Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtan çatlıyor bence iki taraftada varmıydı yumurtan bnm sol daki güzel demişti doktor hep o taraf ağrımıştı boş geçirme bugünleri sakın canım
Canım iki tarafta var kanımca yani bana birşey söylemedi ama yanında asistan doktorlarına söylüyordu, bi dört beş tane toplam ölçülerini söyledi sağlı sollu . 23. 20. 19 22 falan dedi. Öyle yapıcam ama günaşırı olsun dediler o yüzden bir gün durup birgün birliktelik diye devam edicem kısmetse canım. Inşallah bakalım

Geçmiş olsun canm

Dünkü test bozuktu sanırm canım kıpkırmızı oldu çizgiler koyuluk ondandı sanırm bugun 10. Gün üsteki bugüne ait alttaki 7.güne
Bugünkü daha koyu geldi bana canım. 10 günde az bir zaman değil bakalım zaten 12 yada 14 te çıkar diyorlar . Çok erken bir zaman değil Yaptığın testte. Hadi inşallah güzel haberler veirrsin bize, bebişin Seninledir umarım

İnşallah canım pazartesi pozitif görürsem Salı günü kan verirm 14.gün oluyor çnkü

Canım sende benden 1 gün önce iğne vurulmuştun sanırım 23 ü de Aşılaman olmuştu test yaptınmı hiç :)

Evet canim catlama ignesinin 11.günü asilamanin 9.günü carsamba günü test yapmayi düsünüyorum dayanabilirsem.sadece sarı akintim var biraz oda enfeksiyondan olabilir cünkü dünde biraz sistitim tutmustu gecti. Hic belirtim olmadigindan carsambaya kadar beklicem.sen ne durumdasin

Kızlar merhaba 20 ocakta çatlatma iğnemi oldum bugün dayanamadım test yapayım dedim ,hala iğnenin etkisi midir bilmem silik bir çizgi var gibi sanki Yada ben öyle görmek mi istiyorum acaba . Polikistik overden dolayı hiç bir zaman düzenli adet olmadığım için erken mi yaptım bilemedim

Eklentiler

• A14E0A52-F8E5-41ED-BE6E-93BBAEDD8B00.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
Canım benim iki gün önce 1 saat kadar kasık ağrım oldu geçti dünde bütün gün başım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim yok

Canım çizgiyi görüyorum ben

Canim 12.güne ignenin etkisi kalmaz bence takip et.bence hamilesin.

Gün aşırı ilişki dediyse bugün mesela iki kez olsun ilişki
İlki dışarı ikinci içeri ve yüzeysel olabiliyorsan sen üstte ol

Aayy öyle mi dersiniz çok umutladım şimdi
Benimde normalde olmayan tuhaf bir akıntım var birde ara ara hafif ağrım oluyor başka da bi değişiklik farketmedim kendimde
Canım yarın sabah ilk idrarla yap testini koyulaşma var mı bkalım:)ama bncede iğne etkisi kalmaz forumda öyle yazmışlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…