Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen +çatlatma iğnesi canım ilk ayım bekliyorum çıkacağını bilsem kan testi yaptırcam ama yinede belli olmaz diye 14 e kadar beklicem

Canım yarın sabah ilk idrarla yap testini koyulaşma var mı bkalım:)ama bncede iğne etkisi kalmaz forumda öyle yazmışlar genelde

Şimdi gidip 2 3 tane daha alıcam gebelik testi nasıl sabah olacak bilmem .Benimde ilk klomen çatlatma iğne tedavimdi ondan silik çizgi bile beklemiyodum insallah hepimiz için hayırlısı olsun :)

Şimdi gidip 2 3 tane daha alıcam gebelik testi nasıl sabah olacak bilmem .Benimde ilk klomen çatlatma iğne tedavimdi ondan silik çizgi bile beklemiyodum insallah hepimiz için hayırlısı olsun :)
İnşallah canım seni umutlandırmak istemem ama çizginin negatife dönmesi lazımdı sanki, çok su içenlerin 7 8günlerde kayboluyormuş az su içenlerin 10 11 gbi kayboluyormuş

Benimde gecen ay normalde olmayan akintim olmustu ara ara sarı oluyordu.12.günde bundan saha silik cikmisti hamileydim.

Bencede hamilesin canım hadi inşalşah yanılmıyoruzdur da, kan testin ile bize hayırlı haberlerini verirsin

bugün kan verdim sonuc pazartesi aksam cikacakmis. gitmisken idrar testide yapilmasini rica ettim doktora sorup geldi hemsire yapti. ama azalmis ikinci cizgi neredeyse hic belli olmuyor artik. hcg degeri düsüse gecmis bebegim gittikten sonra ( pazartesi aksam artik degerin düstügünü söyleyecekler bence.
cok dikkatli bakinca azcik görünüyor. pazartesi kan verdigimde idrar testi yapildiginda daha belliydi simdi düstügü icin gecmis artik (

Eklentiler

• 24D284AE-90CE-4BB2-9AF8-BB2C915F5252.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 56227C8D-9F51-4025-8BC4-9652B6904558.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken

Hiç değerim 60.27 ne yani ben şimdi hamilemiyim

Aaaa canim hcg değerin değil mi ? Ne güzel maşallah Rabbim istedikten sonra olmaz mi hiç demek ki nasibi anca :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…