Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sağol inşalla h bisey çıkmaz sanki adet olacakmışım gibi gerçekten okadar mutluyum ki aslında ağlıyorum
Çok sevindim gözlerim doldu inanki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ağla bencede böyle bir an ağlamaya değer diye düşünüyorum gözün aydın

Ick e dogms iste canim ya . Kesnlkle ben kadnlsrdn hic iyi elektrik almadgm icin tavsiye userine erkek dra gittm cok da memnunum esim bile seviyo dost gibi olduk adamla. Buyk ozel hastsnede ne kadnlar gordm kac para aliyolar bide ama insnlk yok arstrmak yok. Guzelim ne pzt cikari allaj askina 1 saatte cikiyo bu tst hadi 2 olsubn. Saglik ocagnda bile bikac saate cikiyo kan tstleri. Hangi laba gonderms soruo labdan direk bilgi alabilirsin. Yani tstn sonucu cikiyo belli sana soylenmems yoksa 4 gunde sonclaniyo tst uzun suruyo gibi bi durum yok. Bisi varsa ihmal olmasn demek istiyorum sor bi tkrar sonucu sen veya tip merkezi gibi yerler varmi yakiinnda yarn sabah ver tekrar kan

haklisin canim laboratuvari arayip sonucu ögrenip beni arayabilirler ama yapmiyorlar. hayati tehlike durumu olursa yapiyorlar mesela normal doktorda kan almislardi kirmizi kandan cok az kalmis hayati tehlike bulunuyordu laboratuvardan doktoru aramislar doktorda beni aradi hemen gelmemi söylemisti. bu gebeligi hayati durum olarak görmüyorlar herhalde ama artik bu sondu zaten ondan sonra baska doktorla görüsecegim. ona göre insallah bu defa olur. nisanda birdahaki deneme olacak insallah

Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Ahhh canim cok sevindim saglikla devam eder insallahh

Bendede sol kasigimda iğne batması gibi önce önce ağrı oluyor arada nedenki acaba geçen cuma ovulasyonda göre yumurtlamıştım pazara çatlamıştı.

Canim gecen ayki asilamada benimde igne batmasi olmustu.bence gebelik belirtisi.aman dikkatli ve temkinli ol.

Çook geçmiş olsun canım benim. Operasyon sonuçta, hepsi zor oluyodur. Ama çok şükür problemler ortadan kalkmış. İnşallah diğer ay hayırlısıyla tedaviye başlayıp hemen sonuç alırsın
SAğol tatlım yatıyorum şimdilik perde daha kolay kimseyi korkutmak istemem ama şekil durumu biraz ağrılı bende beklemiyorum bugün daha iyiyim elhamdulillah bilerek. Bişeyleri yaşamak bana daha kolay gelir

evet canım çok büyük olduğu için kist.
çevresi de soğan zarı gibi ince dedi.
ilişki patlatabilir patlarsa çok sancı ve ağrı yapar operasyon gerekebilir dedi.
Anladım canım. Aman dikkatli ol kısa bi süre için. İnşallah kolaylıkla atlatırsın durumu

Senin haberine gerçekten çok sevindim canım, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah :)

Cok oluyor korkuyorum kötü bisey olur diye.yerlesme desem daha 5 gündemi yerleşecek sanki 12 13 gun sonra deniyor kafama takiliyor

Gecen ayda benimde 4.5 günde baslamisti yerlesmeye calisiyordur. Benimde ignenin 11 asilamanin 9.günü sadece akinti var. Sali veya carsamba test yaparim.

SAğol tatlım yatıyorum şimdilik perde daha kolay kimseyi korkutmak istemem ama şekil durumu biraz ağrılı bende beklemiyorum bugün daha iyiyim elhamdulillah bilerek. Bişeyleri yaşamak bana daha kolay gelir
İyi yapmışsın zaten. Tabi ki bilerek o ameliyata girmek daha iyi olur canım

Elhamdulillah ne güzel böyle şeyler duymak umut oluyor insana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…