Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavin hayırlı olsun canım. Femarayla sonuç alan çok var. Sen de onlardan biri olursun inşallah

Evet canım bu dediğin jelden benimde. Senin de gebeliğin hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına Almanı nasip etsin inşallah. Aşılama mı oldun Yoksa çatlatma iğnesi ile mi gebe kaldın sen canım. Benim bu ay ilaç tedavisine başlattı doktor. Pko dedi, klomen, menogon iğne ve birkaç takviye güçlendirici yumurta geliştirici ilaç verdi. Dün de iğne mi oldum canım. Bugün itibariyle de gün aşırı ilişki. O jele de yarın başla dedi. Inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder. Fayda görürüm ben de

Allah razı olsun canım bekliyoruz bakalim Allahtan umit kesilmez. Sizlerin sorunu neydi veya sizlerde tedavi görüyor musunuz yazarmisiniz. Ben yeni üye oldum çalışıyorum bı yandan konusmalari okuyamadım hepsini
Beni klomenle başlattı canım doktorum 2 ay sonuç alamadık bu 3. ayım c.testi kontrolüm var bakalım hayırlısı artık. Bu ayda sonuç alamazsam bir kaç ay ara verip kendi haline bırakıcam. Bende bir sorun yok canım çok şükür, eşimde hareket azlığı var oda ilaç bitkisel takviyeler falan kulkanıyo. Senin durumun nedir canım

kizlar aradim dr u az önce daha sonuc cikmamis yarin sabah ara dediler. aksama arasam olurmu belki o zamana cikar dedim tamam o zaman aksama ara dediler. sonuc cikinca siz beni arasaniz dedim olmaz sen aksama ara cikmamissa yarin öglen ara tekrar dediler.. (
su sonuvuda ögreneyimda insallah ondan sonra baska dr a gidecegiz

İctigimiz ilaçlar şifa olsun inşallah canim. Bende de yumurta rezervi azlığı var. Yumurtam gelişmiyor her ay düzenli adet görüyorum aslında. Ama yumurtam yeterli olgunluga ulasmiyordu. Şimdi femara ile 19 mm oldu çatlatma iğnesi yapıldı

Kuzum Allah sabır versin gerçekten ben sinir oluyorum burada sen yazdıkça ne kadar lakayıt bir hastane yahu.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok zor gerçekten. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz gerginiz tedirginiz, birde insanlar zorlaştırıyor.. Rabbim tez vakitte sağlıkla evladına kavuşursun inşallah canım

canım sendede bi sorun yokuş benim gibi peki sen rahim filmi falan çekildinmi bugün doktorum onu çekelim dedi ama ben pek yanaşmadım dinlenmek istiyorum seninde dediğin gibi

canım sendede bi sorun yokuş benim gibi peki sen rahim filmi falan çekildinmi bugün doktorum onu çekelim dedi ama ben pek yanaşmadım dinlenmek istiyorum seninde dediğin gibi
İlk doktora gittiğimizde hormon testlerinden sonra istemişti kuzum benden çekildim çok şükür temiz çıktı hatta rahim çok çok iyi görünüyo demişti. 3 ay oluyor canım çekileli. Çok basit bir işlem 10 dakika falan sürüyo. Ama haklısın çok yoruyor bu süreç. Ben ilk 2 ay iyiydim de bu ay barut gibiyim ne deseler tersliyorum,ağlıyorum ki normalde istesem de ağlayamayan biriyim bana bir kaç ay dinlenmek şart oldu. Zaten o arada da olmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz artık

bence bu tedavilere başlamadan önce ilk iş rahim filmi çektirmek
çünkü düşünün tüpler tıkalıysa boşu boşuna ilaç yükleniyor vücudunuza

canım ya bu nasıl hastane?
başka bir yere mi gönderiyorlar kanları yoksa?
valla burda asm lerde bile 1 günde çıkıyo
şaştım kaldım

amin canim evet haklisin anlayis göstermiyorlar. öbür doktorla görüsme yapmak icin sabirsizlaniyorum ben. daha olumlu konustu tedbir alinmasi gerekli progrsteron filan söyledi ama telefonda fazla demedi yüzyüze görüsünce konusuruz gerisini ve detaylarini dedi.

canım ya bu nasıl hastane?
başka bir yere mi gönderiyorlar kanları yoksa?
valla burda asm lerde bile 1 günde çıkıyo
şaştım kaldım
laboratuvara gönderiyorlarmis. ama hergün postaci gelip getiriyormus sonuclari ve yeni kanlari aliyormus. hergün gelmesine ragmen benimki neden pazartesiden beri gelmedi anlamiyorum 4 gün oldu. birdahakine diger doktora soracagim eger mümkünse ve yakindaysa laboratuvara kendim götürecegim 2 saatte sonuc cikiyor diyorsunuz siz öyle cabuk oluyorsa alip sonucu doktora götürürüm

oda iğne canım klomen yerine iğneyle geliştiriyorlar yumurtaları sonra çatlatma iğnesi ve aşılama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…