- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.401
Neden 10. Gün canm yumurta geliştirici ilaç kullanmicakmibende seninle ayni durumdayim canim... bugun regl oldum ve doktora haber vermek icin yazdim doktor bir daha deneyecegim artik tutmazsa asilama yapacagiz dedi ama acayip hevesim kirildi.. normalde doktora kosa kosa giderdim ama simdi canim hic istemiyor... reglin 10. gunu cagirdi.. velhasilkelam moralinin bozulmasinda cok haklisin
canım böyle düşünme sonuçta olması bile güzel bisey belki dusmemistir.bende geçen ay geçirdim. Bthgc 216 dusmeye basladi lekelenmm olmustu 1 hafta.bende pıhtılaşma sıkıntısı var sende öyle bisey varmı keşke yaptirsan imkânın varsa pıhtılaşma testini doktorlar 2 düşükten sonra yapıyor özel hastanelerde yapıyorlar.
Benim gittiğim merkez tüp bebek merkezi zaten. Benim doktorumda 3 den fazlanın anlamı yok dedi aşılama yı boşver direk tüp yapalım dedi. Bende tam tersi herşeyi deneyelim istiyorum. Yarın kontrolüm var daha ilacım da bitmedi. Bu ay çok erken çagırdı yanlış hesapladı herhaldeAmin inşallah canım. Aynen 3. Ayım, doktorum 3 aydan fazla klomen önermiyorum dedi. Gittiğim hastanenin tüp bebek, aşılama merkezleri olmadığından diğer 3 ayda da sonuç alamayıp aşılama yada tüp bebeğe geçilme ihtimaline hazırlık olarak tüp bebek merkezi araştır, kalan 3 ayda takibini orda yapsınlar dedi. Vücudun nasıl cevap veriyor tedaviye oradaki doktorun görsün. Sonradan tekrar 1-2 ay zaman kaybetme dedi. Ben bu ay sonuç alamazsam bir kaç ay kendi haline bırakıp sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Aşılama düşünmüyorum. inşallah sonuç alırızda bunların hiç birine gerek kalmaz.
Canım bol bol dua et ama çıldırdım ben okurken ne bicim bir doktora düştün sen rica ediyorum başka birilerine de bak sorumsuz adamın yaptığına bak şikayet et mutlaka
Canım içinden ne geçiyorsa öyle yap yanlış anlama ama ağzı olan konuşuyor bu konudaDogrudur cocuk tutunsun diye vermis olabilir.. Allah emeklerimizi bosa cikwrtmaz insallah
bilmiyorum canım yaa bugun regl oldum ama çok çok agrılı oluyor.. ilaçts içemiyorum çünkü ozaman kesiliyorum.. çok moralim bozuldu ama eşimle artık eeh yeter artık dedik ve tedaviyi bırakacaktık cunku doktor bu ay da olmazsa aşılama deneyelim dedi ama aşılama yaptırmakta istemiyordum... iş yerindeki arkadasşlarıma tedaviyi bıraktık deyince, devam edin zaten basladınız bi kere sonra olmazsa yine deneyeceksin bu sefer başa döneceksiniz dedi bende bu lafın üstüne doktora yazdım ben regl oldum ne zaman geleyim dedim oda bu ayda deneyeceğim olmazsa aşılama yapacağız dedi... yani ben pes ettim ama doktor etmiyor... ama hevesim yok hic artik...
Evet canım iğnenin etkisi7.günüde yapmıştım böyle çıkmıştı sizce iğne etkisimi devam ediyor
aa ama 7'inci günden daha koyu çıkmış 9'uncu gün enteresan testleri aynı saatlerde mi yaptın?Selam kızlar bugun iğnenin 9.günü akşam test yaptım meraktan böyle çıktı
7.gün ilk idrarla silikti bu 9.gün su fazla tüketmeme rağmen akşam yaptım daha koyu çıktı en iyisi 14 ü beklemek iğne çok kafa karıştırıyoraa ama 7'inci günden daha koyu çıkmış 9'uncu gün enteresan testleri aynı saatlerde mi yaptın?
yanıltıcı olabilir iğne etkisi olması çok büyük ihtimal ama inşallah koyuluk hamileliktendir..
14'üncü gün yap inşallah bebeğin seninledir
Hayırlısı olur inşallah canım hiç bir işleme gerek kalmadan alırsın evladını kucağına.Eşinin hiç bir sorunu yoksa denenebilir tabi aşılama benim eşimde hareket problemi var o yüzden hiç riske atmak istemiyoruz.Bakalım artık nasibimizde ne varsa oBenim gittiğim merkez tüp bebek merkezi zaten. Benim doktorumda 3 den fazlanın anlamı yok dedi aşılama yı boşver direk tüp yapalım dedi. Bende tam tersi herşeyi deneyelim istiyorum. Yarın kontrolüm var daha ilacım da bitmedi. Bu ay çok erken çagırdı yanlış hesapladı herhalde
Bugün kü kan testim 2023 çıktı çok şükür düşmeye başladı. Önce Cumartesi dedi doktor sonra Pazar günü tekrar bakılacak değere. Maalesef kanama başlamadan hızlı bir düşüş olmuyormuş sonlanması için uzun bir süre takip etmem gerekecek sanırımU Ufukta_bebek dış gebelik sonlandı mı nasıl oldunuz? ben de bugün test verdim 77'ye düşmüş.çok yavaş düşüyor sanırım. 3 güm önce 79du.
Hemde çok yıpratıyor bu süreç. Imtihanımız olmadan kavuşuruz inşallah bebeklerimize canımbenimde adetin yarın bitecek klomenle bu ay olmamıştı tekrar gidecem doktora bu ayda kullanmak istiyorum bakalım benimde durumum seninkiyle aynı canım ya bizde yaklaşık bir senedir uğraşıyoruz ama sebepsiz yere olmuyor eşimde ve bende bir sorun yok herşey temiz çok şükür ama bebek yok yumurtalarım düzenli büyüyor gelişiyor çatlıyor ama bebek neden gelmiyor anlamıyorum bu durumlar yıpratıyo insanı sebepsiz yere
kizlar doktor simdi aradi hamilesiniz dedi kalbim duracakti sok oldum.
kan degerim sonucu cikmis nihayet. 9,8 mis ve 2 nin üzerinde olursa hamile oluyormussun.
ben doktora dedim kanama basladi diye duydugunda küfür etti ama telefonu uzaklastirdi öyle azcik duydum. pisman olmus gibi sanki. ne zaman dedi sizden ciktigimda dedim iste öglen gibi. üzüldü doktor pisman oldu ve sanki korkmus gibiydi.
yarin tekrar kan vermeye gidecekmisim. birdaha bakacaklarmis ama sonucu pazartesi cikarmis o zaman tekrar sonuca bakariz dedi.
ben dedim bencede vardi ama kimyasaldi gibime geldi simdiye coktan gitmistir bebek dedim.
o da dedi bi gelin kan alalim ona göre bakariz ne mucizeler yasadim ben dedi.
ama kan degeri bence düsmüstür simdiye yani bir beklenti icinde degilim sadece doktor hamilesiniz dediginde birden heycanlandim bi tuhaf oldum ve üzüldüm sonra nasilsa kaybettim diye.
gögüsler ilk basta hassaslasmisti simdi artik bir belirti yok azaldi yani normal gebelik olmus olsaydi bu belirtiler cogalmasi gerekirdi.
yani neyse haber vereyim dedim. yarin tekrar kan alinacak ama bence gitti bebegim
sadece dualarla ancak allah kurtarabilir nasip ettiyse icimdedir daha hicbir belirti hissetmeme ragmen. bir beklentim yok sadece daha cok üzülecegim tam üzülüp atlatmistim toparlaniyordum tekrar üzüldüm.
adet süresinin üzerinden bu kadar gectikten sonra degerin böyle düsük olmasi normal degil daha yüksek olmasi gerekirdi degilmi kizlar ?
daha cok üzüldüm simdi ya keske hakli cikmasaydim hic olmamis olsaydi kimyasal olacagina. aglayacagim zor tutuyorum kendimi diger eltim kisa misafirlige gelecekmis. o gittikten sonra kendimle kalinca düsündügümde aglarim yine herhalde simdi dayanmam lazim((((
canım öyle deme inşallah bebeğin seninledir moralini bozma bol bol dua et bizde edicez canım hemen kötüyü düşünme benim bitane arkadasim var hamile kaldığında doğuma kadar her ay adet oluyor sanki hamile değilmiş gibi üzülme canım inşallah bişey olmamıştırtesekkür ederim canim. dedigin gibi dua etmekten baska elimizden gelen birsey yok. okuyorum cok okuyordum ama doktor pazartesi negatif diyince ( doktor negatif dedi ama ben testi gördügümde azcik cizki görünüyordu yinede negatif dedi) moralim cok bozuldu hicbirsey yapmadim canim istemedi ev isleri bile yapamadim. simdi tekrar dua edicem allahim nasip ettiyse korusun bebegimi artik hayirlisi olsun. dua edin sizde bana
seninde hayirli olsun canim gebelik sansi daha yüksek öyle. insallah allahim sana yarinki islemden hayirli evlatlar nasip eder.
Neden 10. Gün canm yumurta geliştirici ilaç kullanmicakmi
iyi aksamlar canim anlamadim dedigini ?vuslatahasretim canım iyi akşamlar benim de öyle iğneden sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?