tedavi görüyordum.dun beta hcg testi yaptım 585 çıktı.bu sabah kanamam oldu. Doktora gittim ve oluşumun bozulduğunu söyledi. Bilmiyorum yarın kürtaj yapıp orayı temizleyecekler tüpler tıkanmasın diye. Hayırlısı Allah'tan ne diyeyim.
Dört kutu bitti canım artmış evet ama yüzdeye vurduğunda oran düşmüş sayılıyor ben zaten yarın histereskopi oluyorum inşallah sonra tüp yada aşılama yumurta durumuna göre karar vereceğim dedi doktorumAy canım ya niye morfolojiye etki etmemiş ki bu ilaç hiç anlamadım. Ben de sonuçlarımızı çok merak ediyorum. Allahtan sayınıza ve hızınıza güzel etki etmiş. Ne kadar süre kullanmıştınız siz kuzum
Bende femara kullandım klomenden biraz daha iyi gelmişti bünye farkı demek. Bide değerlerinde gariplik var geç döllenme olmuş olmasınBen onlari da kullanmistim peki bu ay mi kullandin klomenle gonalf i? İse yaradimi? Femara ve chorimnon daha etkili ilaclar bir de chorimnon u doktor 2 doz vermisti igneyi yaptirdigimda 2 gun yataktan kalkamadim ve regl gunume kadar ara ara kasiklarim agrimisti.. femara kullandigimda da klomen kullandigimda da yumurtam 16 mm olmustu... ama femara daha agir bir ilac beni psikolojik olarak cok etkiledi surekli agliyordum ve kimseyle konusmak istemiyordum herkesi azarliyordum:) Allahtan etkisi gecti:) ama reglime 2 gun kala doktor test yaptir demisti 1,76 cikti.. pazar gunu regl gunumdu olmadim. Dun tekrar test yaptirdim baska bir hastanede ve 0,376 cikti... doktor her hastanenin deger araligi farkli olabilir dedi ama sonucta ikisindede negatif bugun reglimin gununden 4 gun gecti ne gelen var ne giden var arada kasilma oluyor kasiklarimda anlik olarak.. beyaz bi akinti geliyor regl geliyor sanip wc ye gidiyorum kosarak ama yine bos... kafayi yiyecegim... velhasilkelam femara benim regl duzenimide bozdu
Bilmiyorum tek bildiğim maddi manevi yoruldum hepimiz en kİsa sürede rabbim evladımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMerhaba canım, bence toplam sayı arttığı için morfolojisi normal olan sayısı aynı kaldıysa bile oran olarak azalmıştır, yani canını sıkma hiç bence. Biz de progeny m kullanmıştık, çok az artmıştı morfoloji, hızlı değişmiyor anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?