- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.461
Geçmiş olsun canım tedavini de oldun hayırlısıyla.inşallah çok bekletmeden gelir bebeğinMerhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
canim ben carsamba hissetmistim ilk erken gebelik testinde koyulasmisti sonra normal gebelik testinde de koyulasmisti bende hemen persembe doktora gitmek istedim önlem alinsin diye ama almadilar beni. sonrada cok gec kalindi iste. bugün kan alacaklar birazdan gidecegim ama sonuc pazartesi cikacakmis. büyük ihtimal degerin düstügünü söylicekler banaHay ben bu ... doktorun dmeek istiyorum kuzum ya4 gun sora kan mi ciksr zatn hemen sonuc alinmali ki ona gore onlemler alinack progstn vericek vs. O gun ogrenseydn kanama oldgunda sana hemen dusuk ignsi yapilacakti. Canim sen gonlunu ferah tut cok sevindm ama dua edelim seninle kalsin. Kanama yasayn cok oluyo olumsz dusnme nasibi varsa olacaktir eminim hemen bize guzel hsberler ver inss bugun❤
Dikkat et canım kendine, doktorunun söylediklerini uygula. Arkadaşlarda yazmış soğan suyunun kistlere çok iyi geldiği söyleniyor dene istersen bu süreçte. İğne olmuş muydun pekiselam kızlar doktordan geliyorum
haberler kötü. 7 cm lik bir kistim olmuş, tedavi iptal.
geçmesi bekleyeceğiz.
ilişki yasak spor, ağır hareketler yasak. patlarsa sıkıntı yaratırmış.
evet canım çok büyük olduğu için kist.Allah Allah ilişki de mi yasakmış. Sağlık oksun canım en fazla 1 ay daha beklersin napalım böyle aksilikler çıkabiliyo karşımıza. Soğan suyu iç kistlere iyi geliyo eritiyo
yok canım klomen kullanmıştımDikkat et canım kendine, doktorunun söylediklerini uygula. Arkadaşlarda yazmış soğan suyunun kistlere çok iyi geldiği söyleniyor dene istersen bu süreçte. İğne olmuş muydun peki
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin önceMerhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun canım senin sağlığın en önemlisi. inşallah önce hayırlısıyla kistten kurtulursun sonrada sağlıkla bebeğine kavuşursunyok canım klomen kullanmıştım
yumurta gelişmemişti
bu sefer de kiste dönüşmüş yumurtanın biri
Üsteki iğnenin 10. Günü alttaki 7.günü hangisi daha koyu anlayamadım
4-5 gün sürebilir canımKızlar ben iki gün önce çatlatma iğnemi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi. Bugün kasıklarım inanılmaz Şiş ve Ağrı var. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum, kabıma sığamadım. Çok rahatsız ediyor. Sizlerin de mi böyle olmuştu. Kaç gün Sürer bu. Durum acaba :/
Bu iğne işi çok kafa karıştırıyor canm sağolasın pzartesi tekrar edicem ozaman daha belli olur her şeybence üstteki daha koyu canim.
alttaki de koyu ama tam esit sekilde degil alttakinim üst tarafi biraz daha acik renk gibi.
üstteki testin cizgisi esit sekilde ve daha kalin gibi. uzaktak bakinca ve telefonun ekran isigini acinca daha belli oluyor
Aynen canım ama anlamadım pazartesi tekrarlıcaö testi 13.gün oluyorBan 10.gün olan daha koyu gibi geldi canım. Koyulukları aynı bile olsa 10.güne diğerinden çok daha silik olması gerekirdi. Senin durumın oldukça umutlu. Ama yanılmamak için 14.günü falan bekle ve sonra kan ver hemen
Canım bende 2 gün önce oldum benimde ağrım var sol tarafım berbat ama normalmiş 10 gün bilesürebilirmiş ağrılarKızlar ben iki gün önce çatlatma iğnemi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi. Bugün kasıklarım inanılmaz Şiş ve Ağrı var. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum, kabıma sığamadım. Çok rahatsız ediyor. Sizlerin de mi böyle olmuştu. Kaç gün Sürer bu. Durum acaba :/
Canım bendede olmuştu özellikle sol tarafımda hep bir baskı vardı sonradan geçti çatlayacağı için oluyor öyleKızlar ben iki gün önce çatlatma iğnemi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi. Bugün kasıklarım inanılmaz Şiş ve Ağrı var. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum, kabıma sığamadım. Çok rahatsız ediyor. Sizlerin de mi böyle olmuştu. Kaç gün Sürer bu. Durum acaba :/
selam kızlar doktordan geliyorum
haberler kötü. 7 cm lik bir kistim olmuş, tedavi iptal.
geçmesi bekleyeceğiz.
ilişki yasak spor, ağır hareketler yasak. patlarsa sıkıntı yaratırmış.
Merhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
Canım benim iki tarafımda feci şişlik Ağrı var inan. :/ akşamda misafirim var kara kara düşünüyorum bu hâlimle napıcam diye. Iki gün önce iğne oldum gece 11 de , doktor ertesi gün akşam dedi ilişki. Sonrada gün aşırı dedi. Dün Akşamı değerlendirdik bakalım, günaşırı devam . Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda . Sen naptın bugün test yaptın mı yineCanım bendede olmuştu özellikle sol tarafımda hep bir baskı vardı sonradan geçti çatlayacağı için oluyor öyle
Canım yumurtan çatlıyor bence iki taraftada varmıydı yumurtan bnm sol daki güzel demişti doktor hep o taraf ağrımıştı boş geçirme bugünleri sakın canımCanım benim iki tarafımda feci şişlik Ağrı var inan. :/ akşamda misafirim var kara kara düşünüyorum bu hâlimle napıcam diye. Iki gün önce iğne oldum gece 11 de , doktor ertesi gün akşam dedi ilişki. Sonrada gün aşırı dedi. Dün Akşamı değerlendirdik bakalım, günaşırı devam . Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda . Sen naptın bugün test yaptın mı yine
Dünkü test bozuktu sanırm canım kıpkırmızı oldu çizgiler koyuluk ondandı sanırm bugun 10. Gün üsteki bugüne ait alttaki 7.güneCanım benim iki tarafımda feci şişlik Ağrı var inan. :/ akşamda misafirim var kara kara düşünüyorum bu hâlimle napıcam diye. Iki gün önce iğne oldum gece 11 de , doktor ertesi gün akşam dedi ilişki. Sonrada gün aşırı dedi. Dün Akşamı değerlendirdik bakalım, günaşırı devam . Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda . Sen naptın bugün test yaptın mı yine
Canım sende benden 1 gün önce iğne vurulmuştun sanırım 23 ü de Aşılaman olmuştu test yaptınmı hiç :)Canim benim cok gecmis olsun. Bebisini kucagina aldigin an hepsini unutacaksin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?