- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.421
Allah yardımcın olsun canım benim. Biz bilmeyiz Rabbim bilir. Belki olsa daha büyük acılar imtihanlar yaşayacaktın böylesi hayırlı olanmış. Bize böyle bilinen cümleleri söylemek kolay tabi ateş düştüğü yeri yakar. Üzülen yüreğine Rabbim mutluluk sebepleri versin imtihanlarını kolaylaştırsın. Anneliği en güzel en sağlıklı şekilde en kısa sürede tat inşallahAllah razı olsun kızlar. Size bi kardeş tavsiyesi ; çocugum olmuyor diye sakın kendinizi paralamayın, Rabbim zamanını biliyor emin olun buna. Ben de çok üzülüyodum hamile kalamıyorum diye. Hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim yarıda kaldı. Onun verdiğine de aldığına da razıyım ama anne yüreği dayanamıyor. Tek duam İnşallah buradaki herkes sağlıkla bebeğini kucagına alır. Hiçbir zaman ümitsiz olmayın dua edin.
Canım 2,5 gün kanama oldu klomenden sonra böyle olan var mı demişsin . Onun için dedim kusura bakma yanlışlık olduiyi aksamlar canim anlamadim dedigini ?
igneden sonra kacinci gündesin ve nasil ? elzeme mi yazacaktin yanlislikmi oldu anlayamadim canim demek istedigini
Burda en çok merak ettiğim kişilerden birisi sensin canım. Hatta bazen senden bi haber var mı diye girdiğim oluyor sapığın gibi :) yani şu yaşadıkların için dicek bişey yok. O bebek tedbir alınmadığı için düştüyse Allahıma havale o doktor. Inşallah hala seninledir nefes alıyorsak umut var demektir hayırlı olan neyse onu yaşa güzel kalbini üzme en güzel vakitte anne ol inşallah:))canim ben kan testini yalvardim rica ettimde zor yaptirdim. bu dedigin testleri ona hic yaptiramam herhalde. ben kendim hissediyorum insan kendini bilir ama anlamiyorlar iste. insallah bir sonraki denemeyi baska bir doktorla yapcam en basindan bütün hormonlara bakmasini söylicem ne kadar test gerekiyorsa hepsini yapsinlar.
evet olmasida güzel en azindan tüpler tikali degil.
düstümü düsmedimi bilmiyorum normalde adet oldugumda cok parca gelirdi bu defa öyle olmadi yani normal adetten cok farkliydi. bazi yerlerde okudum kanamasi olup parcalar gelmesine ragmen gebeligi devam edenlerde olmus. allah nasip edince hersey oluyor. bakalim bilmiyorum bende. bence düstü gibime geliyor. eger hala icimdeyse ve yasiyorsa gercekten cok büyük bir mucize olur.
piskolojik olarak bittim iyce. kimseylede konusamiyorum. bitek esim ve annem biliyor deneme yaptigimizi. esime söylemedim birsey bosuna sevinip sonra üzülmesin diye. annemle konusuyoruz ara sira. bugün doktor aradiginda ilk buraya yazdim ondan sonra anneme söylicektim aradim ne söyleyecegimi daha dinlemeden kapadi biriyle muhabbet ediyordu arkadaslariyla müsait olmadigini söyledi. bugün sonuc gelecegini onada söylemistim. eve gidince konusuruz dedi ama kac saat gecti yok. onada üzüldüm. kimse dinlemiyor anlamiyor. burda biz birbirimizi gercekten merak ediyoruz takip ediyoruz dinliyoruz ve yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz. iyiki bu sayfaya rastlamisim, piskolog bile yardimci olamaz bize burasi daha iyi
insallah canim. ama kanama olmadan önce biraz belirti vardi simdi onlarda yok o yüzden umudum kalmadi. bakalim hayirlisi. yarin kan vericem pazartesi cikacakmis sonuc yine haber ederim. birde hemsireye riya edicem idrar testide yaparmi diye. eger testte koyulasirsa umut olur bana zannetmiyorum ama. onlar idrar testi yapmazlarsa kendim alayim son birtane daha yapayim diyorum. eger hala ikinci cizgi varsa umudum olur ama yoksa artik yoktur bebegim. pazartesiye daha cok var o yüzden en azindan kendim daha önce görmüs olurum.canım öyle deme inşallah bebeğin seninledir moralini bozma bol bol dua et bizde edicez canım hemen kötüyü düşünme benim bitane arkadasim var hamile kaldığında doğuma kadar her ay adet oluyor sanki hamile değilmiş gibi üzülme canım inşallah bişey olmamıştır
önemli degil canim. yani seninde ilactan önce daha uzun kanama oluyordu ilaclari kullaninca az oldu ? tesekkür ederim. o zaman herhalde klomenden dolayi az oluyor.Canım 2,5 gün kanama oldu klomenden sonra böyle olan var mı demişsin . Onun için dedim kusura bakma yanlışlık oldu
Erken geldi ve iki gün sürdü :/ Klomen kist yapıyor bi o da adet getirmez zor olur diyorlar ama . Rica ederim canım .önemli degil canim. yani seninde ilactan önce daha uzun kanama oluyordu ilaclari kullaninca az oldu ? tesekkür ederim. o zaman herhalde klomenden dolayi az oluyor.
Sen hiç üzme kendini canım, daha hiçbir şey belli değil. Keşke başka bi yere kan verme imkanın olsa da bir an önce netleştirsen durumu. İnşallah bebeğin savaşmıştır ve bu savaşı kazanmıştır.ben sikayetle birseyle ugrasmiyorum canim nasilsa bu dünyada adalet yok. ya mevkisi yada parasi olanlar bir sekilde susturuyor durduruyor herseyi. cogu yer sikayetini ciddiye bile almiyor sana he deyip gecistiriyor isleme bile koymuyorlar cevremdeki cok kisiden gördüm duydum. yani en basindan hic ugrasmiyorum ben. ama eger doktorun bu ihmali yüzünden bebegimi kaybettiysem ona hakkimi helal etmiyorum.
bilmiyorum canim benim pek umudum yok. anca cok gec döllenme olduysa yada cok gec yerlesme olduysa olabilir birseyler. bu kadar kanama yerlesme kanamasida olamaz baya cok kanama oldu 2,5 gün ama adet gibi degildi daha farkliydi.
artik anca sadece bir mucize olursa bebegim benimledir.(
tam yeni yeni toparliyordum ya su pazarteside sonucu ögreneyim önümüzdeki hafta sonuna kadar yine toparlanabilirim insallah. insan cok üzülüyor. ama olsun 3 gün bile olsa anneligi tatmak cok güzeldi. belkide benim nasibimde bu kadari vardi sadece. olsun bunada sükür.
Burda en çok merak ettiğim kişilerden birisi sensin canım. Hatta bazen senden bi haber var mı diye girdiğim oluyor sapığın gibi :) yani şu yaşadıkların için dicek bişey yok. O bebek tedbir alınmadığı için düştüyse Allahıma havale o doktor. Inşallah hala seninledir nefes alıyorsak umut var demektir hayırlı olan neyse onu yaşa güzel kalbini üzme en güzel vakitte anne ol inşallah:))
Sen hiç üzme kendini canım, daha hiçbir şey belli değil. Keşke başka bi yere kan verme imkanın olsa da bir an önce netleştirsen durumu. İnşallah bebeğin savaşmıştır ve bu savaşı kazanmıştır.
Eğer şu an yoksa da sakın öyle düşünme, Allahın izniyle en kısa sürede yine hamile kalırsın canım
Canım diğer testini de gördüm, asla umutlandırmak değil amacım ama büyük ihtimalle hamilesiin :) hem 9.güne bu kadar net çizgi çıkması imkansız hem 7.günden çok çok bariz daha koyu, yani koyulaşma olması betanın arttığını gösteriyo. 1-2 gün daha bekleyip kan ver bence ve kanda artış oluyo mu onu takip etSelam kızlar bugun iğnenin 9.günü akşam test yaptım meraktan böyle çıktı
Inşallah güzel haber duyarsın. Duyamazsanda ağırlıklarından arın demekki hamile kalabiliyorsun böyle düşün şansını başka yerde dene bizde dualarımızla destek oluruz. Benim adet bugün bitti denemeye devam etcez bakalım sonuç ne olcak :)canim benim bu halimde bile güldürdün beni :))) allah razi olsun sagol. allahda senin yüzünü böyle güldürür insallah en yakin zamanda cift cizgiyi görünce :)) kac gündür hic halim yoktu arada girip birkac birseye bakip cikiyordum oyalanmak icin duramiyorum böyle. farketmedigim mesajlarda olmus olabilir tam takip etmedim.
kac hafta oldu hala belirsiz. ama artik pazartesi kan testi sonucu ciktiginda son olur herhalde. deger daha yükseldiyse demekki daha bebegim benimle ki bu cok düsük bir ihtimal yada deger daha düsmüstür bu da bebegimi kaybettim anlaminda olur. bir gelisme olursa haber ederim yine. aminn
senin durumun ne simdi kacinci gündesin ?
Inşallah güzel haber duyarsın. Duyamazsanda ağırlıklarından arın demekki hamile kalabiliyorsun böyle düşün şansını başka yerde dene bizde dualarımızla destek oluruz. Benim adet bugün bitti denemeye devam etcez bakalım sonuç ne olcak :)
Canım kolay birşey değil Anlıyorum seni. Şuan sayfada birçoğumuzun başından benim de dahil geçti düşük, kürtaj. Inşallah tez zamanda toparlanırsın Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder sana da inşallah. Güçlü olmaya çalış. Inşallah daha güzel mutlu günlerine hepbirlikte Şahit oluruz. Çok geçmiş olsun.Yine kontorole gittim canım bebeğim gelişmemiş hiç.(
Canım ya gece gece Beni de heyecanlandırdın vallahi :) nolur haberdar et beni de inşallah gebesindir :) bana da test yapmam için gün doğdu; 7. Günü başlayayım bari test yapmayaSelam kızlar bugun iğnenin 9.günü akşam test yaptım meraktan böyle çıktı
Hay ben bu ... doktorun dmeek istiyorum kuzum yakizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
kan degerim sonucu cikmis nihayet. 9,8 mis ve 2 nin üzerinde olursa hamile oluyormussun.
ben doktora dedim kanama basladi diye duydugunda küfür etti ama telefonu uzaklastirdi öyle azcik duydum. pisman olmus gibi sanki. ne zaman dedi sizden ciktigimda dedim iste öglen gibi. üzüldü doktor pisman oldu ve sanki korkmus gibiydi.
yarin tekrar kan vermeye gidecekmisim. birdaha bakacaklarmis ama sonucu pazartesi cikarmis o zaman tekrar sonuca bakariz dedi.
ben dedim bencede vardi ama kimyasaldi gibime geldi simdiye coktan gitmistir bebek dedim.
o da dedi bi gelin kan alalim ona göre bakariz ne mucizeler yasadim ben dedi.
ama kan degeri bence düsmüstür simdiye yani bir beklenti icinde degilim sadece doktor hamilesiniz dediginde birden heycanlandim bi tuhaf oldum ve üzüldüm sonra nasilsa kaybettim diye.
gögüsler ilk basta hassaslasmisti simdi artik bir belirti yok azaldi yani normal gebelik olmus olsaydi bu belirtiler cogalmasi gerekirdi.
yani neyse haber vereyim dedim. yarin tekrar kan alinacak ama bence gitti bebegim
sadece dualarla ancak allah kurtarabilir nasip ettiyse icimdedir daha hicbir belirti hissetmeme ragmen. bir beklentim yok sadece daha cok üzülecegim tam üzülüp atlatmistim toparlaniyordum tekrar üzüldüm.
adet süresinin üzerinden bu kadar gectikten sonra degerin böyle düsük olmasi normal degil daha yüksek olmasi gerekirdi degilmi kizlar ?
daha cok üzüldüm simdi ya keske hakli cikmasaydim hic olmamis olsaydi kimyasal olacagina. aglayacagim zor tutuyorum kendimi diger eltim kisa misafirlige gelecekmis. o gittikten sonra kendimle kalinca düsündügümde aglarim yine herhalde simdi dayanmam lazim((((
Belrtiler 6. Hftada daha sekillenir hic kafani bulandirma bakalm kan tdtn ne cikscak canim. Ben snein yerinde olsam saglk bakanligina sikayt ederm bu sorumsuz doktoru hangi cagdayiz. Ne emeklerle ne psikolojilerle yasiyorz tedaviyi sorumszlk yapilack en son kisilersnz. Bimer ve cimere yaz cok ilgileniyorlartesekkür ederim canim. dedigin gibi dua etmekten baska elimizden gelen birsey yok. okuyorum cok okuyordum ama doktor pazartesi negatif diyince ( doktor negatif dedi ama ben testi gördügümde azcik cizki görünüyordu yinede negatif dedi) moralim cok bozuldu hicbirsey yapmadim canim istemedi ev isleri bile yapamadim. simdi tekrar dua edicem allahim nasip ettiyse korusun bebegimi artik hayirlisi olsun. dua edin sizde bana
seninde hayirli olsun canim gebelik sansi daha yüksek öyle. insallah allahim sana yarinki islemden hayirli evlatlar nasip eder.
Uzuldum canim ya kesnlesti demekKızlar yarın kürtaja gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var(((
Canım çarşamba doktoruma gittim hiç gelimemiş dedi. Ben bi hafta daha bekleyelim dedim tamam dedi. Sonradan karar değiştirdim baktım hep aynı. Ne kadar erken olursa toparlanmam da erken olur diye düşündüm canım
hicbirsey yapmaya mecalim kalmadiki. bütün gün yatakta yatmak istiyorum. artik bebegimde gitti bence.( cok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?