- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.841
Bende varım canım tek değilsinaranızda hiç çocuğu olamamış tek ben miyim ya
Bu gurubunda guzel haberlere ihtiyaci var. Ah keske kuzum :)
Bende varım canım tek değilsin[/QUOTE
Iyi akşamlar arkadaşlar maalesef bende hiç çocuğu olmayanlardanimtek tek okudum mesajlarınızı bu günlerde netim yok pek katılamadım inşallah bi gün başka bi başlıkta hamilelik sürecimizde neler yaşadığımızı birbirimize anlatacaz bu ay çok üzüldüm çok ağladım ama rabbim elbet bizim de yüzümüzü güldürecek
Regli olmadan sanırım rahim filmi çekilmiyor bende istedim bu ay doktor adetinin 3. Günü gel bi bakalım dediKızlar kist rahim filmine engel mi?ben hala regl olmadim sanirim kist oldu cunku 10gundur agrilarim var olamiyorum.zaten rahim filmi regl den sonra yapiliyorya pazartesi doktor randevum var ozaman cekilmek istesem cekerler mi
Regli olmadan sanırım rahim filmi çekilmiyor bende istedim bu ay doktor adetinin 3. Günü gel bi bakalım dedi
Allah nasip eder inşallah canımbenim de çocuğum yok henüz :)
Allahım hepimize nasip eder inşallah anne olamamaktan korkuyorumBende varim kuzum merak etme:)
aranızda hiç çocuğu olamamış tek ben miyim ya
Enerjini hiç düşürme, bi şekilde bi gün olucak canım. Moral çok önemliaynen canım inişler çıkışlarla dolu bi süreç bu. benim sonuç da bugün netleşince bugün enerjim iyice düştü. benim kiyasal gebelikti.kendiliğinden düştü kürtaja gerek kalmadı. 1-2 ay korunduk sonra devam ettik işte
Yok normal şeyler canım. Bi kaç güne geçer ağrıların. Hamilelik olursa inşallah devam eder tabiAyy ben de dr mı sorsam diyordum önce sizlere bi sorayım dedimiğne ilk kez yapıldı ya bu ay bir garip çok kötü sancı okuyor patlayacak gibiyim Göğüslerimde iğne gibi batıyor dediğiniz gibi normal ozaman kıyafetler bile rahatsız ediyor .hamilelk belirtileride böyle ama Suan çok erken ondan olduğunu sanmıyorum. Bekleyelim bakalım
34 yaş çok değil ki canım ya. Artık 40 a kadar normal yollarla sağlıklı gebelikler oluyo, sen moralini bozma sakın. Bu arada ben 26 yımBirde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen
İğne malesef böyle etkiler yapabiliyo. Çok dinlememek lazım vücudu canımBugünde bıçak gibi kesti hiç ağrı Yok kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim
Bebeğin yolk sac kesesi bebekten önce gelişti canım, bebek kesenin altında ezildi ve gelişim geriliği başladı. Bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık hiç. Sat a göre tam 8 haftalıkken alındı ama gelişimi geride kaldığı için ultrasonda 6+5 haftalık görünüyodu canımcanım neden kürtaj olmuştun bebeğe nr oldu
Benim de yok kuzum malesefaranızda hiç çocuğu olamamış tek ben miyim ya
Hepimizr faydası olsun inşallah. Adetin ilk günü başla 12 gün sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı kullan canım G gul1984Bende A AloeeVeraa dan ogrendim ven regl yle basliyorum 12gün devam ediyorum.
Hepimizr faydası olsun inşallah. Adetin ilk günü başla 12 gün sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı kullan canım G gul1984Bende A AloeeVeraa dan ogrendim ven regl yle basliyorum 12gün devam ediyorum.
Bebeğin yolk sac kesesi bebekten önce gelişti canım, bebek kesenin altında ezildi ve gelişim geriliği başladı. Bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık hiç. Sat a göre tam 8 haftalıkken alındı ama gelişimi geride kaldığı için ultrasonda 6+5 haftalık görünüyodu canım
kuzum Allahım tekrar sağlıklı bir bebek versin inşallah . hamile kalabiliyorsun buna şükür kuzum benim umutsuzluğa kapılma sen olur. muhtemelen kürtajı kafaya taktığından oluyor böyle kafanı rahatlat.Benim de yok kuzum malesef
Hoşbuldum canım aminn inş hepimizin gönlüne göre versinHosgeldn canim hayirli olsun ins tedavin guzel sonuclara kavusursn
Kesinlikle bu tedavide morel çok önemli umutsuz olma lütfen rahat olmaya çalışValla canim dusünüyorumda eger evlenir evlenmez yanlislikla ogluma hamile kalmasam benimde hic olnazmis.cok cok stresliyim bende zaten panik atak var okadar cok kafaya takiyorumki olacagi varsada olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?