Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tedavin hayırlı olsun inşallah.. 14. Gün gebelik testi yapabilirsin canım daha önce yaptıklarında iğne etkisinden pozitif görmen büyük olası..

Senindemi 3 canım benim gibi. Femara deneyelim dedi doktor bu ay. Cuma çagırdı bakalım. Hakkımızda hayırlı sı olur inşallah
Amin inşallah canım. Aynen 3. Ayım, doktorum 3 aydan fazla klomen önermiyorum dedi. Gittiğim hastanenin tüp bebek, aşılama merkezleri olmadığından diğer 3 ayda da sonuç alamayıp aşılama yada tüp bebeğe geçilme ihtimaline hazırlık olarak tüp bebek merkezi araştır, kalan 3 ayda takibini orda yapsınlar dedi. Vücudun nasıl cevap veriyor tedaviye oradaki doktorun görsün. Sonradan tekrar 1-2 ay zaman kaybetme dedi. Ben bu ay sonuç alamazsam bir kaç ay kendi haline bırakıp sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Aşılama düşünmüyorum. inşallah sonuç alırızda bunların hiç birine gerek kalmaz.

Aminnn sagol canim sizde dualarnzda beni anin nolur. Cok yipratici bir surec zatn canim allah yardimcnz olsn ins sizlerede sevnmryi cok istiyorum. Cok dogru biliyomusn. Strese cok giriyoruz. Tupbebek tedavisi gordgm ay moralim cok yukskti yani doktorlar hmsirelerde hazirliyo tabi zorlu bi surec zatn umut ve morl nekadr yuksk olursa sanirm sonuca azda olsa katkisi oluyor. Ayni seklde hamilelktede gecrli mutlu olmaya huzurlu olmaya bakicksn etkiliyorms. Inss gerk kalmadn nasip olur canim. Tabiki herzaman tavsiye ederm bu konuda iyi gercktn cok ilgililer lablari iyi. Hep karnmda siskinlk oluyo arasira suan bile var tedaviden kalma etkiler oluyor malesf hamilelktede. Gobektn cok igne oluyosn ya birkme sisknlk olark yasaniyor arasira

allah razi olsun canim senden. bende coktan dua etmedim su aralar hic halim yok biraz daha toparlanayim bende herkez icin yapcam insallah.
carsambamiydi senin randevun öbür bebegin cinsiyeti icin ? :)
Hepimzdn razi olsn canim inss. Ctesi gidicez 2 gun kaldi :) erkek olmasini istiyorum esimin gonlunde bi erkek yatiyor biliyorm mutlu olsn die yoksa suan sukrediyo ayirmiyoruz oldguna seviniyoruz da iste:) daha hamilelk yokken ortada ilk once erkek ismi belrlendi sora kiz ismi:)))

Rica ederim canım ne demek.
Eşinde sorun yoksa klomen ve çatlatma tedavisinden olumlu sonuç alabilme ihtimalin daha fazla canım. Senin de çok şükür sorunun kalmamış. Kendini kafanı rahatlat hemen hamile kalmalıyım diye programlama beynini. İnşallah olucakyır bir an önce, vücudunu strese sokma hiç

Ben sizleri taaa ilk başlığınızdan beri takipteydim canım biraz geç katıldım aranıza sadece. Tüp bebeği yaptırırken, eşin sonucu almaya gittiğinde(annenin doğum günüydü hatta) o kadar dua ettim ki sonucunu duyduğumda kendim hamile kalmışım gibi sevinmiştim. Yine dualarımdasın inşallah evlatlarını sağlıkla kucağına alacaksın. Rabbim doğumuna kadar yar ve yardımcın olsun inşallah. Sende bizler için dua et. Tabi ki kuzum herşeyin başı moral , kafa rahatlığı.Amin inşallah gerek kalmadan alırız bizlerde güzel haberleri teker teker. Zaten tedavinin olumlu sonuçlandığını okuduğumda ve doktorundan memniyetle bahsettiğinde hemen not etmiştim belki bizerede vesile olursun canım bellimi olur

Yumurtalar büyüyodur canım bence daha çatlamaz. Benim de ilk kullanımda 5.gün ikinci kullanımda 3.gün başlatmıştı. Yumurtaların büyümesini hissediyosundur

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)

Kıyamam canım ya. Ben de erkek bebek görüyorum genelde rüyalarımda. Rüyalarımız hayırlara çıksın inşallah

Ay Allahım gönlünüze göre versin inşallah kuzum ❤

Oy sen ne tatlisin ya Allah razi olsun kuzum herseyi hatirliyosn masallah❤ allah sana daha guzel anilar nasip etsin inss. Yasayan anlar bilir bu surecleri bizi ancak bizler anlariz oyuzdn dualarimdasnz her daim hepinz. Bu grup cok ayri benim icin burdaki dostlk daha icimi isitiyo. Inss cok isterim dilerm ki zorluk guclk yasamadn hamis kalin ama gerkliysede vesile olmayi cok isterm herkse doluyorm

Çok etkilenmiştim canım o yüzden unutmadım. Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kesinlikle hepimiz aynı yollardan geçip kimseyle paylaşamadığımız için birbirimizin dert ortağı olduk burada. inşallah bu süreçte gönlünce, gönlümüzce olur her şey...

Evet canım galiba Onun için, progesteron varmış içeriğinde. 6 ay önce düşük yapmıştım, tedbir Amaçlı verdi kanımca doktor
Crinone jel mi canim. Progesteron icerikli jeller var bunlari hem bebek olusumuna etkisi olsn die hmde dusugu onlesn die veriyorlar. Bn daha once hap fitil flaan kullanmstm. Bu tedavide jel kullandm ve hamilelkte 14 hfta kadr devm ettm gercktn guzel koruyor bence

Ay cok mtlu oldm ben de hikaymle olumlu etkilemsm bi umut olstrmusm bi arkadasmda ne mutlu❤ bnde cook etkilenirdm de:) aminn canim benm aminn hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…