Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah kabul etsin canim hepimiz icin 2 kere okuduklarin her birimiziden en az 2 bin kat olarak senin icin gelsin canim allah razi olsun cok duygulandim. burdaki arkadaslik ne kadar degerli

Evet canim Allah bu kadınlar kulubünü kurandan razı olsun.yanlizliktan ölüyormusum.simdi kendimi yanliz hissetmiyorum.

Kizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.

Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun Rabbim önce sana sonra bizlere sağlıklı birer evlat versin inşallah, seninse gönlünün muradını versin

Kızlar meraba bugün doktor kontrolüm vardı, Yumurtalıklarıma baktı hoca akşam 11 de çatlatma iğnemi vurulmamı söyledi. Choriomon 5000 verdi. Koldan dedi hemşire. Sordum koldan mı göbekten mi diye; hatta dedim göbekten daha faydalı olmaz mı diye. Yok dedi aynı koldan Vurdur dedi. Sizler nasıl yaptırdınız paylaşırsanız sevinirim. 11 de iğneye gidicem çünkü

bende aynı iğneyi yaptım kalçadan yapıldı canim

Be
ALlah razı olsun canım benim bizim burnumuzun dibi gitmiyoruz

Canim zaman kaybetmeden git.Bende 6yildir istanbulda degilim canim. ama cocuklugum gencligim hep orda gecti oyüzden bende onarici bir etkisi var. heleki sabah ezanini orda bir dinle irkilirsin. .bugün taaaa yurtdisindan gelenler vardi.duvarlarina sarilip aglayarak dua ediyorlardi.ben oraya gidip elimi acip rabbime dua edip neye dua ettiysem rabbim verdi... insallah yine hayirlisiyla hepimize verir.

Günaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Gonlu guzel arkadasim yuregine saglik Allah razi olsun bizide gaza getirirsn vesileyle:) istnbuldayz gittgmz yok vala en son 2 yil once gtmismdir camisine turbesine. Esmle son bi yildir cami gezisi yapalim diyoz hala tik yok bizde hayt kostrmasi disnda :))

Calisinca oyle canim simdide 3 canlisin ama gitmekte lazim. .maneviyat insani yükseltiyor tedavi ediyor onariyor.

Merhaba kızlar tecrübelerini benimle paylaşıp destek olursanız çok sevinirim 5 günlük klomen den sonra bugün saat 13.30 da ovitrelle iğnemi koldan vurdurdum doktor yarın saat 00.30 ve ertesi gün ilişki dedi. Bu iğneyi vurulduktan sonra neler oluyor ilişkiden sonra neler oluyor ve ilk denemede hamile kalan varmı paylaşırmısınız benimle

Selam hanimlar keyifler iyidir ins❤ Dun gece hepinize toplu dua ettim bnde aklima gldkce aniyorm inss Allah sizede bu mutlulugu nasip etsn hepinz cok hakediyorsnz ve super anneler olscaksiniz ins serviste bi arkadasimn daha hamile oldugunu ogrendim 3 aylik olms maslalah
Aylarca yumrta takibinr gittim artik sikildim biraktm ara verdim o ay hamile kaldim dedi size umut olsun

Calisinca oyle canim simdide 3 canlisin ama gitmekte lazim. .maneviyat insani yükseltiyor tedavi ediyor onariyor.
Evet hep isguc derdine eve yetisemiyorsn. Kesnlkle bnde buna inaniyorum rahatliyor huzur doluyor insan kuzum. Cok istiyorum ya bikac ziyaret yapmai bol dua ederm dogum icn bebeklerm icn

Bu 3 canli durumu etkiliyo bide bitanem daha smdiden cabk yoruluyorm son aylrda bakalm nasi oalck. Besik bakmaya gittk hftasonu model nedir fiytlar nedir die ilk kz. Yorldm nefs nefese enrjm bitti hemn arada koltklarda dnlendm moblyacilarda :)) bisiler atiyorm agzima devam oyle:))

Cok normal canim. Ben oglumda tek gebelikken nefes nefese kalip morariyordum resmen. Allah yardimcin olsun.

İnan bende kullandim hepsini ama bende hic gebelik olusmadi sende en azindan olusmus.. esimin de benim de testlerimiz temiz rahim filmi bile cektiedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…