- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.521
Çok strese koyma kendini Ağlayarak canım :) etkilenmesin göbücüğünde. Inşallah kat kat katlanır değerin sağlıcakla büyür göbüşündeÇok çok sağol inşalla h bisey çıkmaz sanki adet olacakmışım gibi gerçekten okadar mutluyum ki aslında ağlıyorum
Çok sevindim gözlerim doldu inanki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ağla bencede böyle bir an ağlamaya değer diye düşünüyorum gözün aydınÇok çok sağol inşalla h bisey çıkmaz sanki adet olacakmışım gibi gerçekten okadar mutluyum ki aslında ağlıyorum
Kız topiğinden bir bilgi buO nasıl oluyor hiç anlamadim
Ick e dogms iste canim ya . Kesnlkle ben kadnlsrdn hic iyi elektrik almadgm icin tavsiye userine erkek dra gittm cok da memnunum esim bile seviyo dost gibi olduk adamla. Buyk ozel hastsnede ne kadnlar gordm kac para aliyolar bide ama insnlk yok arstrmak yok. Guzelim ne pzt cikari allaj askina 1 saatte cikiyo bu tst hadi 2 olsubn. Saglik ocagnda bile bikac saate cikiyo kan tstleri. Hangi laba gonderms soruo labdan direk bilgi alabilirsin. Yani tstn sonucu cikiyo belli sana soylenmems yoksa 4 gunde sonclaniyo tst uzun suruyo gibi bi durum yok. Bisi varsa ihmal olmasn demek istiyorum sor bi tkrar sonucu sen veya tip merkezi gibi yerler varmi yakiinnda yarn sabah ver tekrar kancanim ben carsamba hissetmistim ilk erken gebelik testinde koyulasmisti sonra normal gebelik testinde de koyulasmisti bende hemen persembe doktora gitmek istedim önlem alinsin diye ama almadilar beni. sonrada cok gec kalindi iste. bugün kan alacaklar birazdan gidecegim ama sonuc pazartesi cikacakmis. büyük ihtimal degerin düstügünü söylicekler bana
nasibimde varsa benimledir ama büyük ihtimal gitti artik. insan hissediyor bazi seyleri. bence kadin doktorlarina ilk ögretmelerk gereken sey hamile kisinin yada hamile kalmaya calisan kadinin hissettiklerini dediklerini ciddiye alip muayene edin olmali. sagol canim dualariniz icin..
Canım gözün aydın tabiki hamilesin:)Yani şimdi hamilemiyim inanamıyorum
haklisin canim laboratuvari arayip sonucu ögrenip beni arayabilirler ama yapmiyorlar. hayati tehlike durumu olursa yapiyorlar mesela normal doktorda kan almislardi kirmizi kandan cok az kalmis hayati tehlike bulunuyordu laboratuvardan doktoru aramislar doktorda beni aradi hemen gelmemi söylemisti. bu gebeligi hayati durum olarak görmüyorlar herhalde ama artik bu sondu zaten ondan sonra baska doktorla görüsecegim. ona göre insallah bu defa olur. nisanda birdahaki deneme olacak insallahIck e dogms iste canim ya . Kesnlkle ben kadnlsrdn hic iyi elektrik almadgm icin tavsiye userine erkek dra gittm cok da memnunum esim bile seviyo dost gibi olduk adamla. Buyk ozel hastsnede ne kadnlar gordm kac para aliyolar bide ama insnlk yok arstrmak yok. Guzelim ne pzt cikari allaj askina 1 saatte cikiyo bu tst hadi 2 olsubn. Saglik ocagnda bile bikac saate cikiyo kan tstleri. Hangi laba gonderms soruo labdan direk bilgi alabilirsin. Yani tstn sonucu cikiyo belli sana soylenmems yoksa 4 gunde sonclaniyo tst uzun suruyo gibi bi durum yok. Bisi varsa ihmal olmasn demek istiyorum sor bi tkrar sonucu sen veya tip merkezi gibi yerler varmi yakiinnda yarn sabah ver tekrar kan
Yani şimdi hamilemiyim inanamıyorum
Gözün aydınKızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Hiç değerim 60.27 ne yani ben şimdi hamilemiyim
Kızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Masallah gozun aydin canm dari bekleyen herkeseYani şimdi hamilemiyim inanamıyorum
Bendede sol kasigimda iğne batması gibi önce önce ağrı oluyor arada nedenki acaba geçen cuma ovulasyonda göre yumurtlamıştım pazara çatlamıştı.
Cok oluyor korkuyorum kötü bisey olur diye.yerlesme desem daha 5 gündemi yerleşecek sanki 12 13 gun sonra deniyor kafama takiliyorCanim gecen ayki asilamada benimde igne batmasi olmustu.bence gebelik belirtisi.aman dikkatli ve temkinli ol.
SAğol tatlım yatıyorum şimdilik perde daha kolay kimseyi korkutmak istemem ama şekil durumu biraz ağrılı bende beklemiyorum bugün daha iyiyim elhamdulillah bilerek. Bişeyleri yaşamak bana daha kolay gelirÇook geçmiş olsun canım benim. Operasyon sonuçta, hepsi zor oluyodur. Ama çok şükür problemler ortadan kalkmış. İnşallah diğer ay hayırlısıyla tedaviye başlayıp hemen sonuç alırsın
Anladım canım. Aman dikkatli ol kısa bi süre için. İnşallah kolaylıkla atlatırsın durumuevet canım çok büyük olduğu için kist.
çevresi de soğan zarı gibi ince dedi.
ilişki patlatabilir patlarsa çok sancı ve ağrı yapar operasyon gerekebilir dedi.
İnşallahhh canım duamız umutlarımız o yönde rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallahCanim benim cok gecmis olsun. Bebisini kucagina aldigin an hepsini unutacaksin insallah.
Senin haberine gerçekten çok sevindim canım, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah :)Kızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Cok oluyor korkuyorum kötü bisey olur diye.yerlesme desem daha 5 gündemi yerleşecek sanki 12 13 gun sonra deniyor kafama takiliyor
Hayırlısı inşalla h canım. Sende hepimizde hayırlı güzel haberler alalım benim adet 7 şubat takvime goreGecen ayda benimde 4.5 günde baslamisti yerlesmeye calisiyordur. Benimde ignenin 11 asilamanin 9.günü sadece akinti var. Sali veya carsamba test yaparim.
İyi yapmışsın zaten. Tabi ki bilerek o ameliyata girmek daha iyi olur canımSAğol tatlım yatıyorum şimdilik perde daha kolay kimseyi korkutmak istemem ama şekil durumu biraz ağrılı bende beklemiyorum bugün daha iyiyim elhamdulillah bilerek. Bişeyleri yaşamak bana daha kolay gelir
Elhamdulillah ne güzel böyle şeyler duymak umut oluyor insana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?