- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.541
Kafana takma hiç canım bu küçük bi ayrıntı. Genelde göbekten yapıyolar ama koldan da yaptıran çok var. Yani göbekten olması şart değilYa kızlar bişey sorucam ben ovitrelle iğnemi koldan yaptırdım yanlışlık mı yaptık acaba ya göbekten yada kalçadan etkili oluyormuş öylemi ya çok üzülürüm eğer öyleyse
Canım aynı batma lar bendede var sanki iğne batiyo gibi sol tarafımda ara ara oluyo bat günlerimiz aynımi canm 7 şubat..ovulasyon testi yapmismiydinKızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Bi sikin ti olmaz canımYa kızlar bişey sorucam ben ovitrelle iğnemi koldan yaptırdım yanlışlık mı yaptık acaba ya göbekten yada kalçadan etkili oluyormuş öylemi ya çok üzülürüm eğer öyleyse
Bi sikin ti olmaz canım
Siz öyle diyorsanız ohh içim rahatladı çok teşekkür ederim iyiki varsınızKafana takma hiç canım bu küçük bi ayrıntı. Genelde göbekten yapıyolar ama koldan da yaptıran çok var. Yani göbekten olması şart değil
Hayırlısı inşalla h canım. Sende hepimizde hayırlı güzel haberler alalım benim adet 7 şubat takvime gore
Inss belrti olur tatlim ya dedign gibi neler yasiyoruz psikolojk cikiom hamile olmadgm ay daha yogn belrti yasamstm kaldgmda ole olmadi:) regl nekadr kaldi senin bu ayi guzel degerlendirdin ins mucizen gelmstirKızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Yarin biryerde vermeye cals bnce canim. Tip mrkezi gibi kuck yrler uyguna yapar tst veya kucuk bi hstane varsa uygna olr. Ya bu yerin kapanmasi lazim bence aklim almadi gercektnhaklisin canim laboratuvari arayip sonucu ögrenip beni arayabilirler ama yapmiyorlar. hayati tehlike durumu olursa yapiyorlar mesela normal doktorda kan almislardi kirmizi kandan cok az kalmis hayati tehlike bulunuyordu laboratuvardan doktoru aramislar doktorda beni aradi hemen gelmemi söylemisti. bu gebeligi hayati durum olarak görmüyorlar herhalde ama artik bu sondu zaten ondan sonra baska doktorla görüsecegim. ona göre insallah bu defa olur. nisanda birdahaki deneme olacak insallah
Kızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
yok canim vermicem baska yere. bosuna olacak cünkü. insan hissediyor. varken tam emin degildim ama hissediyordum cok baskaydim simdi cok farkliyim birsey yok. olsun artik nisan ayi icin calisacagiz. insallah o zamanda yine cok iyi denk gelir bu seferki gibi.Yarin biryerde vermeye cals bnce canim. Tip mrkezi gibi kuck yrler uyguna yapar tst veya kucuk bi hstane varsa uygna olr. Ya bu yerin kapanmasi lazim bence aklim almadi gercektncok iyi bi karar vermssm canim iyilerle karsilastirsn allah. Blkide mucizen seninle❤
inşallah psikolojik değildir de güzel haberlerini alırız kuzucum. Çok az kaldı zaten Allah güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin.Kızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Bat aynı canım 7 şubat evet. Ovulasyon testi yapmadım bu ay kuzum takip etmedim hiçbir şeyi. Ama 23 ya da 24 ocakta yumurtladım hissettim. Zaten döngüme göre de tam o günlerde yumurtlama olmuştur. İnşallah bu kez bunlar gerçek belirtilerdir canım yaCanım aynı batma lar bendede var sanki iğne batiyo gibi sol tarafımda ara ara oluyo bat günlerimiz aynımi canm 7 şubat..ovulasyon testi yapmismiydin
Evet canım psikolojik olarak bi sürü belirti yaşıyoruz her ay, inşallah bu kez öyle değildir. Bata 5 gün falan kaldı canım. Günleri iyi değerlendirdim, adet bitiminden beri hala gün aşırı ilişki oluyo, bu kez böyle bi yöntem deniyim dedim. Bi 23 ve 24 ünde arka arkaya oldu 2 gün, o zaman da yumurtlama olduğunu hissettim. İnşallah artık gelmiştir kuzumInss belrti olur tatlim ya dedign gibi neler yasiyoruz psikolojk cikiom hamile olmadgm ay daha yogn belrti yasamstm kaldgmda ole olmadi:) regl nekadr kaldi senin bu ayi guzel degerlendirdin ins mucizen gelmstir
Batma hissi bana da değişik heldi biraz canım her zaman yaşadıklarımdan biraz farklı sanki, özellikle sol tarafta belli bi alanda oluyo o batma. İnşallah Allahım hayırlara çıkarsın da dediğin gibi olsun kuzumKuzum ba
Kuzum batma hissi ve dolgunluk hissi kesinlikle gebelik belirtisi gecen ay bendede olmustu. Hadi hayirlisi
Ah amiin bebeğim ya. Çok istiyorum burda artık hepimizin güzel haberler vermesini. İnşallah öyle olur bu ay canıminşallah psikolojik değildir de güzel haberlerini alırız kuzucum. Çok az kaldı zaten Allah güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin.
Canım benim işte benim de aynı his çok batma var dolgunluk var alt karında. Benim de bata 5 kaldı artık. Ay inşallah adet belirtisi değildir yaşadıklarımız kuzumben bugün regl oldum sandım öyle bir sancım oldu, batma oldu. avm'deydim koştur koştur eve geldim ama akıntım olmuş bembeyaz onun dışında gelen giden yok. Bat'a kaldı 5 gün bugün kadar ağrı çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
muhtemelen bu ay da yalan oldum ben
inşallah çok yürekten diliyorum bunuCanım benim işte benim de aynı his çok batma var dolgunluk var alt karında. Benim de bata 5 kaldı artık. Ay inşallah adet belirtisi değildir yaşadıklarımız kuzum
Ah bilmez miyim o annelik isteğini, her şeyi belirtiye yoruyo malesef. Ama hiç belli olmaz, benim kaybettiğim bebeğimde battan 4-5 gün önce ani bi şekilde mide bulantısı ve kusma yaşadım. O an pek ona yormamıştım ama herhalde bebektenmiş. Senin de bi belirti olabilir yani canıminşallah çok yürekten diliyorum bunu
kendimi aynı senin gibi belirti hissetmeye de odaklamak istemiyorum yalancı çıkacak diye.. hakkımızda hayırlısı olsun ve güzel haberler verelim inşallah birbirimize.
bir de çok saçma ama bu sabah uyandığımda aşırı midem bulanıyordu. sabah kalkar kalkmaz ya sağlam üşüttüm farkında değilim ya da psikolojik dedim ama içimdeki o anne olma isteğini de bir türlü susturamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?