Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gurubunda guzel haberlere ihtiyaci var. Ah keske kuzum :)

Valla canim dusünüyorumda eger evlenir evlenmez yanlislikla ogluma hamile kalmasam benimde hic olnazmis.cok cok stresliyim bende zaten panik atak var okadar cok kafaya takiyorumki olacagi varsada olmaz...

Kızlar kist rahim filmine engel mi?ben hala regl olmadim sanirim kist oldu cunku 10gundur agrilarim var olamiyorum.zaten rahim filmi regl den sonra yapiliyorya pazartesi doktor randevum var ozaman cekilmek istesem cekerler mi

Kızlar kist rahim filmine engel mi?ben hala regl olmadim sanirim kist oldu cunku 10gundur agrilarim var olamiyorum.zaten rahim filmi regl den sonra yapiliyorya pazartesi doktor randevum var ozaman cekilmek istesem cekerler mi
Regli olmadan sanırım rahim filmi çekilmiyor bende istedim bu ay doktor adetinin 3. Günü gel bi bakalım dedi

Enerjini hiç düşürme, bi şekilde bi gün olucak canım. Moral çok önemli

Yok normal şeyler canım. Bi kaç güne geçer ağrıların. Hamilelik olursa inşallah devam eder tabi

Birde yaşlar kaç kızlar bebek tedavilerinde anladığım kadarıyla yaş etken bi faktör 34 yaşındayım hemen hemen hangi dr gitdiysem yaşın da geç hemen tüp bebek dene diyorlar psikolojim bozuldu resmen
34 yaş çok değil ki canım ya. Artık 40 a kadar normal yollarla sağlıklı gebelikler oluyo, sen moralini bozma sakın. Bu arada ben 26 yım

canım neden kürtaj olmuştun bebeğe nr oldu
Bebeğin yolk sac kesesi bebekten önce gelişti canım, bebek kesenin altında ezildi ve gelişim geriliği başladı. Bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık hiç. Sat a göre tam 8 haftalıkken alındı ama gelişimi geride kaldığı için ultrasonda 6+5 haftalık görünüyodu canım

Benim de yok kuzum malesef
kuzum Allahım tekrar sağlıklı bir bebek versin inşallah . hamile kalabiliyorsun buna şükür kuzum benim umutsuzluğa kapılma sen olur. muhtemelen kürtajı kafaya taktığından oluyor böyle kafanı rahatlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…