Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma sen rabbim nasip ettiyse sana onu senden bi yere gitmez inşaallah. Evet daha yüksek fakat yeterli yumrta toplayamadık 2 yumurtam oluştu iğne kullandığım halde inşaallah sağlıklı yumurtadır onlarda

evet canim bende öyle diyorum nasipten öteye gidemeyiz hayirlisi olsun.

insallah sagliklilardir canim insallah ikiside tutar..

İnanamıyorun canım ya cidden ben deliye dönüyorum burda okudukça. Ben olsam var ya her yere şikayet ederim o doktor müsveddesini. Allahından bulsun ne biçim doktor ya çıldırdım senin hikayene.
İnşallah bebeğin hala seninledir kuzum Allah yardımcın olsun. Evet sonuç çok düşük o biraz kafa karıştırıcı ve daha da kötüsü bi kanama geçirmiş olman ve hiçbir önlem alınmamış olması. Ama her şey Allahtan, bence hala umut var senin için. İnşallah her şey artık güzel ilerler

Yaaa kuzum vallahi sevinç kızkınlık şaşkınlık hepsi birbirine karıştı bende seni düşünemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize, Rabbim nasip ettiyse önüne bilet geçemez.Sende dua et bol bol

Anladım canım, teşekkür ederim ilgin ve verdiğin bilgilerin için. Amin inşallah hayırlı haberler veririm canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

ben sikayetle birseyle ugrasmiyorum canim nasilsa bu dünyada adalet yok. ya mevkisi yada parasi olanlar bir sekilde susturuyor durduruyor herseyi. cogu yer sikayetini ciddiye bile almiyor sana he deyip gecistiriyor isleme bile koymuyorlar cevremdeki cok kisiden gördüm duydum. yani en basindan hic ugrasmiyorum ben. ama eger doktorun bu ihmali yüzünden bebegimi kaybettiysem ona hakkimi helal etmiyorum.

bilmiyorum canim benim pek umudum yok. anca cok gec döllenme olduysa yada cok gec yerlesme olduysa olabilir birseyler. bu kadar kanama yerlesme kanamasida olamaz baya cok kanama oldu 2,5 gün ama adet gibi degildi daha farkliydi.

artik anca sadece bir mucize olursa bebegim benimledir. (
tam yeni yeni toparliyordum ya su pazarteside sonucu ögreneyim önümüzdeki hafta sonuna kadar yine toparlanabilirim insallah. insan cok üzülüyor. ama olsun 3 gün bile olsa anneligi tatmak cok güzeldi. belkide benim nasibimde bu kadari vardi sadece. olsun bunada sükür.

ben artik o kadar cok karistimki hicbirsey hissedemiyorum. allah razi olsun allahim bu dualarimizi vesile eder insallah bebegim bendedir daha. yarin kan vericem ama umudum yok gercekten. pazartesi bana degerin daha yükseldigini söylerse doktor gercekten bir mucize olur. bence daha düsmüstür artik iyce.

nasibimizde ne varsa o olur hayirlisi olsun allahim bana bebegimi vermicekse sabrini versin. ne gelirse raziyim simdiye kadar bana verdiklerine sükür, görüyorum duyuyorum yürüyorum .. bunlarda cok büyük nimet. insallah zamani geldiginde bir evlatda emanet eder bana..

inşallah sonuç güzel olur canım sabret canm rabbim vicdanlı iyi doktorlarla karsilastirsin

Canım bol bol dua et ama çıldırdım ben okurken ne bicim bir doktora düştün sen rica ediyorum başka birilerine de bak sorumsuz adamın yaptığına bak şikayet et mutlaka

canım böyle düşünme sonuçta olması bile güzel bisey belki dusmemistir.bende geçen ay geçirdim. Bthgc 216 dusmeye basladi lekelenmm olmustu 1 hafta.bende pıhtılaşma sıkıntısı var sende öyle bisey varmı keşke yaptirsan imkânın varsa pıhtılaşma testini doktorlar 2 düşükten sonra yapıyor özel hastanelerde yapıyorlar.

Evet canım galiba Onun için, progesteron varmış içeriğinde. 6 ay önce düşük yapmıştım, tedbir Amaçlı verdi kanımca doktor

Dogrudur cocuk tutunsun diye vermis olabilir.. Allah emeklerimizi bosa cikwrtmaz insallah
Günaydın canım kimyasal olmustur belki fark etmemişsindir çok erken kayıp çoğu kadın anlamıyor bile olumlu düşün olumlu olsun

bilmiyorum canım yaa bugun regl oldum ama çok çok agrılı oluyor.. ilaçts içemiyorum çünkü ozaman kesiliyorum.. çok moralim bozuldu ama eşimle artık eeh yeter artık dedik ve tedaviyi bırakacaktık cunku doktor bu ay da olmazsa aşılama deneyelim dedi ama aşılama yaptırmakta istemiyordum... iş yerindeki arkadasşlarıma tedaviyi bıraktık deyince, devam edin zaten basladınız bi kere sonra olmazsa yine deneyeceksin bu sefer başa döneceksiniz dedi bende bu lafın üstüne doktora yazdım ben regl oldum ne zaman geleyim dedim oda bu ayda deneyeceğim olmazsa aşılama yapacağız dedi... yani ben pes ettim ama doktor etmiyor... ama hevesim yok hic artik...

amin canım inşallah.
çok nötrüm bu sefer.
öncekilerde bayağı umutlanmıştım
şimdi ne umutlu ne umutsuzum bir değişik

bende seninle ayni durumdayim canim... bugun regl oldum ve doktora haber vermek icin yazdim doktor bir daha deneyecegim artik tutmazsa asilama yapacagiz dedi ama acayip hevesim kirildi.. normalde doktora kosa kosa giderdim ama simdi canim hic istemiyor... reglin 10. gunu cagirdi.. velhasilkelam moralinin bozulmasinda cok haklisin

Canım benim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa onu versin Rabbim. Ama yine de inşallah seninledir bebeğin. Tevekkül etmek tabi ki çok güzel ve olması gereken ama sağlık bakalığına şikayet ettiğinde kolay kolay boş dönmüyo. Mutlaka değerlendirmeye alıyorlar. Hakkını ara derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…