Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden 10. Gün canm yumurta geliştirici ilaç kullanmicakmi

Allah razı olsun kızlar. Size bi kardeş tavsiyesi ; çocugum olmuyor diye sakın kendinizi paralamayın, Rabbim zamanını biliyor emin olun buna. Ben de çok üzülüyodum hamile kalamıyorum diye. Hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim yarıda kaldı. Onun verdiğine de aldığına da razıyım ama anne yüreği dayanamıyor. Tek duam İnşallah buradaki herkes sağlıkla bebeğini kucagına alır. Hiçbir zaman ümitsiz olmayın dua edin.

canim ben kan testini yalvardim rica ettimde zor yaptirdim. bu dedigin testleri ona hic yaptiramam herhalde. ben kendim hissediyorum insan kendini bilir ama anlamiyorlar iste. insallah bir sonraki denemeyi baska bir doktorla yapcam en basindan bütün hormonlara bakmasini söylicem ne kadar test gerekiyorsa hepsini yapsinlar.
evet olmasida güzel en azindan tüpler tikali degil.

düstümü düsmedimi bilmiyorum normalde adet oldugumda cok parca gelirdi bu defa öyle olmadi yani normal adetten cok farkliydi. bazi yerlerde okudum kanamasi olup parcalar gelmesine ragmen gebeligi devam edenlerde olmus. allah nasip edince hersey oluyor. bakalim bilmiyorum bende. bence düstü gibime geliyor. eger hala icimdeyse ve yasiyorsa gercekten cok büyük bir mucize olur.

piskolojik olarak bittim iyce. kimseylede konusamiyorum. bitek esim ve annem biliyor deneme yaptigimizi. esime söylemedim birsey bosuna sevinip sonra üzülmesin diye. annemle konusuyoruz ara sira. bugün doktor aradiginda ilk buraya yazdim ondan sonra anneme söylicektim aradim ne söyleyecegimi daha dinlemeden kapadi biriyle muhabbet ediyordu arkadaslariyla müsait olmadigini söyledi. bugün sonuc gelecegini onada söylemistim. eve gidince konusuruz dedi ama kac saat gecti yok. onada üzüldüm. kimse dinlemiyor anlamiyor. burda biz birbirimizi gercekten merak ediyoruz takip ediyoruz dinliyoruz ve yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz. iyiki bu sayfaya rastlamisim, piskolog bile yardimci olamaz bize burasi daha iyi

Benim gittiğim merkez tüp bebek merkezi zaten. Benim doktorumda 3 den fazlanın anlamı yok dedi aşılama yı boşver direk tüp yapalım dedi. Bende tam tersi herşeyi deneyelim istiyorum. Yarın kontrolüm var daha ilacım da bitmedi. Bu ay çok erken çagırdı yanlış hesapladı herhalde

Canım bol bol dua et ama çıldırdım ben okurken ne bicim bir doktora düştün sen rica ediyorum başka birilerine de bak sorumsuz adamın yaptığına bak şikayet et mutlaka

hicbirsey yapmaya mecalim kalmadiki. bütün gün yatakta yatmak istiyorum. artik bebegimde gitti bence. ( cok yorgunum

7.günüde yapmıştım böyle çıkmıştı sizce iğne etkisimi devam ediyor

Eklentiler

• 2986A357-E16B-4F6D-B9D5-D490BB5B5B5D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
Canım içinden ne geçiyorsa öyle yap yanlış anlama ama ağzı olan konuşuyor bu konuda sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap aşılama içinde başa dönmeyeceksin zaten o süreç için ilaç verilecek takip edileceksin unutma her ay bünyemiz farklı oluyor ayni ilaca farklı reaksiyon verebiliyor ama stres kesinlikle hep kötü kafan karışık olursa tedaviden olumsuz sonuç alman yüksek ihtimal. Ben bu acelecilik yüzünden borç ve iş dışında birde bunu stres yaptım kendime evlilikten birşey anlamadım şimdi kızıyorum kendime kullandığım ilaçlar dış gebelik riskini arttırıyormuş ne gereği vardı

Selam kızlar bugun iğnenin 9.günü akşam test yaptım meraktan böyle çıktı
aa ama 7'inci günden daha koyu çıkmış 9'uncu gün enteresan testleri aynı saatlerde mi yaptın?
yanıltıcı olabilir iğne etkisi olması çok büyük ihtimal ama inşallah koyuluk hamileliktendir..
14'üncü gün yap inşallah bebeğin seninledir

7.gün ilk ida
7.gün ilk idrarla silikti bu 9.gün su fazla tüketmeme rağmen akşam yaptım daha koyu çıktı en iyisi 14 ü beklemek iğne çok kafa karıştırıyor

Hayırlısı olur inşallah canım hiç bir işleme gerek kalmadan alırsın evladını kucağına.Eşinin hiç bir sorunu yoksa denenebilir tabi aşılama benim eşimde hareket problemi var o yüzden hiç riske atmak istemiyoruz.Bakalım artık nasibimizde ne varsa o

U Ufukta_bebek dış gebelik sonlandı mı nasıl oldunuz? ben de bugün test verdim 77'ye düşmüş.çok yavaş düşüyor sanırım. 3 güm önce 79du.
Bugün kü kan testim 2023 çıktı çok şükür düşmeye başladı. Önce Cumartesi dedi doktor sonra Pazar günü tekrar bakılacak değere. Maalesef kanama başlamadan hızlı bir düşüş olmuyormuş sonlanması için uzun bir süre takip etmem gerekecek sanırım

Hemde çok yıpratıyor bu süreç. Imtihanımız olmadan kavuşuruz inşallah bebeklerimize canım

canım öyle deme inşallah bebeğin seninledir moralini bozma bol bol dua et bizde edicez canım hemen kötüyü düşünme benim bitane arkadasim var hamile kaldığında doğuma kadar her ay adet oluyor sanki hamile değilmiş gibi üzülme canım inşallah bişey olmamıştır

Neden 10. Gün canm yumurta geliştirici ilaç kullanmicakmi

aaa dogru soyluyorsun hic aklima gelmedi... kullanmayacak galiba... benim yumurta gelistirici kullandigimda bile 16 mm oluyor..hep boyle oldu 16 dan fazla buyumuyor... bir daha deneycegim dedi ama ne yapacagini sormadim. herhalde bosverince oluyor bende bosverdim zaten dedim bu son olarak gidiyorum... eger buda olmazsa asilama fln yaptrmicam... kendi haline birakcam sonra para biriktirip tup bebek denerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…