Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet bende bu ay kafamı topladıktam sonra çektiririm inşallah bi dahaki aya ama gerçekten zor bi dönem iş sıkıntısı ev sıkıntısı bide üstüne bu gelince sersem gibi dolanıyo insan kendi kendine kurup kurup kaldırıyo nerde bi çocuk görsem dalıyorum resmen o derece psikolojim gitti ALLAH çekemiyeceğimiz yükler yüklemesin kimseye

Ah kuzum ya vallahi seni yıprattılar. İnan senin yazdıklarını okudukça ben sinirleniyorum burda. Ben anlamadım bu nasıl bi iş nasıl bi sorumsuzluk nasıl doktor, hiç karşılaşmamıştım böyle bi şeyle. Allah yardımcın olsun canım, inşallah bu bekleyişinin sonu bari güzel bitsin, Allahım yüzünü güldürsün

4 sene önceki tecrübelerimden sanırım
bir de Rabbime bin şükür bir evladım var
olursa çok güzel olur olmazsa nasip artık

klomen ve ovitrelle kullandiktan sonra adetiniz nasil oldu sizin kizlar ? herzamanki gibimiydi aynimiydi miktari süresi görüntüsü ?

normalde ilk gün cok az sonraki günler cok fazla kanama olurdu son günlerde azalirdi ve cok parcalar olurdu toplamda 10 - 12 gün gibi sürerdi.

simdi bekledigim tarihlerden daha gec basladi ilk gün cok fazla kanama oldu toplaminda sadece 2,5 gün kadar sürdü ve sadece 2-3 parca vardi.

ilaclar böyle bu kadar etkiledimi sizleride ?

CANIM ÖNCELERDEN BU YORUMUNA DENK GELDİM ne gibi bi etki etti acaba sende denemişsin merak ettim
Canım bende zaten normalde de bi sorun yok, asıl sorun eşimde. Yani ben yaptım ama tabi hamile kalamadım. Yalnız sanki 1-2 gün akıntım arttı ve içimi rahatlattı temizledi gibi hissettim. Başka da bi etkisini ben göremedim canım, hamile kalan çok var bu yöntemle

canım nasılsın nasıl gidiyor ?
Kuzum bekliyorum işte bat gününü. 7 şubat gibi bat. Şimdilik bi belirti falan yok, dün bugün biraz uykuya düşkünlük oldu içim uyuyo ama havadandır muhtemelen. Başka da hiçbir şey yok. İnşallah bi mucize yaşarım canım. Sen nasılsın cinsiyetiniz belli mi :)

Amin inşallah evet maalesef çok zor bi süreç

Allah iyilik versin canım. Doktora git elinden geleni yap sonra sabırlı ol. O belirtiler genelde adet belirtisiyle aynı oluyor hiç kafaya takma. Bol bol dua et. Erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı. Bidahaki randevum 9 şubatta. O zaman belli olur inşallah. Allah hepinize nasip etsin inşallah kuzum.

Çok dua ediyorum kuzum. Özellikle zaten bu ay biraz manevi yönden yoğunlaşmak istedim bu olaya, yapmadığım denemediğim şey kalmadı. Zaten güzrl sonucu bi alsam burdaki bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem hepsini. Bu ay olmadıysa da diğer ay eşim test vericek artık, tabi ben de hormon tahlillerimi falan yaptırırım. Sonra bakalım nasip... zaten olmazsa mayıs-haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz şimdilik. Hakkımızda hayırlısı.
Maşallah canım ya annesine koruyucu bi erkek :) sağlıkla sıhhatle kucağına al en önemlisi o

Çok sağol canım benim dualarım hep seninle ben de çok zorluk cektim biliyorsun yılmak yok sakın.

Sagolasn canim aminn. Bu guzel bi urun ayni zamanlarda ve mutlaka aksatmadan kullan akintisi olur endiselenme. Yok canim asilama olmadi bizm tupbebek tedavisi oldum. Esimn degerlerndn dolayi. Bndede ultrasn gornumu pko hormnlarm duzgn anck kist olusumu oluyordu. Igneler cok etkili oluyo. Yumurtalarm hep 1. Kalitede olmstu benim. Ins pozitif sonclanir canim calsmalara devam:)

heycanla bekliyorum bende insallah erkek olur ne güzel bi kiz bi erkek masallah allah gönlüne göre versin canim :)) isimler sürprizmi olacak ne belirlediniz söylemek istermisin ?
Eksk olma canim benim. Ben oldguna sukrediyorm gercktn farketmiyor esimde lafta takiliyor aslnda:) mete ve ahsen dusundgmz ismler canim bu yola ilk baskoydgmzdn beri neden paylasmaym:) ayni cinsiyt olursa blki farkli dusinebilirz bakalim sen sonuxunu alabildn mi kuzum

ne güzel isimler secmissiniz insallah bu dileginizde gerceklesir. tabi cinsiyet farketmez ama birsey isteyince allahtan isteyebiliriz hakkinizda hayirlisi neyse onu versin canim.

bende ilk önce olsun istiyorum saglikli bir sekilde ve hayirli bir evlat ondan sonrada erkek isterdim ilk cocugumu. ikiz olsa tabi en güzel bir kiz bir erkek :) belkide ben böyle istedigim icin bu defa olmadi tek yumurta vardi dr ilaci az vermisti. üzülmüstüm daha cok yumurta olursa belki ikiz olur diye geciyordu icimden ama bir taneyede raziydim tabiki.

birdahakine daha cok klomen alicam belki o zaman ikiz olur :) ben dr a telefon actimda yarin ara demislerdi. bende aksama arasam olurmu dedim tamam dene demislerdi daha cikmamis. simdi aklima geldi arayayim dr u. bence kimyasaldi geldi gecti artik nasip böyleymis olsun. ama merak ediyorum degeri yinede. sonucu yazarim arayayim simdi.

aradim getirmisler galiba sonucu ama hemsire söylemiyor doktor kendisi söylemesi gerekiyormus 3-4 saate kadar ararmis isi bitince

Ayy canım ya neresi burası çok merak ettim bi sonuç bu kadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…