- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.441
Klomen kullanıyorum bu ayda canım ama olmazsa bidaha kullanmıcam boşuna ilaç içmişim gibi oluyor resmenevet öyle düsünüyorum canim. cok sükür en azindan daha büyük bir sorun yok. allah razi olsun tüm dua edenlerden allahim razi olsun sizlere daha cabuk versin insallah evlatlarinizi.
klomen kullandinmi bittimi ? igne kullanacakmisin bu ay ? yoksa dogal mi deneyecektin ? sende kendiliginden büyüyüp catliyor demistin galiba.
Canım kendini bukadar yıpratma rabbim beterinden korusun bence hiç doktoru bekleme 4 günde sonic mı olur ya daha neler ben hep sağlık ocaginda yaptırdım bi kaç saatte çıkıyor.yada acil de de yatırabilirsin neden 4 gün stres yapıcaksın.birde özel yazaneler çok pahalı oluyo .devlet bedavacanim ben kan testini yalvardim rica ettimde zor yaptirdim. bu dedigin testleri ona hic yaptiramam herhalde. ben kendim hissediyorum insan kendini bilir ama anlamiyorlar iste. insallah bir sonraki denemeyi baska bir doktorla yapcam en basindan bütün hormonlara bakmasini söylicem ne kadar test gerekiyorsa hepsini yapsinlar.
evet olmasida güzel en azindan tüpler tikali degil.
düstümü düsmedimi bilmiyorum normalde adet oldugumda cok parca gelirdi bu defa öyle olmadi yani normal adetten cok farkliydi. bazi yerlerde okudum kanamasi olup parcalar gelmesine ragmen gebeligi devam edenlerde olmus. allah nasip edince hersey oluyor. bakalim bilmiyorum bende. bence düstü gibime geliyor. eger hala icimdeyse ve yasiyorsa gercekten cok büyük bir mucize olur.
piskolojik olarak bittim iyce. kimseylede konusamiyorum. bitek esim ve annem biliyor deneme yaptigimizi. esime söylemedim birsey bosuna sevinip sonra üzülmesin diye. annemle konusuyoruz ara sira. bugün doktor aradiginda ilk buraya yazdim ondan sonra anneme söylicektim aradim ne söyleyecegimi daha dinlemeden kapadi biriyle muhabbet ediyordu arkadaslariyla müsait olmadigini söyledi. bugün sonuc gelecegini onada söylemistim. eve gidince konusuruz dedi ama kac saat gecti yok. onada üzüldüm. kimse dinlemiyor anlamiyor. burda biz birbirimizi gercekten merak ediyoruz takip ediyoruz dinliyoruz ve yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz. iyiki bu sayfaya rastlamisim, piskolog bile yardimci olamaz bize burasi daha iyi
canım dikkatli ol tüp bebek daha masraflı olduğu için direk tüp demiş olmasın?Benim gittiğim merkez tüp bebek merkezi zaten. Benim doktorumda 3 den fazlanın anlamı yok dedi aşılama yı boşver direk tüp yapalım dedi. Bende tam tersi herşeyi deneyelim istiyorum. Yarın kontrolüm var daha ilacım da bitmedi. Bu ay çok erken çagırdı yanlış hesapladı herhalde
canim ben kan testini yalvardim rica ettimde zor yaptirdim. bu dedigin testleri ona hic yaptiramam herhalde. ben kendim hissediyorum insan kendini bilir ama anlamiyorlar iste. insallah bir sonraki denemeyi baska bir doktorla yapcam en basindan bütün hormonlara bakmasini söylicem ne kadar test gerekiyorsa hepsini yapsinlar.
evet olmasida güzel en azindan tüpler tikali degil.
düstümü düsmedimi bilmiyorum normalde adet oldugumda cok parca gelirdi bu defa öyle olmadi yani normal adetten cok farkliydi. bazi yerlerde okudum kanamasi olup parcalar gelmesine ragmen gebeligi devam edenlerde olmus. allah nasip edince hersey oluyor. bakalim bilmiyorum bende. bence düstü gibime geliyor. eger hala icimdeyse ve yasiyorsa gercekten cok büyük bir mucize olur.
piskolojik olarak bittim iyce. kimseylede konusamiyorum. bitek esim ve annem biliyor deneme yaptigimizi. esime söylemedim birsey bosuna sevinip sonra üzülmesin diye. annemle konusuyoruz ara sira. bugün doktor aradiginda ilk buraya yazdim ondan sonra anneme söylicektim aradim ne söyleyecegimi daha dinlemeden kapadi biriyle muhabbet ediyordu arkadaslariyla müsait olmadigini söyledi. bugün sonuc gelecegini onada söylemistim. eve gidince konusuruz dedi ama kac saat gecti yok. onada üzüldüm. kimse dinlemiyor anlamiyor. burda biz birbirimizi gercekten merak ediyoruz takip ediyoruz dinliyoruz ve yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz. iyiki bu sayfaya rastlamisim, piskolog bile yardimci olamaz bize burasi daha iyi
aynen canım haklısın için biraz rahatlar günler geçmek bilemez simdiinsallah canim. ama kanama olmadan önce biraz belirti vardi simdi onlarda yok o yüzden umudum kalmadi. bakalim hayirlisi. yarin kan vericem pazartesi cikacakmis sonuc yine haber ederim. birde hemsireye riya edicem idrar testide yaparmi diye. eger testte koyulasirsa umut olur bana zannetmiyorum ama. onlar idrar testi yapmazlarsa kendim alayim son birtane daha yapayim diyorum. eger hala ikinci cizgi varsa umudum olur ama yoksa artik yoktur bebegim. pazartesiye daha cok var o yüzden en azindan kendim daha önce görmüs olurum.
allah razi olsun canim seninde yardimcin olsun yarin(
Kişiden kişiye değişir canım. Ama çizginin geçmesi normal baya olmuş iğne olalı. Herkesin vücuduna ve sıvı alımına bağlı olarak değişiyoKizlar catlatma ignemi 23u yapmisdim 27 test yaptigkmda baya ayni koyuluktaydi ikinci cizgi bol bol su ictim ki ilac etkisi cabuk gecsin bugun test yaptim ve negatifti sizce bu kadar erken gecmesi dogrumu?:)
Mutlaka dikkat et tatlım operasyon geçirmek zorunda kalma küçüğü büyüğü zorselam kızlar doktordan geliyorum
haberler kötü. 7 cm lik bir kistim olmuş, tedavi iptal.
geçmesi bekleyeceğiz.
ilişki yasak spor, ağır hareketler yasak. patlarsa sıkıntı yaratırmış.
Amin canım inş seninde tedavi sürecin hayırlı olsunMerhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
Canım aynı gün olmuşuz bende 23 ocakta çatlatma iğnesi oldumKizlar catlatma ignemi 23u yapmisdim 27 test yaptigkmda baya ayni koyuluktaydi ikinci cizgi bol bol su ictim ki ilac etkisi cabuk gecsin bugun test yaptim ve negatifti sizce bu kadar erken gecmesi dogrumu?:)
doktor bayağı şaşırdıMutlaka dikkat et tatlım operasyon geçirmek zorunda kalma küçüğü büyüğü zor
Canım geçmiş olsun iğne olmuşmuydun çatlamamış mı yumurtaselam kızlar doktordan geliyorum
geçmesi bekleyeceğiz.
Allah Allah ilişki de mi yasakmış. Sağlık oksun canım en fazla 1 ay daha beklersin napalım böyle aksilikler çıkabiliyo karşımıza. Soğan suyu iç kistlere iyi geliyo eritiyoselam kızlar doktordan geliyorum
geçmesi bekleyeceğiz.
Çook geçmiş olsun canım benim. Operasyon sonuçta, hepsi zor oluyodur. Ama çok şükür problemler ortadan kalkmış. İnşallah diğer ay hayırlısıyla tedaviye başlayıp hemen sonuç alırsınMerhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
Ban 10.gün olan daha koyu gibi geldi canım. Koyulukları aynı bile olsa 10.güne diğerinden çok daha silik olması gerekirdi. Senin durumın oldukça umutlu. Ama yanılmamak için 14.günü falan bekle ve sonra kan ver hemenÜsteki iğnenin 10. Günü alttaki 7.günü hangisi daha koyu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?