Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinin değerleri nasıl canım? Hiçbir sebep yok mu 1.5 yılda hamile kalamamanda?
Eşimin değerleri iyi canım ileri hareket sorunlu gibiydi ama normalden sadece bikaç yüzde düşüktü sonradan düzeldi baya ama benim tek yumurta kalitesiz kalıyor galiba bilmiyorum vakti zamanı gelmedi belkide

OmepaQ10 faydasını gördünüz mü banada verdi de doktor 1 ay olucak başlayalı

Eşimin değerleri iyi canım ileri hareket sorunlu gibiydi ama normalden sadece bikaç yüzde düşüktü sonradan düzeldi baya ama benim tek yumurta kalitesiz kalıyor galiba bilmiyorum vakti zamanı gelmedi belkide
Tabi biraz da nasip canım zamanı var her şeyin. Ama eşinin değerleri iyiymiş o güzel en azından. Bu şekilde doktor kontrolünde yumurta takibiyle gebelik elde etmen yüksek canım senin. Hiç bozma moralini, olucak yakında inşallah

heycanla bekliyorum bende insallah erkek olur ne güzel bi kiz bi erkek masallah allah gönlüne göre versin canim :)) isimler sürprizmi olacak ne belirlediniz söylemek istermisin ?

benimde adetin yarın bitecek klomenle bu ay olmamıştı tekrar gidecem doktora bu ayda kullanmak istiyorum bakalım benimde durumum seninkiyle aynı canım ya bizde yaklaşık bir senedir uğraşıyoruz ama sebepsiz yere olmuyor eşimde ve bende bir sorun yok herşey temiz çok şükür ama bebek yok yumurtalarım düzenli büyüyor gelişiyor çatlıyor ama bebek neden gelmiyor anlamıyorum bu durumlar yıpratıyo insanı sebepsiz yere

galiba aynı şeyi yaşıyoruz biz seninle bende aynı durumdayım sebepsiz diyor doktorum geçen ay klomen kullandık ne güzel yumurtalar oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ama gebelik olmadı bu ay aşılama denicez inşallah bunda olur şuan gonal f kullanıyorum

inşallah rabbim herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın...
evet benimde geçen ay olmadı hatta hayatımda ilk defa yani klomeni kullandığım ay adetimin ilk günü öyle şiddetli bir ağrıyla uyandım ki anlatamam resmen bıçaklanıyorum sandım hemen hastaneye gitik tabi acilde ne yapacaklar bir serumla kapattılar işi geldik bugünde kontrole gidicem yarından itibaren tekrar kullanmam gerekicekmi klomeni doktorla görüşücem yada daha farklı ne yapılabilir artık anlamıyorum neden sonuç bulamıyorum kafamda kısmet artık napalım
gonalf nedir canım

Haklısın da işte Bi becerebilsek onu ister istemez heyecan oluyor

Kizlar hepinizin adini 2 kere tek tek okudum cok guzel bir duygu.

Ettim cok ettim canim bagişta yaptim.insallah kabul olur

Insallah canim bende kuran kursunun yardima muhtac ogrencilerine hepimiz adina bagisladim.belki hayir duasi aliriz o çocuklardanda

canım benim ya vallahi mesajlarını okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan ki..
Rabbim kabul etsin hayrını dualarını.

amin canım inşallah.
çok nötrüm bu sefer.
öncekilerde bayağı umutlanmıştım
şimdi ne umutlu ne umutsuzum bir değişik
Zaten öyle olmak lazım canım. Ne çok umut etmek lazım hayal kırıklığı yaşamamak için ne de umutsuzluğa düşüp psikolojimizi bozmamak lazım. Her olucağına varıyo. İnşallah Rabbim nasip etsin artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…