- 18 Haziran 2018
- 133
- 95
- 98
- 32
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.341
İlk doktora gittiğimizde hormon testlerinden sonra istemişti kuzum benden çekildim çok şükür temiz çıktı hatta rahim çok çok iyi görünüyo demişti. 3 ay oluyor canım çekileli. Çok basit bir işlem 10 dakika falan sürüyo. Ama haklısın çok yoruyor bu süreç. Ben ilk 2 ay iyiydim de bu ay barut gibiyim ne deseler tersliyorum,ağlıyorum ki normalde istesem de ağlayamayan biriyimbana bir kaç ay dinlenmek şart oldu. Zaten o arada da olmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz artık
Ah kuzum ya vallahi seni yıprattılar. İnan senin yazdıklarını okudukça ben sinirleniyorum burda. Ben anlamadım bu nasıl bi iş nasıl bi sorumsuzluk nasıl doktor, hiç karşılaşmamıştım böyle bi şeyle. Allah yardımcın olsun canım, inşallah bu bekleyişinin sonu bari güzel bitsin, Allahım yüzünü güldürsünkizlar aradim dr u az önce daha sonuc cikmamis yarin sabah ara dediler. aksama arasam olurmu belki o zamana cikar dedim tamam o zaman aksama ara dediler. sonuc cikinca siz beni arasaniz dedim olmaz sen aksama ara cikmamissa yarin öglen ara tekrar dediler..(
su sonuvuda ögreneyimda insallah ondan sonra baska dr a gidecegiz
Benim de öyle canım hiç belirti yok şu ana kadarPsikolojim bozuldu gerçekten, hayırlara gitsin. Bat'larada az kaldı ama yine hiç belirti hissetmiyorum hemen hemen
4 sene önceki tecrübelerimden sanırımZaten öyle olmak lazım canım. Ne çok umut etmek lazım hayal kırıklığı yaşamamak için ne de umutsuzluğa düşüp psikolojimizi bozmamak lazım. Her olucağına varıyo. İnşallah Rabbim nasip etsin artık canım
Süt maydonoz buharı kürü yaptım bugün canım :)) yarın da yapcam bakalım bi deniyim belki mucize olur :)
canım nasılsın nasıl gidiyor ?Benim de öyle canım hiç belirti yok şu ana kadar
Canım bende zaten normalde de bi sorun yok, asıl sorun eşimde. Yani ben yaptım ama tabi hamile kalamadım. Yalnız sanki 1-2 gün akıntım arttı ve içimi rahatlattı temizledi gibi hissettim. Başka da bi etkisini ben göremedim canım, hamile kalan çok var bu yöntemleCANIM ÖNCELERDEN BU YORUMUNA DENK GELDİM ne gibi bi etki etti acaba sende denemişsin merak ettim
Kuzum bekliyorum işte bat gününü. 7 şubat gibi bat. Şimdilik bi belirti falan yok, dün bugün biraz uykuya düşkünlük oldu içim uyuyo ama havadandır muhtemelen. Başka da hiçbir şey yok. İnşallah bi mucize yaşarım canım. Sen nasılsın cinsiyetiniz belli mi :)canım nasılsın nasıl gidiyor ?
Amin inşallah evet maalesef çok zor bi süreçevet bende bu ay kafamı topladıktam sonra çektiririm inşallah bi dahaki aya ama gerçekten zor bi dönem iş sıkıntısı ev sıkıntısı bide üstüne bu gelince sersem gibi dolanıyo insan kendi kendine kurup kurup kaldırıyo nerde bi çocuk görsem dalıyorum resmen o derece psikolojim gitti ALLAH çekemiyeceğimiz yükler yüklemesin kimseye
Allah iyilik versin canım. Doktora git elinden geleni yap sonra sabırlı ol. O belirtiler genelde adet belirtisiyle aynı oluyor hiç kafaya takma. Bol bol dua et. Erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı. Bidahaki randevum 9 şubatta. O zaman belli olur inşallah. Allah hepinize nasip etsin inşallah kuzum.Kuzum bekliyorum işte bat gününü. 7 şubat gibi bat. Şimdilik bi belirti falan yok, dün bugün biraz uykuya düşkünlük oldu içim uyuyo ama havadandır muhtemelen. Başka da hiçbir şey yok. İnşallah bi mucize yaşarım canım. Sen nasılsın cinsiyetiniz belli mi :)
Çok dua ediyorum kuzum. Özellikle zaten bu ay biraz manevi yönden yoğunlaşmak istedim bu olaya, yapmadığım denemediğim şey kalmadı. Zaten güzrl sonucu bi alsam burdaki bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem hepsini. Bu ay olmadıysa da diğer ay eşim test vericek artık, tabi ben de hormon tahlillerimi falan yaptırırım. Sonra bakalım nasip... zaten olmazsa mayıs-haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz şimdilik. Hakkımızda hayırlısı.Allah iyilik versin canım. Doktora git elinden geleni yap sonra sabırlı ol. O belirtiler genelde adet belirtisiyle aynı oluyor hiç kafaya takma. Bol bol dua et. Erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı. Bidahaki randevum 9 şubatta. O zaman belli olur inşallah. Allah hepinize nasip etsin inşallah kuzum.
Çok sağol canım benim dualarım hep seninle ben de çok zorluk cektim biliyorsun yılmak yok sakın.Çok dua ediyorum kuzum. Özellikle zaten bu ay biraz manevi yönden yoğunlaşmak istedim bu olaya, yapmadığım denemediğim şey kalmadı. Zaten güzrl sonucu bi alsam burdaki bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem hepsini. Bu ay olmadıysa da diğer ay eşim test vericek artık, tabi ben de hormon tahlillerimi falan yaptırırım. Sonra bakalım nasip... zaten olmazsa mayıs-haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz şimdilik. Hakkımızda hayırlısı.
Maşallah canım ya annesine koruyucu bi erkek :) sağlıkla sıhhatle kucağına al en önemlisi o
Allah razı olsun canım benim. Dualarında olduğumu bilmek bile güç veriyo. Yok yılmıyorum asla, olucağına inanıyorumÇok sağol canım benim dualarım hep seninle ben de çok zorluk cektim biliyorsun yılmak yok sakın.
Sagolasn canim aminn. Bu guzel bi urun ayni zamanlarda ve mutlaka aksatmadan kullanEvet canım bu dediğin jelden benimde. Senin de gebeliğin hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına Almanı nasip etsin inşallah. Aşılama mı oldun Yoksa çatlatma iğnesi ile mi gebe kaldın sen canım. Benim bu ay ilaç tedavisine başlattı doktor. Pko dedi, klomen, menogon iğne ve birkaç takviye güçlendirici yumurta geliştirici ilaç verdi. Dün de iğne mi oldum canım. Bugün itibariyle de gün aşırı ilişki. O jele de yarın başla dedi. Inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder. Fayda görürüm ben de
Sagolasn canmcm ins bakalim bizlr zatn ayirmiyoruz olsn yeterki ctsi ogrennce hemen yaxcam sizs❤Hadi inşallah kendini saklayan bebişin minik Metenizdir canım :)
Eksk olma canim benim. Ben oldguna sukrediyorm gercktn farketmiyor esimde lafta takiliyor aslnda:) mete ve ahsen dusundgmz ismler canim bu yola ilk baskoydgmzdn beri neden paylasmaym:) ayni cinsiyt olursa blki farkli dusinebilirz bakalimheycanla bekliyorum bende insallah erkek olur ne güzel bi kiz bi erkek masallah allah gönlüne göre versin canim :)) isimler sürprizmi olacak ne belirlediniz söylemek istermisin ?
Eksk olma canim benim. Ben oldguna sukrediyorm gercktn farketmiyor esimde lafta takiliyor aslnda:) mete ve ahsen dusundgmz ismler canim bu yola ilk baskoydgmzdn beri neden paylasmaym:) ayni cinsiyt olursa blki farkli dusinebilirz bakalimsen sonuxunu alabildn mi kuzum
Ayy canım ya neresi burası çok merak ettim bi sonuç bu kadar zorlaboratuvara gönderiyorlarmis. ama hergün postaci gelip getiriyormus sonuclari ve yeni kanlari aliyormus. hergün gelmesine ragmen benimki neden pazartesiden beri gelmedi anlamiyorum 4 gün oldu. birdahakine diger doktora soracagim eger mümkünse ve yakindaysa laboratuvara kendim götürecegim 2 saatte sonuc cikiyor diyorsunuz siz öyle cabuk oluyorsa alip sonucu doktora götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?