- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.481
Canım iki tarafta var kanımca yani bana birşey söylemedi ama yanında asistan doktorlarına söylüyordu, bi dört beş tane toplam ölçülerini söyledi sağlı sollu . 23. 20. 19 22 falan dedi. Öyle yapıcam ama günaşırı olsun dediler o yüzden bir gün durup birgün birliktelik diye devam edicem kısmetse canım. Inşallah bakalımCanım yumurtan çatlıyor bence iki taraftada varmıydı yumurtan bnm sol daki güzel demişti doktor hep o taraf ağrımıştı boş geçirme bugünleri sakın canım
Geçmiş olsun canmMerhaba kızlar bende dün rahim y olan şekil bozukluğu düzeltildi ve perde alındı operasyon güzel geçti ama söylendiği gibi basit değilmiş işlemden sonra 4-5 saat sıkıntılı geçiyor bilerek de yazıyorum ki benim gibi sitede arama yapanlar bilgi sahibi olsun Bezmiâlem de Osman Şevket hoca çok iyi bir infettilite doktoru ben memnun kaldım ekstradan da 1050 tl ücret ödüyorsunuz bu ay böyle geçecek bir dahaki ay yumurta durumuna göre tedavi başlayacak herkesin rabbim yar yardımcısı olsun
Bugünkü daha koyu geldi bana canım. 10 günde az bir zaman değil bakalım zaten 12 yada 14 te çıkar diyorlar . Çok erken bir zaman değil Yaptığın testte. Hadi inşallah güzel haberler veirrsin bize, bebişin Seninledir umarımDünkü test bozuktu sanırm canım kıpkırmızı oldu çizgiler koyuluk ondandı sanırm bugun 10. Gün üsteki bugüne ait alttaki 7.güne
İnşallah canım pazartesi pozitif görürsem Salı günü kan verirm 14.gün oluyor çnküBugünkü daha koyu geldi bana canım. 10 günde az bir zaman değil bakalım zaten 12 yada 14 te çıkar diyorlar . Çok erken bir zaman değil Yaptığın testte. Hadi inşallah güzel haberler veirrsin bize, bebişin Seninledir umarım
Canım sende benden 1 gün önce iğne vurulmuştun sanırım 23 ü de Aşılaman olmuştu test yaptınmı hiç :)
Canım benim iki gün önce 1 saat kadar kasık ağrım oldu geçti dünde bütün gün başım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim yokEvet canim catlama ignesinin 11.günü asilamanin 9.günü carsamba günü test yapmayi düsünüyorum dayanabilirsem.sadece sarı akintim var biraz oda enfeksiyondan olabilir cünkü dünde biraz sistitim tutmustu gecti. Hic belirtim olmadigindan carsambaya kadar beklicem.sen ne durumdasin
Birde hafif beyazımsı akıntım var canımCanım benim iki gün önce 1 saat kadar kasık ağrım oldu geçti dünde bütün gün başım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim yok
Canım çizgiyi görüyorum benKızlar merhaba 20 ocakta çatlatma iğnemi oldum bugün dayanamadım test yapayım dedim ,hala iğnenin etkisi midir bilmem silik bir çizgi var gibi sanki Yada ben öyle görmek mi istiyorum acaba. Polikistik overden dolayı hiç bir zaman düzenli adet olmadığım için erken mi yaptım bilemedim
Birde hafif beyazımsı akıntım var canım
Şuan bir belirtin var mı canım pekiİnşallah canım pazartesi pozitif görürsem Salı günü kan verirm 14.gün oluyor çnkü
Kızlar merhaba 20 ocakta çatlatma iğnemi oldum bugün dayanamadım test yapayım dedim ,hala iğnenin etkisi midir bilmem silik bir çizgi var gibi sanki Yada ben öyle görmek mi istiyorum acaba. Polikistik overden dolayı hiç bir zaman düzenli adet olmadığım için erken mi yaptım bilemedim
Klomen +çatlatma iğnesi canım ilk ayım bekliyorum çıkacağını bilsem kan testi yaptırcam ama yinede belli olmaz diye 14 e kadar beklicemSenin asilama degildi galiba. Biraz önce eski msj ina baktim.10.günde cok koyu cikmis benim bence pazar pazartesi tekrarla
Bugün hiç yok dün durduk yere baş ağrısı çektim çok fazlaŞuan bir belirtin var mı canım peki
Gün aşırı ilişki dediyse bugün mesela iki kez olsun ilişkiKızlar ben iki gün önce çatlatma iğnemi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi. Bugün kasıklarım inanılmaz Şiş ve Ağrı var. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum, kabıma sığamadım. Çok rahatsız ediyor. Sizlerin de mi böyle olmuştu. Kaç gün Sürer bu. Durum acaba :/
Canim 12.güne ignenin etkisi kalmaz bence takip et.bence hamilesin.
Canım yarın sabah ilk idrarla yap testini koyulaşma var mı bkalım:)ama bncede iğne etkisi kalmaz forumda öyle yazmışlar geneldeAayy öyle mi dersiniz çok umutladım şimdi
Benimde normalde olmayan tuhaf bir akıntım var birde ara ara hafif ağrım oluyor başka da bi değişiklik farketmedim kendimde
Ama canım dün gece oldu bugün olmıcak yarın olacak . 1 gün bekliyelim diyorum günaşırı dediker çünkü :/Gün aşırı ilişki dediyse bugün mesela iki kez olsun ilişki
İlki dışarı ikinci içeri ve yüzeysel olabiliyorsan sen üstte ol
Hadi hayırlısı bakalım canım. Inşallah güzel haberlerini alırız bu işler pek belirtiye bakmıyor biliyorsun. Ne belirtiler yaşadık da sonu hep hüsran çıktı. Inşallah güzel haberler verirsinBugün hiç yok dün durduk yere baş ağrısı çektim çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?