- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.501
Aynen canım ben bu forumda sıfır belirtiyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi gördümHadi hayırlısı bakalım canım. Inşallah güzel haberlerini alırız bu işler pek belirtiye bakmıyor biliyorsun. Ne belirtiler yaşadık da sonu hep hüsran çıktı. Inşallah güzel haberler verirsin
Klomen +çatlatma iğnesi canım ilk ayım bekliyorum çıkacağını bilsem kan testi yaptırcam ama yinede belli olmaz diye 14 e kadar beklicem
Canım yarın sabah ilk idrarla yap testini koyulaşma var mı bkalım:)ama bncede iğne etkisi kalmaz forumda öyle yazmışlar genelde
Tamam işte bende diyorum ki yarın gece iki kez olsun peş peşe ilk soerm dışarı ikinci içeri olsun ki y ler elensin anladınAma canım dün gece oldu bugün olmıcak yarın olacak . 1 gün bekliyelim diyorum günaşırı dediker çünkü :/
İnşallah canım seni umutlandırmak istemem ama çizginin negatife dönmesi lazımdı sanki, çok su içenlerin 7 8günlerde kayboluyormuş az su içenlerin 10 11 gbi kayboluyormuşŞimdi gidip 2 3 tane daha alıcam gebelik testi nasıl sabah olacak bilmem .Benimde ilk klomen çatlatma iğne tedavimdi ondan silik çizgi bile beklemiyodum insallah hepimiz için hayırlısı olsun :)
13.gündesin iğnenin çizgi bariz var orda:)Şimdi gidip 2 3 tane daha alıcam gebelik testi nasıl sabah olacak bilmem .Benimde ilk klomen çatlatma iğne tedavimdi ondan silik çizgi bile beklemiyodum insallah hepimiz için hayırlısı olsun :)
Anladım canım, hayırlısı bakalım inşallah Rabbim nasip eder teşekkürlerTamam işte bende diyorum ki yarın gece iki kez olsun peş peşe ilk soerm dışarı ikinci içeri olsun ki y ler elensin anladın
Bencede hamilesin canım hadi inşalşah yanılmıyoruzdur da, kan testin ile bize hayırlı haberlerini verirsinKızlar merhaba 20 ocakta çatlatma iğnemi oldum bugün dayanamadım test yapayım dedim ,hala iğnenin etkisi midir bilmem silik bir çizgi var gibi sanki Yada ben öyle görmek mi istiyorum acaba. Polikistik overden dolayı hiç bir zaman düzenli adet olmadığım için erken mi yaptım bilemedim
O nasıl oluyor hiç anlamadimTamam işte bende diyorum ki yarın gece iki kez olsun peş peşe ilk soerm dışarı ikinci içeri olsun ki y ler elensin anladın
Aaaa canim hcg değerin değil mi ? Ne güzel maşallah Rabbim istedikten sonra olmaz mi hiç demek ki nasibi anca :) :) :)Kızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Hiç değerim 60.27 ne yani ben şimdi hamilemiyim
Yani şimdi hamilemiyim inanamıyorumAaaa canim hcg değerin değil mi ? Ne güzel maşallah Rabbim istedikten sonra olmaz mi hiç demek ki nasibi anca :) :) :)
Maşallah canım ya, gözün aydın evet hamilesin :). Inşallah sağlıcakla tamamına erdirsin Rabbim sağlıcakla kıcağına al yavrunuYani şimdi hamilemiyim inanamıyorum
Yaaaa ne güzel sevincine ortak olmak, Ağlamamak elde değil. Maşallah canım yarın randevu al Güzelce tedbirini al vitaminlerini kullan. Kendine dikkat et . Yerim seniiiiiiiAğlıyorum
İnşallah sağlıcakla devam eder ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız canim :)Yani şimdi hamilemiyim inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?