- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.241
Allah senden razı olsun, Rabbim bütün dualarını kabul etsin ve sana artık hemen sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bitanem
allah kabul etsin canim hepimiz icin 2 kere okuduklarin her birimiziden en az 2 bin kat olarak senin icin gelsin canim allah razi olsun cok duygulandim. burdaki arkadaslik ne kadar degerli
Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsunKizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Sen nasıl güzel yürekli bir insansın. Rabbim dularını geri çevirmesin inşallahGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
ALlah razı olsun canım benim bizim burnumuzun dibi gitmiyoruzKizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Sen nasıl güzel yürekli bir insansın. Rabbim dularını geri çevirmesin inşallah
bende aynı iğneyi yaptım kalçadan yapıldı canimKızlar meraba bugün doktor kontrolüm vardı, Yumurtalıklarıma baktı hoca akşam 11 de çatlatma iğnemi vurulmamı söyledi. Choriomon 5000 verdi. Koldan dedi hemşire. Sordum koldan mı göbekten mi diye; hatta dedim göbekten daha faydalı olmaz mı diye. Yok dedi aynı koldan Vurdur dedi. Sizler nasıl yaptırdınız paylaşırsanız sevinirim. 11 de iğneye gidicem çünkü
ALlah razı olsun canım benim bizim burnumuzun dibi gitmiyoruz
Ayy canım benim allah razı olsun rabbim kalbine göre versin inşallahAdini bilmedigimden ilkmelegim yazmistim.isminide yazdim
Ayy canım benim allah razı olsun rabbim kalbine göre versin inşallah
Gonlu guzel arkadasim yuregine saglik Allah razi olsunGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Gonlu guzel arkadasim yuregine saglik Allah razi olsunbizide gaza getirirsn vesileyle:) istnbuldayz gittgmz yok vala en son 2 yil once gtmismdir camisine turbesine. Esmle son bi yildir cami gezisi yapalim diyoz hala tik yok bizde hayt kostrmasi disnda :))
Anladım canım o zaman hemşirenin dediği gibi kastan yapıldığı için farketmiyor. Fayda eder inşallah, Rabbim gönlümüze göre verirbende aynı iğneyi yaptım kalçadan yapıldı canim
Evet hep isguc derdine eve yetisemiyorsn. Kesnlkle bnde buna inaniyorum rahatliyor huzur doluyor insan kuzum. Cok istiyorum ya bikac ziyaret yapmai bol dua ederm dogum icn bebeklerm icnCalisinca oyle canim simdide 3 canlisin ama gitmekte lazim. .maneviyat insani yükseltiyor tedavi ediyor onariyor.
Bu 3 canli durumu etkiliyo bide bitanem daha smdiden cabk yoruluyorm son aylrda bakalm nasi oalck. Besik bakmaya gittk hftasonu model nedir fiytlar nedir die ilk kz. Yorldm nefs nefese enrjm bitti hemn arada koltklarda dnlendm moblyacilarda :)) bisiler atiyorm agzima devam oyle:))Calisinca oyle canim simdide 3 canlisin ama gitmekte lazim. .maneviyat insani yükseltiyor tedavi ediyor onariyor.
Bu 3 canli durumu etkiliyo bide bitanem daha smdiden cabk yoruluyorm son aylrda bakalm nasi oalck. Besik bakmaya gittk hftasonu model nedir fiytlar nedir die ilk kz. Yorldm nefs nefese enrjm bitti hemn arada koltklarda dnlendm moblyacilarda :)) bisiler atiyorm agzima devam oyle:))
Canım benim kullanmadığım pek birşey kalmadı klomen, çatlatma iğnesi, femara, gonal-f, vitaminler(demir,b12, omepaQ10, powerwomen) dostinex de kullandım ilk kullandığımda kimyasal gebeliğim oldu. 1,5 yıl (mayıs 2017den beri) deniyoruz
Bu altıncı gebeliğim sonu hep hüsran oldu
Sen ne zamandır deniyorsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?