Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende sürekli ayni şeyi yasiyorum ama bu konuda net bilgi kimse bilmiyor oyüzden ben klonenim son günü iliskiye basliyorum.gerçi tuttumu tutmadı...inş. senin tutar
Tatlım ben diete başladım karatay uyguluycam hicbir paketli ürün yemiycem tatlı yemiycem zor ama dayanicam şekeri cikarcam hayatomdan ekmek zaten yemiyorum günde 2 ogun ve 1 ara öğün 2 öğünde ekmeksiz doya doya yenilcek meyvede öğlen arası sadece bol su ve spor insallah ya

Teşekkür ederim canım ama çok soru soruyorum bu macunu ne zaman başlamak lazım ve ne kadar içilecek bi deniyeyim bu ay geçmi kaldım acaba

Birde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen
ben 27 yaşındayım ve iki yıldır evliyim korunmasız. olmuyor. adet olduğu sürece hep bir umut vardır

24 yasindayim esim 31 yasinda 1 ay sonra 2 senelik evli olucam hic korunmadik 1 kere igne denedim negatif bu ay yine denedim 9.gunum ignede bakalim ne olucak sonuc yas etkilimi bilmiyorum
Yaşın genç cnm inş kısa sürede iyi sonuç alırsın :) benim iğnede 3 gün daha yeni beklemedeyiz hepimiz için hayırlısı

Yaşın genç cnm inş kısa sürede iyi sonuç alırsın :) benim iğnede 3 gün daha yeni beklemedeyiz hepimiz için hayırlısı

İnsallah cnm esimle aramizda yas yas i varya biraz ondan istiyorum aslinda. İnsallah hayırlı sonuclanir cnm Rabbim herkesin yüzünü guldursun

Yapmadım valla o hayal kırıklığından bıktım artık

Bence yap kuzum simdi ugne etkisi gecmistir mujdeli haberlerle gel inşallah

Bende basladim 3 gündur yarinda spora baslicam.

İnşallah canım. Umutluyum 3 ay sonrası için ama bi yandan da ya olmazsa demeden yapamıyorum. Artık yaşayıp görücez. Keşke hiç birimizin bi şeye ihtiyacı kalmadan doğal yoldan oluverse
Bu gurubunda guzel haberlere ihtiyaci var. Ah keske kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…