- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.381
dualarimiz seninle canim.. hayirlisi olsun. öyle cok üzüldümki sanada. allahim yardimcimiz olsun.Kızlar yarın kürtaja gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var(((
Korkma sen rabbim nasip ettiyse sana onu senden bi yere gitmez inşaallah. Evet daha yüksek fakat yeterli yumrta toplayamadık 2 yumurtam oluştu iğne kullandığım halde inşaallah sağlıklı yumurtadır onlarda
Amin inşaallah canım morelini yüksek tut. Ben inanıyorum bebeşin sndeevet canim bende öyle diyorum nasipten öteye gidemeyiz hayirlisi olsun.
insallah sagliklilardir canim insallah ikiside tutar..
İnanamıyorun canım ya cidden ben deliye dönüyorum burda okudukça. Ben olsam var ya her yere şikayet ederim o doktor müsveddesini. Allahından bulsun ne biçim doktor ya çıldırdım senin hikayene.kizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
kan degerim sonucu cikmis nihayet. 9,8 mis ve 2 nin üzerinde olursa hamile oluyormussun.
ben doktora dedim kanama basladi diye duydugunda küfür etti ama telefonu uzaklastirdi öyle azcik duydum. pisman olmus gibi sanki. ne zaman dedi sizden ciktigimda dedim iste öglen gibi. üzüldü doktor pisman oldu ve sanki korkmus gibiydi.
yarin tekrar kan vermeye gidecekmisim. birdaha bakacaklarmis ama sonucu pazartesi cikarmis o zaman tekrar sonuca bakariz dedi.
ben dedim bencede vardi ama kimyasaldi gibime geldi simdiye coktan gitmistir bebek dedim.
o da dedi bi gelin kan alalim ona göre bakariz ne mucizeler yasadim ben dedi.
ama kan degeri bence düsmüstür simdiye yani bir beklenti icinde degilim sadece doktor hamilesiniz dediginde birden heycanlandim bi tuhaf oldum ve üzüldüm sonra nasilsa kaybettim diye.
gögüsler ilk basta hassaslasmisti simdi artik bir belirti yok azaldi yani normal gebelik olmus olsaydi bu belirtiler cogalmasi gerekirdi.
yani neyse haber vereyim dedim. yarin tekrar kan alinacak ama bence gitti bebegim
sadece dualarla ancak allah kurtarabilir nasip ettiyse icimdedir daha hicbir belirti hissetmeme ragmen. bir beklentim yok sadece daha cok üzülecegim tam üzülüp atlatmistim toparlaniyordum tekrar üzüldüm.
adet süresinin üzerinden bu kadar gectikten sonra degerin böyle düsük olmasi normal degil daha yüksek olmasi gerekirdi degilmi kizlar ?
daha cok üzüldüm simdi ya keske hakli cikmasaydim hic olmamis olsaydi kimyasal olacagina. aglayacagim zor tutuyorum kendimi diger eltim kisa misafirlige gelecekmis. o gittikten sonra kendimle kalinca düsündügümde aglarim yine herhalde simdi dayanmam lazim((((
Yaaa kuzum vallahi sevinç kızkınlık şaşkınlık hepsi birbirine karıştı bende seni düşünemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize, Rabbim nasip ettiyse önüne bilet geçemez.Sende dua et bol bolkizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
kan degerim sonucu cikmis nihayet. 9,8 mis ve 2 nin üzerinde olursa hamile oluyormussun.
ben doktora dedim kanama basladi diye duydugunda küfür etti ama telefonu uzaklastirdi öyle azcik duydum. pisman olmus gibi sanki. ne zaman dedi sizden ciktigimda dedim iste öglen gibi. üzüldü doktor pisman oldu ve sanki korkmus gibiydi.
yarin tekrar kan vermeye gidecekmisim. birdaha bakacaklarmis ama sonucu pazartesi cikarmis o zaman tekrar sonuca bakariz dedi.
ben dedim bencede vardi ama kimyasaldi gibime geldi simdiye coktan gitmistir bebek dedim.
ama kan degeri bence düsmüstür simdiye yani bir beklenti icinde degilim sadece doktor hamilesiniz dediginde birden heycanlandim bi tuhaf oldum ve üzüldüm sonra nasilsa kaybettim diye.
gögüsler ilk basta hassaslasmisti simdi artik bir belirti yok azaldi yani normal gebelik olmus olsaydi bu belirtiler cogalmasi gerekirdi.
yani neyse haber vereyim dedim. yarin tekrar kan alinacak ama bence gitti bebegim
sadece dualarla ancak allah kurtarabilir nasip ettiyse icimdedir daha hicbir belirti hissetmeme ragmen. bir beklentim yok sadece daha cok üzülecegim tam üzülüp atlatmistim toparlaniyordum tekrar üzüldüm.
adet süresinin üzerinden bu kadar gectikten sonra degerin böyle düsük olmasi normal degil daha yüksek olmasi gerekirdi degilmi kizlar ?
daha cok üzüldüm simdi ya keske hakli cikmasaydim hic olmamis olsaydi kimyasal olacagina. aglayacagim zor tutuyorum kendimi diger eltim kisa misafirlige gelecekmis. o gittikten sonra kendimle kalinca düsündügümde aglarim yine herhalde simdi dayanmam lazim((((
Allah yardımcın olsun kuzum dualarım seninleKızlar yarın kürtaja gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var(((
Anladım canım, teşekkür ederim ilgin ve verdiğin bilgilerin için. Amin inşallah hayırlı haberler veririm canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinSagolasn canim aminn. Bu guzel bi urun ayni zamanlarda ve mutlaka aksatmadan kullanakintisi olur endiselenme. Yok canim asilama olmadi bizm tupbebek tedavisi oldum. Esimn degerlerndn dolayi. Bndede ultrasn gornumu pko hormnlarm duzgn anck kist olusumu oluyordu. Igneler cok etkili oluyo. Yumurtalarm hep 1. Kalitede olmstu benim. Ins pozitif sonclanir canim calsmalara devam:)
Canım bekleyecektiniz biraz daha?Kızlar yarın kürtaja gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var(((
Yine kontorole gittim canım bebeğim gelişmemiş hiç.Canım bekleyecektiniz biraz daha?
Canım çarşamba doktoruma gittim hiç gelimemiş dedi. Ben bi hafta daha bekleyelim dedim tamam dedi. Sonradan karar değiştirdim baktım hep aynı. Ne kadar erken olursa toparlanmam da erken olur diye düşündüm canımCanim 10gün vermisti doktor
İnanamıyorun canım ya cidden ben deliye dönüyorum burda okudukça. Ben olsam var ya her yere şikayet ederim o doktor müsveddesini. Allahından bulsun ne biçim doktor ya çıldırdım senin hikayene.
İnşallah bebeğin hala seninledir kuzum Allah yardımcın olsun. Evet sonuç çok düşük o biraz kafa karıştırıcı ve daha da kötüsü bi kanama geçirmiş olman ve hiçbir önlem alınmamış olması. Ama her şey Allahtan, bence hala umut var senin için. İnşallah her şey artık güzel ilerler
Yaaa kuzum vallahi sevinç kızkınlık şaşkınlık hepsi birbirine karıştı bende seni düşünemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize, Rabbim nasip ettiyse önüne bilet geçemez.Sende dua et bol bol
inşallah sonuç güzel olur canım sabret canm rabbim vicdanlı iyi doktorlarla karsilastirsinözel muayenehane. konusulmuyor bile doktorla. odaya girdigimle ciktigim bir oluyor. bekliyorum ben baskalari yine baya kaliyor icerde bekliyorum ben. ben iceriye girince saati tutsak 3 dakikayi gectigini sanmiyorum.
baska özel hastanede bir dr a gittim o da cok suratsizdi ve ilgisizdi. birde dedigi bilgiler yanlisti tersini söylüyordu ve burnu cok havadaydi insanin yüzüne bile bakmadan konusuyordu bi taraftanda telefon kulaginda kiminle konusuyor anlamadim bile.
sonra devlet hastanesinede gitmistim. oradada cok sira bekleniliyor mahremiyet anlayisi yok hic rahat degil ayni anda muayene odasinda 5 hasta paravanin kenarlarindan icersi görünüyo soyununca cok kötüydü. doktorlari desen onlarda pek sallamiyorlar. cok sanssizim bu konuda ben.
bakalim daha aklimda 3 dr var sirayla onlarida denicem
kizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
canım böyle düşünme sonuçta olması bile güzel bisey belki dusmemistir.bende geçen ay geçirdim. Bthgc 216 dusmeye basladi lekelenmm olmustu 1 hafta.bende pıhtılaşma sıkıntısı var sende öyle bisey varmı keşke yaptirsan imkânın varsa pıhtılaşma testini doktorlar 2 düşükten sonra yapıyor özel hastanelerde yapıyorlar.kizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
Evet canım galiba Onun için, progesteron varmış içeriğinde. 6 ay önce düşük yapmıştım, tedbir Amaçlı verdi kanımca doktor
Günaydın canım kimyasal olmustur belki fark etmemişsindir çok erken kayıp çoğu kadın anlamıyor bile olumlu düşün olumlu olsun
Geçmiş olsun üzüldüm canım korkma inşallah hayırlısıyla atlatırsın.Kızlar yarın kürtaja gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var(((
amin canım inşallah.
çok nötrüm bu sefer.
öncekilerde bayağı umutlanmıştım
şimdi ne umutlu ne umutsuzum bir değişik
Ahh canım yaYine kontorole gittim canım bebeğim gelişmemiş hiç.(
Canım benim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa onu versin Rabbim. Ama yine de inşallah seninledir bebeğin. Tevekkül etmek tabi ki çok güzel ve olması gereken ama sağlık bakalığına şikayet ettiğinde kolay kolay boş dönmüyo. Mutlaka değerlendirmeye alıyorlar. Hakkını ara derim.ben artik o kadar cok karistimki hicbirsey hissedemiyorum. allah razi olsun allahim bu dualarimizi vesile eder insallah bebegim bendedir daha. yarin kan vericem ama umudum yok gercekten. pazartesi bana degerin daha yükseldigini söylerse doktor gercekten bir mucize olur. bence daha düsmüstür artik iyce.
nasibimizde ne varsa o olur hayirlisi olsun allahim bana bebegimi vermicekse sabrini versin. ne gelirse raziyim simdiye kadar bana verdiklerine sükür, görüyorum duyuyorum yürüyorum .. bunlarda cok büyük nimet. insallah zamani geldiginde bir evlatda emanet eder bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?