- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.221
Allah razı olsun canım, Allah kabul etsin inşallahGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Sende herhangi bi problem var mı canımöylemi canım ya gerçekten doktordan doktora ne kadar değişiyor ben agzımla söyledim bana zayıflarda femara çok işe yarıyor dedi
Bende femara kullandım klomenden biraz daha iyi gelmişti bünye farkı demek. Bide değerlerinde gariplik var geç döllenme olmuş olmasın
Allah Allah ya çok şaşırdım canım, tabi kötü değil Allahtan durum ama morfolojinin düşmesi şaşırttı.Dört kutu bitti canım artmış evet ama yüzdeye vurduğunda oran düşmüş sayılıyor ben zaten yarın histereskopi oluyorum inşallah sonra tüp yada aşılama yumurta durumuna göre karar vereceğim dedi doktorum
çok teşekürler canım Allah senden razı olsun dualarını kabul etsinGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Amin inşallahOyy canım benim çok geçmiş olsun. Senin sağlığın yerinde olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur
O ay eşimin isteği üzerine aşılama yaptık iki yumurtamda yeteri olgunluktaydı ikiz şansınız çok yüksek dedi doktorum ama eşim çok stres yaptı sanırım sıvılaşma süresi çok uzadı olmadı nasip değilmişPeki femara bir ise yaradimi sende? Doktora whatsapptan sordum regl i bekleyelim belki gec dollenmedir dedi baskada birsey demedi bilemiyorum artik bekliyorum surekli regl olacakmisim gibi belime karnima agri giriyor ve hemen geciyor sonra beyaz bi akinti geliyor...
Günaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
O ay eşimin isteği üzerine aşılama yaptık iki yumurtamda yeteri olgunluktaydı ikiz şansınız çok yüksek dedi doktorum ama eşim çok stres yaptı sanırım sıvılaşma süresi çok uzadı olmadı nasip değilmiş
Klomen kullandığım da yumurtalarım bazen çatlamıyordu çok sıkıntı oldu batmalarım vardı hep femara da yaşamadım
Nasılsın canım yarın mı belli olacak kan sonucu. Aklıma geldinde moralin bozuktur biraz toparlan diye yazmamıştımcanim sen hepimiz icin özel dua mi edeceksin haberim yoktu benide yazmissin allah razi olsun senden. moralim bozuk oldugu icin fazla girmiyorum buraya. ismim burcu benimde.
allahim artik ilk önce sana bir evlat daha nasip etsin canim.
Nasılsın canım yarın mı belli olacak kan sonucu. Aklıma geldinde moralin bozuktur biraz toparlan diye yazmamıştım
canim sen hepimiz icin özel dua mi edeceksin haberim yoktu benide yazmissin allah razi olsun senden. moralim bozuk oldugu icin fazla girmiyorum buraya. ismim burcu benimde.
allahim artik ilk önce sana bir evlat daha nasip etsin canim.
allah kabul etsin canim hepimiz icin 2 kere okuduklarin her birimiziden en az 2 bin kat olarak senin icin gelsin canim allah razi olsun cok duygulandim. burdaki arkadaslik ne kadar degerliKizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Allah senden razı olsun, Rabbim bütün dualarını kabul etsin ve sana artık hemen sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bitanemKizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Benimde ışte adet yarın bitcek tekrar klomen deniyoruz bu ay. Bu ayda olmazsa bidaha klomen kullanmıcam çünkü nenim yumurtam ilacsiz büyüyor kendi çatlıyor ama gebelik olmuyor ya aşılama ya da tüp düşünüyorum doğal yolla gelmicek galiba 1.5 yıl oldu umudum azaldı artıktesekkür ederim canim. yarin kan sonucu icin arayacagim. artik bebek yok bence gitmistir. gögüslerimde agri vardi onlarda bitti kanama oldu 2 gün boyunca. tam adet gibi degildi farkliydi. yarin kan sonucu 2 den yüksekse kimyasaldi anlaminda olacakmis dr öyle dedi ki öyle hissediyorum bende. pazar sabah bi agri olmustu 40 dakika boyunca. o zaman gitti bebegim
eskiden tanidigim bi doktor vardi onunla iletisime gectim simdi emekli olmus daha yeni ama onunla konusacagim tavsiyeler verir bana insallah tecrübelidir. kendi yerine gelen doktor da ilaclarimi yazar insallah iste önümüzdeki hafta ayarlayabilirsek onunla görüsecegim sonrada nisan gibi birdahaki denemeyi yapacagiz insalah.
sende durumlar nasil canim ?
Allah razı olsun senden yaptığın hayır misliyle güzellik olarak dönsün sana geri inşallahKizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Eşinin değerleri nasıl canım? Hiçbir sebep yok mu 1.5 yılda hamile kalamamanda?Benimde ışte adet yarın bitcek tekrar klomen deniyoruz bu ay. Bu ayda olmazsa bidaha klomen kullanmıcam çünkü nenim yumurtam ilacsiz büyüyor kendi çatlıyor ama gebelik olmuyor ya aşılama ya da tüp düşünüyorum doğal yolla gelmicek galiba 1.5 yıl oldu umudum azaldı artıksanada sanki kendim başıma gelmiş gibi üzüldüm hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım inşallah en kısa sürede güzel haber duyarsın
Benimde ışte adet yarın bitcek tekrar klomen deniyoruz bu ay. Bu ayda olmazsa bidaha klomen kullanmıcam çünkü nenim yumurtam ilacsiz büyüyor kendi çatlıyor ama gebelik olmuyor ya aşılama ya da tüp düşünüyorum doğal yolla gelmicek galiba 1.5 yıl oldu umudum azaldı artıksanada sanki kendim başıma gelmiş gibi üzüldüm hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım inşallah en kısa sürede güzel haber duyarsın
Canım benim kullanmadığım pek birşey kalmadı klomen, çatlatma iğnesi, femara, gonal-f, vitaminler(demir,b12, omepaQ10, powerwomen) dostinex de kullandım ilk kullandığımda kimyasal gebeliğim oldu. 1,5 yıl (mayıs 2017den beri) deniyoruzCanim kac aydir deniyorsun? Femara klomen e gore daha etkili bir ilacmis.. rahmi kalinlastiriyor eger cocuk olursa tutunmasini sagliyormus... ama cokta yan etkisi oluyor.. bakalim ne olacak bu bekleme sureci cok sikintili... bir de ben dostinex kullandim bu ay acaba ondan mi regl olamiyorum bilmiyorum
Allah razı olsun senden yaptığın hayır misliyle güzellik olarak dönsün sana geri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?