Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ben vurdurdum o igneyi ama 2 tane yani 10000 oldu kalcadan vurdular cok agridi 2 gun ayaga kalkamadim... igneyi vurduktan sonra regl gunune kadar karnim agridi baya etkili bir igne.. buarada regl gunum 4 gun gecti 2 tane bhcg yaptirdim ama cikmadi regl olmayi bekliyorum...

Allah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede artık güzel haberi almayı hayırlısıyla. Çok görüşüyoruz çok yıpranıyoruz ama umudu yitirmemek lazım. Birde galiba tedavi sürecindeyken çok sitres yapıyoruz o yüzden olmuyo, bırakınca ister istemez kafa rahatlıyo ve bebişler geliyor. Bu ay sonuç alamazsam bi kaç ay kendim deneyip sonrasında tüp bebek için senin doktorunla görüşmeyi düşünüyorum canım bende.

Koldan dedi bana hemşire, olur galiba dimi canım koldan da. Iki saate gidicem iğne için. Bakalım ben nasıl geçiricem iğnenin etkisini. Inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın sende canım. Rabbim gönlüne göre versin

Yani ben arastirdigimda koldan da oluyordu... bence benimki cok agirdj ondan cok etki etti.. benim bi arkadasim catlama ignesi ile hamile kaldi.. insallah bir sorun olmazsa sende kalirsin bence ama doktorun dediginj mutlaka uygula.. doktor igneyi vurmadan 1 gun once ve igneyi vurduktan 1 gun sonra iliski onermisti eger imkanin varsa igne olmadan 1 gun oncesini de degerlendir.. insallah en kisa surede hamile kaliriz Birbirimizin hamile haberlerini aliriz insallah

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. İğneden sonra çok da bi değişiklik olmuyo. Biraz kasıklarında dolgunluk ve adet ağrısına benzer batmalar olabilir. Göğüslerin hassaslaşabilir. Yani kısacası ufak tefek hamilelik ve adet belirtileri olur bi kaç gün. İlişki konusunda da hiçbir değişiklik olmuyo normal her zamanki gibi her şey.
Ben iki kez kullandım ama hamile kalamadım eşimde bazı sorunlar çıktı, bende herhangi bir sorun yoktu zaten. Özellikle eşinde bi sorun yoksa hamile kalabilirsin tabi ki ilk seferde

Bir çok yere yazdım birtek sen cvp verdin öncelikle teşekkür ederim eşimde Bi sorun yok aslında Bende de yok miyom vardı sadece onları aldırdım açık ameliyatla 6 ay oldu 4 ay koruduk 2 aydırda deniyoruz bakalım nasip doktor Bi sorun yok artık hamile kalabilirsin dedi sadece bir an evvel hamile kalman gerekiyor çünkü miyomların yeniden büyüyor dedi. Bu yüzden de tadaviye başladık inşallah sonuç alırız hepimiz

Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah ilk aydan gelir mucizen. Benim bu ay 3. Ayım. İğneden sonra ilk ay adet olana kadar adet sancısı gibi baya çok ağrım oldu. İkinci ay ise sadece kasıklarımda dolgunluk vardı ağrım olmadı hiç. Bünyeden bünyeye, aydan aya bile farkedebiliyo. Bu ay henüz iğnemi olmadım. Ben sonuç alamadım henüz ama inşallah sen ilk denemende alırsın. Doktorunun verdiği tarihleri değerlendirin

Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versin senin de isteyen bizlerinde.. Vallahi canım bugün iğneyi vurdur dedi, ilişki de yarın akşam olsun sonra günaşırı dedi. Bi de cuma sabahtan kullanmam için vajinal jel varmış ondan verdi

O jel ne icin canim? Bebek olursa tutunsun diye mi?

Kızlar benim bu ay klomende 3. Ayım. Diğer 2 ay adetimin 5. günü başlatmıştı bu ay 3. gün başladım kullanmaya. İki gün oluyor biteli iğne için kontrole c.tesi çağırdı doktorum ama dün geceden beri epey ağrım var kasıklarımda. Acaba yumurtalar mı büyüyo yoksa kendiliğinden çatlamış olabilir mi ki. Çatlaması içinde erken sanki

Rüyamda sürekli kız bebek görüyorum hayırlara gitsin, içeceklerime uyku ilacı atılmış gibi gözlerimi açık tutamıyorum. Bugün kız kardeşim geldi kıza hoşgeldin diyemedim gözümi açıp

Senindemi 3 canım benim gibi. Femara deneyelim dedi doktor bu ay. Cuma çagırdı bakalım. Hakkımızda hayırlı sı olur inşallah

allah razi olsun canim senden. bende coktan dua etmedim su aralar hic halim yok biraz daha toparlanayim bende herkez icin yapcam insallah.
carsambamiydi senin randevun öbür bebegin cinsiyeti icin ? :)

Bende femara kullanmıştım daha kaliteli bi hapmış.genelde femara kullananlar 2. Ayda hamile kalıyormuş bendede öyle olmustu

Son düzenleme:
Bende geçen Perşembe çatlatma iğnesi oldum. 10 gün öncesi de hsg çektirmiştim şükür temiz çıktı. Doktorum hemen klomene başlattı 2 tane 22-24 mm lik yumurtam oluştu. Merak ettiğim çatlatma iğnesi gerçekten çok mu etkili ve belirtileri neler hamile kalanların? Kaçıncı gün gebelik testi yapılıyor birde iğneden sonra

Amin inşallah canım inşallah Ramazan’da sabah namazı gittimde normal günde gittiğimiz yk

Günaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.

Allah dualarını kabul etsin canım, beni de yazmışsın.. çok sevindim. Allah razı olsun.. İnşallah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…