- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 53
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.261
İnan bende kullandim hepsini ama bende hic gebelik olusmadi sende en azindan olusmus.. esimin de benim de testlerimiz temiz rahim filmi bile cektirdim bende mayis 2017 den beri deniyorum olmadi bu ayda olmazsa doktor sebepsiz infertiliti teshisi koyucam ve asilamaya gecicez dedi ama ben asilama icin cok yoruldum psikolojik olarak kebdimi iyi hissetmiyorum.. senin bu gebelikler icin bir test var burada hep bahsi geciyor onu yaptirdinmi? Bi arkadasim yaptirdi sonra tedavi oldu simdi 2 aylik oglu var... o testlerin adi neydi unuttum
Kızlar meraba bugün doktor kontrolüm vardı, Yumurtalıklarıma baktı hoca akşam 11 de çatlatma iğnemi vurulmamı söyledi. Choriomon 5000 verdi. Koldan dedi hemşire. Sordum koldan mı göbekten mi diye; hatta dedim göbekten daha faydalı olmaz mı diye. Yok dedi aynı koldan Vurdur dedi. Sizler nasıl yaptırdınız paylaşırsanız sevinirim. 11 de iğneye gidicem çünkü
Allah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede artık güzel haberi almayı hayırlısıyla. Çok görüşüyoruz çok yıpranıyoruz ama umudu yitirmemek lazım. Birde galiba tedavi sürecindeyken çok sitres yapıyoruz o yüzden olmuyo, bırakınca ister istemez kafa rahatlıyo ve bebişler geliyor. Bu ay sonuç alamazsam bi kaç ay kendim deneyip sonrasında tüp bebek için senin doktorunla görüşmeyi düşünüyorum canım bende.Selam hanimlar keyifler iyidir ins❤ Dun gece hepinize toplu dua ettim bnde aklima gldkce aniyorm inss Allah sizede bu mutlulugu nasip etsn hepinz cok hakediyorsnz ve super anneler olscaksiniz insserviste bi arkadasimn daha hamile oldugunu ogrendim 3 aylik olms maslalah
Aylarca yumrta takibinr gittim artik sikildim biraktm ara verdim o ay hamile kaldim dedi size umut olsun
Kizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Koldan dedi bana hemşire, olur galiba dimi canım koldan da. Iki saate gidicem iğne için. Bakalım ben nasıl geçiricem iğnenin etkisini. Inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın sende canım. Rabbim gönlüne göre versinCanim ben vurdurdum o igneyi ama 2 tane yani 10000 oldu kalcadan vurdular cok agridi 2 gun ayaga kalkamadim... igneyi vurduktan sonra regl gunune kadar karnim agridi baya etkili bir igne.. buarada regl gunum 4 gun gecti 2 tane bhcg yaptirdim ama cikmadi regl olmayi bekliyorum...
Koldan dedi bana hemşire, olur galiba dimi canım koldan da. Iki saate gidicem iğne için. Bakalım ben nasıl geçiricem iğnenin etkisini. Inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın sende canım. Rabbim gönlüne göre versin
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. İğneden sonra çok da bi değişiklik olmuyo. Biraz kasıklarında dolgunluk ve adet ağrısına benzer batmalar olabilir. Göğüslerin hassaslaşabilir. Yani kısacası ufak tefek hamilelik ve adet belirtileri olur bi kaç gün. İlişki konusunda da hiçbir değişiklik olmuyo normal her zamanki gibi her şey.Merhaba kızlar tecrübelerini benimle paylaşıp destek olursanız çok sevinirim 5 günlük klomen den sonra bugün saat 13.30 da ovitrelle iğnemi koldan vurdurdum doktor yarın saat 00.30 ve ertesi gün ilişki dedi. Bu iğneyi vurulduktan sonra neler oluyor ilişkiden sonra neler oluyor ve ilk denemede hamile kalan varmı paylaşırmısınız benimle
Bir çok yere yazdım birtek sen cvp verdin öncelikle teşekkür ederim eşimde Bi sorun yok aslında Bende de yok miyom vardı sadece onları aldırdım açık ameliyatla 6 ay oldu 4 ay koruduk 2 aydırda deniyoruz bakalım nasip doktor Bi sorun yok artık hamile kalabilirsin dedi sadece bir an evvel hamile kalman gerekiyor çünkü miyomların yeniden büyüyor dedi. Bu yüzden de tadaviye başladık inşallah sonuç alırız hepimizMerhaba canım tedavin hayırlı olsun. İğneden sonra çok da bi değişiklik olmuyo. Biraz kasıklarında dolgunluk ve adet ağrısına benzer batmalar olabilir. Göğüslerin hassaslaşabilir. Yani kısacası ufak tefek hamilelik ve adet belirtileri olur bi kaç gün. İlişki konusunda da hiçbir değişiklik olmuyo normal her zamanki gibi her şey.
Ben iki kez kullandım ama hamile kalamadım eşimde bazı sorunlar çıktı, bende herhangi bir sorun yoktu zaten. Özellikle eşinde bi sorun yoksa hamile kalabilirsin tabi ki ilk seferde
Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah ilk aydan gelir mucizen. Benim bu ay 3. Ayım. İğneden sonra ilk ay adet olana kadar adet sancısı gibi baya çok ağrım oldu. İkinci ay ise sadece kasıklarımda dolgunluk vardı ağrım olmadı hiç. Bünyeden bünyeye, aydan aya bile farkedebiliyo. Bu ay henüz iğnemi olmadım. Ben sonuç alamadım henüz ama inşallah sen ilk denemende alırsın. Doktorunun verdiği tarihleri değerlendirinMerhaba kızlar tecrübelerini benimle paylaşıp destek olursanız çok sevinirim 5 günlük klomen den sonra bugün saat 13.30 da ovitrelle iğnemi koldan vurdurdum doktor yarın saat 00.30 ve ertesi gün ilişki dedi. Bu iğneyi vurulduktan sonra neler oluyor ilişkiden sonra neler oluyor ve ilk denemede hamile kalan varmı paylaşırmısınız benimle
Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versin senin de isteyen bizlerinde.. Vallahi canım bugün iğneyi vurdur dedi, ilişki de yarın akşam olsun sonra günaşırı dedi. Bi de cuma sabahtan kullanmam için vajinal jel varmış ondan verdiYani ben arastirdigimda koldan da oluyordu... bence benimki cok agirdj ondan cok etki etti.. benim bi arkadasim catlama ignesi ile hamile kaldi.. insallah bir sorun olmazsa sende kalirsin bence ama doktorun dediginj mutlaka uygula.. doktor igneyi vurmadan 1 gun once ve igneyi vurduktan 1 gun sonra iliski onermisti eger imkanin varsa igne olmadan 1 gun oncesini de degerlendir.. insallah en kisa surede hamile kaliriz Birbirimizin hamile haberlerini aliriz insallah
Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versin senin de isteyen bizlerinde.. Vallahi canım bugün iğneyi vurdur dedi, ilişki de yarın akşam olsun sonra günaşırı dedi. Bi de cuma sabahtan kullanmam için vajinal jel varmış ondan verdi
Ay canım benim çok sağol ayşe benim adimGünaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
Senindemi 3 canım benim gibi. Femara deneyelim dedi doktor bu ay. Cuma çagırdı bakalım. Hakkımızda hayırlı sı olur inşallahKızlar benim bu ay klomende 3. Ayım. Diğer 2 ay adetimin 5. günü başlatmıştı bu ay 3. gün başladım kullanmaya. İki gün oluyor biteli iğne için kontrole c.tesi çağırdı doktorum ama dün geceden beri epey ağrım var kasıklarımda. Acaba yumurtalar mı büyüyo yoksa kendiliğinden çatlamış olabilir mi ki. Çatlaması içinde erken sanki
Selam hanimlar keyifler iyidir ins❤ Dun gece hepinize toplu dua ettim bnde aklima gldkce aniyorm inss Allah sizede bu mutlulugu nasip etsn hepinz cok hakediyorsnz ve super anneler olscaksiniz insserviste bi arkadasimn daha hamile oldugunu ogrendim 3 aylik olms maslalah
Aylarca yumrta takibinr gittim artik sikildim biraktm ara verdim o ay hamile kaldim dedi size umut olsun
Bende femara kullanmıştım daha kaliteli bi hapmış.genelde femara kullananlar 2. Ayda hamile kalıyormuş bendede öyle olmustuPeki femara bir ise yaradimi sende? Doktora whatsapptan sordum regl i bekleyelim belki gec dollenmedir dedi baskada birsey demedi bilemiyorum artik bekliyorum surekli regl olacakmisim gibi belime karnima agri giriyor ve hemen geciyor sonra beyaz bi akinti geliyor...
Amin inşallah canım inşallah Ramazan’da sabah namazı gittimde normal günde gittiğimiz ykBe
Canim zaman kaybetmeden git.Bende 6yildir istanbulda degilim canim. ama cocuklugum gencligim hep orda gecti oyüzden bende onarici bir etkisi var. heleki sabah ezanini orda bir dinle irkilirsin. .bugün taaaa yurtdisindan gelenler vardi.duvarlarina sarilip aglayarak dua ediyorlardi.ben oraya gidip elimi acip rabbime dua edip neye dua ettiysem rabbim verdi... insallah yine hayirlisiyla hepimize verir.
Günaydin kizlar simdi oglusla gezmelere gidiyoruz .Eyüp sultana .liste hazir.insallah unuttugum yEki Görüntüle 2230080 oktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?