Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım benim. Biz bilmeyiz Rabbim bilir. Belki olsa daha büyük acılar imtihanlar yaşayacaktın böylesi hayırlı olanmış. Bize böyle bilinen cümleleri söylemek kolay tabi ateş düştüğü yeri yakar. Üzülen yüreğine Rabbim mutluluk sebepleri versin imtihanlarını kolaylaştırsın. Anneliği en güzel en sağlıklı şekilde en kısa sürede tat inşallah

iyi aksamlar canim anlamadim dedigini ?
igneden sonra kacinci gündesin ve nasil ? elzeme mi yazacaktin yanlislikmi oldu anlayamadim canim demek istedigini
Canım 2,5 gün kanama oldu klomenden sonra böyle olan var mı demişsin . Onun için dedim kusura bakma yanlışlık oldu

Burda en çok merak ettiğim kişilerden birisi sensin canım. Hatta bazen senden bi haber var mı diye girdiğim oluyor sapığın gibi :) yani şu yaşadıkların için dicek bişey yok. O bebek tedbir alınmadığı için düştüyse Allahıma havale o doktor. Inşallah hala seninledir nefes alıyorsak umut var demektir hayırlı olan neyse onu yaşa güzel kalbini üzme en güzel vakitte anne ol inşallah:))

insallah canim. ama kanama olmadan önce biraz belirti vardi simdi onlarda yok o yüzden umudum kalmadi. bakalim hayirlisi. yarin kan vericem pazartesi cikacakmis sonuc yine haber ederim. birde hemsireye riya edicem idrar testide yaparmi diye. eger testte koyulasirsa umut olur bana zannetmiyorum ama. onlar idrar testi yapmazlarsa kendim alayim son birtane daha yapayim diyorum. eger hala ikinci cizgi varsa umudum olur ama yoksa artik yoktur bebegim. pazartesiye daha cok var o yüzden en azindan kendim daha önce görmüs olurum.

allah razi olsun canim seninde yardimcin olsun yarin (

Canım 2,5 gün kanama oldu klomenden sonra böyle olan var mı demişsin . Onun için dedim kusura bakma yanlışlık oldu
önemli degil canim. yani seninde ilactan önce daha uzun kanama oluyordu ilaclari kullaninca az oldu ? tesekkür ederim. o zaman herhalde klomenden dolayi az oluyor.

önemli degil canim. yani seninde ilactan önce daha uzun kanama oluyordu ilaclari kullaninca az oldu ? tesekkür ederim. o zaman herhalde klomenden dolayi az oluyor.
Erken geldi ve iki gün sürdü :/ Klomen kist yapıyor bi o da adet getirmez zor olur diyorlar ama . Rica ederim canım .

Sen hiç üzme kendini canım, daha hiçbir şey belli değil. Keşke başka bi yere kan verme imkanın olsa da bir an önce netleştirsen durumu. İnşallah bebeğin savaşmıştır ve bu savaşı kazanmıştır.
Eğer şu an yoksa da sakın öyle düşünme, Allahın izniyle en kısa sürede yine hamile kalırsın canım

canim benim bu halimde bile güldürdün beni :))) allah razi olsun sagol. allahda senin yüzünü böyle güldürür insallah en yakin zamanda cift cizgiyi görünce :)) kac gündür hic halim yoktu arada girip birkac birseye bakip cikiyordum oyalanmak icin duramiyorum böyle. farketmedigim mesajlarda olmus olabilir tam takip etmedim.
kac hafta oldu hala belirsiz. ama artik pazartesi kan testi sonucu ciktiginda son olur herhalde. deger daha yükseldiyse demekki daha bebegim benimle ki bu cok düsük bir ihtimal yada deger daha düsmüstür bu da bebegimi kaybettim anlaminda olur. bir gelisme olursa haber ederim yine. aminn

senin durumun ne simdi kacinci gündesin ?

insallah canim. aminn.. allah hepimizin yüzünü güldürsün artik..

Selam kızlar bugun iğnenin 9.günü akşam test yaptım meraktan böyle çıktı
Canım diğer testini de gördüm, asla umutlandırmak değil amacım ama büyük ihtimalle hamilesiin :) hem 9.güne bu kadar net çizgi çıkması imkansız hem 7.günden çok çok bariz daha koyu, yani koyulaşma olması betanın arttığını gösteriyo. 1-2 gün daha bekleyip kan ver bence ve kanda artış oluyo mu onu takip et

Inşallah güzel haber duyarsın. Duyamazsanda ağırlıklarından arın demekki hamile kalabiliyorsun böyle düşün şansını başka yerde dene bizde dualarımızla destek oluruz. Benim adet bugün bitti denemeye devam etcez bakalım sonuç ne olcak :)

elzem seninde mesajini arada görmüstüm canim kaybettim simdi.

7. günün cok silik 9. günde cok koyu cikmis.

bencede hamilesin. bir an önce doktora git imkanin varsa. benim gibi bekleme allah korusun.

bence kizin geldi galiba sana :))

evet öyle düsünüyorum canim. cok sükür en azindan daha büyük bir sorun yok. allah razi olsun tüm dua edenlerden allahim razi olsun sizlere daha cabuk versin insallah evlatlarinizi.

klomen kullandinmi bittimi ? igne kullanacakmisin bu ay ? yoksa dogal mi deneyecektin ? sende kendiliginden büyüyüp catliyor demistin galiba.

Yine kontorole gittim canım bebeğim gelişmemiş hiç. (
Canım kolay birşey değil Anlıyorum seni. Şuan sayfada birçoğumuzun başından benim de dahil geçti düşük, kürtaj. Inşallah tez zamanda toparlanırsın Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder sana da inşallah. Güçlü olmaya çalış. Inşallah daha güzel mutlu günlerine hepbirlikte Şahit oluruz. Çok geçmiş olsun.

Hay ben bu ... doktorun dmeek istiyorum kuzum ya 4 gun sora kan mi ciksr zatn hemen sonuc alinmali ki ona gore onlemler alinack progstn vericek vs. O gun ogrenseydn kanama oldgunda sana hemen dusuk ignsi yapilacakti. Canim sen gonlunu ferah tut cok sevindm ama dua edelim seninle kalsin. Kanama yasayn cok oluyo olumsz dusnme nasibi varsa olacaktir eminim hemen bize guzel hsberler ver inss bugun❤

Belrtiler 6. Hftada daha sekillenir hic kafani bulandirma bakalm kan tdtn ne cikscak canim. Ben snein yerinde olsam saglk bakanligina sikayt ederm bu sorumsuz doktoru hangi cagdayiz. Ne emeklerle ne psikolojilerle yasiyorz tedaviyi sorumszlk yapilack en son kisilersnz. Bimer ve cimere yaz cok ilgileniyorlar

Cok üzüldüm canim. Rabbim en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin. Saglikla sihatle çık hastaneden

hicbirsey yapmaya mecalim kalmadiki. bütün gün yatakta yatmak istiyorum. artik bebegimde gitti bence. ( cok yorgunum

Umutsuzluğa kapılma canım benim Allah büyük ve herşeyi görüyor. Dua et bol bol, hepimiz senin yanındayız kendini hiç kötü yalnız hissetme. Geç döllenme vs olmuş olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…