- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.301
Eşimin değerleri iyi canım ileri hareket sorunlu gibiydi ama normalden sadece bikaç yüzde düşüktü sonradan düzeldi baya ama benim tek yumurta kalitesiz kalıyor galiba bilmiyorum vakti zamanı gelmedi belkideEşinin değerleri nasıl canım? Hiçbir sebep yok mu 1.5 yılda hamile kalamamanda?
OmepaQ10 faydasını gördünüz mü banada verdi de doktor 1 ay olucak başlayalıCanım benim kullanmadığım pek birşey kalmadı klomen, çatlatma iğnesi, femara, gonal-f, vitaminler(demir,b12, omepaQ10, powerwomen) dostinex de kullandım ilk kullandığımda kimyasal gebeliğim oldu. 1,5 yıl (mayıs 2017den beri) deniyoruz
Bu altıncı gebeliğim sonu hep hüsran oldu
Sen ne zamandır deniyorsun canım .
Hadi inşallah kendini saklayan bebişin minik Metenizdir canım :)Aminn kuzum ins❤ ole bi hal aldi ki aile mete ismine alsti kabullendi okadr kullandi ki esim yakn arkadslari bile biliyor mete die takiliyor:))
Hem de çok umut oldun kuzucumAy cok mtlu oldm ben de hikaymle olumlu etkilemsm bi umut olstrmusm bi arkadasmda ne mutlu❤ bnde cook etkilenirdm de:) aminn canim benm aminn hayirli geceler
Tabi biraz da nasip canım zamanı var her şeyin. Ama eşinin değerleri iyiymiş o güzel en azından. Bu şekilde doktor kontrolünde yumurta takibiyle gebelik elde etmen yüksek canım senin. Hiç bozma moralini, olucak yakında inşallahEşimin değerleri iyi canım ileri hareket sorunlu gibiydi ama normalden sadece bikaç yüzde düşüktü sonradan düzeldi baya ama benim tek yumurta kalitesiz kalıyor galiba bilmiyorum vakti zamanı gelmedi belkide
heycanla bekliyorum bende insallah erkek olur ne güzel bi kiz bi erkek masallah allah gönlüne göre versin canim :)) isimler sürprizmi olacak ne belirlediniz söylemek istermisin ?Hepimzdn razi olsn canim inss. Ctesi gidicez 2 gun kaldi :) erkek olmasini istiyorum esimin gonlunde bi erkek yatiyor biliyorm mutlu olsn die yoksa suan sukrediyo ayirmiyoruz oldguna seviniyoruz da iste:) daha hamilelk yokken ortada ilk once erkek ismi belrlendi sora kiz ismi:)))
Günaydın canım kimyasal olmustur belki fark etmemişsindir çok erken kayıp çoğu kadın anlamıyor bile olumlu düşün olumlu olsunİnan bende kullandim hepsini ama bende hic gebelik olusmadi sende en azindan olusmus.. esimin de benim de testlerimiz temiz rahim filmi bile cektiedim
Ben o ilaçtan sonra uyku düzenim oldu ve kendimi çok dinç hissetmiştim ilaç gibi değil doping gibi gelmişti bana. kullandığım zamanlar da bir kimyasal gebeliğim olduOmepaQ10 faydasını gördünüz mü banada verdi de doktor 1 ay olucak başlayalı
Benimde ışte adet yarın bitcek tekrar klomen deniyoruz bu ay. Bu ayda olmazsa bidaha klomen kullanmıcam çünkü nenim yumurtam ilacsiz büyüyor kendi çatlıyor ama gebelik olmuyor ya aşılama ya da tüp düşünüyorum doğal yolla gelmicek galiba 1.5 yıl oldu umudum azaldı artıksanada sanki kendim başıma gelmiş gibi üzüldüm hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım inşallah en kısa sürede güzel haber duyarsın
galiba aynı şeyi yaşıyoruz biz seninle bende aynı durumdayım sebepsiz diyor doktorum geçen ay klomen kullandık ne güzel yumurtalar oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ama gebelik olmadı bu ay aşılama denicez inşallah bunda olur şuan gonal f kullanıyorumbenimde adetin yarın bitecek klomenle bu ay olmamıştı tekrar gidecem doktora bu ayda kullanmak istiyorum bakalım benimde durumum seninkiyle aynı canım ya bizde yaklaşık bir senedir uğraşıyoruz ama sebepsiz yere olmuyor eşimde ve bende bir sorun yok herşey temiz çok şükür ama bebek yok yumurtalarım düzenli büyüyor gelişiyor çatlıyor ama bebek neden gelmiyor anlamıyorum bu durumlar yıpratıyo insanı sebepsiz yere
galiba aynı şeyi yaşıyoruz biz seninle bende aynı durumdayım sebepsiz diyor doktorum geçen ay klomen kullandık ne güzel yumurtalar oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ama gebelik olmadı bu ay aşılama denicez inşallah bunda olur şuan gonal f kullanıyorum
Haklısın da işte Bi becerebilsek onu ister istemez heyecan oluyorRica ederim canım ne demek.
Eşinde sorun yoksa klomen ve çatlatma tedavisinden olumlu sonuç alabilme ihtimalin daha fazla canım. Senin de çok şükür sorunun kalmamış. Kendini kafanı rahatlat hemen hamile kalmalıyım diye programlama beynini. İnşallah olucakyır bir an önce, vücudunu strese sokma hiç
Kizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.
Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur
Insallah canim bende kuran kursunun yardima muhtac ogrencilerine hepimiz adina bagisladim.belki hayir duasi aliriz o çocuklardanda
İnşallah gelicek artık bebişler, dua edelim bol bolHaklısın da işte Bi becerebilsek onu ister istemez heyecan oluyor
İnşallah son adet tarihin olur canım bu. Yeni tedavide hayırlısıyla gelsin bebişinselam kızlar regl oldum sabah
yarın doktora gideceğim
inşallah son tedavim olur da gebe kalabilirim
canım benim ya vallahi mesajlarını okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan ki..
Rabbim kabul etsin hayrını dualarını.
amin canım inşallah.İnşallah son adet tarihin olur canım bu. Yeni tedavide hayırlısıyla gelsin bebişin
Zaten öyle olmak lazım canım. Ne çok umut etmek lazım hayal kırıklığı yaşamamak için ne de umutsuzluğa düşüp psikolojimizi bozmamak lazım. Her olucağına varıyo. İnşallah Rabbim nasip etsin artık canımamin canım inşallah.
çok nötrüm bu sefer.
öncekilerde bayağı umutlanmıştım
şimdi ne umutlu ne umutsuzum bir değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?